Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
leganes 3 meccse nem kapott gólt otthon. ez persze jelentheti azt is hogy otthon jól védekeznek de nálam inkbább azt hogy ez a sorozatnak vége van egyszer és az ma lesz.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én ezt tenném fel:
-------------------Navas
Carvajal--- Pepe---- Ramos--- Nacho
-------Kova-----Casemiro----Isco
LV----------------------------------Asensio
-------------Benzema------
esetleg
-------------------Navas
------------Kova-----Casemiro
LV---------------Isco----------------Asensio
---------------Benzema------
elsö félidöben rúgunk kettöt, és jöhet is Morata v Mariano.
Ha ég a ház akkor meg Modric és James
-------------------Navas
-------Kova-----Casemiro----Isco
LV----------------------------------Asensio
-------------Benzema------
esetleg
-------------------Navas
------------Kova-----Casemiro
LV---------------Isco----------------Asensio
---------------Benzema------
elsö félidöben rúgunk kettöt, és jöhet is Morata v Mariano.
Ha ég a ház akkor meg Modric és James
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Én 442-re gyanakszom
Navas
Danilo-Pepe-Ramos-Marcelo
James-Kova-Casemiro-Isco
Benzema-Morata
Vagy James feljebb lép és megvan a imádott 433
Navas
Danilo-Pepe-Ramos-Marcelo
James-Kova-Casemiro-Isco
Benzema-Morata
Vagy James feljebb lép és megvan a imádott 433
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Na ez így még érdekes is lehet. Gondolom James kezdeni fog. CR kihagyása érthető a sárgák miatt, Bale meg eléggé húzta a lábát hétvégén. Remélem Modric sem kezd, játsszon Kovacic meg Casemiro a pálya közepén, előttük meg James. A széleken Asensio és Lucas, centerben meg Benzema. Szombatra meg legyen egy olyan kezdőnk akik maximálisan felkészültek, és végig bírják nyomni a meccset.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez nem működne. Egy szem csatárral sosem játszottunk igazán jó focit, CR meg pont nem az a fajta center lenne aki több védő között is képes levenni és megtartani a labdát, amíg a társak csatlakoznak. Túl sokat lenne a földön. Bale-t eladnám, Benzema-CR lenne a két támadóm, mögöttük Isco, akik mögött egy Modric-Kova-Kroos. Sokkal jobb lenne, teljesen felesleges a szélre annyi ember, ha Isco és a két támadó is ugyan úgy ki tud lépni. Danilo is hétvégén, állandóan húzódott be középre a 16-os vonalára...érthetetlen.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Nem feltétlen, csak annyi kell, h CR legyen a csatár. Egy igazolás, szerintem kínálja magát ez a felállás;rashidm írta:Hogy ebben változás legyen, Bale-t meg CR-t is el kéne adni a nyáron. Addig sztem marad ez.Berti írta:Örülnék ha Theo nálunk kötne ki, engem meggyőzött a hétvégén. Lenyomna 2 évet közösen Marceloval, tanulna a braziltől, majd megint jópár évig nem lenne gondunk azzal a pozicióval.
Más.
Még mindig tartom, hogy rá kellene állni, hogy elfelejtsük ezt a 433 dolgot, mert látszólag nagyon döcög a BBC miatt. Egy 4213 vagy 4231 jobban működne, ahol ugye Isco lenne belül a mag. Ehhez viszont az kellene, hogy a szélső támadóknak ne legyen büdös a védekezés és legalább félpályáig visszazárjanak, amitől jobban működne a csapatvédekezés. Ezen kívül olyan játékosok kellenének, akik képesek egy-egy párharcot megnyerni, nem csak eltolni a védő mellett, aztán meg szaladni a labda után, mint egy etióp gyerek az oroszlán elől. A jelenlegi szélsők közül talán csak LV mer szélen egy két hatékony akciót bevállalni, Bale meg Ronaldo keresi a szélső hátvédeket és rohannak befele a 11es ponthoz, hogy várják a beadást. Ez nem jó, ez nem szép, nem ez kéne legyen a Real Madrid játéka. Voltak itt hírek Hazardról vagy Dembeleről (mondjuk őt inkább csak a fórumozók hozták szóba) de mind a kettő képes lenne ezen az ívelgetős szarságon változtatni. Úgy gondolom, hogy itt bármilyen változtatás legyen a jövő szezontól, ahoz az kell, hogy ujra ne nyerjünk semmit.
------------------Kapus------------------
Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo
-------------Modric - Kroos-------------
Bale - Isco - Hazard/Dembele/akárki
--------------------CR--------------------
szerk.: bár jobban belegondolva, ez a középpálya nem biztos, hogy minden komolyabb csapat ellen megfelelő lenne.. de a baloson meglenne a joga bonito gondolom
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Hogy ebben változás legyen, Bale-t meg CR-t is el kéne adni a nyáron. Addig sztem marad ez.Berti írta:Örülnék ha Theo nálunk kötne ki, engem meggyőzött a hétvégén. Lenyomna 2 évet közösen Marceloval, tanulna a braziltől, majd megint jópár évig nem lenne gondunk azzal a pozicióval.
Más.
Még mindig tartom, hogy rá kellene állni, hogy elfelejtsük ezt a 433 dolgot, mert látszólag nagyon döcög a BBC miatt. Egy 4213 vagy 4231 jobban működne, ahol ugye Isco lenne belül a mag. Ehhez viszont az kellene, hogy a szélső támadóknak ne legyen büdös a védekezés és legalább félpályáig visszazárjanak, amitől jobban működne a csapatvédekezés. Ezen kívül olyan játékosok kellenének, akik képesek egy-egy párharcot megnyerni, nem csak eltolni a védő mellett, aztán meg szaladni a labda után, mint egy etióp gyerek az oroszlán elől. A jelenlegi szélsők közül talán csak LV mer szélen egy két hatékony akciót bevállalni, Bale meg Ronaldo keresi a szélső hátvédeket és rohannak befele a 11es ponthoz, hogy várják a beadást. Ez nem jó, ez nem szép, nem ez kéne legyen a Real Madrid játéka. Voltak itt hírek Hazardról vagy Dembeleről (mondjuk őt inkább csak a fórumozók hozták szóba) de mind a kettő képes lenne ezen az ívelgetős szarságon változtatni. Úgy gondolom, hogy itt bármilyen változtatás legyen a jövő szezontól, ahoz az kell, hogy ujra ne nyerjünk semmit.
Örülnék ha Theo nálunk kötne ki, engem meggyőzött a hétvégén. Lenyomna 2 évet közösen Marceloval, tanulna a braziltől, majd megint jópár évig nem lenne gondunk azzal a pozicióval.
Más.
Más.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Jo ez "velemeny" blog a tamado jatekrol. Kivancsian varom a velemenyek rola.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nálam mondjuk Karim sem az a vezérbika alkat.
Ő is egy jó rendszerben tud hatalmasat alkotni, de pár meccsre emlékszem csak ahol Ő intézte el az ellent főként, egyedül.
Most hitelen a City ugrik be, amikor bedobták csereként.
Kell előre valaki, akiben ott az "X"
Ő is egy jó rendszerben tud hatalmasat alkotni, de pár meccsre emlékszem csak ahol Ő intézte el az ellent főként, egyedül.
Most hitelen a City ugrik be, amikor bedobták csereként.
Kell előre valaki, akiben ott az "X"
ZIDANE
Hát ez még így sem igaz. Griezmann lehetne egy tökéletes ék társ is. C is most miért jobb választás? 5 jó meccse volt. Mbappe Jesus még mindig csak tehetségek és nem lehetne rájuk építeni. Griezmann Benzema kettős együtt viszont működhetne, kar, hogy deechqmps nem hívta be Karimot. Antoine csak vezerbikanak keves, kicsit korlátolt, de egy jo két csataros felállásban simán remekelhetne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Arról volt szó, hogy Griezmann helye hol lenne a csapatban egy esetleges ideigazolás esetén.Kerlon írta:Elég merész kijelentés. Két tehetség, egy kiégett vs pályája csúcsához érő játékos esetében.kodo írta:Benzema, Gabriel Jesus, Mbappe, Cristiano... mind jobb választás Griezmann-nál.
Előbb látnám a fent említettek helyét (közben eszembe jutott még Dybala, Sanchez is) a csapatban tegyuk azt a kovetkezo szezonban, mint Griezmannet. Vagyis persze be lehetne tuszkolni a kezdőbe, de nem biztos, hogy akkora pluszt adna mint kéne, vagy mint elvárnánk tőle. Ezzel csak azt akarom mondani, de ez már elhangzott korábban, hogy neki a teljesítményéhez nagyban hozzájárul, hogy rá van építve az Atletico játéka, ahogy rá volt a válogatott is más kérdés, hogy ott miért nem jött ki a lépés.Egy unitedet előbb el tudok neki képzelni, bár szerintem ő nem a világklasszis szint.
Elég merész kijelentés. Két tehetség, egy kiégett vs pályája csúcsához érő játékos esetében.kodo írta:Benzema, Gabriel Jesus, Mbappe, Cristiano... mind jobb választás Griezmann-nál.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
én sem mondtam hogy azt mondta. elmondtam a két verziót. viszont marianoért nagyon kár. sokkal többre hivatott. elpocsékolt tehetség.
Szerintem egy szóval nem mondta Perez, hogy kezdőben lenne ez a duó. Nekem inkább az jön le, hogy ők lennének a két csatár, a Benzema-Morata-(Mariano) helyett. Aztán szépen lejátszanák (bár inkább Zidane saját maga belátása szerint elosztaná) a perceket.
bár azt nem tudom hogy perez hogy gondolta a benzema - mbappe párost mert ha 1 csatáros játék van akkor egyértelmű padon benzema és átveszi morata szerepét. ha még két csatáros játék akkor, hát igen akkor is pad mert akkor ronci- mbappe duó lenne elől.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jepp.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tényleg nemRemy írta:Tudom... amúgy poénnak ment, de akkor nem esett le.
Remélem most már látod, hogy miért mondtam, hogy Karim nem megy a PSG-be.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tudom... amúgy poénnak ment, de akkor nem esett le.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem eladták, hanem megszűnt a korosztályos csapat, aztán pedig nem fizették az ösztöndíjat, amit ígértek neki.Remy írta:Médiában is szóba került.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema