(tudom,hogy nem nekem írtad, de azért válaszolok néhány dologra!)
Ezért írtam, hogy más, hogy ha mit nézünk képességekben Recoba is nagyon ott volt, de az Interben több mint 200 meccs alatt rúgott 72 gólt, ez azért nem hasonlítható Henryhoz, Rvn meg gólok terén volt ott Hnry mellett, de képességekben messze elmaradt tőle!Raul egy más kérdés, ott szerintem mindenki döntse el, hogy melyik játékosnak a stílus tetszett jobban!
Ha a statisztikákat nézzük akkor szerintem azért nem akkora túlzás Henryt a kétezres évek legjobb csatárának nevezni!
Nem vitatom,kinek hogy...Az mindenféleképpen vitathatatlan,hogy Henry a 2000-es évek egyik legjobb csatára volt.De nem a legjobb.Ronaldo jobb volt,sőt,a legjobb,ezzel azért egyet érthetünk.
Raul talán kétszer annyit nem,de azért több gólt lőtt mint Henry,bár a realban nyilván könnyebb lehetett,de ez is relativ,hisz ilyen Raulok miatt ids volt akkor az a real,ami.
Recoba talán tényleg fals példa,csak azért vettem ide,mert hasonló volt a stílus.
Nagyon jó volt akkor az arsenal,az kétségtelen,furcsa is nekem hogy nemzetközi szinten nem értek fel a csúcsra,ez most így az utóbbi idők arsenalját nézve,nagyban Wenger hibája is volt...na de ez itt off már