Egyéb bajnokságok

Foci a Real Madridon túl...
alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: Egyéb bajnokságok

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. december 16., kedd 20:12

Kerlon írta:Szerintem mind 3 csúcskategória volt, de mind 3 más stílust képviselt. Henry volt egyénileg talán a legkiemelkedőbb, hála az "atléta" felépítésnek.
Nagyon igazad van. Mit számít, hogy kinek milyen a felépítése? Így teremtette az Isten, így lett Thierry Henry és ez is kellett ahhoz, hogy kivételes játékos válljon belőle. Szerintem sokkal labdaügyesebb volt, mint Raúl, de főleg, mint RvN.
Azon pedig csodálkozom, hogy Bergkamp neve még nem merült fel. Ő volt csak a zseni. Igazi 10-es, olyan esze és lába volt, mint akkor szinte senkinek (na jó Zidane).

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. december 16., kedd 20:08

nmate írta:Lovotechnikaja az 10 volt, kétségtelen. Nagyon jó focista volt, ezen is kár vitázni. De nem volt pl. Aranylabdás szinten, míg Raúlnak volt olyan éve, amikor hozta azt. Helyette meg megnyerte az a fogyatékos Owen. Na az a focista holt átlagos volt, szóval voltak itt rosszabb aranylabda szavazások is :D

Amugy szerencsére a focisták tudását nemszamok alapján rangsorolják. R9 meg mas kategória, őt nen lehetett utánozni. Karriertoro sérülés utan is a legjobb volt.
Henry helyett meg Nedved és Shevchenko nyerte meg. Egy aranylabdát simán érdemelt volna Titi.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. december 16., kedd 19:31

az öreg samuelt kifelejtettem... hát igen, ő és drogba még azok, akik fel tudtak nőni az előző generációhoz.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. december 16., kedd 19:21

palesz77 írta:Eto'ot én csak a Barcas elfogultság miatt ítélem top csatárnak? :hmmm: Vagy most kizárólag a 2000-es évek elejéről beszélünk? Mert akkor ő még valóban nem volt ott nagyon, de utána a szűk elit része volt szerintem posztján a kameruni.
ő nálam simán veri henryt, nistelrooyt és valahova raúl mellé tenném
Kép

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 16., kedd 19:19

Eto'ot én csak a Barcas elfogultság miatt ítélem top csatárnak? :hmmm: Vagy most kizárólag a 2000-es évek elejéről beszélünk? Mert akkor ő még valóban nem volt ott nagyon, de utána a szűk elit része volt szerintem posztján a kameruni.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 16., kedd 19:18

Marky írta:benzema és suarez mellett ibra említhető még az elődökhöz méltónak.
Én csak Ibrát mondanám.Ő az aki 2006 óta akorszak legjobb 9ese.Benzemát nem tudom csatárnak nevezni, imádom a játékát nagyon bírom a palit, de ő nem egy klasszikus 9es.Suarez meg hozott 2 nagyon jó évet a Liverpoolban,de ahhoz,hogy egy Korszakos csatárnak mondjam nekem több kell mint 2 év,majd meglátjuk katalánéknál mit alkot és akkor lehet róla szó.

Szóval nálam csak Ibra az aki méltó örököse a 2000es évek centereinek.De hát van egy CR és Messi akik azt hiszem minden viszonylatban kárpótolják ezt a "csatár hiányt" .
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 16., kedd 19:16

Nistelrooy botlábú. :lol: Kurvára magasröptűek azok a viták, mikor az Arsenalos kolléga elkezdi fülét befogva, ismételgetni a véleményét. Hogy igaza van? Hát az már mindegy, lényeg, hogy valami Arsenal kötődésű formát lehessen védeni.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 16., kedd 19:05

Agüero is... Amúgy az a durva,hogy még fiatal tehetségek sincsenek csatár poszton.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. december 16., kedd 18:57

nistelrooy simán volt olyan technikai szinten, mint raúl vagy henry, szimplán testfelépítése miatt volt kevésbé mozgékony. illik megnézni, milyen labdaátvételeket tudott tolni 2 védővel a nyakán is. persze az ő értékelésüknél a 2005-ig tartó időszakot érdemes nézni, utána már mindegyik elindult a lejtőn, raúl a sérülései után lépni is alig bírt, nistelrooy belassult és sérülékeny lett, henry pedig szimplán visszaesett a korábbi önmagához képest.

egyébként kár, hogy mostanság nincsenek hasonló csatáregyéniségek, mint tíz éve... cristiano és messi árnyékából nagyon kevesen tudnak kilépni, benzema és suarez mellett ibra említhető még az elődökhöz méltónak.

aztán lehet, hogy tíz év múlva pedig majd miattuk fogunk könnyeket hullajtani :roll:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 16., kedd 18:04

Henry Klasszis volt ez nem lehet vitás.

Del Piero,Raul,RvN,Totti...Nálam ezekkel a nevekkel 1 szint.Az ,hogy melyik miben volt erős az más tészta.R9 meg magasan mindenki fölött,de őt történelmi viszonylatokban kell mérni, nem egy korszakban.

Ezt az atletikus dolgot meg nemértem.Nagyon Technikás pali volt ő is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. december 16., kedd 17:55

igazából ezek már nüanszok, az alapokban szinte mindenki egyetért, henry topcsatár volt, a 2000-es évek legjobbjai közé tartozott.
most az, hogy a második, harmadik vagy ötödik, ebből a szempontból lényegtelen.

én is bírtam egyébként, bár tény, hogy ehhez hozzájárult a barcelonában lejátszott, több mint 100 meccse is.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 16., kedd 17:52

(tudom,hogy nem nekem írtad, de azért válaszolok néhány dologra!)
Ezért írtam, hogy más, hogy ha mit nézünk képességekben Recoba is nagyon ott volt, de az Interben több mint 200 meccs alatt rúgott 72 gólt, ez azért nem hasonlítható Henryhoz, Rvn meg gólok terén volt ott Hnry mellett, de képességekben messze elmaradt tőle!Raul egy más kérdés, ott szerintem mindenki döntse el, hogy melyik játékosnak a stílus tetszett jobban!
Ha a statisztikákat nézzük akkor szerintem azért nem akkora túlzás Henryt a kétezres évek legjobb csatárának nevezni!
Nem vitatom,kinek hogy...Az mindenféleképpen vitathatatlan,hogy Henry a 2000-es évek egyik legjobb csatára volt.De nem a legjobb.Ronaldo jobb volt,sőt,a legjobb,ezzel azért egyet érthetünk.
Raul talán kétszer annyit nem,de azért több gólt lőtt mint Henry,bár a realban nyilván könnyebb lehetett,de ez is relativ,hisz ilyen Raulok miatt ids volt akkor az a real,ami.
Recoba talán tényleg fals példa,csak azért vettem ide,mert hasonló volt a stílus.
Nagyon jó volt akkor az arsenal,az kétségtelen,furcsa is nekem hogy nemzetközi szinten nem értek fel a csúcsra,ez most így az utóbbi idők arsenalját nézve,nagyban Wenger hibája is volt...na de ez itt off már :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 16., kedd 17:51

Lovotechnikaja az 10 volt, kétségtelen. Nagyon jó focista volt, ezen is kár vitázni. De nem volt pl. Aranylabdás szinten, míg Raúlnak volt olyan éve, amikor hozta azt. Helyette meg megnyerte az a fogyatékos Owen. Na az a focista holt átlagos volt, szóval voltak itt rosszabb aranylabda szavazások is :D

Amugy szerencsére a focisták tudását nemszamok alapján rangsorolják. R9 meg mas kategória, őt nen lehetett utánozni. Karriertoro sérülés utan is a legjobb volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2014. december 16., kedd 17:54-kor.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. december 16., kedd 17:44

Ha a statisztikákat nézzük akkor szerintem azért nem akkora túlzás Henryt a kétezres évek legjobb csatárának nevezni!
Nem szoktam a statisztikákat nézegetni, de én úgy emlékszem, hogy összességben a kétezres években Henry jobban termelt mint Ronaldo...Aztán lehet, hogy tévedek!

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2014. december 16., kedd 17:35

BBarni írta:nem akkora túlzás Henryt a kétezres évek legjobb csatárának nevezni!
tehat jobb volt r9-nel?
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. december 16., kedd 17:33

Szebben játszotta a focit,az kétségtelen,de gól átlagban kb egy kategória volt.Persze ha nem az arsenal meghatározó embere lett volna,nyilván te is racionálisabban itélnéd meg.Rault meg azért tartom jobbnak,mert kis túlzással kétszer annyi gólt rúgott mint Henry.Itt szigorúan a csatár teljesítmémyt veszem alapul,,bár stílusban sem volt alávalóbb a spanyol.
Recoba meg sztm nem kp volt,inkább fals kilences,Vieri mögött az interben,csak akkor még ezt nem így hívták.
Az meg barokkos túlzás,hogy a kétezres évek legjobb csatára Henry lett volna,tudtommal akkor még Ronaldo aktív volt...
Botlábúnak hívni egy RvN-t,az meg blődség.Unalmas már ez a nagyképű,szemellenzős,csakazersenal szöveg....
(tudom,hogy nem nekem írtad, de azért válaszolok néhány dologra!)
Ezért írtam, hogy más, hogy ha mit nézünk képességekben Recoba is nagyon ott volt, de az Interben több mint 200 meccs alatt rúgott 72 gólt, ez azért nem hasonlítható Henryhoz, Rvn meg gólok terén volt ott Henry mellett, de képességekben messze elmaradt tőle!Raul egy más kérdés, ott szerintem mindenki döntse el, hogy melyik játékosnak a stílus tetszett jobban!
Botlábú meg tény, hogy egyik sem volt, nagyon nem!

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 16., kedd 17:17

:agree: Érdekes, hogy néhányan botlábúakhoz hasonlítják. Persze majd Nistelroy-yal van egy szinten...
Szebben játszotta a focit,az kétségtelen,de gól átlagban kb egy kategória volt.Persze ha nem az arsenal meghatározó embere lett volna,nyilván te is racionálisabban itélnéd meg.Rault meg azért tartom jobbnak,mert kis túlzással kétszer annyi gólt rúgott mint Henry.Itt szigorúan a csatár teljesítmémyt veszem alapul,,bár stílusban sem volt alávalóbb a spanyol.
Recoba meg sztm nem kp volt,inkább fals kilences,Vieri mögött az interben,csak akkor még ezt nem így hívták.
Az meg barokkos túlzás,hogy a kétezres évek legjobb csatára Henry lett volna,tudtommal akkor még Ronaldo aktív volt...
Botlábúnak hívni egy RvN-t,az meg blődség.Unalmas már ez a nagyképű,szemellenzős,csakazersenal szöveg....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 16., kedd 17:12

Azok a bokából eltekert labdái a hosszúba nem voltak gyengék, rengeteg olyan gólt lőtt. Amúgy nem bírtam a fejét, de nagyon komoly csatár volt.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 16., kedd 16:59

Szerintem mind 3 csúcskategória volt, de mind 3 más stílust képviselt. Henry volt egyénileg talán a legkiemelkedőbb, hála az "atléta" felépítésnek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. december 16., kedd 16:57

Raúl azert jobb focista volt. Remek befejező és előkészítő is volt a spanyol. RvN más kérdés, nem volt sokoldalú focista, de 16-oson belül, first touchban pl. Henrynal és Raulnal is jobb volt.
Persze nézőpont kérdése, nálam Henry jobb játékos mint Raul, Henry játékát nekem élmény volt nézni,Raul valahogy nem így maradt meg!Rvn pedig hiába volt egy nagyon fasza befejező, nálam Henry közelébe sem érhet, ezen kívül Henry minden másban veri!
Persze más ha képességet,teljesítményt vagy egész pályafutást nézünk, de nálam a klasszikus csatárokat tekintve Ronaldo után Henry a második (a kétezres években)! :salute:

Vissza: