dannen írta:ziro4vr írta: Ez ökölvívás nem ketrecharc.
ezzel is bajom van, ha ökölvívás akkor miért lehet lefogni a másikat? ezt sem értettem soha, tegnap is, ha kicsit közelebb került pac akkor egyből lefogta may. valaki magyarázza már meg ezt pl. miért engedik.
http://9gag.com/gag/a1eBqy6?ref=fb.s
Benne van a box szabályrendszerében már a 19. század óta,bevettttaktikai elem.Mármint a szabályos fogás,mert pl fejet lenyomni,azt nem lehet.
A meccs...nem vártam mást,tegnap jeleztem is hogy nálam mélyvödör az esélyesrbb,ugyan is szakmailag sokkal többet tud erről a sportról mint Packman.Mondom ezt úgy,hogy a filippino harcos nekem mindig a szivem csücske lesz.
5-6 évvel ezelőtt,még megcsaphatta volna,a pénzes ember nem hiába bujkált előle,szépen megvárta míg megkopik,a lábmunkája csoszogássá fajul,a fő fegyver,a beugrik majd kombi-visszazárok így már hatástalan....
Aztán meg rutinosan elfogadta mélyvödör a kihìvást.És a szokásos bunyójával,a sok mozgásos-odaszúrok-majd lemozgok és aztán megint,hatástalanította a filippinot.Előre gondolgozott a ringbe vagy 3 lépéssel mind a 12 menet alatt.
A fő probléma...Packman nyilatkozata alapján nincs tisztába önnön képességeivel,mivel szentül meg volt róla győződve hogy ő nyert...Hát pedig sztm a legnagyobb fanjai sem hihetik ezt,ha látták a meccset.
Előbb-utóbb ez még jobban visszaüthet,ha nem értékeli át magát,mert későbbiekben egy másik meccsen csúnyán elkalapálhatják.F.M elég kesztyűs kézzel bánt vele,mondjuk nen is az a KO király,de mondjuk egy Amir Khan szétcsapná jelenlegi formájában Packet...