Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. január 10., vasárnap 10:52

Süti írta: Legalább látnám a jövő csapatát épülni, de a '14es gálakezdőnk hozza ezeket a szarokat is. Ennek így az égvilágon semmi értelme hétről hétre.
+1, ZZ nem épít semmit. Van, akit muszáj használnia, van aki megérdemli, illetve vannak olyanok, akik nem szolgáltak rá, de régóta megbizik bennük és nyomatja őket. Aztán vannak az újak, akik kaptak kb 2 meccset meg 15*5 percet a meccsek végén és nem bízik bennük és nem is ad nekik normális lehetőséget.

Az pedig látszik, hogy nem miattuk vagy nem csak miattuk voltunk rosszak azokon a meccseken. Engem elszomorít, hogy semmi változás nincs pedig év elején, amikor feldobta a Rodrygo, Ödegaard, VInicius 3ast, akkor azt hittem, hogy idén végre tökösen megpróbálunk váltani, de október óta gyakorlatilag nem kell megnézned a meccseink és nagyjából sejted mi a helyzet...

Ha nem égünk le nagyon idén, akkor nyáron kapjon pár általa akart embert - mást is kellene használnia!-, ha akkor sem változik semmi, vagy nem látni a változás jeleit, akkor szerintem Zidane edzői karrierje nálunk egy időre kiégett.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 10., vasárnap 10:45

Süti írta: Legalább látnám a jövő csapatát épülni, de a '14es gálakezdőnk hozza ezeket a szarokat is. Ennek így az égvilágon semmi értelme hétről hétre.
nekem 2 bajom van. egyrészt amit írtál, a másik ennek a folyománya. az 1ik ZZ makacssága.. egyrészt megvannak neki fejben az emberei, akikkel (ha úgy jön ki) 1 meccsen tényleg BÁRKIT elkap, bárhol. viszont csak ezt a 11-12 embert használja -> ebből jön, hogy egyébként a jövő meg nem épül..
sztem ZZ a legjobb opció, ha megvan egy győztes matéria, akkor nyerni fog velük. viszont ha változtatni kéne, nem tud/akar.. (ebből mondjuk Zsozé 3. szezonjára emlékeztet, a kib@szott makacssága).. szóval igen. azokat az arcokat nyomatja továbbra is akikkel nyert és azok néha tényleg nyernek és olyan szitukból és olyan játékkal és olyan teljesítménnyel, h le a kalappal, viszont ebből nem tud kilépni, ami a későbbi címek/fejlődés gátja/ellehetetlenítése. 4 év múlva nem a 40 éves Modricnak és a 34 éves Kroosnak kéne nyernie a címeket, hanem Brahim/Kubo/Öde/Fede, stb..

am. nem váltanék edzőt, mert jelenleg nincs jobb, csak b opciók vannak.. ha ZZ kapna jövőre egy mélyebb keretet, meg lehetne próbálni..
ez a meccs am. irtó sz@r volt, régi kiscsapatok elleni, galaktikus semmi.. kimentünk, voltunk, próbálkoztunk ímmel-ámmal, még majdnem 1 bekapott gól is benne volt, bár csak akkor amikor már kinyíltunk, am. bűngyenge ez az osa.. mind1...
tavalyi bravúr cím után, egy ilyen hajtós-sűrű szezont is behúzni, csoda lett vna. bár még sok van hátra, de a tendencia inkább az, h hullajtgatni fogunk pontokat, nem innentől fogva fog elindulni egy 15-17 meccses győzelmi sorozat..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. január 10., vasárnap 10:33

___Samy___ írta: Igen, de nem lehet lehozni egy idényt hullámvölgy nélkül. Biztos vagyok benne, hogy lesz 3-4 forduló, amikor nem nyernek majd, de az a baj, hogy mi sem. Míg nem tudunk megverni egy Osasunat, vagy egy Elchet, akik kieső helyen állnak, addig ne is várjunk a bajnoki címre. Meg sem izzasztjuk így az Atmat.
Az a baj, hogy az a 3-4 forduló már most belefér nekik. Utána meg újra erőre kapnak. Az is lehet, hogy ezért a bajnoki címért beáldozzák a BL szereplést is.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. január 10., vasárnap 10:31

___Samy___ írta: Igen, de nem lehet lehozni egy idényt hullámvölgy nélkül. Biztos vagyok benne, hogy lesz 3-4 forduló, amikor nem nyernek majd, de az a baj, hogy mi sem. Míg nem tudunk megverni egy Osasunat, vagy egy Elchet, akik kieső helyen állnak, addig ne is várjunk a bajnoki címre. Meg sem izzasztjuk így az Atmat.
Már miért ne lehetne. Évekig nem lehetett bajnokságot nyerni 90-95 pont alatt. Ezt az Atma simán meg tudja csinálni. De a két nagyot figyelembe véve kevesebb is elég lesz. 85 pont is elég lehet idén nekik.
Mi attól olyan messze vagyunk mint Ödegaard a kezdőtöl

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. január 10., vasárnap 10:12

Legalább látnám a jövő csapatát épülni, de a '14es gálakezdőnk hozza ezeket a szarokat is. Ennek így az égvilágon semmi értelme hétről hétre.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2021. január 10., vasárnap 9:44

Szuper,vagy királyi kupa szerintem le fog esni.
Arra pont jók a srácok, hogy egy-egy meccsre nagyon felszívják magukat, de konstans jó teljesítményt nem tudunk nyújtani idén.

BL 1enes kiesés része is ugyebár hasonló lebonyolítású, de ott szvsz az első komolyabb ellenfél elnyomja ezt a keretet/csapatot majd két meccsen. :'(
ZIDANE

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. január 10., vasárnap 9:33

Igen, de nem lehet lehozni egy idényt hullámvölgy nélkül. Biztos vagyok benne, hogy lesz 3-4 forduló, amikor nem nyernek majd, de az a baj, hogy mi sem. Míg nem tudunk megverni egy Osasunat, vagy egy Elchet, akik kieső helyen állnak, addig ne is várjunk a bajnoki címre. Meg sem izzasztjuk így az Atmat.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. január 10., vasárnap 9:21

___Samy___ írta: Akkor szerintem a tegnapi után kiszalltunk a harcból. Ezt az Atma elvitte.
Nagyon stabilak. A tegnapi meccs nélkül is már jóval hamarabb felmerülhetett ez bennünk. Egy-egy meccset buknak mint pl. ellenünk, a Bayern ellen és a kupában, de havi szinten jön össze kb. 1 ilyen meccs nekik. Többet nem engednek. Ezzel a mi havonta történő 2 hullámunk nem tudja tartani a lépést.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. január 10., vasárnap 9:18

Akkor szerintem a tegnapi után kiszalltunk a harcból. Ezt az Atma elvitte.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2021. január 10., vasárnap 8:27

Realista24 írta: https://twitter.com/JesusBengoechea/sta ... 79296?s=19

Meg se nézték.
Ezt mondtam a Carvajal eset után. Az egyáltalán nem egyértelmű, mint ahogy itt is állították többen. Minden meccsen van olyan eset és azokat nem szoktak befújni. Ami be van linkelve az se volt 11es, de Carvajalé sem.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2021. január 10., vasárnap 7:58

Persze hogy nem, van akiknek kezzel is lehet van akiknek semmit.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 10., vasárnap 7:46

https://twitter.com/JesusBengoechea/sta ... 79296?s=19

Meg se nézték.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2021. január 9., szombat 23:53

Nincsenek most olyan focisták, mint pár éve. Nem foghatjuk ezt a gyenge keretre, máshol sincsenek sokkal jobb focistak. Nem tudom mégis mit várunk, elhozunk egy elneymarosodott Mbappet es minden jo lesz? Aa. Zidanenak ki kell találnia végre valamit, ami működik. Most nem elég, hogy jó apa vagy haver es CR majd bekurja, vagy a madridista szív a végén megforditja. Taktika kell, játék. Persze nehéz ezt kivitelezni olyanokkal, akik mindent megnyertek már és kiegtek. De akkor miért nem lehet megprobalni az újakat? Militao, Öde, Fede, Regu... Oké, azt is megertem, hogy ez nem ZZ stílusa, neki sztárok kellenek. De akkor idén nyáron megkell neki adni, mert a következő évet már nem lehet arra fogni, alapozni, hogy ezt az évet ki kell bírni, aztan jön valaki aki megment minket. Én meg mindig hiszek benne, hogy Zizou a megfelelő edző számunkra, de nagyon gyorsan elkell felejtenie a haverokat és azt a játékot, amit a CR felé csúcsmadriddal nyomtunk.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. január 9., szombat 23:18

Na mindegy.Izgalmassá tesszük a ligát na. :kalapos:
Már a 2. helyért folytatott harcban, mert az Atleti lehet egyre kevésbé izgul. :D
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. január 9., szombat 23:17

Nyilván magunkra kell húzni a Barcát és a kieső helyen lévő Osasuna ellen szenvedni.Egészen elképesztő, ahogy a tavalyi covid-menetelést eltekintve a bajnokságot szétbarmolják.

Hány és hány behúzható meccsen jött a meglepetés és hányszor buktak elképesztően meccset, mikor a barca bukott.

Nem értem miért.Még a sikeres BL menetelés közben is.

Na mindegy.Izgalmassá tesszük a ligát na. :kalapos:

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. január 9., szombat 23:07

Iscot meg mindig erdemes becserelni. Zidane knows. :lol:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2021. január 9., szombat 23:06

wZoLee7 írta: Még jó, hogy múltkor páran olyan magabiztosak voltak abban, hogy a barca messzebb van tőlünk mint mi az atmatól..fasza hogy 3 meccsel toltak kevesebbet de nem vagyunk előttük :lol: lélektelen szar, borzalmas edzői elképzelésekkel, még szarabb pályával. Lassan nagyon, nagyon nehéz lesz védeni a kopaszt, de nincs alternatíva sem, pedig szerintem már elgondolkodtak.
Pont ez jutott eszembe. Innen üdvözlöm azokat, akik decemberben 3 jó meccs után már számolgatták, hogy az Atletico mikor fogy el és hogyan előzünk. Az a 3 meccs megmentette Zidane seggét, de én most már unom Zidanet. Nem mondom, hogy világverő a keret, de ennél több van bennük. Vannak az érinthetetlen szent tehenek, meg akik ha megszakadnak se kerülnek be. Teljesen érthetetlen Fede, Ödegaard, Militao jegelése, de én Jovicot se értem, miért nem próbálja. Én azt mondom, remélem legkésőbb nyáron megy a kopasz innen.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2021. január 9., szombat 23:03

borzasztó...
Azt gondoltam nyáron,hogy ilyenkorra Ode már be lesz építve egy fix cserének,mint tavaly tavasszal Valverde. Erre esélyt sem kapott. Anno Capello egy Beckhamet lelátóra vágott,mikor kiderült ,hogy nem fog maradni. Zz berakja Iscot, Öde meg ha tehetséges is volt, annak már annyi. Máshol felépíti magát majd. Nézegetjük,hogy Brahim a Milanba milyen szép passzokat,gólokat tud szerezni. Igen. Mert kapott előtte fixen sok meccset amin sokat játszott. Marianot is ma beküldi..mit vártunk tőle? A múltkori egy perccel biztos felvette a ritmust,és játékban van. Egyszerűen hihetetlen,hogy milyen döntések vannak itt. :roll:
Modricot miért kaptuk le? Case nem jöhetett volna le? Ellenfél félpályán is alig kocogott néha át. Semmi értelme nem volt fenn hagyni. Ödét miért nem lehtett berakni, egyik legjobb erőssége elvileg a kiugratások,meg beadások..nem..nézzük hogy isco forgolódik kpn..hihetetlen..nagyon mérges vagyok..ebben a keretben sokkal több van. Ha még az edző nem is képes nagy dolgok betanítására,akkor legalább ami nem megy nagyon régóta azokat engedje el,és próbáljon meg mást...Benzema is gyenge volt, de mit várunk tőle is? 30+-os...tudjuk,hogy nem cr. nem fog minden meccsen gólt baszni. Mindig is voltak időszakai mikor nem annyira ment neki. Ez is az edző ,vezetőség hibája. Hozni kéne valakit ,aki tehermentesíti,néha pótolja..jaa jovicot se használjuk, marianot se használjuk..oké,benzemához képest nem valami nagy spílerek, de ha játékban lennének,akkor derülne ki igazán. Mint mondtam ,Marianotól is mit vártunk. Játszott elmúlt fél évben 1 percet. Barcáéknál is sokszor kezdő a dán csatár. Nincs jobb,használják. Nekünk is ,ha nem megy,bekéne dobni mást. Asensio is minek hajtana? akármit csinál kezdő. más meg minek hajtson..akármit csinál, pados marad. ez megy évek óta ZZ-nél. nagyon nem lesz ez így jó hosszútávon.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2021. január 9., szombat 22:59

Botrányosan siralmas, amire az időjárás és a pálya sem lehet mentség! A bajnokságot lassan idén is el lehet engedni, egyszerűen képtelen ez a gárda már konstans jó teljesítményt hozni; 0 elképzelés, egy megfáradt kerettel tele haszontalan, lejárt lemezzel és erősen megkérdőjelezhető menedzseléssel.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. január 9., szombat 22:59

Beszédes, hogy a Real Madrid egy kieső ellen, döntetlen állásnál támadót cserél középpályásra.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Vissza: