Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Itt a bejelentés.
6,5 millio -ahogy a német mondaná- ajróért jön. Végre lesz jobbhátvédünk kb. 4 év után. Topikot neki!
Ich wünsche dir alles gutes Dani!
6,5 millio -ahogy a német mondaná- ajróért jön. Végre lesz jobbhátvédünk kb. 4 év után. Topikot neki!
Ich wünsche dir alles gutes Dani!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Nyilván jobban otthon vagy ezekben a hírekben szóval ezzel nem vitatkozom ,de tény hogy nem voltak Higuaín felé tisztelettel , és szerintem már tudtak is a távozási szándékról , max nem tetszik neki hogy elmondta ,hogy megy mert így tuti nem kapnak érte annyit , amennyit szeretnének. De túlragoztuk ezt a témátRealista24 írta:Ezt is írják, hogy nem volt semmiféle ígéret a játékos felé. Ő és az ügynöke fizetésemelést akart, csak teljesítmény nem párosult a kérvény mellé. Perezék meg nem hülyék, hogy hosszabbítsanak egy ilyen játékossal.+ A vezetőség beígért neki ha jól tudom egy hosszabbítást+ fizetés emelést
Benzemáról is írnak, hogy ez az utolsó éve, ha nem kezd magával valamit, mert már Perez is levette róla a kezét. De mivel Zidane is visszatér, új edző, új taktika, stb. így van még egy éve a bizonyításra.
Isten hozott Carvajal
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
szóval eddig nem hittél ezekben a hírekben. lehet ezt csűrni csavarni csak nem érdemes.Most már fog érkezni, mert Pipita bejelentette a távozási szándékát.
viszont akkor állításod szerint van mit köszönnöd Higunak hogy önként lelép mert szerinted a vezetőség nem akart megválni tőle, hisz meglepetésként érte őket a távozási szándéka.
részemről vége. örüljünk carvajalnak és hogy végre lesz jobbhátvédünk is.
KP-ra kéne holnap még bejelenteni valakit.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ezt is írják, hogy nem volt semmiféle ígéret a játékos felé. Ő és az ügynöke fizetésemelést akart, csak teljesítmény nem párosult a kérvény mellé. Perezék meg nem hülyék, hogy hosszabbítsanak egy ilyen játékossal.+ A vezetőség beígért neki ha jól tudom egy hosszabbítást+ fizetés emelést
Benzemáról is írnak, hogy ez az utolsó éve, ha nem kezd magával valamit, mert már Perez is levette róla a kezét. De mivel Zidane is visszatér, új edző, új taktika, stb. így van még egy éve a bizonyításra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
na akkor a védelem legalább kész van
márcsak a kp és a csatársor kell, gyerekjáték
márcsak a kp és a csatársor kell, gyerekjáték
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- ateeemadrid
Welcome back, Carvajal!
még 2 kp, 1 szélső, 1 csatár, és meg is vagyunk.
még 2 kp, 1 szélső, 1 csatár, és meg is vagyunk.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Mert talán a vezetőség olyan nagy tisztelettel bánik vele ... Tavaly is elüldözték volna szerintem csak azért maradt mert MOU és a SZURKOLÓK erre kérték...Realista24 írta: 4. Azzal van bajom, hogy a hivatalos bejelentést a sajtón keresztül tette meg. Ennyivel nem tiszteli meg Pérezéket, akik elnéztek neki több évnyi szerencsétlenkedést a bl-ben.
+ A vezetőség beígért neki ha jól tudom egy hosszabbítást+ fizetés emelést
Perezéknek is igazuk van ,mert 2 szerencsétlen csatárunk van ,de Higuaín évek óta küldenék el , csak jobb híján maradhatott.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Végre!Carvajal hazatért
Jöhet a topik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most már fog érkezni, mert Pipita bejelentette a távozási szándékát.tehát akkor azt mondod hogy nem fog csatár érkezni? mert ha szerinted jön csatár akkor te is elhiszed amit erről írnak a firkászok.
De szerencsére a vezetőség is úgy gondolkodott, mint a nagy többség, hogy a középpálya fontosabb, mint egy csatár lecserélésére +40-50 millióért.
Carvajal hazatért
Persze vannak érdeklődök, meg Sánchez és stb. de nem volt prioritás, mert túl sokba kerül a csere.Ott a Juvés vonal is, amit megerősített Higuaín is, tuti az olaszok is kapcsolatba léptek már a Madriddal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Én is ilyesmire lőném be. Ez mondjuk közel annyi, mint CS0ki által írt 50-es. Hát nem kevés.én 40 millió + egy játékosra gondolok (Morata, Jesé).
Én is olvastam az ilyen 58 millás híreket, hát el vannak tévedve az angolok is, nem kicsit. Ennyiért Ő sem kell. Hagyjuk már. Akkor Benz legyen stabil kezdő, egy földön, okosan, gyorsan játszó csapatban bőven király lenne. Maradjon Callejon, jöjjön fel Jesé, meg keressenek egy viszonylag olcsó, rutinos csatárt. Biztosan lehetne találni, én nem tudok neveket sorolni, nem is ez a munkám.
Amúgy most tényleg azt érzem - hiába ragaszkodik a 'Pool az elképzeléseihez - ha ennyire lépni akar Suárez, akkor nem vagyunk rossz helyzetben. Annyira elszántnak tűnik, hogy nem éri meg szerintem ott tartani. Ha folytatódik a hadjárat ellene (ami folytatódik, most is "Gazember" című cikkek jelennek meg...), és a családja is rosszul érzi magát, akkor előbb-utóbb a teljesítménye is vissza fog esni, bármekkora küzdő. Most ott tartják, lehoz egy rosszabb szezont esetleg, és még annyiért sem tudják továbbadni, mint amennyit most kapnának érte. Ez a 40 milliós nagyságrend kb.
Szóval itt nem sietnék most. Suárez szerintem tenni fog érte, hogy elengedjék, és akkor legyen elég ez a pénz is. Azért nem kevés ez, így is valamennyivel többért érkezne, mint amennyiért anno a 'Poolba ment.
Ráadásul Benteke fel ennyi lenne, ha igazak a hírek. Most gondolom nem egy Suárez kaliber a srác, de szépen termelt idén a Villában, akár be is válhat.
A Navas hír ragyogó, valahol olvastam én is, nagy kő esik le a szívemről, ha elviszi a City.
Én sem. ha nem ír alá legalább 3 évre, akkor hanyagoljuk. Mondjuk nála akkor is benne lehet, hogy megunja és visszavonul. Nem érzem, hogy Ő kellene. Maradjunk Ancelotti mellett. Mondjuk ha igazak a Blanc-ról szóló hírek, akkor jön fog az olasz, biztosan.Azért nem is támogatom Heynkest. Legalább az esély maradjon meg, hogy a következő edzőnk itt lehet 3-4 évig..
Ezt is olvastam tegnap, de nem nagyon akartam elhinni. Most nehogymár ne tudjanak róla, hogy menni akar. Hát a vezetők is pénzzé akarták tenni, nyíltan. Sanchez is nyilatkozta, hogy menni fog. Ott a Juvés vonal is, amit megerősített Higuaín is, tuti az olaszok is kapcsolatba léptek már a Madriddal.a hivatalos döntését a sajtón keresztül tudja meg a vezetőség, hát gratulálok.
Szóval fura ez nekem. Max. amiatt lehetnek idegesek, hogy ezzel nehezebb a 30 millát kisajtolni a kérőkből, nem azért mert meglepte őket a szándék.
Persze így sem jó ez, a klubnak semmiképpen, de nyílt titok ez már hónapok óta. Mi még azt sem tudjuk bejátszani, mint a 'Pool, mert mi valóban nem ragaszkodunk a játékoshoz.
Mindentől függetlenül ez persze jogos.4. Azzal van bajom, hogy a hivatalos bejelentést a sajtón keresztül tette meg. Ennyivel nem tiszteli meg Pérezéket, akik elnéztek neki több évnyi szerencsétlenkedést a bl-ben.
Ebből a szempontból viszont nem rossz. Az eladása legyen prioritás. Kell a pénz, belőle meg elég volt.a vezetőség nem érezte prioritásnak a játékos eladását/csatárcserét.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
tehát akkor azt mondod hogy nem fog csatár érkezni? mert ha szerinted jön csatár akkor te is elhiszed amit erről írnak a firkászok.2. Ezt nem hiszed el az EC-nek, de azt, hogy csatár érkezéséről írnak, azt készpénznek veszed
A Bayer Leverkusen hivatalos honlapján megerősítette, hogy Dani Carvajal visszatér a Real Madridhoz!
üdv. a klubban újra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2013. június 3., hétfő 11:31-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
1. Az első felére is reagálj már. Gondolom azt is korrektnek találodbiztosan így is van ha az EL Confidental ezt írta. biztos azért cikkeznek folyamatosan egy csatár érkezéséről mert senki sem gondolta hogy Higu menni fog. sanszos hogy a földön mindenki tudta hogy Higu menni fog csak a vezetőség nem.
2. Ezt nem hiszed el az EC-nek, de azt, hogy csatár érkezéséről írnak, azt készpénznek veszed
3. Azt is olvastam, hogy mivel Higuért elég gyenge ajánlatokról szóltak a hírek, míg egy Cavani, Suarez szintű csatárért 50-60 milliókat kérnek, a vezetőség nem érezte prioritásnak a játékos eladását/csatárcserét.
4. Azzal van bajom, hogy a hivatalos bejelentést a sajtón keresztül tette meg. Ennyivel nem tiszteli meg Pérezéket, akik elnéztek neki több évnyi szerencsétlenkedést a bl-ben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
biztosan így is van ha az EL Confidental ezt írta. biztos azért cikkeznek folyamatosan egy csatár érkezéséről mert senki sem gondolta hogy Higu menni fog. sanszos hogy a földön mindenki tudta hogy Higu menni fog csak a vezetőség nem.Már a meccs utáni nyilatkozata is kiverte nálam a biztosítékot, de hogy a hivatalos döntését a sajtón keresztül tudja meg a vezetőség, hát gratulálok.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Annyiért szerintem is esélytelen, én 40 millió + egy játékosra gondolok (Morata, Jesé).Ahogy olyan hír is van, hogy 60 milliót várnak legalább tőlünk...Nem tudom mennyi lsz a vége, ha leigazoljuk, de az elejétől fogva mondtam, hogy nehogy azt higgye valaki,hogy 20-30 milliókért el lehet hozni Suarezt, meg sokkal olcsóbb lenne, mint Cavani. Én olyan 50 millióra lövöm be az árát.
Higu meg, a nagy madridista, korrekt a klubbal.
Már a meccs utáni nyilatkozata is kiverte nálam a biztosítékot, de hogy a hivatalos döntését a sajtón keresztül tudja meg a vezetőség, hát gratulálok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Végre valami jó hír!Ez kivételesen igaz. Navas mondta konkrétan, hogy kedveli a Cityt és trófeákat akar nyerni.
A héten lezárulhat a transzfer, 25-28 millió között valahol.
Ahogy olyan hír is van, hogy 60 milliót várnak legalább tőlünk...Nem tudom mennyi lsz a vége, ha leigazoljuk, de az elejétől fogva mondtam, hogy nehogy azt higgye valaki,hogy 20-30 milliókért el lehet hozni Suarezt, meg sokkal olcsóbb lenne, mint Cavani. Én olyan 50 millióra lövöm be az árát.Mondjuk Mirror, tehát sok jelentősége nincs, de elvileg kezdik belátni az angolok, hogy nem tudják megtartani az uruguayit.
Szerintem se. Azért nem is támogatom Heynkest. Legalább az esély maradjon meg, hogy a következő edzőnk itt lehet 3-4 évig...Akkor meg ne írjon alá 1-2 évre sem. Ha nem jön idén Ancelotti, akkor ne hozzuk már el Heynckest 1 évre. Az olyan amatör dolog. Akkor hozzunk inkább egy valaki mást több évre.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez kivételesen igaz. Navas mondta konkrétan, hogy kedveli a Cityt és trófeákat akar nyerni.Déjli Mél szerint Jesus Navas megerősítette, hogy a Cityhez szeretne igazolni.
A héten lezárulhat a transzfer, 25-28 millió között valahol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Déjli Mél szerint Jesus Navas megerősítette, hogy a Cityhez szeretne igazolni.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
az elég korrekt így 27 évesenfájnak az ízületei
Jöjjön Suarez, én nem bánom, de akkor mostmár minél hamarabb kezdjünk hozzá az igazolásokhoz, ha már Papa Flo továbbra is regnál.
- ___Samy___
te kis teee.....Ja, a forrás Tibipress.
na csak őt ne, akkor már sokkal inkább suarezRooney neve is megint előugrott, abban az esetben érkezhetne, ha Suárezt nem sikerül Madridba csábítani.
ez a rooney annyira tönkre van már menve, tegnap is úgy mozgott a brazilok ellen, mint egy vénember, gól ide vagy oda
meg ha jól tudom mondta már ő is, hogy fájnak az ízületei
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- RealMadridFanatic
AZ AS angol forrásokra hivatkozva állítja, hogy a 'Pool elkezdte Suárez helyettesét keresni, az első számú célpont Benteke, Őt követi Mkhitaryan, a Shaktarból.
Mondjuk Mirror, tehát sok jelentősége nincs, de elvileg kezdik belátni az angolok, hogy nem tudják megtartani az uruguayit.
Rooney neve is megint előugrott, abban az esetben érkezhetne, ha Suárezt nem sikerül Madridba csábítani. A PSG a konkurencia, 30 millát fizetnének Rooneyért, aki évi 18 millát tehetne zsebre.
Ez is kacsaszagú.
Mondjuk Mirror, tehát sok jelentősége nincs, de elvileg kezdik belátni az angolok, hogy nem tudják megtartani az uruguayit.
Rooney neve is megint előugrott, abban az esetben érkezhetne, ha Suárezt nem sikerül Madridba csábítani. A PSG a konkurencia, 30 millát fizetnének Rooneyért, aki évi 18 millát tehetne zsebre.
Ez is kacsaszagú.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)