Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Hogy te mit látsz ennyire Grízben ennyire, Remy !?
Én esküszöm nem tudok mondani tőle egy olyan tulajdonságot se, ami extrém kiemelkedő lenne nála.
Én esküszöm nem tudok mondani tőle egy olyan tulajdonságot se, ami extrém kiemelkedő lenne nála.
ZIDANE
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Bappe előszerződés. Jövőre jön. Dembele most nyáron.MARCA | Mbappe a következő szezon végéig szeretne a Monacóban maradni, hogy legyen esélye bejutni a VB keretbe.
Karim, James, Morata, Bale el.
Nem, nem vagyok részeg.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azért aki esetleg jönni akar, az azt nyilatkozza, hogy most csak a szezonra koncentrálok, meglátjuk, nem tudni mit hoz a jövő, stb.stb.A szezon közepén nem is fog mást nyilatkozni.
DDG? Jó kérdés. Őszintén, hírt is alig látok vele kapcsolatban, de van egy olyan érzésem, ahogy a BBC, úgy Navas is marad egy évet még. Feltéve, ha Zidane marad.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
A szezon közepén nem is fog mást nyilatkozni.Realista24 írta:Közben a belga kijelentette egyértelműen, hogy nem lesz jövőre a Real Madrid kapusa.CS0ki írta:
Kapust egyértelműen cserélném, hiába szimpatikus Navas.
Egyébként mennyi esélyt látsz a hírek alapján, hogy sikerül őt vagy DDG-t elhozni a nyáron? A személyes véleményedre lennék kíváncsi.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez nem jó hír, persze ettől még semmi sem lett biztos. AZ a baj, hogy minden attól függ, mit nyerünk idén, mert ha semmit akkor sanszos, hogy valaki más fog a kispadra ülni nyáron
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Közben a belga kijelentette egyértelműen, hogy nem lesz jövőre a Real Madrid kapusa.CS0ki írta:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
James és Moratát én is eladnám. Mindkettő túl sokat ér ahhoz, hogy itt üljön a padon, a kezdőbe meg túl kevesek. Az egyik ráadásul hisztis is nagyon...
A BBC nem tetszik, de sajnos nincs esély, hogy bármelyik lépne. Néha már Bale gyerekről elhiszem, hogy tud húzó ember lenni, aztán vagy lesérül 2 hónpra, vagy hozza a semmilyen meccseket. Az ára miatt őt adnám el elsőnek. Aztán CR-t, mert egyszerűen unom. Az egészet, ami körülötte van, a szenvedését, a folyton játszatását, a hisztit, ha lecserélik nagyritkán. Egyszerűen én már unom a CR fémjelezte madridot, érdekelnme már egy új korszak, nélküle. Aztán Benzemának is úgy adnék szerződéshosszabbítást, ha a fizetésemelést elfelejtené, meg hogy fix kezdő lesz, azt is. Ha elfogadja (márpedig elég kényelmes gyerek), akkor maradna. Olyan sokat nem adnának érte, hogy érdemes legyen elpasszolni.
Na de vissza a földre, nyilván marad mindhárom jómadár, aztán nyomjuk őket agyba-főbe.
Középpályán sajnos kezdek afelé hajlani, hogy a legnagyobb kedvencem helyére kell ember...Modric nem tudom, hogy vissza jön-e még innen. Azért lassan 32 éves, és a játékstúlusa a fürgeségen alapszik, azzal emelkedik ki igazán. Nem mondom, hogy így rossz, de már nem olyan kiemelkedő, hogy fix kezdő szerepet adjunk neki. Kovacic-ot meg lehetne próbálni egy szezonra, aztán meglátjuk. De Zidane valamiért nem nagyon nyomatja újabban. Casemiro kell a csapatba, amíg ilyen játékosok vannak a csapatban. A támadóink védekezése a minimális és a semmi között van, Kroosnak is büdös a munka kicsit, idén már sokadszorfeltünő, hogy nagyon sokszor nem fut vissza a támadóval, gólokat kaptunk ebből kifolyólag.
Iscot én nyomnám, de nehéz neki helyet találni.
Védelemben Marclo mögé hozni kell valakit, Vallejo vissza. Mintha lenne 1-2 gyerek az utánpótlásban szélső védő poszton, akit soka tartanak. Talán érdemes lenne megpróbálni.
A madrid híréhez képest alig változtatott a csapaton az utóbbi években. Alig történt meghatározó igazolás, gyakorlatilag 3 éve kialakult a kezdő csapatunk. De sokan még régebben vannak itt. Én már várok egy kis felfordulásra.
A BBC nem tetszik, de sajnos nincs esély, hogy bármelyik lépne. Néha már Bale gyerekről elhiszem, hogy tud húzó ember lenni, aztán vagy lesérül 2 hónpra, vagy hozza a semmilyen meccseket. Az ára miatt őt adnám el elsőnek. Aztán CR-t, mert egyszerűen unom. Az egészet, ami körülötte van, a szenvedését, a folyton játszatását, a hisztit, ha lecserélik nagyritkán. Egyszerűen én már unom a CR fémjelezte madridot, érdekelnme már egy új korszak, nélküle. Aztán Benzemának is úgy adnék szerződéshosszabbítást, ha a fizetésemelést elfelejtené, meg hogy fix kezdő lesz, azt is. Ha elfogadja (márpedig elég kényelmes gyerek), akkor maradna. Olyan sokat nem adnának érte, hogy érdemes legyen elpasszolni.
Na de vissza a földre, nyilván marad mindhárom jómadár, aztán nyomjuk őket agyba-főbe.
Középpályán sajnos kezdek afelé hajlani, hogy a legnagyobb kedvencem helyére kell ember...Modric nem tudom, hogy vissza jön-e még innen. Azért lassan 32 éves, és a játékstúlusa a fürgeségen alapszik, azzal emelkedik ki igazán. Nem mondom, hogy így rossz, de már nem olyan kiemelkedő, hogy fix kezdő szerepet adjunk neki. Kovacic-ot meg lehetne próbálni egy szezonra, aztán meglátjuk. De Zidane valamiért nem nagyon nyomatja újabban. Casemiro kell a csapatba, amíg ilyen játékosok vannak a csapatban. A támadóink védekezése a minimális és a semmi között van, Kroosnak is büdös a munka kicsit, idén már sokadszorfeltünő, hogy nagyon sokszor nem fut vissza a támadóval, gólokat kaptunk ebből kifolyólag.
Iscot én nyomnám, de nehéz neki helyet találni.
Védelemben Marclo mögé hozni kell valakit, Vallejo vissza. Mintha lenne 1-2 gyerek az utánpótlásban szélső védő poszton, akit soka tartanak. Talán érdemes lenne megpróbálni.
A madrid híréhez képest alig változtatott a csapaton az utóbbi években. Alig történt meghatározó igazolás, gyakorlatilag 3 éve kialakult a kezdő csapatunk. De sokan még régebben vannak itt. Én már várok egy kis felfordulásra.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ilyenkor ezt írod, priviben meg kéred a véleményem.ziro4vr írta: Remy, ilyenkor kell azt tenni, amit én teszek ha te írsz egy szakmai kommentet: mosolyogva továbblapozok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Remy, ilyenkor kell azt tenni, amit én teszek ha te írsz egy szakmai kommentet: mosolyogva továbblapozok.Remy írta:facebookon (nem feltétlen Madridom) olvasgatva a kommenteket Kova poszt alatt, brutál. Kroost nagyon sokan elküldenék.
Nem illik.
- nzooli93
Remy írta:facebookon (nem feltétlen Madridom) olvasgatva a kommenteket Kova poszt alatt, brutál. Kroost nagyon sokan elküldenék.
Nagyon kar megnyitni fb poszt alatti hozzaszolasokat minden cikknel. Fifaban elo emberek irkaljak csak hulyesegeiket bicskanyitogato stilusban. Ezek azok a emberek akik neznek de nem latnak.
- Remy
- Kapcsolat:
facebookon (nem feltétlen Madridom) olvasgatva a kommenteket Kova poszt alatt, brutál. Kroost nagyon sokan elküldenék.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A Milan - kínaiak biznisz eléggé bűzlik. Ha nem jön össze, akkor szerintem továbbra sem lesz jövője a Milannak és akkor hozható Donnarunna.
Nagy változásokra nem számítok a nyáron: remélhetőleg James el, kapus jön, Morata cirkuszolgat egy kicsit, aztán marad.
Csak akkor lesz nagy változás, ha nem nyerünk semmit, és lecserélik Zidanet. Ha ő marad, akkor nem látok nagy változtatásokra esélyt, pedig ezt a csapatot lehet hogy fel kellene forgatni nyáron.
Nagy változásokra nem számítok a nyáron: remélhetőleg James el, kapus jön, Morata cirkuszolgat egy kicsit, aztán marad.
Csak akkor lesz nagy változás, ha nem nyerünk semmit, és lecserélik Zidanet. Ha ő marad, akkor nem látok nagy változtatásokra esélyt, pedig ezt a csapatot lehet hogy fel kellene forgatni nyáron.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
igazából nincs itt gond sztem,
hamesz és morata helyére jöhet dembele meg bappe.
tökéletes.
hamesz és morata helyére jöhet dembele meg bappe.
tökéletes.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha meggyőzi Ramost, akkor nyert ügye van. Mindenki más csak pucsít a Kapitánynak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Erről Ikert kell megkérdezni. Ha a teljesítmény megvan, a többi jön magától.BlancoMark írta:En nem nagyon lattam meg jatszani azert kerdezem:ziro4vr írta:Nekem amúgy a kapuba a Don kell, eldöntöttem.
Már lassan Milan meccseket nézek miatta, na jó összefoglalókat. Hatalmas tanár, korszakos ász lehet ha a kokó vagy a kurvák nem döntik le. Majd Karim segít neki.
mekkora respektje lenne 18evesen egy olyan vedelem mogott ahol olyan nagyagyuk jatszanak mint nalunk ?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ziro4vr
Eléggé nyugodt és határozott alkat. Nem mondom, Keylor most nagy haver, nyilván nem mindenki szívlelné ha egy 20 alatti gyerek átvenné a helyét, de szerintem a teljesítménye alapján hamar megkapná a respektet.
Ezért is mondom, nekem olyan fazonnak tűnik, aki bírja a nyomást és akit doppingol ha nagy a tét.
Ezért is mondom, nekem olyan fazonnak tűnik, aki bírja a nyomást és akit doppingol ha nagy a tét.
Nem illik.
- BlancoMark
En nem nagyon lattam meg jatszani azert kerdezem:ziro4vr írta:Nekem amúgy a kapuba a Don kell, eldöntöttem.
Már lassan Milan meccseket nézek miatta, na jó összefoglalókat. Hatalmas tanár, korszakos ász lehet ha a kokó vagy a kurvák nem döntik le. Majd Karim segít neki.
mekkora respektje lenne 18evesen egy olyan vedelem mogott ahol olyan nagyagyuk jatszanak mint nalunk ?
- ziro4vr
Nekem amúgy a kapuba a Don kell, eldöntöttem.
Nem illik.
- BlancoMark
Azt hiszem leirtad a leheto legborusabb jovo kepet, ettol csak jobb lehet.Yazid írta:bale, ronaldo erinthetetlen ez egyertelmu, benzemával nem tudom mi lesz elvileg perez es zidane kiskedvence ugyebár?
akkor magyaran marad a 3 jo madar, mögöttük kroos, modrid alap lesz
marad egy poszt a dragalatos 4-3-3ban, nem tudni zidane el fog-e merni rugaszkodni casemiro posztjától hosszabb tavon, szerintem nem. ugyh kb minden maradni fog jovore is, annyi, hogy jon az a par fiatal kiegeszito embernek.
navas le lesz cserelve nagyon ugy tunik, de belatom szukseg is van ra, courtoisnak orulnek.
az elottem szoloknak csak annyit, kétlem, hogy ilyen dembele, mbappe arcokat csak ugy megvennénk a padra, csak ott lesz hely... sajna...
Meg amugyis csodalkoznek ha Perez egymas utani ket nyaron se akarna kielni kicsit sem a megaloman hajlamait, lesz itt verfrissites ebben biztos vagyok.