Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 1., szombat 16:26

na most akkor ez igaz? ez így van?
vagy most hogy van ez? :mrgreen:
Milyen szerzodesek vannak, aztan milyen kiskapukat lehet talalni sokszor. :ozil:
Kisfiu írta: Az idei Bayern München szerintem egészen pofásan játszott. Legalábbis amikor az Eurosport2 éppen őket adta, akkor nem igazán panaszkodhattam. A BL-ben pedig meggyőzőek voltak, emellett pedig a duplázás is összejött/triplázás is összejöhet.

Amilyen játékot idén produkáltunk, azt ezzel a kerettel szerintem bárki képes lenne megvalósítani. Ehhez képest tehát vélhetően történne valamilyen előrelépés. :mrgreen:

Ettől függetlenül elfogadom, hogy Te és még sokan mások nem akarják itt látni.
az teny, h balgasag lenne leirni elore vkit is, es tanulhatott a hibaibol. de az, h egy nagyszeru csapatot vehetett at es azt sikeresen lerombolta, a BL gyozelem meg Capello munkajanak es a szerencsenek inkabb volt koszonheto. Maradjunk annyiban nem szeretnem, h jojjon, de ha jon akkor nem fogom savazni amig tenyleg lesz latszata. Bar az a tudat, h ismet kirobbanthatatlan lenne Ozil es Khedira.....inkabb ne..
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 1., szombat 16:25

Bale: "Nagyon hízelgő a Real Madrid érdeklődése, de én nagyon jól érzem magam itt.Igaz, hogy nem megyünk Bl-be,de mindent megteszünk annak érdekében, hogy ott legyünk.Jelenleg nem áll szándékomba távozni.

Ez meg mi a :cens: akar lenni :-@ :-@

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 1., szombat 16:24

azzal ki van kerülve a klub. ha thiagot meggyőzi a real arról hogy hozzájuk igazoljon akkor a barca csinálhat akármit ha thiagoval nem iratnak alá új szerződést akkor baszhatják. semmit nem tudnak tenni ha a játékost KIVÁSÁROLJÁK a csapatból.
Előtte nyilván meg kell egyezni a játékossal, aki Barca-nevelés, tehát a klubnak is van ráhatása.

Ez nem olyan, mint amikor a boltból leveszel egy játékot.

Ugye elvileg a Barcával is él egy megnemtámadási szerződés, szóval... esélytelen, na. Ebben itt lehet reménykedni, de semmi realitása sincs.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 1., szombat 16:22

legendary írta:
Galacticos írta: na most akkor ez igaz? ez így van?
Szerintem teljesen felesleges nézni ezt, a Barca úgyse adja el Thiagót a Realnak.

Biztos lehetsz benne, hogy nem egyedül a Madrid akarja majd ennyi pénzért megvenni/kivásárolni, ebben az esetben pedig a Barca eladja majd a MU-nak, a City-nek, a PSG-nek vagy hasonlónak. Pláne, hogy a United konkrétan már érdeklődik, míg a Real nem.

Én nemhogy a hehe által említett 8%-ot, de még 5-öt se adnék a Madridba igazolásra. Nem megy oda, kész.
már megbocsáss de most elég nagy hülyeséget írtál.
te tudod mi az a kivásárlási díj?
azzal ki van kerülve a klub. ha thiagot meggyőzi a real arról hogy hozzájuk igazoljon akkor a barca csinálhat akármit ha thiagoval nem iratnak alá új szerződést akkor baszhatják. semmit nem tudnak tenni ha a játékost KIVÁSÁROLJÁK a csapatból. innentől kezdve mindegy hogy a mu, a city vagy az arsenal vagy akárki más is érdeklődik iránta ha ő ide akar jönni és mi hajlandóak vagyunk kifizetni a kivásárlási árát akkor a barca csak egyet tehet: nézheti a játékos bemutatását a bernabeuban.
cr-t is el lehet vinni, 1milliárd euró meg őt meg kell győzni.

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 1., szombat 16:21

Galacticos írta: na most akkor ez igaz? ez így van?
Szerintem teljesen felesleges nézni ezt, a Barca úgyse adja el Thiagót a Realnak.

Biztos lehetsz benne, hogy nem egyedül a Madrid akarja majd ennyi pénzért megvenni/kivásárolni, ebben az esetben pedig a Barca eladja majd a MU-nak, a City-nek, a PSG-nek vagy hasonlónak. Pláne, hogy a United konkrétan már érdeklődik, míg a Real nem.

Én nemhogy a hehe által említett 8%-ot, de még 5-öt se adnék a Madridba igazolásra. Nem megy oda, kész.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 1., szombat 16:19

A Manchester City vezetőségének két tagja, Ferrán Soriano és Txiki Begiristain szerint az a csapatrész, ahol Isco játszik, nem szorul erősítésre, így minden bizonnyal kilépnek a játékosért folytatott versenyből. Ezzel a lépéssel pedig a Real Madrid kerül pole pozícióba a spanyol középpályásért. Érdekesség, hogy a héten látott napvilágot az a hír, hogy meg nem támadási szerződést kötött egymással a két klub.
Pedig Nasri szerintem egy kalapszar volt idén...

Amúgy azért emeltem ki ezt a részt, mert lassan ott tartunk, hogy Spanyolországon belülről már nem is igazolhatunk, ha ilyen baromságokat kötünk... Amúgy is minek állna érdekünkben?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 1., szombat 16:12

eurobarcáról ha jól tudom nem szabad idézni mert vitát generál de ez nem olyan téma szóval odaát a thiagos topikba ezt írta egy srác:
A lejátszott percei ebben a szezonban 1593 perc, az összes meccs lejátszott perce 5310 , ez százalékban pont 30 % ami 1 meccsre lebontva 27 perc, ha jóltudom a szerződésben az van hogy meccsenkénti perc átlag 30 perc kell hogy legyen, ha ma végigjátsza amire van esély akkor 1683 perce lesz ami 31.69 % 1 mecsre lebontva 28.52 perc. Sehogysem lesz meg ez a 30 perces átlag. Nagyon sajnálnám én is ha elmenne, Iniesta után ő a másik nagy kedvencem óriási potenciál van benne.

Közbe megnéztem a katalán kupa nélkül (bár szerintem azt is beleszámolják) is csak 29.01-re jön ki meccsenként. Azért igazán bosszantó hogy nagyjából 1-1.5 perc miatt kevesebb a kivásárlási ára 72 millióval.
na most akkor ez igaz? ez így van?

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. június 1., szombat 16:10

numberone1 írta:Miert szerinted mi valtozott azota? Otthon tudta alkamazni azt a daralast amit szeret. Sem a Bayernel sem a Bayerrel nem jatszott olyan focit ami alapjan szepnek mondhatnank. Persze ez relativ kinek mi a szep.
Az idei Bayern München szerintem egészen pofásan játszott. Legalábbis amikor az Eurosport2 éppen őket adta, akkor nem igazán panaszkodhattam. A BL-ben pedig meggyőzőek voltak, emellett pedig a duplázás is összejött/triplázás is összejöhet.

Amilyen játékot idén produkáltunk, azt ezzel a kerettel szerintem bárki képes lenne megvalósítani. Ehhez képest tehát vélhetően történne valamilyen előrelépés. :mrgreen:

Ettől függetlenül elfogadom, hogy Te és még sokan mások nem akarják itt látni.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 1., szombat 15:56

Észrevettétek, hogy csak azok a játékosok köszönik meg Mou munkáját nyilvánosan, akik maguk sem értették, hogy miért kapnak ennyi lehetőséget? :mrgreen: Khedira, Arbeloa, Callejón.. :mrgreen:

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 1., szombat 15:47

Kisfiu írta:Tudom, láttam azt a csapatot is. :-)

Ettől függetlenül butaság valakit beskatulyázni, pláne úgy, hogy mennyi idő telt el azóta.
Miert szerinted mi valtozott azota? Otthon tudta alkamazni azt a daralast amit szeret. Sem a Bayernel sem a Bayerrel nem jatszott olyan focit ami alapjan szepnek mondhatnank. Persze ez relativ kinek mi a szep.
Én nem láttam azt a csapatot, de azért mégis csak BL-t nyert 32 év után.
Hidd el csapnivaloan jatszott a csapat egesz evben, olyan nezhetetlen szar meccseket produkalt hetrol hetre. Barca siman leoktatott minket oda vissza....pedig egy nagyszeru csapatot vehetett at Capellotol, ha nem rugjak ki vagy mond fel akkor Capello is hozta volna a 7.-ket. Makja volt a BL sorozatban.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: el magico » 2013. június 1., szombat 15:44

numberone1 írta:Heynckes jatszosabb madridot? Isten ments, h ide jojjon. Egyszer mar volt itt es abban nem volt sok koszonet.
Én nem láttam azt a csapatot, de azért mégis csak BL-t nyert 32 év után.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. június 1., szombat 15:42

Tudom, láttam azt a csapatot is. :-)

Ettől függetlenül butaság valakit beskatulyázni, pláne úgy, hogy mennyi idő telt el azóta.

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 1., szombat 15:38

Kisfiu írta:Én már úgy beleéltem magam, hogy Heynckes 2 évre eljön ide, megpróbál felépíteni egy játszósabb Real Madridot, majd ezt a csapatot átveszi Ancelotti, tökélyre fejleszti, miközben Zizou kitanul mindent. Aztán Ancelotti 4 éves munkássága után átveszi a helyét Zinedine. Én meg felébredek. :mrgreen:
Heynckes jatszosabb madridot? :ozil: Isten ments, h ide jojjon. Egyszer mar volt itt es abban nem volt sok koszonet. :roll:

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. június 1., szombat 15:37

Úgy, hogy én a következő szezont megadnám Benzemának. Ne ilyen baromság legyen, mint idén, hogy egyik csatárunk sincs igazán formában, mert 60 perc után - akármit csinál - lecserélik a másikra...

Santa Cruz viszonylag idősebb, szerintem relatíve olcsó is lenne, a BL-ben meg gyanítom verne annyi gólt, mint Pipita, méghozzá feleannyi játékidő alatt.

Aztán ha Benzema megbukik, akkor viszlát.

(Ettől függetlenül örülni fogok Suarez esetleges érkezésének, kiváló támadó.)

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 1., szombat 15:30

Casillas, Diego Lopez;
Marcelo, Coentrao, Varane, Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa, Carvajal;
Vidal, Gündogan, Essien, Xabi Alonso, Modric, Casemiro;
Jesé, Bale, Özil, C. Ronaldo;
Benzema, Santa Cruz, Morata
ő hogy jött a képbe ? :mrgreen:

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. június 1., szombat 15:29

Én már úgy beleéltem magam, hogy Heynckes 2 évre eljön ide, megpróbál felépíteni egy játszósabb Real Madridot, majd ezt a csapatot átveszi Ancelotti, tökélyre fejleszti, miközben Zizou kitanul mindent. Aztán Ancelotti 4 éves munkássága után átveszi a helyét Zinedine. Én meg felébredek. :mrgreen:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 1., szombat 15:22

ericco írta:A Thiagos témához csak annyit, hogy ha ma végigjátsza a meccset, épp meglesz az a játékperc, amelyiket ha nem érte volna el, aktiválta volna 18 milliós kivásárlási árat.
én úgy olvastam, hogy a meccsek 60%-án kell pályára lépnie, ami a mai napon lehet meg.
szóval ha pölö csereként beáll, akkor is érvényes.

egyébként hehe, jól tudom, hogy te nem szereted azokat, akiknek szar a térde ?

12/13 29.09.2012 - 24.11.2012 Knee injury
12/13 24.05.2012 - 01.08.2012 Shinbone injury
09/10 12.09.2009 - 12.11.2009 Knee Problems

én emiatt (és a kis apróbb sérülései miatt, amit így nem jegyeznek) féltem.

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 1., szombat 15:10

madridronie írta:
Nagyon mást nem is nyilatkozhatott volna (még ha esetleg az ellenkezője is volna igaz), hisz élő szerződéssel rendelkezik; akkor öntött volna csak igazán olajat a tűzre (illetve az lett volna meglepő és gáz), ha bevallja; igen, a Real Madrid valóban megkeresett! :Đ Na akkor meszelte volna el biztosan az átigazolás lehetőségét, mi meg kaptuk volna szépen a feljelentést! :mrgreen:
Kismillió példa van rá, hogy ez szokott történni a gyakorlatban, az ügynököket gyakran meg szokták keresni.

Hányszor hallottuk, hogy valamelyik csapat megkereste XY ügynökét...

Szóval de, nyugodtan mondhatta volna azt, hogy megkeresték, teljesen elfogadott. Ezer szerint tényleg nem keresték őt meg, csak a Marca és társai gerjesztik a tüzet.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 1., szombat 15:01

face hsz:
Higuain maradj! Benzema akar ingyen is mehet és a fizetését nyomják bele Higuain fizetésébe így szerintem mindenki elégedett lenne.
:lol: :lol: :lol:

flame on :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 1., szombat 14:59

Egy nyíltan elvágyódó játékosért pedig nem olyan egyszerű 50 milliókat elkérni.
Ne menjünk messzire - Modric.

De CR is le akart lépni a MU-ból, 90-ért mehetett csak, Berbatov is a Spursből, 30-ért ment. Van még millió példa.

Angliában pláne nem okoz gondot elkérni ilyen összegeket. Tudják jól, hogy mint munkaadó, nekik nem kötelező itt eladni, ennek ellenére is megtarthatják a játékost, ha úgy érzik, nem elég jó az ajánlat.

Vissza: