nem konkrétan a pénz volt az oka a "szomorúságának" (nevetséges amúgy sztem az egész, pláne ahogy intézte nyilvánosan, teátrálisan), hanem hogy ő, mint állítólag a világ legjobb játékosa nem kapja meg azt, ami a világ legjobb játékosának jár. ebben természetesen benne van a mind közüli legmagasabb fizetés is.Mondjuk ja, 50 körüli szja-ról volt szó. Egyébként munkavállalóként dolgoznak a focisták? Nem egyéni vállalkozók? A 16 millió meg nem kevés azért...Nem azt mondom, hogy a teljesítménye, meg a többiek fizetése alapján nem érdemelheti meg, de ha ősszel is előadta, hogy nem a pénz a szomorúságának az oka, akkor minek ennyit emelni?
én csak azt nem értem, hogy ha perec ennyire nyíltan kimondja, hogy ratyi a viszony a médiával, és amúgy is mndenki látja és tudja, akkor faszomért kell mindent a sajtón keresztül intézni.
lenne már egy ember, vagy emberek, vagy csak olyan hozzáállás a klubnál, hogy egy szezonban nem pofázunk mindenfélét a sajtónak. borzasztó durván büntetném amúgy a játékosokat 1-1 ilyen kis akciójuk után, valszeg ramos, céronaldo és casillas is jópár százezer euróval könnyebb lenne nálam. nameg ugye edzőbá is.
aztán meglátnánk ki mennyire tiszteli a klubot, érzi át ezt az egész dolgot, amit madridizmusnak szoktak hívni.