Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
bale, ronaldo erinthetetlen ez egyertelmu, benzemával nem tudom mi lesz elvileg perez es zidane kiskedvence ugyebár?
akkor magyaran marad a 3 jo madar, mögöttük kroos, modrid alap lesz
marad egy poszt a dragalatos 4-3-3ban, nem tudni zidane el fog-e merni rugaszkodni casemiro posztjától hosszabb tavon, szerintem nem. ugyh kb minden maradni fog jovore is, annyi, hogy jon az a par fiatal kiegeszito embernek.
navas le lesz cserelve nagyon ugy tunik, de belatom szukseg is van ra, courtoisnak orulnek.
az elottem szoloknak csak annyit, kétlem, hogy ilyen dembele, mbappe arcokat csak ugy megvennénk a padra, csak ott lesz hely... sajna...
akkor magyaran marad a 3 jo madar, mögöttük kroos, modrid alap lesz
marad egy poszt a dragalatos 4-3-3ban, nem tudni zidane el fog-e merni rugaszkodni casemiro posztjától hosszabb tavon, szerintem nem. ugyh kb minden maradni fog jovore is, annyi, hogy jon az a par fiatal kiegeszito embernek.
navas le lesz cserelve nagyon ugy tunik, de belatom szukseg is van ra, courtoisnak orulnek.
az elottem szoloknak csak annyit, kétlem, hogy ilyen dembele, mbappe arcokat csak ugy megvennénk a padra, csak ott lesz hely... sajna...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A mai fociban kell egy ilyen ember a csapatba mindenképp. Talán őt lehet a legkönnyebben elhozni és a leginkább formázni. Dembele is nagyon fasza, szerintem az a különbség, hogy ő jobban aládolgozna Cének, Bappapapa viszont lehet fő góllövő Ronaldo után.H.E.H.E. írta:bappét ha mi nem visszük nyáron, akkor elviszi egy angol csapat és sosem látjuk realmezben.
kérdés mennyire kell. (nálam morata semmi, benzema semmi, mariano maradna egyedül, nameg céronaldo a másik csatárként)
amennyit láttam belőle, valszeg nem lesz gigamegasztár, de harcos, erős, gyors és gólratörő, és ezek már eleve hatalmas dolgok manapság, ritka az ilyen.
Nem illik.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
bappét ha mi nem visszük nyáron, akkor elviszi egy angol csapat és sosem látjuk realmezben.
kérdés mennyire kell. (nálam morata semmi, benzema semmi, mariano maradna egyedül, nameg céronaldo a másik csatárként)
amennyit láttam belőle, valszeg nem lesz gigamegasztár, de harcos, erős, gyors és gólratörő, és ezek már eleve hatalmas dolgok manapság, ritka az ilyen.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
Bale biztos marad, Perez kiskedvenc. Szerintem az egész BBC egyben marad egy évig még. Dembele vagy Mbappe kéne nyáron, de ha nem bontják meg a szártriót, akkor karrier szempontból egyik sem kéne jöjjön még. Kétlem hogy arra alapoznának, hogy úgyis Bale a szezon háromnegyedében sérült lesz.
Kapus kell, egy szélső védő kell, a támadó szekcióban egy kreativ játékos, Llorente, Vallejo oszt csokolom.
Kapus kell, egy szélső védő kell, a támadó szekcióban egy kreativ játékos, Llorente, Vallejo oszt csokolom.
Nálam, a mostani állapot szerint 6 távozó lenne.
Keylor: bírom a palit, remek kapusnak tartom, de úgy látszik az itteni nyomást nem bírja el.
Danilo, Coentrao: egyértelmű.
James: luxus lenne itt tartani, talán jó árat lehetne érte kapni. Hiányosságait ismerjük.
Bale: sokat sérült, remek játékos, de nekem továbbra sem RM kompatibilis.
Morata/Benzema: aki elfogadja a másodhegedűs szerepet, az maradhat.
Érkezők:
Kapus: belga, spanyol, olasz. Mindegy, csak a nyomást bírja el.
Mbappe.
Emellé jönne egy szerkezet váltás: 4312 CR-rel és Mbappéval elől, mögöttük Iscoval.
Keylor: bírom a palit, remek kapusnak tartom, de úgy látszik az itteni nyomást nem bírja el.
Danilo, Coentrao: egyértelmű.
James: luxus lenne itt tartani, talán jó árat lehetne érte kapni. Hiányosságait ismerjük.
Bale: sokat sérült, remek játékos, de nekem továbbra sem RM kompatibilis.
Morata/Benzema: aki elfogadja a másodhegedűs szerepet, az maradhat.
Érkezők:
Kapus: belga, spanyol, olasz. Mindegy, csak a nyomást bírja el.
Mbappe.
Emellé jönne egy szerkezet váltás: 4312 CR-rel és Mbappéval elől, mögöttük Iscoval.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- BlancoMark
Szóval a Real vs Barca topicból áthozva a témát írnék pár gondolatot.
Valószínűleg ebben a mostani keretben ez az utolsó szezon van amit le tudnak hozni komolyabb vérfrissítés nélkül. Nincs ezzel probléma, sok szép pillanatot köszönhetünk nekik, reméljük idén meg egy duplával sikerül lezárni ezt a korszakot de minimum egy bajnoki címmel.
Ugye kapusposzton valószínűleg váltunk, szerencsére a hírek szerint mindkét elérhető top kapus a piacon szívesen jönne, úgyhogy nem aggódok, hogy sikerül-e őket megszerezni. Ezzel az igazolással ez a poszt hosszú évekre pipa.
Védelemben nem eszközölnék komoly változtatásokat, ugye jön vissza Vallejo, Danilo remélhetőleg megy, pepe nem tudom, Varanenek meg fel kell kötni a gatyát és végre Pepe örökébe kell lépnie teljesítményben. Egy szélsővédőt mindenféleképpen hoznék, hogy ezt úgy oldják meg hogy Carvajal mögé hoznak és Nacho lesz a beugró ezesetben Marcelo helyett vagy fordítva azt nem tudom, de talán a brazilnak egy csere szükségesebb lenne.
Kp-ról eladnám Casemirot(nem fogjuk) és keresnék egy sokoldalúbb arcot, akinek nem jelent gondot se védekezni se támogatni a támadásokat. Kíváncsi leszek ezt kivel oldjuk meg mert meg KELL, nyilván Veratti lenne a legideálisabb megoldás de ő szvsz elérhetetlen nekünk. Emellett most már kötelező elkezdeni beépíteni Kovat,Modricot egyre többet pihentetni, Iscoról lövésem sincs mi lesz, egyszerűen nincs olyan poszt jelenleg a csapatban amit ő tud a legjobban hozni.
Elölről szerintem Benzema, Morata, James el lesz adva, , Ronaldo meg megy fel csatárba mert a szélen már semmit nem tud hozzátenni, a jó fejjátékára és a Napoli meccsen hozott összejátékára még lehet alapozni. Mellé hozni kéne a kiscsikó Mbappét aki szép lassan majd átvehetné a példaképe helyét a kezdőben, nem lenne szerintem gond a játékperceivel. mariano nem tudom maradna-e 3. számúnak mint most, meglátjuk.
Továbbá én hoznám Hazardot, okos játékosnak tartom, aki rengeteg helyet tud teremteni és jó meglátásai vannak, de azt se bánom, ha győz a nép(fórum) akarata és Dembelét hozzuk de őt egyelőre még kevésnek érzem Real szinten. Bale meg LV maradnak ez egyértelmű.
Vélemények? Szerintem ezek a lépések elengedhetetlenek lennének, hogy top csapat maradjunk Európában, aztán kérdés hogy a vezetőség mit akar meg egyáltalán pénzügyileg medoldható-e.
Valószínűleg ebben a mostani keretben ez az utolsó szezon van amit le tudnak hozni komolyabb vérfrissítés nélkül. Nincs ezzel probléma, sok szép pillanatot köszönhetünk nekik, reméljük idén meg egy duplával sikerül lezárni ezt a korszakot de minimum egy bajnoki címmel.
Ugye kapusposzton valószínűleg váltunk, szerencsére a hírek szerint mindkét elérhető top kapus a piacon szívesen jönne, úgyhogy nem aggódok, hogy sikerül-e őket megszerezni. Ezzel az igazolással ez a poszt hosszú évekre pipa.
Védelemben nem eszközölnék komoly változtatásokat, ugye jön vissza Vallejo, Danilo remélhetőleg megy, pepe nem tudom, Varanenek meg fel kell kötni a gatyát és végre Pepe örökébe kell lépnie teljesítményben. Egy szélsővédőt mindenféleképpen hoznék, hogy ezt úgy oldják meg hogy Carvajal mögé hoznak és Nacho lesz a beugró ezesetben Marcelo helyett vagy fordítva azt nem tudom, de talán a brazilnak egy csere szükségesebb lenne.
Kp-ról eladnám Casemirot(nem fogjuk) és keresnék egy sokoldalúbb arcot, akinek nem jelent gondot se védekezni se támogatni a támadásokat. Kíváncsi leszek ezt kivel oldjuk meg mert meg KELL, nyilván Veratti lenne a legideálisabb megoldás de ő szvsz elérhetetlen nekünk. Emellett most már kötelező elkezdeni beépíteni Kovat,Modricot egyre többet pihentetni, Iscoról lövésem sincs mi lesz, egyszerűen nincs olyan poszt jelenleg a csapatban amit ő tud a legjobban hozni.
Elölről szerintem Benzema, Morata, James el lesz adva, , Ronaldo meg megy fel csatárba mert a szélen már semmit nem tud hozzátenni, a jó fejjátékára és a Napoli meccsen hozott összejátékára még lehet alapozni. Mellé hozni kéne a kiscsikó Mbappét aki szép lassan majd átvehetné a példaképe helyét a kezdőben, nem lenne szerintem gond a játékperceivel. mariano nem tudom maradna-e 3. számúnak mint most, meglátjuk.
Továbbá én hoznám Hazardot, okos játékosnak tartom, aki rengeteg helyet tud teremteni és jó meglátásai vannak, de azt se bánom, ha győz a nép(fórum) akarata és Dembelét hozzuk de őt egyelőre még kevésnek érzem Real szinten. Bale meg LV maradnak ez egyértelmű.
Vélemények? Szerintem ezek a lépések elengedhetetlenek lennének, hogy top csapat maradjunk Európában, aztán kérdés hogy a vezetőség mit akar meg egyáltalán pénzügyileg medoldható-e.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Amíg nincs mozgás, addig teljesen mindegy, milyen felállás van. És nem egyéneknek kell mozogni, hanem együtt csapatszinten, mindenkinek oda, ahova kell. Zidane láthatóan szereti a szélről beadott labdákat. Ezzel nem lenne baj, ha előtte "meg lenne rángatva" az ellenfél védelme oldal irányba, majd utána jöhet a beadás. De amíg lassúak a passzok, és NEM mozognak együtt a játékosok, addig teljesen mindegy, hogy hogyan rakod fel a játékosokat.
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
a tegnapi meccs után elkezdtem gondolkodni, hogy milyen felállás lenne jó milyen játékosokkal és nem egyszerű a helyzet vagy a felállás nem működik vagy valaki jó marad ki egyszerűen nem tudom elképzelni ezzel a kerettel az igazi atom helyzetet
van a 4-3-3 gála Casemiro és a BBC közreműködésével ezt láthattuk hogy kifújt. elől nem mozognak eleget hozzá Casemiro nem elég előrejátékban halott az egész
a jelenlegi kerettel én elfelejteném a 3 védős rendszert
szép meg divatos de akik ezt játszák azoknak általában nincsenek olyan szélső védőik mint a Carvajal-Marcelo páros. például amit a Barca csinál mostanában 3-4-3 nekik jó mert se Roberto se Alba nem játszik de miért érné meg az hogy Carvajal és Marcelo szintű emberek nem játszanak. 3-4-3at játszik a Chelsea is Conte alatt de ott is a minőség nem az és a 2 szélsőjük helyett itt sokkal jobb középpályások vannak akik elől elvennék a helyet úgymond. Náluk az igazi kp-k az Matic és Kanté és a 2 szélen futkosnak a védők ami nálunk kb annyi lenne hogy Kroos és Modric lenne középen ami édeskevés, arról nem is beszélve hogy mindkét csapatnál az első 3 gyors, agilis, sokat mozgó játékosokból áll ami nálunk szintén nincs meg. Ronaldo és Bale középen áll és várja a labdát Benzema meg ki tudja éppen mikor mit csinál. ez sem életképes.
ennek a variánsa az 5-3-2 vagy a 3-5-2 lényegtelen hogy vázolják. ezt láttuk a Sevilla ellen is hogy nem egy halott koncepció de nem működött mert rettenetesen statikus volt középpályától felfele az egész. ehhez a rendszerhez is sok mozgás kell ami úgy látszik nem tetszik a játékosoknak. itt lenne egy masszívabb védelem és kp de ezt elől sokkal több futással kéne kompenzálni.
a 4-4-2ben lehetne "szokatlant" húzni mert ezt nem nagyon játszák és nem is nagyon tudják levédekezni a legtöbben teljesen elszoktak tőle. a 4-4-2 elég rugalmas bármit lehet vele kezdeni 2 4es vonaltól a gyémántig úgy alakíthatja az ember hogy passzoljon a játékosokhoz és az ellenfélhez de és itt a lényege az egésznek ez is úgy múködik hogy gyors passzok és üresbe futásokkal megbontani a védelmet. ha úgy adódik lehet ívelgetni is mert lesznek középen de az alap az isco meg Modric féle leteszem és már indulok is az üresbe hogy kapjam vissza játék lenne amihez a keret egy része több mint alkalmas de vannak itt olyanok akik túl statikusak és nem mozognak eleget ehhez a játékhoz.
én úgy látom bármit is akarunk játszani nagy munkabírású szélsőre mindenképp szükség van a középpálya kreatív része adott a kezdő védősor is a támadó szekcióban pedig gondok vannak és el kell kezdeni változtatni. a nyáron mindenképpen az első 3asból egynek mennie kéne és hozni egy Hazard típusú embert aki kicsiben is tolja de 1v1ben is megoldja ha kell és sok mozgással dolgozik előre és hátra is.
remélem nem lett túl kusza és érthető a lényege
van a 4-3-3 gála Casemiro és a BBC közreműködésével ezt láthattuk hogy kifújt. elől nem mozognak eleget hozzá Casemiro nem elég előrejátékban halott az egész
a jelenlegi kerettel én elfelejteném a 3 védős rendszert
szép meg divatos de akik ezt játszák azoknak általában nincsenek olyan szélső védőik mint a Carvajal-Marcelo páros. például amit a Barca csinál mostanában 3-4-3 nekik jó mert se Roberto se Alba nem játszik de miért érné meg az hogy Carvajal és Marcelo szintű emberek nem játszanak. 3-4-3at játszik a Chelsea is Conte alatt de ott is a minőség nem az és a 2 szélsőjük helyett itt sokkal jobb középpályások vannak akik elől elvennék a helyet úgymond. Náluk az igazi kp-k az Matic és Kanté és a 2 szélen futkosnak a védők ami nálunk kb annyi lenne hogy Kroos és Modric lenne középen ami édeskevés, arról nem is beszélve hogy mindkét csapatnál az első 3 gyors, agilis, sokat mozgó játékosokból áll ami nálunk szintén nincs meg. Ronaldo és Bale középen áll és várja a labdát Benzema meg ki tudja éppen mikor mit csinál. ez sem életképes.
ennek a variánsa az 5-3-2 vagy a 3-5-2 lényegtelen hogy vázolják. ezt láttuk a Sevilla ellen is hogy nem egy halott koncepció de nem működött mert rettenetesen statikus volt középpályától felfele az egész. ehhez a rendszerhez is sok mozgás kell ami úgy látszik nem tetszik a játékosoknak. itt lenne egy masszívabb védelem és kp de ezt elől sokkal több futással kéne kompenzálni.
a 4-4-2ben lehetne "szokatlant" húzni mert ezt nem nagyon játszák és nem is nagyon tudják levédekezni a legtöbben teljesen elszoktak tőle. a 4-4-2 elég rugalmas bármit lehet vele kezdeni 2 4es vonaltól a gyémántig úgy alakíthatja az ember hogy passzoljon a játékosokhoz és az ellenfélhez de és itt a lényege az egésznek ez is úgy múködik hogy gyors passzok és üresbe futásokkal megbontani a védelmet. ha úgy adódik lehet ívelgetni is mert lesznek középen de az alap az isco meg Modric féle leteszem és már indulok is az üresbe hogy kapjam vissza játék lenne amihez a keret egy része több mint alkalmas de vannak itt olyanok akik túl statikusak és nem mozognak eleget ehhez a játékhoz.
én úgy látom bármit is akarunk játszani nagy munkabírású szélsőre mindenképp szükség van a középpálya kreatív része adott a kezdő védősor is a támadó szekcióban pedig gondok vannak és el kell kezdeni változtatni. a nyáron mindenképpen az első 3asból egynek mennie kéne és hozni egy Hazard típusú embert aki kicsiben is tolja de 1v1ben is megoldja ha kell és sok mozgással dolgozik előre és hátra is.
remélem nem lett túl kusza és érthető a lényege
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Az életben nem fogja belátni, hogy ez 4-3-3 halálra van ítélve, és már százszor besültMostanság jól játszottunk a három támadós rendszerben. A 4-4-2-vel természetesen nagyobb az egyensúlyunk, de edzőként én nem így gondolkozom. Sokféleképpen tudunk jól játszani, a legfontosabb dolog a végén úgyis a pályán mutatott hozzáállás, és nem pedig a formáció. Lehet játszatni egyiküket a középpályán, de ezt nem fogom megtenni, szeretem, ha mindhárman elől játszanak. Gareth például tudna a középpályán játszani, de szerintem hatékonyabbak, amikor Gareth jobb oldalt, Cristiano bal oldalt, Karim pedig középen van.
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Ezen még korai filózni bár jelen állás szerint se hiszem, hogy csak ennyi változás lenne majd a nyáron.Rabiosa írta:Próbálok minél racionálisabb lenni.
Kapus poszton ha De Gea elérhető akkor hoznám, és akkor Navas elmegy, Casilla megfelel cserének.
Hátvédsorban kérdéses Pepe, szerintem ő távozni fog, akkor helyette kell 3. számú ember (Vallejo?), továbbá Coentrao helyett BHV.
Középpályán szerintem James és Isco közül egy maradhat, valamint Modric-ot meg kellene őrizni a nagyobb meccsekre, és többet kezdetni Kovacic-ot. Ha lesz távozó, akkor szintén 1 ember érkezhet.
BBC marad, Morata kezdjen többet, azt gondolom bizonyított eleget.
Asensio-Mariano menjenek kölcsönbe, lehetőleg spanyol 1. osztályon belül.
Én a támadósorba várok egy nagy igazolást.
Próbálok minél racionálisabb lenni.
Kapus poszton ha De Gea elérhető akkor hoznám, és akkor Navas elmegy, Casilla megfelel cserének.
Hátvédsorban kérdéses Pepe, szerintem ő távozni fog, akkor helyette kell 3. számú ember (Vallejo?), továbbá Coentrao helyett BHV.
Középpályán szerintem James és Isco közül egy maradhat, valamint Modric-ot meg kellene őrizni a nagyobb meccsekre, és többet kezdetni Kovacic-ot. Ha lesz távozó, akkor szintén 1 ember érkezhet.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hogy végre észhez térjpheco írta:Gala altal felvazolt csapatba maradhat James is, Isco posztjan o is a legjobbjat nyujthatna Plusz Benztol is hosszu ido utan megszabadulnank, mi kell meg?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
De Sciglio. Ketten nachoval siman megoldanak velemenyem szerint. Meg asszem anno Ancelotti is szemezett vele.ziro4vr írta:Gala ez most egy normális fm-ezés volt, a múltkori volt elszállós.
Egyébként én Pepén gondolkodtam, írtam hogy rozsdás volt tegnap az elején, de utána tanár volt viszont. Az idei Varane-t látva nem lennék annyira nyugodt ha elmenne, egy évet adnék neki még továbbra is. Vallejo jöhetne vissza, a két szerencsétlen csere szélsővédő mehetne fát vágni, Nacho jövőre ilyen mindenes védőcsere lenne, és egy kétlábas szélsővédőt hoznék, úgy ki is jönne a 8 fő. Nem tudom van e ilyen valami rendes minőségben a piacon.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
egy elfogulatlan hsz tőledpheco írta:Gala altal felvazolt csapatba maradhat James is, Isco posztjan o is a legjobbjat nyujthatna Plusz Benztol is hosszu ido utan megszabadulnank, mi kell meg?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Gala altal felvazolt csapatba maradhat James is, Isco posztjan o is a legjobbjat nyujthatna Plusz Benztol is hosszu ido utan megszabadulnank, mi kell meg?
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Pepe valóban tanár de szerintem sajnos eljött az ideje. visszajön Vallejo aki nagyon pengén nyomta a bundásban inkább neki és Nachonak adnám a 3ik 4ik szerepét. egy ideális világban Danilo és Coentrao is elmenne de valószínűbb hogy Danilo marad. középpálya meg attól függ mi lesz elől a szupercsapattal.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Gala ez most egy normális fm-ezés volt, a múltkori volt elszállós.
Egyébként én Pepén gondolkodtam, írtam hogy rozsdás volt tegnap az elején, de utána tanár volt viszont. Az idei Varane-t látva nem lennék annyira nyugodt ha elmenne, egy évet adnék neki még továbbra is. Vallejo jöhetne vissza, a két szerencsétlen csere szélsővédő mehetne fát vágni, Nacho jövőre ilyen mindenes védőcsere lenne, és egy kétlábas szélsővédőt hoznék, úgy ki is jönne a 8 fő. Nem tudom van e ilyen valami rendes minőségben a piacon.
Nem illik.
- Galacticos
Felig atfogok menni fm modba.
Coentrao, danilot el kell adni.
Helyettuk kell szelso hatved nem erdekel hogy honnan egy normalis vilagban a carvajal marcelo parosnak megbonthatatlannak kene lennie.
Az tiszta sor h ronaldo marad es akkor kezdo is lesz. A bbc-bol benzemat adnam el, bar baleert jobb penzt kapnank.
Az is egyertelmu hogy navast le kell cserelni, nem top kapus csak volt 2 kimagaslo szezonja, de tegnap is ugy vetodott az egyik lovesre hogy azt se tudta hol a kapuja. Varane erosen megallt a fejlodesben, de azert igyis top kh. Degeat kell elhozni a manchesterbol, spanyol is, es kurva jo.
Kozeppalyan nem tudom az nagy alom h casemirot lecsereljuk sajna.. De en megprobalnek egy olyat hogy kova modric es kroos egyvonalban.
Igy lenne nalam egy
------------------------degea--------------------
Carvajal---ramos-----varane---marcelo
------------kova-----kroos---modric-----
-------------------------isco---------------------
------------------bale---------ronaldo--------
Vagy inkabb bale helyett dybala, es kova helyett nem haragudnek meg egy dahoudert vagy egy verrattiert sem.
Iscot meg nem kene elengedni, egy kincs es mostmar latszik h valtozik a csapat is ha o a palyan van, osszekoti a 2 vagy 3 jomadarat modriccal es kroosszal es ez kell nekunk.
Coentrao, danilot el kell adni.
Helyettuk kell szelso hatved nem erdekel hogy honnan egy normalis vilagban a carvajal marcelo parosnak megbonthatatlannak kene lennie.
Az tiszta sor h ronaldo marad es akkor kezdo is lesz. A bbc-bol benzemat adnam el, bar baleert jobb penzt kapnank.
Az is egyertelmu hogy navast le kell cserelni, nem top kapus csak volt 2 kimagaslo szezonja, de tegnap is ugy vetodott az egyik lovesre hogy azt se tudta hol a kapuja. Varane erosen megallt a fejlodesben, de azert igyis top kh. Degeat kell elhozni a manchesterbol, spanyol is, es kurva jo.
Kozeppalyan nem tudom az nagy alom h casemirot lecsereljuk sajna.. De en megprobalnek egy olyat hogy kova modric es kroos egyvonalban.
Igy lenne nalam egy
------------------------degea--------------------
Carvajal---ramos-----varane---marcelo
------------kova-----kroos---modric-----
-------------------------isco---------------------
------------------bale---------ronaldo--------
Vagy inkabb bale helyett dybala, es kova helyett nem haragudnek meg egy dahoudert vagy egy verrattiert sem.
Iscot meg nem kene elengedni, egy kincs es mostmar latszik h valtozik a csapat is ha o a palyan van, osszekoti a 2 vagy 3 jomadarat modriccal es kroosszal es ez kell nekunk.
- ___Samy___
Ha igaz a goal kezdője, akkor az nekem nagyon tetszene. Marcelot kivettük, nincs formában. Visszatér Casemiro, remélhetőleg nem lesznek akkora rések a középpálya mögött. Isco a posztján játszik, Lucas is ott lesz elől, aki iszonyat nagyot melózik. Modric szintén ott lesz. Benzem meg hiába szar mostanság, a nagy számok törvénye alapján én most gólt/gólokat várok tőle.
Egyedül Kroos formája aggaszt egy kicsit. Tőle nem ez a megszokott, most nem fog beleférni a pontatlanság.
Egyedül Kroos formája aggaszt egy kicsit. Tőle nem ez a megszokott, most nem fog beleférni a pontatlanság.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
legyen Guti Zidane utódja?Remy írta:Nyilatkozatok alapján a Las Palmas ellen Morata és Isco is kezdő lesz. Guti meg enyhén rávilágított a lényegre. Pláne, hogy tudjuk kit váltott.