Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 3., hétfő 10:20

iker-siker írta:Nyilván nem szabad egy évre gondolkodni, de nem hiszem, hogy Heynckes 3 vagy 4 évre aláírna.
Akkor meg ne írjon alá 1-2 évre sem. Ha nem jön idén Ancelotti, akkor ne hozzuk már el Heynckest 1 évre. Az olyan amatör dolog. Akkor hozzunk inkább egy valaki mást több évre.

De Heynckes soha nem mondta egy szóval sem, hogy vissza akar vonulni, csak a BM nyilatkozta ezt le. Éppen ezért elképzelhetőnek tartom, hogy aláír 3-4 évet.

rikiramos
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi

HozzászólásSzerző: rikiramos » 2013. június 3., hétfő 8:44

Kaká: "Eljött az újrakezdés ideje. Elég erősnek érzem magam, hogy még legalább három vagy négy évig játsszak."

Kérlek csak ne itt akarj még három vagy négy évet játszani!!! :hmmm:

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2013. június 2., vasárnap 23:01

Bocsánat az offért de gondolom a mostani B csapatunk a legeredményesebb a RM történelmében és ez jelenthet valamit. Megelőzik a barca b-t is és talán most abból a generációból kéne kihozni valamit de Jesét mindenképp. Morataban is megvan a potenciál de sajnos szerintem ő kevés lesz ide. Mindenesetre ha Heynckes ha Carlo jön remélem rotálásba kezd pár fiatallal mert megérné. :hmmm:
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

iker-siker
Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: iker-siker » 2013. június 2., vasárnap 22:59

Nyilván nem szabad egy évre gondolkodni, de nem hiszem, hogy Heynckes 3 vagy 4 évre aláírna.

weeni

HozzászólásSzerző: weeni » 2013. június 2., vasárnap 22:51

Nem hiszem hogy itt egy évben gondolkozna megint Perez. Azt tartom valószínűnek hogy megint 3-4 évre igazolunk edzőt, talán rájöttek már hogy egy év kevés idő. Igazolásokkal meg kár egyenlőre foglalkozni, majd ha megvan az edző úgyis elmondja ki az aki kell neki innen és biztos lesz egy kívánság listája is.

iker-siker
Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: iker-siker » 2013. június 2., vasárnap 22:30

Ancelotti a Real Madrid edzője lesz, csak az a kérdés, hogy idén vagy jövőre. Ha csak jövőre jön, akkor Heynckes lesz az edzőnk. Szerintem ez a koreográfia. Ha Carlo papa nem akciózik valamit, akkor maradni fog még egy évet az tuti, ezért nem fogunk "háborút" kezdeményezni a PSG-vel. Esetleg olyan variáció lehet még, hogy Di Maríát átadjuk és ennek a transzfernek a részeként kapjuk majd meg az olasz místert.

Játékosokról konkrétan csak az edző érkezése után lesznek hírek, kivév Carvajalt, mert szerintem őt már holnap bejelentjük, ha van olyan záradék a szerződésében, amiről a hírek szólnak, azaz, hogy holnapig kell választ adnunk arra, hogy igényt tartunk-e rá. A többiekről meg majd szépen, lassan körvonalazódni fog, hogy kiért van valós érdeklődés a részünkről és ki az akikkel csak összeboronált minket a sajtó. Szerintem lesz vagy 5-6 érkező, ezt a várható távozók függvényében mondom.
A kapusposzton szerintem nem várható változás, Casillas és López mennek majd ölre a kezdőbe kerülésért, harmadiknak meg bekerül egy Castillás arc. A védelembe egy érkezőt (Pepe távozása esetén kettőt) várok - Carvajalon kívül - ha távozik Coentrao is. Valószínűleg akkor középre hozunk valakit majd, én egy fiatal spanyol játékos érkezését valószínűsítem, nem hiszem, hogy ide nagy név érkezne, felesleges is.
A középpályán kellene véghezvigyük a legnagyobb erősítést, ide több ember is fog jönni szerintem. Bale érkezése a hírek ellenére a legvalószínűbb, de ha marad még egy évet, és Ancelottihoz hasonlóan csak jövőre jön akkor is lesz valami megoldás. Nem sok szó esik róla, de nekem van egy olyan gyanúm, hogy Perez mindenképpen hoz majd spanyol játékost/játékosokat. Ezt nyilatkozta is, így Isco nagyon adja magát, mellette viszont nem tartom kizártnak azt sem, hogy Jesús Navas is érkezik, évek óta hallani róla híreket, Ramossal is jóban van, Perez is kedveli, az ő szerződtetése is adja magát. Gündogan már csak hab lenne a tortán, viszont a tegnapi Sevilla - Valencia mecccsen Kondogbia sem mozgott annyira rosszul, hogy egyből le kellene írni, vagy Benega leigazolását tartanám még jó húzásnak.
Egy támadó is biztosan érkezik majd, ő pedig szinte biztosan Suárez lesz, róla hallani a legtöbbet, Cavani szerintem marad a Napoliban, nagy csapatot akarnak építeni, amelyik évekig dominálhat majd a Seria A-ban és az uruguayi játékos elég meghatározó alapja lehet ennek a csapatnak. Az is előfordulhat még, ha a német mester ül le a kispadra, hogy kér magának valakit a Bayernből, de onnan meg játékost venni elég nehéz lesz. Egy biztos, izgalmas lesz a nyár, de remélhetőleg pozitív véleménnyel zárjuk majd a mercatot.
Kicsit hosszú volt, köszönöm aki elolvassa és esetleg reagál is rá. Ez az én véleményem, ezt a koreográfiát tartom a legvalószínűbbnek az előzetes hírek és történések alapján.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 2., vasárnap 22:13

Pedig sokkal olcsóbban nem fog jönni egyik sem.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 2., vasárnap 22:11

Én meg azt olvastam, hogy leigazoljuk Bigliát 30 millióért meg visszavesszük Javi G-t 50-ért.

Ja, a forrás Tibipress. :coffee:

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 2., vasárnap 22:03

Az angoloknál finom kacsasült lehetett, olyan badarságokat írnak, hogy Bale és Suarez pakkért 150 millió eurót fizetnénk, Bale kerülne 100 millióba, Suarez 50 millióba.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

weeni

HozzászólásSzerző: weeni » 2013. június 2., vasárnap 22:00

Régen volt már hogy nem tudtam eldönteni hogy kit is várjak, de most ez a helyzet. Mindkettő edző érkezésének örülnek mert nagyon kiváncsi vagyok hogy itt mire lennének képesek. Egy biztos szép focit és a középpálya megoldását nagyon várom az új edzőtől bárki is legyen majd az. Legkésőbb kedden kiderül ha minden igaz. :-)

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 2., vasárnap 21:18

Szerintem meg az fog történni, hogy holnap bejelentik, hogy Ancelottinak megvan az utódja és kedden hivatalosan bejelentik, hogy jön. Vaaaagy Blanc végül nem eggyezik meg a PSG-vel amit nehezen gondolok és marad Carlo és majd ekkor jön a képbe Yupp.. :hmmm:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 2., vasárnap 21:11

L.Miki írta:Amúgy Heynckes egy s nem kettő.
mosom kezeim: az itteni cikkíró elírta. a legelső hír a rövid híreknél. :D

én is inkább ancelotti érkezésének örülnék. kíváncsi lennék mit kezdene a kp-val.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 2., vasárnap 21:09

Galacticos írta:nekem csak az az érdekes hogy pont kedden beszél heynckess, amikor perezt beiktatják. szerintem ebből jupp lesz.

Nagyon egymásba folynak a szálak, no de majd remélem kedden lehull a lepel...

Amúgy Heynckes egy s nem kettő. :-)

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 2., vasárnap 21:06

én meg nem. ha csak ebből a kettőből lehet választani én inkább ancelotti mellett voksolnék. tudom hogy jupp mellett most nagyon nagy a hype a bayern miatt...de én korántsem vagyok meggyőzve, hogy egy 68 éves apóka a megfelelő ide.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. június 2., vasárnap 21:03

nekem csak az az érdekes hogy pont kedden beszél heynckess, amikor perezt beiktatják. szerintem ebből jupp lesz.
a próféta beszéljen belőled. jobban örülnék neki :-)

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 2., vasárnap 20:54

nekem csak az az érdekes hogy pont kedden beszél heynckess, amikor perezt beiktatják. szerintem ebből jupp lesz.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 2., vasárnap 20:24

Vélemenyem szerint is ez van az egész mögött. Perez nem akar még nevekkel dobálózni, mert nem akarja megsérteni a PSG vezetőit. PSG viszont tisztában van vele, hogy Ancelotti menni akar és nem érdemes visszatartani 1 edzőt aki nem maximálisan elkötelezett a csapat iránt... A másik, hogy Perez már akarta hozni így kétlem, hogy letenne róla :coffee:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 2., vasárnap 20:11

Csak szerint egyértelmű ezáltal hogy Heynckes érkezik?
Szerintem csak annyit jelent, hogy nem fizetünk érte, hanem megvárjuk, míg lerendezi a klubjával a dolgot, megtalálják a helyettesét (Blanc) és már jön is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lucifer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Magyarország, Németország, Brazilia

HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. június 2., vasárnap 20:10

“Ancelotti egy remek edző. Azonban érvényben lévő szerződése van jelenlegi klubjával, amit tiszteletben tartunk” – mondta Florentino Pérez az olasz szakemberrel kapcsolatosan.
Csak szerint egyértelmű ezáltal hogy Heynckes érkezik? Valószínűleg kedden dönt a sorsáról, és pont ezen a napon lesz Perez ceremóniája szóval végre egy jó hír :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 2., vasárnap 20:00

cart írta:Bale nem az a típus, aki verni fogja az asztalt, hogy eligazolhasson. Ráadásul ki is jelentette, hogy jól érzi magát Angliában. Ha igaz a hír, akkor róla is le lehet mondani.
Az hogy jólérzi magát egy dolog, az hogy eligazolna egy másik. Én is jólérzem magam itthon, a focicsapatban, itt vannak a barátaim meg minden, de ha hívna a Real akkor nem kérdeznék.
Ez csak egy péda, képzeld magad a helyébe.
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

Vissza: