Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Professore » 2020. november 30., hétfő 9:42

ziro4vr írta:
illgner írta: Egy éves szerződéssel max. 50 millióért, de nem 115 millióért, ami nevetséges összeg volt egy lassan 29 éves játékosért, aki azért valljuk be, a BL-ben soha nem villantott semmit, ide meg nyilván nem elsősorban a jó bajnoki teljesítmény miatt hozták, bár abból sem láttunk eddig semmit. Egy olyan játékos, aki támadóként 44 BL-meccsen lő 8 gólt, az hol ér meg 115 milliót? Ezen a pénzen lehetett volna igazolni két fiatalabb, minőségi játékost, na persze nem Jovicra gondolok. Akárhogy nézzük, nagyon nagy kapufa lett a srác, és azért ez nem is volt teljesen előzmények nélküli.
Sajnos totálisan felborult a piac, plusz tudva levő volt, hogy Cé távozása után kell egy eladható fazon, és nem volt még plusz 1 évünk várni rá. Persze ez utólag vicces, de na. PL egyik legjobbja az utóbbi 5 évben, a vb-n is jó volt, nem ez az igazolás volt a fő gond.

Alapvetően megvettünk embereket, hogy majd valahova, valamire, valamikor jók lesznek, ahelyett, hogy egy fix elképzelése illeszkedő, erejük teljében levő játékosokat vettünk volna. A gond inkább ez.
+1

Nekem per pillanat nem az a fő problémám ZZ-vel hogy eredmények téren erősen döcög a szekér hanem hogy nem látom a koncepciót amit játszatni szeretne és azt pláne nem hogy a keret lehetőségeihez igazítja a hadrendet, taktikát stb. Ezen a téren egy helyben állunk lényegében amióta visszatért és ez ami nagyon aggasztó. Van abban ráció egyébként amit Steve, kísérik meg dzsi is mond de lassan fel kell tenni a kényelmetlen kérdést hogy tényleg ő a tökéletes (és egyetlen) személy a generáció váltásra vagy csak ezt akarjuk belelátni mindenáron? Edző csere mindig kockázatos de másrészt meg ezzel a kerettel nem lehet azt és úgy játszani amit a BL sikereket hozó kerettel megvalósított ZZ. Másrészt nehéz úgy jól igazolni ha nincs egy szilárd koncepció hogy akkor mit is akarunk jatszani. Úgyhogy továbbra is úgy gondolom hogy sokat kellene viszonylag rövid időn belül változtatnia ZZ-nek mert a nyáron esedékes 1-2 top igazolással se leszünk sínen (már ha egyáltalán összejön). Szóval ha nyárig nem alakul ez a dolog jó irányba bár reménysugár szintjén akkor én (nyilván egy senki) megköszönném neki a munkát mert minek erőltetni tovább? Így is rengeteg időt vesztettünk, már nem csak CR pótlása a feladat hanem lassan a világverő csapat megmaradt tagjainak is. Egy átigazolási szezon nem lesz elég tuti hogy ismét top 3 kerettel rendelkezzünk ami optimális háttér ZZ munkájához, sanszos hogy még kettő sem.

Rossz a hasonlat de valahogy úgy látom olyan ez a Real Madrid ZZ "házasság" mint egy hosszú párkapcsolat ahol szaporodnak a problémák de a közös múlt, szép emlékek és a pislakoló kétoldali szerelem még összetartja a párt viszont ha nem tudnak a felek megújjulni abból már nem lesz masodvirágzás meg boldogság a köbön.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. november 30., hétfő 9:25

h3x0r írta:
Berti írta: Valaki megfogalmazta, hogy kezd röhej lenni ami itt megy és én is beállok a sorba. Hülyék eddig is voltak, de sok normalis user kezd kretènbe átmenni, ami már nagyon átbillenti a mérleg nyelvét.
Senkinel se elvaras a folyamatos BL elodontozes vagy hogy ott legyunk a legnagyobb eselyesek kozott. Ez most egy ilyen idoszak, szerintem mindenki visszabb tudott venni az igenyekbol.

De attol meg ez az otlettelen fos, amit a csapat mar evek ota eload foci teren, teljesen leepiti az embert. Amikor 11-essel nyerunk 1-0ra, elfogadjuk hogy kit erdekel a foci, amiert 15-20 eve elkezdtuk ezt a csapatot kovetni, a lenyeg a 3 pont, csak ez szamit, 3 nap mulva ujra meccs. De amikor jon egy hullamvolgy es az eredmeny se ugy jon, akkor duplan visszaut, hogy regen is szar volt amit lattunk, de legalabb nem kaptunk golokat es ugy ahogy, de csak nyertunk.
Berti írta:de sok normalis user kezd kretènbe átmenni
Amig nem olyan stilusu hozzaszolasokkal van tele a forum, hogy 'Zidane takarodj', addig nem erzem ezt a problemat jogosnak. Ha meg mindenki(!) az egesz csapatot annyival lerendezne, hogy szar a keret, vannak serultek, majd nyaron jonnek a sztarok, akkor nincs is ertelme a forumozas mufajanak.
Én is hasonlóan látom, ahogy te leírtad!

A nem vagyunk/leszünk talán egy kis ideig most top csapat alatt én is azt értettem-ahogy írtam- hogy lehet, hogy most egy darabig nem mi fogjuk a BL döntőket irlani, lehet nem mi triplázunk és lehet nem mi fogjuk a legszebb focit bemutatni.

De az okokat tudjuk és remélhetőleg ez csak átmeneti.

Biztosan ZZ is hibás ebben, ahogy azt többen sérelmezik. El is lehet küldeni, de csak ezzel sajnos szerintem nem lenne megoldva a probléma,ez attól komplexebb.

Ha viszont ZZ-t bármikor is menesztik, akkor remélem egy karakteres faszi jön, aki rendet tud rakni.

Én abban bízom, hogy egyelőre ZZ valahogy talál egy formációt,ahogy hozzuk a meccseket..fehér balett és hasonlóakról én nem igazán álmodnék. Ha lesznek jó meccsek, akkor örülök nagyon és kiélvezem minden percét. :)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. november 30., hétfő 9:23

illgner írta: Egy éves szerződéssel max. 50 millióért, de nem 115 millióért, ami nevetséges összeg volt egy lassan 29 éves játékosért, aki azért valljuk be, a BL-ben soha nem villantott semmit, ide meg nyilván nem elsősorban a jó bajnoki teljesítmény miatt hozták, bár abból sem láttunk eddig semmit. Egy olyan játékos, aki támadóként 44 BL-meccsen lő 8 gólt, az hol ér meg 115 milliót? Ezen a pénzen lehetett volna igazolni két fiatalabb, minőségi játékost, na persze nem Jovicra gondolok. Akárhogy nézzük, nagyon nagy kapufa lett a srác, és azért ez nem is volt teljesen előzmények nélküli.
Sajnos totálisan felborult a piac, plusz tudva levő volt, hogy Cé távozása után kell egy eladható fazon, és nem volt még plusz 1 évünk várni rá. Persze ez utólag vicces, de na. PL egyik legjobbja az utóbbi 5 évben, a vb-n is jó volt, nem ez az igazolás volt a fő gond.

Alapvetően megvettünk embereket, hogy majd valahova, valamire, valamikor jók lesznek, ahelyett, hogy egy fix elképzelése illeszkedő, erejük teljében levő játékosokat vettünk volna. A gond inkább ez.
Nem illik.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. november 30., hétfő 9:14

Berti írta: Nem tudjuk felvenni a versenyt az olaj csapatokkal? Attól még hogy nem vettünk ész nélkül minden jöttmentet
pedig de, a 60milliós jovic meg a 50 milliós 18éves brazilok kész főnyeremények voltak és lettek például.
attól nem lesz vki kevésbé madridista mert látja és elismeri a hibákat.
az viszont tény, h próbál a klub okosan gazdálkodni, azt aláírom.
Berti írta: és gyűjtünk egy igazi bomba igazolásra
ezt is olvasom mindenhol, mint mentőöv de mondja már meg valaki, h mi a garancia arra, h tényleg ez lesz illetve h ez megtörténik? semmi, nulla, nincs rá garancia, addig csak feltételezés marad.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. november 30., hétfő 9:07

Berti írta: Valaki megfogalmazta, hogy kezd röhej lenni ami itt megy és én is beállok a sorba. Hülyék eddig is voltak, de sok normalis user kezd kretènbe átmenni, ami már nagyon átbillenti a mérleg nyelvét.
Senkinel se elvaras a folyamatos BL elodontozes vagy hogy ott legyunk a legnagyobb eselyesek kozott. Ez most egy ilyen idoszak, szerintem mindenki visszabb tudott venni az igenyekbol.

De attol meg ez az otlettelen fos, amit a csapat mar evek ota eload foci teren, teljesen leepiti az embert. Amikor 11-essel nyerunk 1-0ra, elfogadjuk hogy kit erdekel a foci, amiert 15-20 eve elkezdtuk ezt a csapatot kovetni, a lenyeg a 3 pont, csak ez szamit, 3 nap mulva ujra meccs. De amikor jon egy hullamvolgy es az eredmeny se ugy jon, akkor duplan visszaut, hogy regen is szar volt amit lattunk, de legalabb nem kaptunk golokat es ugy ahogy, de csak nyertunk.
Berti írta:de sok normalis user kezd kretènbe átmenni
Amig nem olyan stilusu hozzaszolasokkal van tele a forum, hogy 'Zidane takarodj', addig nem erzem ezt a problemat jogosnak. Ha meg mindenki(!) az egesz csapatot annyival lerendezne, hogy szar a keret, vannak serultek, majd nyaron jonnek a sztarok, akkor nincs is ertelme a forumozas mufajanak.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. november 30., hétfő 9:02

Berti írta: Egy oké csapat vagyunk de közel sem top csapat? Mi a faszt beszelsz? :lol:

Ilyen borult elmével, sorolt már fel a jelenlegi 5 top csapatot..
Te mit gondolsz magadról, ki vagy te?

Az egy dolog, hogy nem bírod a mondandókat összességeiben értelmezni és kiragadsz szavakat majd az alapján kapásból az alpári stílusodban támadsz embereket..

De ezzel a suttyó,alja kocsmai stílusoddal takarodjál el innen. Ez lehet, hogy a te fajtádnak és a te körödnek menő, de szedd már össze magadat, ha másokkal beszélsz.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 30., hétfő 8:53

Berti írta: Csak hogy csunya Benzi tönkretette Vini önbizalmát.
Nálam ez az év sztorija :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 30., hétfő 8:50

illgner írta:
ziro4vr írta: Nem értek egyet, Hazardot el kellett hozni minden szempontból, azóta ami történt egyrészt szerencsétlenség másrészt meg azt nem látta sztem senki jönni, hogy megjön pocakkal és ennyire elkényelmesedett lesz.
Egy olyan játékos, aki támadóként 44 BL-meccsen lő 8 gólt, az hol ér meg 115 milliót? Ezen a pénzen lehetett volna igazolni két fiatalabb, minőségi játékost, na persze nem Jovicra gondolok. Akárhogy nézzük, nagyon nagy kapufa lett a srác, és azért ez nem is volt teljesen előzmények nélküli.
Azt tudtad, hogy Zidane 35 meccsen 5 gólt lőtt, amikor megvettük? Majd nálunk 45 meccsen 9-et. Biztos ő sem érte meg az árát ilyen statisztikai alapon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2020. november 30., hétfő 8:18

Egy oké csapat vagyunk de közel sem top csapat? Mi a faszt beszelsz? :lol:

Ilyen borult elmével, sorolt már fel a jelenlegi 5 top csapatot..

Attól még, mert generációváltozáson megyünk át és egy őszi-téli hullámvölgyön, még nagyon is top csapat vagyunk. Egy egészséges kerettel max a Bayernnek nem mennék neki szívesen, de ott is bármi lehet, ZZ nem egyszer mutatta már a fakkot az itteni pesszimista divatmadridista emberkéknek.

Nem tudjuk felvenni a versenyt az olaj csapatokkal? Attól még hogy nem vettünk ész nélkül minden jöttmentet, hanem picit húztunk a nadrágszíjon és gyűjtünk egy igazi bomba igazolásra, az nem jelenti azt hogy nem lennénk képesek rá. Míg a többi csapat fejetlenül költ és hitelekbe fullasztja magát, addig mi kihozzuk pluszba az éveket. Ezeket a híreket nem olvassátok? Csak hogy csunya Benzi tönkretette Vini önbizalmát.

Valaki megfogalmazta, hogy kezd röhej lenni ami itt megy és én is beállok a sorba. Hülyék eddig is voltak, de sok normalis user kezd kretènbe átmenni, ami már nagyon átbillenti a mérleg nyelvét.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2020. november 30., hétfő 0:59

ziro4vr írta: Nem értek egyet, Hazardot el kellett hozni minden szempontból, azóta ami történt egyrészt szerencsétlenség másrészt meg azt nem látta sztem senki jönni, hogy megjön pocakkal és ennyire elkényelmesedett lesz.
Egy éves szerződéssel max. 50 millióért, de nem 115 millióért, ami nevetséges összeg volt egy lassan 29 éves játékosért, aki azért valljuk be, a BL-ben soha nem villantott semmit, ide meg nyilván nem elsősorban a jó bajnoki teljesítmény miatt hozták, bár abból sem láttunk eddig semmit. Egy olyan játékos, aki támadóként 44 BL-meccsen lő 8 gólt, az hol ér meg 115 milliót? Ezen a pénzen lehetett volna igazolni két fiatalabb, minőségi játékost, na persze nem Jovicra gondolok. Akárhogy nézzük, nagyon nagy kapufa lett a srác, és azért ez nem is volt teljesen előzmények nélküli.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. november 30., hétfő 0:22

Ps..ezzel a nem értek egyet senkivel dologgal csak el akartam viccelni itt a vitákat.

Azt látom, hogy egy ideje itt jó pár embernek felmegy a vérnyomása rendesen(biztos privát dolgok is, tél van, covid van mit tudom én) és ugranak neki támadólag mindenkinek.

Annyit akarok mondani, hogy ez amit most látunk a Realnál ez sajnos szerintem nem egy rövid, időszakos dolog lesz. Van esély rá, hogy nem mi fogjuk most egy kis ideig dominálni a világ fociját. Volt már ilyen és volt máshogy is.

Erre be kell fejben rendelkezni. Mert itt nem fognak dolgok attól megoldódni, ha ZZ-t kivágnák.Ettől komplexebb a dolog sajnos.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. november 29., vasárnap 23:56

Én nem értek egyet itt senkivel, még magammal sem :D :lol:

Mindenestere szerintem itt jó pár embernek muszáj lenne felfogni pár dolgot, SAJNOS, rohadtul sajnos, azért hogy ne legyen elvárás és csalódás:

1.A Real Madrid nem képes még normál esetben sem felvenni a versenyt az olajos csapatokkal már. Nem hiába nem tudtuk kb CR óta elhozni azt, akit mindenki akart.
Már nem az van, mint régen, hogy Perez Monopolyzik és azt csinál, amit akar..ezek az idők sajnos elmúltak.

2.Stadiont építünk át, ami évtizedes projekt. Passzol is,mert rommá nyertük magunkat, azután lehet ilyenekre költeni.

3.Ez a qva covid is betett mindenféle szempontból, mindenkinek. Gazdaságilag, a játékos menetrend felborult, nincs közönség/motiváció..lófax lett a foci IS emiatt na.

+ Bónusz:kb az összes igazolás be lett nézve az utóbbi időkben, de ez szakmai hiba, ezen lehet legkevésbbé bármit magyarázni.

Ezeket így végignézve, ott vagyunk, ahol a helyünk van.Sajnos. Ez a Real Madrid nem az a Real Madrid, ami korábban volt. Fájó, de ez van. Egy oké csapat vagyunk, de közel sem top csapat már.

Régen is voltak bakik még CR-ék idején, sőt előtte is, amikor kiscsapatok seggbe rúgtak minket. Most ez egyre több lesz. Majd mindenki szép fokozatosan felfogja, hogy ez a Real verhető és akkor mégtöbb ilyen lesz.

Nem akarom én azt mondani, hogy ez jó, azt sem, hogy ZZ nem hibás, azt sem, hogy Perezék nem hibásak.

Annyit akarok mondani, hogy ZZ-t kivághatjuk, de még akkor sem hiszem, hogy bármi változna a fent említett okok miatt. Ha igen, akkor ahhoz egy karizmatikus figura kell, egy győztes típus, aki mindent belead és a szarból is tud várat érteni (értsd a jelenlegi keretből). Ilyeneket meg nem akasztasz le bárhonnan. Ha le is akarnák váltani ZZ-t azt ésszel kellene, mert sajnos van épp elég más gond.

Én így látom.

Ezt így megemésztve sokadjára is próbálok higgadt maradni.

Amiből a t@köm ki van, hogy nem elég, hogy a covid miatt amúgy is a feje tetejére áll a világ, nem elég minden más baromság, még a focit is elvették tőlem/tőlünk. Nekem ez fáj és idegesít. Semmi hangulazom az üres cserestadiont nézni, a színvonaltalan játékkal, miközben kiscsapatok ellen szenvednek focizni nem tudó játékosok öregekkel keveredve..

Az én receptem, hogy nyomom intravénásan a régi Real focikat,mindenféle korszakokat, meccseket, a különböző korok fantasztikus korábbi Real játékosait.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. november 29., vasárnap 23:36

Ezzel egyetértek. ZZ mutassa meg nyáron, hogy mit tud, mit akar. 2021 nyarán. Nem 2 év múlva, nem 5 év múlva biszem-baszom indokokkal, hanem idén. Addig mást hozni hülyeség, még ha nyakig benne is van a mostani szituban. Amennyiben viszont 1-2 igazolással és ugyan ilyen fossal fog elkápráztatni minket jövőre is (meg Iscoval és Marceloval), akkor télen el kell gondolkodni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. november 29., vasárnap 23:21

petiamadridista írta: Most olvasom, hogy Cavani vert egy duplát ma a MUban.
Ő sem galaktikus de nem is pelyhespöcsű brazilspanyolszerbhorvátpanamai tökömtudja.
Na ezekről beszélek folyamatosan.
Hogy csak 1 Hazard jött aki korábban már tapasztakt név. Ő neg nem vált be.
Azon kívül csak noname pöcsök.
Cavani még akkora név sincs mint Hazard...
Ezejhez hasonló játékosokat kellett volna igazolni, vagy még 3at 4et.
Vinidzsunik helyett.
Egyből más lenne a helyzet.
Itt jön képbe a gazdasági helyzet és Zidane mint hibás mivel bajnokságot nyert vinidzsível. Hazard hirtelen kurva sürgős lett tavaly nyáron,aztán zidane megint kimosott minket a szarból perez meg miért is állná 34éves cavaniknak a magas fizetését amikor így is hozzuk a kupákat.

Ha valamiben hibás Zidane ,az az hogy szarrá nyerte magát.

Mint minden edzőnek Zidanenak is megvannak a maga makacs dolgai,de nem vele neki idnulni a jövő nyári átigazolási szezonnak olyan tökönszúrás lenne amit évekig nyögnénk. Egyrészt a leigazolandó játékosok megint azt látnák,hogy itt nincs rend hozunk majd valami nyeretlen pochettinot,kurva csábító lesz egy bappénak vagy halandnak vagy bárkinek,ránkbassza az ajtót és elmegy inkább a premjerlígbe.

Másrészt a maradék használható öregünket is buknánk mert mint kideült szinte csak Zidanenal képesek már kimaxolni magukat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. november 29., vasárnap 22:46

numberone1 írta:
Realista24 írta:

Az írásaid mást tükröznek, de tudom, értő olvasás.
Jaja, nem tudom kinek az alairasaban volt, mint a jovo Realjanak a jovo nagy balszelsoje lesz Vini. :lol:
:happy:

Látom neked ez nagyon beakadt. Csak addig nem sikerült eljutni, hogy elolvasd, hogy miért szerepelt ott. Még mindig jobb, mint tele rakni kérdőjelekkel...

:fpalm:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2020. november 29., vasárnap 22:33

Remy írta:Még mindig adnék egy Aspast januárban...
közepes, de azonnal használható, tapasztalt játékosok nem szerelnek szerintem a vezetőség
és Zizu tervei között, ezért is tartunk itt...
+ a spanyol bajnokságból sem akarnak nagyon igazolni mostanában :hmmm:
(mint peti is írta)

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. november 29., vasárnap 22:31

Remy írta: Még mindig adnék egy Aspast januárban...
Akár.
Miért ne.
Lehetne sorolni a neveket akiknél érdemes lett volna nézelődni.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. november 29., vasárnap 22:25

Még mindig adnék egy Aspast januárban...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. november 29., vasárnap 22:22

Most olvasom, hogy Cavani vert egy duplát ma a MUban.
Ő sem galaktikus de nem is pelyhespöcsű brazilspanyolszerbhorvátpanamai tökömtudja.
Na ezekről beszélek folyamatosan.
Hogy csak 1 Hazard jött aki korábban már tapasztakt név. Ő neg nem vált be.
Azon kívül csak noname pöcsök.
Cavani még akkora név sincs mint Hazard...
Ezejhez hasonló játékosokat kellett volna igazolni, vagy még 3at 4et.
Vinidzsunik helyett.
Egyből más lenne a helyzet.

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. november 29., vasárnap 22:07

Realista24 írta:

Az írásaid mást tükröznek, de tudom, értő olvasás.
Jaja, nem tudom kinek az alairasaban volt, mint a jovo Realjanak a jovo nagy balszelsoje lesz Vini. :lol:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Vissza: