Egyéb bajnokságok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Egyéb bajnokságok
Ebben mi volt a piros?
Ja, sárga piros, nem szóltam. Amúgy jó arc
Ja, sárga piros, nem szóltam. Amúgy jó arc
már a kinevezésekor is nagyot nevettem. egy nulla edzőnek tartottam akkor is és most sem változott. csak akkor még azt gondoltam hogy wengerre várnak igazából. de úgylátszik wenger nem akar megújulni és inkább hajt a 4. helyre minden évben. pedig a psg-vel még csodákat tehetne egy kis tőkével. adott a keret. szerintem a jövő szezont már nem blanc-kal kezdi meg a PSG. és ez így lesz jól.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pont az eset előtt nem sokkal kapcsoltam oda, de jót nevettem ennél a résznél ...BBeno írta:itt van hosszabban és láthatóbban is
Amúgy nem tudom meddig tűrik meg Blant a padon, mert egy ilyen kerettel ez kritikán aluli teljesítmény...
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Akart ő, csak nem engedte a Barca. Legalábbis a könyve szerint...
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Irán és Japán is tizikkel hullott ki az Ázsia kupán. Jó kis tornának néz ki, bár ma csak a tizipárbajokat láttam, de iraki srác 4-3-as iráni vezetésnél odaáll tizit rúgni, a tét pedig: ha kihagyja kiestek. Panenkával belőtte. 10*
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Kakát meggyalázták.
faszán összerántották őket, de úgy is szétkapják őket, jönnek az angol közép csapatok, aztán lerabolják őket, hogy abban a fosban tengődjenek lsd: newcastle
labdarúgókRemy írta:Lacazette újra beköszönt. Amúgy elég durva a Lyon. a semmiből 7 pontot vernek a PSG-re. Pedig elnézve a csapatatot nem valami hűha.
Ghezzal, Fekir, Tolisso, Ferri, Rose, Dabo... kik ezek?
faszán összerántották őket, de úgy is szétkapják őket, jönnek az angol közép csapatok, aztán lerabolják őket, hogy abban a fosban tengődjenek lsd: newcastle
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lacazette újra beköszönt. Amúgy elég durva a Lyon. a semmiből 7 pontot vernek a PSG-re. Pedig elnézve a csapatatot nem valami hűha.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Láttam már játszani még fiatalabb korába, akkor ígéretesnek tűnt, ezek szerint csak kinövi magát.Kerlon írta:Amúgy ezt a Lacazette gyereket valaki megszokta nézni?
Csak két szomorú pletykát olvastam róla.
Hogy a Lyon elnöke (?) szerint ha Bale 91 millió, akkor Ő megfizethetetlen, meg, hogy a PSG-nek Ő és Karim kell.
Tehát elég zsebbe nyúlós lenne a szerződtetése... De el tudnám képzelni Real mezben, még tovább fejlődhet akár, mert 23-24 éves talán.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Videókon követem egy ideje, nem csak a statisztkái alapján tűnik ígéretesnekKerlon írta:Amúgy ezt a Lacazette gyereket valaki megszokta nézni? Előz évben 15 gólig jutott előtte meg nagyon tré volt. Most meg 20 meccsen 19 gólt vert meg 7 gól passzt is kiosztott. Ez így brutálisan jól néz ki.
Tovább sodródik az egykori holland reménység
Royston Drenthe ezúttal a kínai élvonal tavalyi másodikjához, a frappáns nevű Shijiazhuang Ever Bright FC-hez igazolt a Reading-től.
biztos fossá keresi magát, de jobb lett volna egyszer újrakezdeni hollandiában amikor még lehetett...
Royston Drenthe ezúttal a kínai élvonal tavalyi másodikjához, a frappáns nevű Shijiazhuang Ever Bright FC-hez igazolt a Reading-től.
biztos fossá keresi magát, de jobb lett volna egyszer újrakezdeni hollandiában amikor még lehetett...
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nekem múltkorában keltette fel az érdeklődésem, de szerintem brutál jó a srác. Gyors, technikás, az indulósebessége is nagyon jó, erős és jó lövései vannak, szerintem nagy potenciál van benne. Nem véletlenül került évek után megint a bajnokság első helyére a Lyon, ebben nagyban benne van az ő játéka is Megéri kicsit utána nézni, év végén szerintem mindenképp szintet fog lépni, aztán, hogy a PSG vagy egy másik európai nagycsapat lesz az az már a jövő kérdése Nagy kincs lehet ha így fejlődik tovább, nekem személy szerint is tetszik amit csinál, úgyhogy szurkolok neki vigye annyira akár ide is kerüljön
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Amúgy ezt a Lacazette gyereket valaki megszokta nézni? Előz évben 15 gólig jutott előtte meg nagyon tré volt. Most meg 20 meccsen 19 gólt vert meg 7 gól passzt is kiosztott. Ez így brutálisan jól néz ki.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... et-2388251
Jó lesz ez az afrika kupa megint.
Érdekes egy ország lehet ez az Egyenlítői Guinea, nem hiába figyelt fel rájuk idősebb Knézy anno Sydneyben.
Jó lesz ez az afrika kupa megint.
Érdekes egy ország lehet ez az Egyenlítői Guinea, nem hiába figyelt fel rájuk idősebb Knézy anno Sydneyben.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots