Na, legalább a Gavi gyerek kiütötte magát az este
Real Madrid vs. Barcelona
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
A legnagyobb az lenne, ha Perez a cégét, az ACS-t reklámozná Barca mezen.most meg már lassan mindenki felkerülhet a mezre...gusztustalan.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
imádnám, mindenhol regisztrálnék h lájkoljam a képeket amiken látszik rajta a felirat és a bamba fejegutihaz14 írta: remélem piké kezdő lesz ebben a szettben
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Egy Coop/CBA-t azert megneznek, az komoly lenne.csababarca írta:mindig van lejjebb.Realista24 írta:
https://twitter.com/mpadremanyfont/stat ... SfuiRsEgiA
Beszarsz.
Azért ez az egész amit a mezzel csinálnak, rohadt ciki szerintem.
pedig jól emlékszem még, én imádtam a szponzor nélküli mezeket, talán 2006-ig volt így, utána jött az unicef-es dolog.
most meg már lassan mindenki felkerülhet a mezre...gusztustalan.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Discomfortgutihaz14 írta: remélem piké kezdő lesz ebben a szettben
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
mindig van lejjebb.Realista24 írta:
https://twitter.com/mpadremanyfont/stat ... SfuiRsEgiA
Beszarsz.
pedig jól emlékszem még, én imádtam a szponzor nélküli mezeket, talán 2006-ig volt így, utána jött az unicef-es dolog.
most meg már lassan mindenki felkerülhet a mezre...gusztustalan.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
remélem piké kezdő lesz ebben a szettben
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://twitter.com/mpadremanyfont/stat ... SfuiRsEgiARealista24 írta: Azt irjak, hogy a Barca hamarosan Shakira uj zenejet fogja reklamozni a Spotify miatt a mezukon (mint Drake-kel is tettek). Ezt az uj albumot pedig a Piquevel valo szakitasuk inspiralta.
Beszarsz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na akkor megint el kell adni egy sor széket a stadionból.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Official: Joan Laporta has been fined €150 for his actions after the Clasico.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
"fiatal voltam és kellett a pénz"Realista24 írta: Azt irjak, hogy a Barca hamarosan Shakira uj zenejet fogja reklamozni a Spotify miatt a mezukon (mint Drake-kel is tettek). Ezt az uj albumot pedig a Piquevel valo szakitasuk inspiralta.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt irjak, hogy a Barca hamarosan Shakira uj zenejet fogja reklamozni a Spotify miatt a mezukon (mint Drake-kel is tettek). Ezt az uj albumot pedig a Piquevel valo szakitasuk inspiralta.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
+ a Bayern, a tények kedvéért.realbeckham írta: plusz a vilagon egyedikent plusszos a covid alatt.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Addig hajtogatjátok már az EL-t, hogy a végén valahogy továbbjutnak.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ma furcsa dolog történt velem. Lehet az aranylabda hatására, de elképzeltem, hogy barcelona szurkoló vagyok.... és nem volt jó érzés. Vajon mit érezhetnek a valódi szurkolók most, illetve az elmúlt években? Amikor a bálványuk mikrofonban esküszik meg az egész világnak, hogy elhozza a BL trófeát, a real madrid meg megcsinalja azt ami soha senkinek nem sikerült eddig, duplázik. Következő szezonban meg megfejelik az amugy jellemtelen játékkal es a taktikailag nulla zidane al megegy BL el, ami ilyen najomenjafaszomba kategoria. De vegre jön a reménysugár. Az arrogáns homoszexualis Ronaldo lép. A goat, a mumus nincs többé. De csak nem jon az eredmeny. Valami nem oké. A madrid szep csendben kinevel, vesz pár fiatalat, megvalik pár regi arctol. Szépen turelmesen elindul valami epitkezes szerű dolog, plusz stadion, plusz a vilagon egyedikent plusszos a covid alatt. Olyan jó öregurasan, amilyen a szar játékuk. Zidane is lepett, szoval lehet remenykedni sokadjara. Ezekkel parhuzamosan szépen lassacskan kibujik a szög a zsákból es a bálvány igazolja sokak gyanúját, miszerint egy pokhendi napoleon komplexusos ripacs, egy kapzsi apával az élen. Az edzok jonnek, mennek, erosodnek a hangok, hogy szar van a palacsintaban. Robban a bomba, annyira, hogy felszinre kerül jopar piszkoskodas, megannyi tartozas, rengeteg zsebpenz és szenny. Az elnökség takarodik, messi takarodik, pique a spanyolokkal sikkaszt, felrekur. Eközben az uefamadrid stabilabb, mint valaha. Igazabol a kassza annyira tele, hogy kifolyik a korrupt perez zsebéből a pénz. Jon a mar sokadik remeny es igeret. Visszater a két legenda. A laporta es xavi együtt, kéz a kézben. Micsoda duo. Ám az eredmény borzalmas, pedig van possession. Nem értem. A nemzetkozi szereples soha nem látott melypontra kerül, europa liga. Nem baj, olyan még ugy sincs, de sajnos azt sem sikerült behuzni Németország egyik, hanem a legnagyobb csapata ellen. Pech.
Akkora pech, hogy a real a 37 eves modriccsal megnyeri az ujabb blt. Bajnokságot. Dinasztia? Korszakos csapat? Faszt . Mázli es bírók. Meg a var. A csaló var.
A foci otlettelen es zavaros, az adósság nő, a megítélése a klubnak csökken. Jon a nyár, jön a mar 47. Ígéret. Laporta végig bazseválja az egész vilagot, az edző vegre megkapja a jatekosokat es az idejét. Az időt....volt rutin, volt felkészülés, volt pénz. Volt óriásplakát, volt pezsgosbuli egy gecikomoly tettel biro meccs után, voltak nagy szavak, fiatal titanok, mint gavi es vegre visszatert az identitas. Korbepasszoljuk a 16 ost megint. Ujra volt arca a csapatnak. Mindent egy lapra. Teljes gazzal elore a bl ert. Annyira, hogy a stadion is gyakorlatilag egy streaming app, ami kápolna szombatonként, de nem számít, egy nyár alatt elintezett mindent a presi.
Az eredmény igy oktober vége felé a következő: az elmúlt 20 év legrosszabb edzője, zsinorban 2x europa liga...baszki, pedig ha tavaly behuzzak, akkor most meglehetett volna a dupla. Golden boy lett gavi, mert camavinga kosarlabdazo, musiala meg serult volt 1 évet. KARIM BENZEMA ARANYLABDA, holott bűnöző.
Pont ide illik az egyik kedvenc idézetem a 88 as Elpusztíthatatlanokbol: "az élet egy ribanc és veled nem kúr"
Akkora pech, hogy a real a 37 eves modriccsal megnyeri az ujabb blt. Bajnokságot. Dinasztia? Korszakos csapat? Faszt . Mázli es bírók. Meg a var. A csaló var.
A foci otlettelen es zavaros, az adósság nő, a megítélése a klubnak csökken. Jon a nyár, jön a mar 47. Ígéret. Laporta végig bazseválja az egész vilagot, az edző vegre megkapja a jatekosokat es az idejét. Az időt....volt rutin, volt felkészülés, volt pénz. Volt óriásplakát, volt pezsgosbuli egy gecikomoly tettel biro meccs után, voltak nagy szavak, fiatal titanok, mint gavi es vegre visszatert az identitas. Korbepasszoljuk a 16 ost megint. Ujra volt arca a csapatnak. Mindent egy lapra. Teljes gazzal elore a bl ert. Annyira, hogy a stadion is gyakorlatilag egy streaming app, ami kápolna szombatonként, de nem számít, egy nyár alatt elintezett mindent a presi.
Az eredmény igy oktober vége felé a következő: az elmúlt 20 év legrosszabb edzője, zsinorban 2x europa liga...baszki, pedig ha tavaly behuzzak, akkor most meglehetett volna a dupla. Golden boy lett gavi, mert camavinga kosarlabdazo, musiala meg serult volt 1 évet. KARIM BENZEMA ARANYLABDA, holott bűnöző.
Pont ide illik az egyik kedvenc idézetem a 88 as Elpusztíthatatlanokbol: "az élet egy ribanc és veled nem kúr"
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Halfkey írta: Ernesto vagy Fede?
Ernesto vagy Fede?
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
A legdurvább dolog, amit olvastam, hogy Xavinak Valverde miatt nem megy most... Szegény.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Annyira kevés hiányzik pedig, hogy ebből a részrehajló szar címből szimplán csak szar cím legyen:dzsi91 írta: Nso: Felkészült és szenvedélyes edző, ebben mindenki egyetért, viszont a számok egyelőre nem az ő oldalán állnak.
Geci ha kiesnének a masodosztályba akkor is virágnyelven beszélnének róla. Az elmúlt 20 év legrosszabb barsza edzője hivatalosan de hát a számok nem állnak az ő oldalán
"Szenvedélyes edző, ebben sokan egyetértenek, viszont a számok nem az ő oldalán állnak."
De még így is tök értelmetlen a tömegre hivatkozós tagmondat. Kit érdekel, hogy hanyan értenek egyet valamivel? A cikk írója látja így, és hogy teret adhasson a szubjektivitásának, megpróbálja a tárgyilagosság látszatát kelteni azzal, hogy a "tömeg" mögé bújtatja a véleményét. Ez annyira átlátszó technika.
A legszebb az egészben pedig az, hogy ugyanezek a firkászok próbálták folyamatosan diszkreditálni Zidane eredményeit.