Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 2., vasárnap 9:44

BBeno írta:jajj már egyértelmű suárez mellett vagyok
jó, ez most nem jött át Benő :mrgreen:
BBeno írta:nagyon bízom abban a hírben hogy benitez csak úgy írt alá a napolihoz ha cavanit megtartják. ebben bízom.
Csak egy szó a maffiának és Nápolyban gép sem szállhat le :lol:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 2., vasárnap 9:37

jajj már :lol: :lol: egyértelmű suárez mellett vagyok

azért írtam hogy jöhet cavani mert őt akarja mindenképpen ancselotti. nálam is egyértelmű favorit suárez.

nagyon bízom abban a hírben hogy benitez csak úgy írt alá a napolihoz ha cavanit megtartják. ebben bízom. nem kell cavani 63-ért. 25-ért igen. de sokkal inkább suárez.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 2., vasárnap 9:35

BBeno írta:jöhet cavani kell a francnak egy suárez.
Számomra viszont kétségtelen, hogy Suarez jobb lenne.

ad1; olcsóbb
ad2; jobb

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 2., vasárnap 9:33

Valamilyen szinten igaza is van, de kérdem én, már 1 hónapja megnyerték a ligát, volt még vagy 5 forduló utána, mért nem játszatta a csoda barca ifiket? Akkor is Iniesta, Xavi, stb, a sztárok nyomatták. Ezzel elég szar üzenetet küldött a fiataloknak szerintem.
Frusztráció...Mourinho...100 pont. :-)
Ennyi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 2., vasárnap 9:31

madridronie írta:Így van; plusz hozzátette, hogy a srácnak el kell fogadnia, hogy a posztján óriási a konkurencia, akik közül többen a világ top 5-be tartoznak!
Valamilyen szinten igaza is van, de kérdem én, már 1 hónapja megnyerték a ligát, volt még vagy 5 forduló utána, mért nem játszatta a csoda barca ifiket? Akkor is Iniesta, Xavi, stb, a sztárok nyomatták. Ezzel elég szar üzenetet küldött a fiataloknak szerintem.
BBeno írta:jöhet cavani kell a francnak egy suárez. :argue:
Ja mert Suárez az ördög ugye, Cavani meg az angyali jógyerek. Meg lehet nézni mit leművelt Chiellinivel a Juve meccsen. De neem, Suárez a vámpír, nemkell ide..

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 2., vasárnap 9:24

el sem akarom hinni, hogy megint ancselotti a favorit a pozicíóért...jöhet cavani kell a francnak egy suárez. :argue:
Így van; plusz hozzátette, hogy a srácnak el kell fogadnia, hogy a posztján óriási a konkurencia, akik közül többen a világ top 5-be tartoznak!

ha van egy csepp esze a srácnak akkor lelép.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 2., vasárnap 9:19

Se cerró el plazo y Florentino será presidente el martes
No se presentaron más candidaturas que la del actual presidente, que seguirá otros cuatro años como máximo dirigente del Real Madrid.
Na akkor a régi-új elnökünk hivatalosan is megvan (lejárt a jelöltállítási határidő és csak Perez papa jelentkezett), kedden 13.00-kor beiktatás! Hala Florentino, Hala Madrid!!! :salute: :cheers: Indulhat a bugi! :shifty:
Na, Tito a meccs után elmondta, hogy Thiagóra számítanak, de a döntés az övé.
Így van; plusz hozzátette, hogy a srácnak el kell fogadnia, hogy a posztján óriási a konkurencia, akik közül többen a világ top 5-be tartoznak!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 2., vasárnap 8:39

R.M.C.F írta:Gondolom ő a vésztartalék,és szeretne jönni,de ancelotti a prioritás.....carlo a héten kell hogy rendezze az ügyét keláffival,ha sikerül,és perezt hétfőn iktatják mint a beadványokat,akkor kedden meglesz a trénerünk....ha carlo addig nem,akkor szerintem jupp.....addig vár az öreg,ha igen,még megoldja,ha carlo lesz akkor meg befejezi.

Szerintem. Kedden minden kiderül.

Mit mondasz mester, melyik edző bá jöjjön? Melyik passzolna ide most inkább? Szerintem Jupp előbb faragna most itt értelmes csapatot, de hosszútávra nem biztos, hogy ő lenne a jó megoldás.

Amúgy szerintem jövő héten bejelentjük az edzőt és Carvajalt + 1-2 héten belül Bale vagy Suarez is meglesz. Perez nem fog teketóriázni, valamelyiket már biztos kinézte.
Bár azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy lesben áll mindkettőre, kinevezi az edzőt, aztán majd az manager megmondja, hogy melyik legyen a befutó. :-)

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 2., vasárnap 7:42

Jesé nem azért pattogott, hogy többet akar játszani a nagycsapatban? Nem tudom mennyire díjazná, ha kölcsön/opcióval el lenne adva. De azt is nagyon okosan kellene úgy, mint Carvajal esetében. Komoly csapat (Leverkusen szint pont megteszi), az sem baj, ha EL-ben részt vesz , Jesé szerintem azt is elbírná, simán jó lenne oda, viszont olyan helyre, ahol alapember is lehet. Okosan be kell lőni a legjobb opciót.

Mondjuk én azt sem bánnám, ha itt maradna, és padra szorítaná Bale-t :mrgreen: :mrgreen:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 1., szombat 23:40

Realista24 írta:Jupp ma nem beszélt, kedden fog sajtótájékoztató tartani, ahol beszél a jövőjéről...vagy nem.
Titokzatos az öreg :-)
Én reménykedek Ancelotti érkezésében... :roll:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 23:35

Gondolom ő a vésztartalék,és szeretne jönni,de ancelotti a prioritás.....carlo a héten kell hogy rendezze az ügyét keláffival,ha sikerül,és perezt hétfőn iktatják mint a beadványokat,akkor kedden meglesz a trénerünk....ha carlo addig nem,akkor szerintem jupp.....addig vár az öreg,ha igen,még megoldja,ha carlo lesz akkor meg befejezi.

Szerintem. Kedden minden kiderül.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 1., szombat 23:26

Jupp ma nem beszélt, kedden fog sajtótájékoztató tartani, ahol beszél a jövőjéről...vagy nem.
Titokzatos az öreg :-)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. június 1., szombat 22:25

nmate írta:Jesé menjen csak kölcsönbe, nem akkora szám, hogy maradnia kelljen. Egy kisebb csapatban szépen kibontakozhat.

Csak ha tényleg híján leszünk támadónak, akkor maradjon.
Abban az egyben egyetértek veled, hogy menjen kölcsönben. Neki most folyamat kezdőnek kellene lenni, hogy fejlődjön. Alapjáraton szélső, és se CR mellett, se pedig Bale(?) mellett ez nem valósulna meg úgy érzem. 1 évre simán átadnám a Leverkusennek például.

Az írásod többi részével vitatkoznék. Nem tudom mennyi Castilla meccset nézel, de Jesé messze a legnagyobb reménység és a legnagyobb tehetség az elmúlt évekből. Hihetetlen potenciál van a srácban. Nagyon oda kell rá figyelni. A statjai lenyűgözőek, az u21 eseknél, a válogatottnál szintén. A "nem akkora szám" jelzőt rávágni butaság. Simán odaférhetett volna idén is a kezdőbe, sőt előrelépés lett volna, Calletti, vagy DM helyett is. Neki köszönhető a Castilla menetelése. Húzóember. Nehéz helyzet lesz ez majd jövőre, de valószínű nem teremne neki sok babér, ezért igen, opcióval kell megválni tőle, mint Carvajal esetében. Nagyon át kell őt gondolnia a vezetőségnek, hogy mi legyen a legjobb opció, de nem szabad elkótyavetyélni a srácot.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 1., szombat 22:20

R.M.C.F írta:bale meg bárhol eljátszik,csak védeni nem tud.
biztos vagy benne?! :lol: :lol: :lol: :lol:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. június 1., szombat 22:18

bale meg bárhol eljátszik,csak védeni nem tud.
Hát...személy szerint kapuban még nem láttam, lehet ott is elég jól elboldogul :mrgreen:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 1., szombat 22:08

Jesé menjen csak kölcsönbe, nem akkora szám, hogy maradnia kelljen. Egy kisebb csapatban szépen kibontakozhat.

Csak ha tényleg híján leszünk támadónak, akkor maradjon.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 1., szombat 22:06

R.M.C.F írta:Miért ne? csere lenne.....még fiatal....beállna a kupákban...meg az eldőlt meccseken...simán meg lehetne oldani hogy beépüljön,bale meg bárhol eljátszik,csak védeni nem tud.
:D
Ennyi idősen kellenek a lejátszott 90 percek egymás után, nem? Ha "tét nélküli" meccseken játszogatna közel sem fejlőden úgy, ahogy optimális.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 22:04

Miért ne? csere lenne.....még fiatal....beállna a kupákban...meg az eldőlt meccseken...simán meg lehetne oldani hogy beépüljön,bale meg bárhol eljátszik,csak védeni nem tud.
:D
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 1., szombat 21:48

Amúgy ha Bale jönne, akkor nem maradna rá túl sok esély, hogy Jesé bejátssza magát a csapatba. Még így a monitor mögül minden nyomás nélkül is alig tudom eldönteni, hogy minek örülnék jobban - a realitás talaján maradva. Leginkább persze annak, ha Gareth nem jönne, Jesé pedig a jobboson/CR után balon/ 12 évig a RM meghatározó játékosa lenne, sok-sok kupával, és messilabdával a tarsolyban... :)

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 1., szombat 21:35

R.M.C.F írta:Pontosan....de Lewa 4-et rúgott
jó hát a 11-est azt már nem is számolom...
R.M.C.F írta:a döntőre itt a legtöbb egyértelmű BM győzelmet adott....holott ez nem volt így....a BVB ből hiányzott a legjobbja
hagyjuk is, itt egyesek szerint nem kell túl sok "sztár" a csapatba, anélkül is lehet BL-t nyerni, felhozzák példának a BM-et, erre mit lehet mondani...

Vissza: