Bundesliga
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Bundesliga
Akkor nem csak én gondolom így, jól van Müller esetében azt a vaskos vádliját Danténak csak meg kéne pöccinteni elég lenne az is, hogy a német pihenjen picittubatibi írta: kevés olyan idegesítő játékos van a jelenlegi labdarúgásban, mint a német.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Bayern: Danténak elege van Müllerből és a 7-1-es poénokból
Mondjuk Dante helyében lehet az első edzésen egy pörgőrúgással elintézném Müllert, kevés olyan idegesítő játékos van a jelenlegi labdarúgásban, mint a német.
Mondjuk Dante helyében lehet az első edzésen egy pörgőrúgással elintézném Müllert, kevés olyan idegesítő játékos van a jelenlegi labdarúgásban, mint a német.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
miro írta:Xabi az év csapatában.
Nagy grat neki.
Grat neki
Amúgy eléggé tróger dolog volt tőle, hogy a végén utolsó utáni pillanatokban lelépett.
Várható volt, hogy ebben a szezonban már nem lesz full kezdő, de azért jóval nyugodtabb lettem volna, ha Ő száll be most Modric helyett, mint Illarra.
Ráadásul még azt sem lehet ráhúzni, hogy Illarra majd fejlődni fog és feljön a szintjére, mert két éven belül tuti már nem nálunk lesz a csávó
Ezt elmentheti bárki és, ha nem jön be veszek az illetőnek egy karton Heinekkent.
ZIDANE
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ziro4vr írta:BM 7 misiért szerzett egy u19es eb győztes német kpst. Szedegetik össze szépen a tehetségeket, mondjuk nehéz dolguk nincsen, egyből nedves lesz a sok német tehetség alsója, ha meghallják a BM nevét.
Nem csak a német tehetségek, hanem úgy a világ bármely tehetsége örülne annak, ha a BM csapatába kapnának egy meghívást.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
BM 7 misiért szerzett egy u19es eb győztes német kpst. Szedegetik össze szépen a tehetségeket, mondjuk nehéz dolguk nincsen, egyből nedves lesz a sok német tehetség alsója, ha meghallják a BM nevét.
Nem illik.
Dortmund... Azt remélem senki sem hiszi, hogy a lassan pályafutása végén járó, extraklasszist nem nyújtó Dzsudzsákra akarnak majd építeni? Annál azért sokkal jobb felderítő hálózatuk van, más kérdés, hogy csodák ott sem léteznek.
Az az igazság, hogy nem sok olyan játékost tudnék mondani, aki 28 éves koráig egy komolyabb ligában sem játszott (az oroszt jelenleg is előzi még a francia, portugál), majd annyira megtáltosodott, hogy egy top bajnokság felsőházi csapatához került. Lehet hogy most jól nyomja Balázs, fontos elem a csapatában, sokat fejlődött, el is ismerem mint játékost, de a jelenlegi helyzetben erősen túlértékeltnek tartom. Ha annak idején más utat választ, ki tudja...
Az az igazság, hogy nem sok olyan játékost tudnék mondani, aki 28 éves koráig egy komolyabb ligában sem játszott (az oroszt jelenleg is előzi még a francia, portugál), majd annyira megtáltosodott, hogy egy top bajnokság felsőházi csapatához került. Lehet hogy most jól nyomja Balázs, fontos elem a csapatában, sokat fejlődött, el is ismerem mint játékost, de a jelenlegi helyzetben erősen túlértékeltnek tartom. Ha annak idején más utat választ, ki tudja...
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
dzsudzsáknak az orosz bajnokság annyiból jött jól, hogy viszonylag jobb lett a munkabírása, vissza tud járni védekezni is, nem fogy el fizikálisan. a dortmundba simán beférne, főleg akkor, ha elhozzuk reust. szerintem könnyedén a kezdőbe tudná verekedni magát és kloppal újra a bayern riválisa lehetne a bvb. kell nekik a vérfrissítés.
Az, hogy figyelik nem jelent semmit. Rengeteg olyan ember lehet akit szintén. Posztján sem ő lehet az egyedüli
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én nagyon szurkolok neki, magasan neki lehetett volna a legjobb karrierje a mai magyar mezőnyt elnézve, de elbaszta. 2-3 éve már rég egy német csapatban kéne tolnia. Schalke, Leverkusen, Mönchenglandbach... valszeg nyáron szétkapják a Dortmundot, mert a BL nem lesz meg. Dzsudzsák meg bőven elférne oda. Szerintem a németeknél újra jó lehetne. 28 éves. egy jó 3 éve még tuti lehet, de ahhoz most kell váltania.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Először olasz forrásban jelent meg a hír, de már orosz és német oldalak is átvették az itasportpress.it értesülését, mely szerint a Dinamo Moszkva magyar válogatott szélsőjét, Dzsudzsák Balázst figyeli a német Borussia Dortmund.
Jót tenne neki a környezetváltás, van még benne 3-4 jó év, magas szinten. A jelenlegi Dortmundba meg simán befér.
Jót tenne neki a környezetváltás, van még benne 3-4 jó év, magas szinten. A jelenlegi Dortmundba meg simán befér.
Utánanéztem ma ennek a szlovén jatekosnak
Néztem róla rengeteg videót és azt kell mondjam nagyon jónak tűnik. Nagy vétel lehet
Szelsőnek gondoltam először, de a videók alapján közepén játszott Salzburgban. Tehát arra a posztra jön amire írtam, hogy igazolniuk kell
Aubameyang, Kampl, Reus támadóhármas nagyon jó lehet
Az örménynek így szerintem annyi lesz
Néztem róla rengeteg videót és azt kell mondjam nagyon jónak tűnik. Nagy vétel lehet
Szelsőnek gondoltam először, de a videók alapján közepén játszott Salzburgban. Tehát arra a posztra jön amire írtam, hogy igazolniuk kell
Aubameyang, Kampl, Reus támadóhármas nagyon jó lehet
Az örménynek így szerintem annyi lesz
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
ziro4vr írta:aki bevált az Aubameyang, ő fasza kis játékos..amúgy én a helyükben Bellarabira mennék rá, meg elhoznám cserébe gomezt, egy ilyen típusú csatár elférne a padon
szerintem Lenot meg Bellarabit csak akkor tudnák elhozni Leverkusenből,ha meg lenne BL jövőre,amire alég kicsi esélyt látok a Leverkusen pedig menni fog jövőre is,illetve Bellarabit szerintem nyáron elviszi valami jobb BL-es jobb csapatwxyz írta:Vannak jónak tartott német kapusok Leno, Zieler úgyhogy ez lehet hazai játékossal megoldható
és ez a Kampl gyerek is volt Leverkusenben
ha azt mondják nyáron, hogy 2015-ben a kieső helyen kezdi a bajnokságot a Dortmund akkor arra is ezt mondtuk volnawxyz írta:Azért az elég lehetetlen kategória
amúgy én csípem őket, főleg a szurkolóikat irigylem, a világ legjobbjai ebben a kategóriában
Azért az elég lehetetlen kategória
és mi van, ha kiesik a Dortmund? eddig elképzelhetetlennek tartottam ezt a mostani szereplést is, mi van ha kisesnek? minden eddigi terv borul
Kapus poszt ki is ment a fejemből, igen jogos
Weindenfeller most a padra került, úgyhogy erre jövőre lehet is esély
Vannak jónak tartott német kapusok Leno, Zieler úgyhogy ez lehet hazai játékossal megoldható
Weindenfeller most a padra került, úgyhogy erre jövőre lehet is esély
Vannak jónak tartott német kapusok Leno, Zieler úgyhogy ez lehet hazai játékossal megoldható
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
nekem tipikus olasz kiskirály immobile, hazai bajnokságban 15-20gól benne van, de máshol nem az igazi. de 1 évet még lehet várni vele, lewa is lassan rázódott bele
egyébként én ott kezdeném, hogy kell egy normális kapus, mondjuk a hannoveri zieler, vagy van még csomó fasza német kapus
egyébként én ott kezdeném, hogy kell egy normális kapus, mondjuk a hannoveri zieler, vagy van még csomó fasza német kapus
Nem illik.
Gündogan jó előrébb is, de őt ott játszatni pazarlás
Sokkal többet tud adni hátrébb
2 támadót nem írnám még le
Immobile szerintem jó lehet. Látok benne lehetőséget
Igaz nem villog eddig, de az tetszik benne, hogy rengeteget mozog nagyon jól. Nagyon sokszor játékba lehet hozni
Kicsit csiszolni kell rajta, szoknia kell a csapatot és szerintem akkor jó lesz
Ramos cserének rendben van
Sokkal többet tud adni hátrébb
2 támadót nem írnám még le
Immobile szerintem jó lehet. Látok benne lehetőséget
Igaz nem villog eddig, de az tetszik benne, hogy rengeteget mozog nagyon jól. Nagyon sokszor játékba lehet hozni
Kicsit csiszolni kell rajta, szoknia kell a csapatot és szerintem akkor jó lesz
Ramos cserének rendben van