Lewandowski Bayern.r9fenomeno írta:Thiago- Egyértelmű ha lehet és akar jönni bár ezt kétlem el kell hozni max. 20m.
Suárez- Vannak vele próblémák,de ezt lehet kezelni, amúgy technikailag elég jó a srác. Cavani vagy ő?, hát nem tudom igazából egyiküket sem mondanám.Talán Cavani.
Bale- Egyértelmű kell ide főleg ha Di Maria megy.
Carvajal- szintén kell, Arbeolából már elég volt.
Az igazság az, hogy mondhatjuk itt a neveket szép sorban, de úgyis az edző dönt.Csak kérdés melyik?
Bale,Carvajal,- Pérez döntése alapján jönnének ez tuti,
Cavani,Suárez,..... Ancelotti választ
Heynckes-nél pedig talán Lewandowski jöhet.
A lényeg, hogy Pérez megválasztása és az edző bejelentése után már többet tudhatunk.
Persze, ha előbb jönne Suárez vagy Cavani lehet már az edzőt is meg lehetne tippelni,hogy ki lesz.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Re: Kommentáld a híreket
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ha jönne jupp és megnyerné a tizediket, akkor most akkor ő akkor lenne akkor ugyanolyan jó edző, mint murinnyó, aki akkor mindenütt nyert béellt - kivéve, ahol nem - akkor? vagy csak akkor murinnyó a világ legjobb edzője akkor?
hmm? HMMMMM???
hmm? HMMMMM???
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Most már tényleg kivancsi vagyok ki jon. Jupp vagy Carlo? Egyre inkabb keteselyes lett a szitu. Mikor is van az a rohadt elnokvalasztas vagy mikor jelentik be Perezt?
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- Munki_
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Siempre fieles
na már csak a kannibál suarez hiányzik a díszes társaságból.
esetleg töfting khedira helyére.
esetleg töfting khedira helyére.
Vicente nem kell ide. Soha.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Max. miután Perez elhuz innenganjaman89 írta:Két évre Yupp,aztán jöhetne Vicente .
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- ganjaman89
- Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
- Kedvenc csapatod: real madrid cf
Két évre Yupp,aztán jöhetne Vicente .
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én már beleéltem magam, hogy jön Ancelotti és valahol már várom is, hogy jöjjön. Régebben inkább Yuppot preferáltam, de mióta mondták, hogy esélyes nézegettem PSG meccseket is és már úgy elképzeltem, hogy ő lesz az edzőbá. A másik, hogy tetszik az ahogy nyilatkoznak róla a játékosok főleg Ibráé ami nem kis dolog
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo(bra),Ramos,Marcelo,Higuaín
- Kedvenc csapatod: Real Madrid Club de Futbol, Selecao Brasileira
Nocsak, nocsak erre kiváncsi leszek?accel írta:ezt most olvastam. hát jobban örülnék neki, mint ancelottinak. remélem igazat beszél az ukránAnatolij Timoscsuk, a Bayern München játékosa az orosz Rosszija 2 csatornának: „Kilencvenkilenc százalék, hogy Jupp Heynckes lesz a Real Madrid új vezetőedzője.”
32 év után BL, na itt lenne az ismétlés ideje 12 év után BL-t nyerni.
Amúgy lehet az a "nyugalom" kellene José után, amit Heynckes (vagy Ancelotti) nyújtana.
"Megkértem Falcaót, hogy adja ide a szalvétáját." - Florentino Pérez
Dream Team: Casillas-Salgado-Lúcio-Ramos-R.Carlos-Guti-Beckham-Zidane-Ronaldinho-Cristiano--Ronaldo(r9)
edző: Vicente del Bosque és Luiz Felipe Scolari
Dream Team: Casillas-Salgado-Lúcio-Ramos-R.Carlos-Guti-Beckham-Zidane-Ronaldinho-Cristiano--Ronaldo(r9)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Na még ő kellene Suarez mellé,akkor aztán lenne itt bolond bőven...Marcelo Bielsa is esélyes a posztra, mint egy C terv
. Hát nem tudom, ez remélem kamu :D
Amíg nincs hivatalos hír, addig Kloppban reménykedem. Hátha B-)
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo(bra),Ramos,Marcelo,Higuaín
- Kedvenc csapatod: Real Madrid Club de Futbol, Selecao Brasileira
Thiago- Egyértelmű ha lehet és akar jönni bár ezt kétlem el kell hozni max. 20m.
Suárez- Vannak vele próblémák,de ezt lehet kezelni, amúgy technikailag elég jó a srác. Cavani vagy ő?, hát nem tudom igazából egyiküket sem mondanám.Talán Cavani.
Az igazság az, hogy mondhatjuk itt a neveket szép sorban, de úgyis az edző dönt.Csak kérdés melyik?
A lényeg, hogy Pérez megválasztása és az edző bejelentése után már többet tudhatunk.
Persze, ha előbb jönne Suárez vagy Cavani lehet már az edzőt is meg lehetne tippelni,hogy ki lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára r9fenomeno 2013. május 30., csütörtök 17:59-kor.
"Megkértem Falcaót, hogy adja ide a szalvétáját." - Florentino Pérez
ezt most olvastam. hát jobban örülnék neki, mint ancelottinak. remélem igazat beszél az ukránAnatolij Timoscsuk, a Bayern München játékosa az orosz Rosszija 2 csatornának: „Kilencvenkilenc százalék, hogy Jupp Heynckes lesz a Real Madrid új vezetőedzője.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerencsétlen belerúg a labdába és lesérül. Felesleges, csak másnak a helyét rabolná ezzel. Maradjon ott ahol van.tubatibi írta: Ti mit szóltok ehhez, Carlo papa visszahozná Canales-t. Sokkal jobban örülnék, ha ő lenne Özil helyett, én bírtam a srácot. :-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Igen,valóban az.De ha idejön,és meccseket dönt el a góljaival,akkor talán megbocsátok neki... :-)És hogy jön ide ez most? Suarezzel akinek baja van, annak nem a győztes mentalitásával vagy a pálya felszántásával van baja, hanem hogy egy színészkedő vadparaszt, aki teli van irritáló tulajdonságokkal.
Én azt mondom,jobb lenne mint Cavani,és lenne olyan jó mint Falcao.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Egesz korrekt lett az uj mez. Ha nem narancssarga lenne a csikozas hanem mondjuk kek, akkor zsenialis lenne...
Mas: Luis Suarez... Atyauristen bammeg! Mar alapbol az durva hogy szoba kerul a neve.
Mas: Luis Suarez... Atyauristen bammeg! Mar alapbol az durva hogy szoba kerul a neve.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Bocsánat a dupláért, de már nem tudom szerkeszteni.
Ti mit szóltok ehhez, Carlo papa visszahozná Canales-t. Sokkal jobban örülnék, ha ő lenne Özil helyett, én bírtam a srácot. :-)According to 'Goal' Carlo Ancelotti sees Sergio Canales as a valuable addition to the squad and he could be on his way back to Real Madrid in the summer transfer window
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Marcelo Bielsa is esélyes a posztra, mint egy C terv. Hát nem tudom, ez remélem kamu
Amíg nincs hivatalos hír, addig Kloppban reménykedem. Hátha
Amíg nincs hivatalos hír, addig Kloppban reménykedem. Hátha
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
CS0ki Thiago-ra célzott szerintem.Géci írta:Én pl ma olvastam, hogy jól érzi magát Angliában és, hogy jövőre még biztos, hogy a Liverpool játékosa lesz. (goal.com)CS0ki írta: Mondjuk továbbra se értem miért téma a yerek, nem fog idejönni.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én pl ma olvastam, hogy jól érzi magát Angliában és, hogy jövőre még biztos, hogy a Liverpool játékosa lesz. (goal.com)CS0ki írta: Mondjuk továbbra se értem miért téma a yerek, nem fog idejönni.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ezek alapján a jelenlegi keret fele nem érdemes a mezre. és ez így van már hosszú évek óta. szóval sztem jöjjön csak suarez, én verdesném magam a földhöz örömömben.Raúl írta:Természetesen az első opció kell, emellett kell még az agy is amivel felfogja a sporttárs, hogy a Real Madridban játszik és, hogy ez mit jelent...győztes mentalitás és akarat kell, aki felszántja a pályát a győzelemért és a sikerért, vagy megalkuvó jófiú, aki mindenki kedvence?
Amúgy a második opció sem rossz mondjuk egy edzővel, aki beleveri a jófiúba a győztes mentalitást...
így van, a tehetsége alapján már rég alapembernek kéne lennie. nem baj, remélem nyomják még ezt a mostanit egy ideig, de most már egyre több csapat vérezteti ki őket.Nem lehet, hogy az a gond vele, hogy ő próbálkozik cselekkel is, nem csak a tili-tolit nyomja? Gondolom ezért nem fekszik neki a játék. Sokkal nagyobb szabadságot igényelne szerintem a stílusa alapján.