Kommentáld a híreket
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Volt egy időszak, amikor nagyon szépen beindultak a kp-s hírek, most meg már csak azokról lehet olvasni, hogy kikről csúsztunk le, ki nem jön, ki mozdíthatatlan
Már nagyon várom, hogy meglegyen az elnökválasztás, beiktassák újra Perezt.
"akkor kedden hivatalba lépek és az edzőkérdéssel fogok kezdeni. Először fogok vele beszélni, mert bármilyen hihetetlen, még nem beszéltünk senkivel. "
Ezt meg egyszerűen nem tudom elhinni. Nem létezik, hogy nincs meg már, hogy ki lesz az edző. Remélem az újraválasztása után beindul az ipar.
Már nagyon várom, hogy meglegyen az elnökválasztás, beiktassák újra Perezt.
"akkor kedden hivatalba lépek és az edzőkérdéssel fogok kezdeni. Először fogok vele beszélni, mert bármilyen hihetetlen, még nem beszéltünk senkivel. "
Ezt meg egyszerűen nem tudom elhinni. Nem létezik, hogy nincs meg már, hogy ki lesz az edző. Remélem az újraválasztása után beindul az ipar.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Amíg Casemiro (akinek az érkezésével sanszos, hogy Kondogbia is kiesik) a biztos húzónevünk, addig nem is baj, hogy nincs szó más kutyaütőkről (már így is van elég a csapatban)! Ettől függetlenül én úgy gondolom, hogy mindenképp megpróbálunk majd (illetve már meg is próbáltunk) egy komolyabb nevet (Gündogan első sorban és álom-nem álom egyelőre Thiagot sem húznám ki a listáról) is hozni arra a posztra, de esélyes, hogy annak az óriási lyuknak a betömése tényleg csak jövőre marad!Sokkal jobban örülnék, ha a középpályásokról szólnának a hírek..
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nyugi én is aggódok, hogy mi lesz, de nem féltem kicsit sem Zizut. Pontosabban nyugodt vagyok, mert ő intézkedik és még itt sincs az új edző... Biztos vagyok, hogy utána beindulnak az események. Majd, ha augusztus közepén még nulla érkező lesz kp-ra akkor lehet aggódni...CS0ki írta:A másik problémám még, hogy jönnek itt a nevek, de a középpályánk megint mi lesz? Hova tesszük ezt a sok támadót? Középpályán meg martad Xabi, mellé meg berakjuk Khedirát vagy Modricot? Miközben várhatóan olyan védelmünk lesz a szélen, hogy Marcelo-Carvajal, akik nem igazán a védekezésükről híresek? Ki a tököm fog védekezni? Vagy majd Varane mindenhova odaér? Sokkal jobban örülnék, ha a középpályásokról szólnának a hírek..
Suarezzel az a baj, hogy amellett, hogy egy paraszt, ő is balra szeret kihúzódni...Egyébként csak megjegyzem, hogy ő is, Cavani is, Bale is fixen játssza a 90 perceket a csapatában jelenleg, érdekes, hogy milyen jót tesz a bizalom...
Egyébként ha nem számítunk Benzemára, el kell adni őt is...
A másik problémám még, hogy jönnek itt a nevek, de a középpályánk megint mi lesz? Hova tesszük ezt a sok támadót? Középpályán meg martad Xabi, mellé meg berakjuk Khedirát vagy Modricot? Miközben várhatóan olyan védelmünk lesz a szélen, hogy Marcelo-Carvajal, akik nem igazán a védekezésükről híresek? Ki a tököm fog védekezni? Vagy majd Varane mindenhova odaér? Sokkal jobban örülnék, ha a középpályásokról szólnának a hírek..
Egyébként ha nem számítunk Benzemára, el kell adni őt is...
A másik problémám még, hogy jönnek itt a nevek, de a középpályánk megint mi lesz? Hova tesszük ezt a sok támadót? Középpályán meg martad Xabi, mellé meg berakjuk Khedirát vagy Modricot? Miközben várhatóan olyan védelmünk lesz a szélen, hogy Marcelo-Carvajal, akik nem igazán a védekezésükről híresek? Ki a tököm fog védekezni? Vagy majd Varane mindenhova odaér? Sokkal jobban örülnék, ha a középpályásokról szólnának a hírek..
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Ez igaz...csak nagyon eltud tűnni félórákra a mezőnybe... Teljesen korrekt amit írtam, változni fognak a körülmények ez tény...ha Özil tényleg a 10-hez méltóan fogja tolni és KONSTANS teljesítményt tud nyújtani, nem utolsó sorban fizikailag is végé tudja tolni a mérkőzéseket akkor ok, ha nem akkor stabil kezdőnek nem lesz elég jó, cserének meg luxus és nem is tűrné jól ergo ebben az esetben el kell engedni... Egyértelmű hogy tud a srác...de nála néha Guti effektus érzésem van...nem sokat ér a tudás ha nagyon csapongó teljesítménnyel párosul. Idén őt nehéz lenne pótolni a piacról...távlatokban azonban lehet gondolkodni pont azért hogy ne akkor szaladjunk vödörért ha már ég a ház lásd kp.El Unico írta:Meg a nagy büdös lótúrót! Özil marad,és kész. Neki nem kell semmit sem bizonyítani,nagyszerű passzokra képes,jól adogat. Azért esett vissza a játéka,mert egyszerűen nem a földön játszottunk,kicsiben,hanem a levegőben,ívelgettünk össze-vissza. Kis játékban nagyon jó a német,kreatív,az az egy baja van,hogy egy lábas... de ha azzal az egyel forintos labdákat tud adni,akkor kit érdekel a másik?Én úgy vagyok hogy Özil még megérdemel egy szezont, hogy bizonyítson. Talán egy új edzővel, hadrenddel, taktikával eredményesebb lesz. Ha nem akkor mese nincs el kell engedni...
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Lehetséges-e szerintetek egyszerre, hogy Balet és Iscót is leigazoljuk? Mert bár én nagyon szeretném, de még sem tudom elképzelni, hogy egyszerre a pályán legyenek kivéve, ha elmegy Ronaldo. Mert ugye ha Isco lenne baloldalon akk Bale jönne jobboldalra, de Ronaldónak nem lenne helye. Kivéve, ha nem Ő lenne a középcsatár. Ha Iscó a pályaközepén lenne akk Modriccal, Özillel, Khedirával kéne megküzdenie a szabad helyekért. Esetleg még egy extrém körülményben tudnám elképzelni őket egyszerre a pályán. Bale a balhátvéd, míg Isco előtte játszik. De ez meg a védekezés rovására menne. Szerintetek?
-
csibi írta:..................................casillas/lopez.............................
carvajal/arbeloa; varane/ramos/pepe/albiol/ ??; marcelo/coentrao
...................gündogan/alonso; verratti/casemiro/thiago.........
....................bale/jesé; özil/modric; ronaldo/ ??..................
........................benzema/suarez/morata..........................
Ki merted hagyni Khedirát??!!!!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Meg a nagy büdös lótúrót! Özil marad,és kész. Neki nem kell semmit sem bizonyítani,nagyszerű passzokra képes,jól adogat. Azért esett vissza a játéka,mert egyszerűen nem a földön játszottunk,kicsiben,hanem a levegőben,ívelgettünk össze-vissza. Kis játékban nagyon jó a német,kreatív,az az egy baja van,hogy egy lábas... de ha azzal az egyel forintos labdákat tud adni,akkor kit érdekel a másik?Én úgy vagyok hogy Özil még megérdemel egy szezont, hogy bizonyítson. Talán egy új edzővel, hadrenddel, taktikával eredményesebb lesz. Ha nem akkor mese nincs el kell engedni...
Kontrákban is jó a gülü,de b*****meg,az elmúlt egy-másfél évben a kontráink sem a földön mentek végig,hanem a levegőben előrebaszva CR-nek,oszt oldja meg...
Aki ezt nem látja be,és csak szidja és eladná Özilt,az egész egyszerűen hülye,és nem látja a fától az erdőt...
-
innen még kimaradt Cabaye aki dettó francia és nem is rossz playa.... egyszóval fognak még cikkezni érdekes dolgokat az tuti.Professore írta:Meggyőződésem hogy fognak itt még röpködni nevek...Vidal/Pogba/Verrati/Gündogán vonulat elég reménytelennek tűnik...talán még Pogba összejöhet a Higu biznisz kapcsán. Nem kell elfelejteni hogy Zizu francia és szereti az övéit, szóval az sem lepne meg ha M'Villa neve is felkerülne a listára., ha meg mégis Carlo jön edzőnek akkor DeRossi is opció lehet ..nem mintha kifejezetten örülnék nekik. Nem tudom elképzelni hogy se Zizu se az új edző ne látná hogy gond van a kp-val. Ha Heynkes lesz a befutó tuti fog kérni oda valakit, mert nála a szolid kp az alap.
Tevez...na ne már ...akkor inkább Suarez/Cavani. Nem rossz playa de nekünk nem ilyen center kell, ennyi. Ja és tuti drága...
Thiago 18 misiért nem kérdés...csak valószínű hogy nem a Madrid szíve csücske, bár anno Perez Figot is el tudta hozni . Ha van rá lehetőség meg kell lépni.
ha jön egy új edző, már pedig jön, biztos, hogy hoz magával egy új taktikát. erre jó lenne mi hamarabb embereket igazolni, nem a 'maradékkal' betanulni, mert semmi eredménye nem lesz. sajnos az első évben nem várok nagy durranást, de cáfoljanak meg.
..................................casillas/lopez.............................
a két ??-lel együtt 25 ember, kiadó még az a két hely. belső védő mindig hiány nálunk, vkp szintúgy, jobb szélre annyira nem fontos, mert ronaldo végig gürizik egy egész szezont. ifik is jöhetnek.
..................................casillas/lopez.............................
a két ??-lel együtt 25 ember, kiadó még az a két hely. belső védő mindig hiány nálunk, vkp szintúgy, jobb szélre annyira nem fontos, mert ronaldo végig gürizik egy egész szezont. ifik is jöhetnek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csibi 2013. május 30., csütörtök 10:20-kor.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
jovetics megérne szerintetek 30-at? vagy most milyen? régen nem volt rossz, azt tudom.
szép lenne. jönne suarez meg mvilla, akkor még balotteli kéne és mindenki itt lesz, aki nem csak a futballjáról híres mvilla amúgy sem kell már, kicsit elveszettM'Villa neve is felkerülne a listára
-
Khedira csak maradjon...a padra . Kell egy rudimentáris, izomagyú kp is bizonyos mérkőzéseken. A gond vele az hogy nem alkalmas arra hogy mozgassa a csapatot csak ezt Mou nem látta be.
Meggyőződésem hogy fognak itt még röpködni nevek...Vidal/Pogba/Verrati/Gündogán vonulat elég reménytelennek tűnik...talán még Pogba összejöhet a Higu biznisz kapcsán. Nem kell elfelejteni hogy Zizu francia és szereti az övéit, szóval az sem lepne meg ha M'Villa neve is felkerülne a listára., ha meg mégis Carlo jön edzőnek akkor DeRossi is opció lehet ..nem mintha kifejezetten örülnék nekik. Nem tudom elképzelni hogy se Zizu se az új edző ne látná hogy gond van a kp-val. Ha Heynkes lesz a befutó tuti fog kérni oda valakit, mert nála a szolid kp az alap.
Meggyőződésem hogy fognak itt még röpködni nevek...Vidal/Pogba/Verrati/Gündogán vonulat elég reménytelennek tűnik...talán még Pogba összejöhet a Higu biznisz kapcsán. Nem kell elfelejteni hogy Zizu francia és szereti az övéit, szóval az sem lepne meg ha M'Villa neve is felkerülne a listára., ha meg mégis Carlo jön edzőnek akkor DeRossi is opció lehet ..nem mintha kifejezetten örülnék nekik. Nem tudom elképzelni hogy se Zizu se az új edző ne látná hogy gond van a kp-val. Ha Heynkes lesz a befutó tuti fog kérni oda valakit, mert nála a szolid kp az alap.
- RealMadridFanatic
Amúgy a Marca címlap szerint Tevez is felkerült a csatárjelöltek közé, nem? Mintha azt írnák, hogy a Cityt érdekli DM és Pepe, így valósulhat meg valami biznisz.
A Suarezes hír meg semmi extra a tegnapihoz képest. A nyilatkozat alapján leszűrték, hogy jönne Madridba. Mellé kitaláltak egy árat még, máris eladható az újság. :-)
A Suarezes hír meg semmi extra a tegnapihoz képest. A nyilatkozat alapján leszűrték, hogy jönne Madridba. Mellé kitaláltak egy árat még, máris eladható az újság. :-)
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- realmadridfan
Thiago. ilyenekettud, ugyanakkor 1 ilyen nagy passzra jut 3 kapitális baki, alapvető passzokban képes hibázni a saját térfelén is. nagy játékos lehet, ha ebben tud javulni, ideje még bőven van. 18 milláért azonnal hozni kell, ha ő is hajlandó rá.
Suarezzel csak úgy kötnék szerződést, ha megint megharap vagy megerőszakol valakit a pályán nem kap fizetést vagy el lesz fenekelve. nem kellenek az ilyen sztorik Madridba, van elég.
Suarezzel csak úgy kötnék szerződést, ha megint megharap vagy megerőszakol valakit a pályán nem kap fizetést vagy el lesz fenekelve. nem kellenek az ilyen sztorik Madridba, van elég.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Xabi és Modric is hatékonyabb nála védekezésben..Védekezésben az egyik legjobb a csapatban c
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Egy érdekes hír: Wellington Nem állítólag minket preferál. Jó lenne előre gondolkozni és időben megkörnyékezni (mint a katlányok Neymarkát). Én úgy vagyok hogy Özil még megérdemel egy szezont, hogy bizonyítson. Talán egy új edzővel, hadrenddel, taktikával eredményesebb lesz. Ha nem akkor mese nincs el kell engedni...és akkor 1-2 év múlva akár Wellington is jöhet ha továbbra is fejlődik a srác.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Khedirának egyébként két tüdeje van és szerintem kb. senkit nem zavarna a jelenléte a csapatban,ha Mou nem látta volna el játékszervező feladatokkal is..Védekezésben az egyik legjobb a csapatban csak nem box-to-boxnak kellene használni..
De persze lehet jobban jártam volna ha
De persze lehet jobban jártam volna ha
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
Hát amitől összepisilném magam a gyönyörűségtől az ez:
------------------------------------------Casillas-------------------------------------
--Carvajal--------Varane------------------------------Ramos---------Marcelo----
-------------------------------------------Gündogan---------------------------------
----------------------------------Pogba-----------------------------------------------
----Bale------------------------------Modric/Özil---------------------------CR-----
------------------------------------Benzema/Suarez--------------------------------
------------------------------------------Casillas-------------------------------------
--Carvajal--------Varane------------------------------Ramos---------Marcelo----
-------------------------------------------Gündogan---------------------------------
----------------------------------Pogba-----------------------------------------------
----Bale------------------------------Modric/Özil---------------------------CR-----
------------------------------------Benzema/Suarez--------------------------------
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Özil helyén Modric. A két vkp pedig: Khedira-Gündögan. Khedira helyett kellene még egy 2tüdejűt szerezni és kész. Nem tudom mennyire jó az a kondogbia srác,esetleg ő?
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Khedirával csak az a gond, hogy itt Madridban túl nagy szerepet szántak neki a középpályán...és ez volt Mou egyik gyengéje, hogy erőltette még akkor is mikor nem ment a csávónak...
csak azért mert kedvencke.
na de remélhetőleg az új edzőnél nem nyalja be magát és kikerül a padra, oda ahová való.
csak azért mert kedvencke.
na de remélhetőleg az új edzőnél nem nyalja be magát és kikerül a padra, oda ahová való.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor