Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

legendary

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. május 29., szerda 23:15

Bale és CR azért nem illik össze, mert mindkettő igényli a labdát, azt szeretik, ha rájuk épül a támadás (a képességeik alapján ez persze nyilvánvaló), ők vannak a középpontban.

Nos jelenleg a Real CR köré épül. Két ilyen játékos köré meg nem tudsz csapatot felépíteni. Két dudás egy csárdában nem működik, csak ha az egyik leadja az igényeit, elfogadja a másodhegedűs szerepet, az árnyékot. Ebben az esetben viszont nem sok haszna lesz Bale-nek.

A másik, amit még írnak itt páran, hogy Bale-nek is inkább a kontrajáték fekszik. Amúgy legyünk őszinték, CR-nek is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára legendary 2013. május 29., szerda 23:16-kor.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. május 29., szerda 23:11

sokat erősödnénk,főleg akkor,ha más játékrendszerben,más felfogással,más mentalitásban
És ezt hogyan? Bale pl pont, hogy a mostani játékrendszerben tökéletes.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2013. május 29., szerda 23:10

petiamadridista írta:
Senki,de ha bale-re kérdezed,azért ő nem az a tipikus angol,sőt,lófaxt nem az ívelős fociból él.....nem egy színes alak,de ha nála van a labda,akkor jobb ha mindenki meghúzza magát.
Az egy dolog, de a figurának mekkora terület kell?
Néha ilyen 10 -15 méternyit tolja meg a lasztit, aztán futja le a védőt...
Hát most itt ennyi nem lesz, nem ő fogja rúgni a szabadokat sem, vagy hát jó ha a harmadukhoz odaengedi CR..
Megér ez 60 milkacsokit?
Itt egy jó kis videó erről: http://www.youtube.com/watch?feature=fv ... Gjpdk&NR=1
A góljai 90% abból van hogy fut és izomból végigmegy, biztos ilyen játék kell nekünk Madridba?

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 29., szerda 23:08

Feláll a szőr a hátamon,ha meghallom ezt a két szót egy mondatban: Suárez,Madrid. Ide ne jöjjön! Csak azt ne.

Viszont dumálgattam a barcásokkal,és azon a véleményen vannak,egytől egyig,hogy nem szeretnék,hogy Bale a Madridba igazoljon,mert jó labdarúgónak tartják,és szerintük sokat erősödnénk vele. Azt mondják,maradjon csak Di Maria...

Szerintem Bale-t meg kell szerezni,de nem 70 millióért... szerintem opciókkal meg egyéb okosságokkal 40-50 körül el lehetne hozni... csak hát meg kell fűzni az ügynököt,Bale-t,és alkudozni kell,agresszíven. Okosan.

Gündogant is el kell hozni,középpályára tökéletes volna. Főleg,hogy Isco nem jön,úgy tűnik... Cavani-ban bízok még.

Szerintem a Gündogan,Bale,Cavani,Carvajal négyessel mocskosmód jól járnánk,sokat erősödnénk,főleg akkor,ha más játékrendszerben,más felfogással,más mentalitásban,jobb erőnléttel játszanánk...
Hát most itt ennyi nem lesz, nem ő fogja rúgni a szabadokat sem, vagy hát jó ha a harmadukhoz odaengedi CR..
Megér ez 60 milkacsokit?
Sokszor több a terület egy spanyol bajnokin,mint egy angol bajnokin... CR is Angliából jött,és nézd meg miket művelt eddig Spanyolországban. Bale-nek is menni fog,majd meglátjátok B-) B-) B-)
:goat:

petiamadridista

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. május 29., szerda 23:03

Senki,de ha bale-re kérdezed,azért ő nem az a tipikus angol,sőt,lófaxt nem az ívelős fociból él.....nem egy színes alak,de ha nála van a labda,akkor jobb ha mindenki meghúzza magát.
Megér ez 60 milkacsokit?

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. május 29., szerda 22:59

Suárez technikai képzettségéről csak annyit, hogy nagyjából kétszer annyi sikeres csele volt a szezon során, mint a listán második helyezettnek...

Kétszázvalahány, a második 130-nál asszem nem jutott feljebb. Valahol meg is van erről a pontos adat.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 29., szerda 22:57

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

petiamadridista

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. május 29., szerda 22:54

Amúgy Mcmanaman-en kívül mennyi brit játékos vált be a Real Madridnál?

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. május 29., szerda 22:53

Kerlon írta:Kakát is egy 10esért és a fizujával is rengeteg zsetont szabadítanánk fel. Callejónért is egy 10est..
Kaká nem fog elmenni, Callejónért meg nem fogunk 10-et kapni, de szerintem nem is akarják eladni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 29., szerda 22:51

kapor_89 írta:
R.M.C.F írta:Én benne lennék:

out: coentrao 20, Dm 25, Higu 25 az 70 milla
in: bale 50, suarez 25, nacho 0, gundogan 25 az 100.

:hmmm: :hmmm:

Az out oldalon kb reális az összeg, de a bevételnél már néztem nagyokat Bale 50esén :D Az a csóka most megmondom, hogy nem jön 70 alatt.. Suarez pedig 30-35 között lesz, ha jön.
Nem biztos, de a 120-130 millió se vészes még... Főleg, hogy az utánpótlásból is el lehet engedni pár embert 5-10 millióért. Kakát is egy 10esért és a fizujával is rengeteg zsetont szabadítanánk fel. Callejónért is egy 10est... Ráadásul DM és Higuaín árát lehetne tornászni még felfelé. Utóbbiért akár még a City is beszállhat az Arsenal és a Juve mellé...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 29., szerda 22:50

kapor_89 írta:

Az out oldalon kb reális az összeg, de a bevételnél már néztem nagyokat Bale 50esén :D Az a csóka most megmondom, hogy nem jön 70 alatt.. Suarez pedig 30-35 között lesz, ha jön.

Azért ennyi "nálam" mert nincs BL, és nem fog hosszabbítani.....ezek pedig ár lehajtó tényezők.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 29., szerda 22:47

Leírtak előttem mindent. Amúgy Sahinnak azért még is csak volt egy komoly sérülése, ami közre játszhatott a jelentős visszaesésben... Kaká is így járt. Sahin szerintem azért tűnt ki jobban, akkor a BVB-ből, mert nem voltak elől még akkora nevek, mint Götze vagy Reus. Akkor Götze még többnyire csak Kagawa, Grosskreutz és Kuba cseréje volt. A két játékos között amúgy szerintem van különbség, de nem sok. Ilkay gyorsabb és inkább a kis passzokkal operál, Sahinnak viszont sok hosszú passz és nagykeró is jellemezte a játékát. Szerintem Gündogan védekezésben erősebb, de a kapura nem annyira veszélyes, mint a szimpla török vetélytársa. Amúgy nagyon hasonlóak és remélem még Sahin is visszatér a jó útra, mert az ő játéka is szemrevaló volt. Szóval szerintem Gündogan van olyan jó, mint a bundesliga legjobbja formában lévő Sahin.

Amúgy én már tavaly megmondtam, hogy simán pótolta Sahint. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. május 29., szerda 22:44

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 29., szerda 22:42

Én benne lennék:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. május 29., szerda 22:38

R.M.C.F írta: Cronaldo suarez és bale? Ki mit akar még? menjünk már.....
Na ez egy hiperagresszív, gyors, kiismerhetetlen sor. Cserének meg az ellentettek, Kaka Benzema és Özil. :lol:

Amúgy Gündogan mentálisan oké, nagy területet bejátszó, jól szervező játékos, aki védekezésben is igen hasznos. A kulcspasszai (még?) nem ülnek igazán, illetve néha rossz döntéseket hoz főleg kapu előtt, de összességében nagyon rendben van. Schweini utódja is meglett a németeknél.
Nem illik.

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 29., szerda 22:37

Gündogan:

Kevés alkalmam volt megfigyelni,de hamar feltünt,hogy a legszorultabb helyzetben sem jön zavarba..vagyis gyorsan gondolkozik,jól adogat,technikás.
Biztos előrelépés lesz, de nem vagyok kicsit se biztos benne,hogy jönni fog. :kivagyhe:

horesz93
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, KTE

HozzászólásSzerző: horesz93 » 2013. május 29., szerda 22:36

R.M.C.F írta:Cronaldo suarez és bale? Ki mit akar még?
Carvajalt,Verrattit és Gündogant.... :Đ
----------------Courtois/Lunin
Carvajal/Vazquez---Militao/Nacho---Alaba/Rüdiger---Mendy/Miguel
------Casemiro/ Tchouaméni
Valverde/Modric-----Kroos/Camavinga
Rodrigo/Asensio----Vinicius/Hazard
------Benzema/RdT

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. május 29., szerda 22:35

Suarez egy féreg, de jó játékos. Minden előzmény nélkül, biztos hogy nem várnám az érkezését, de mivel a várt Aguero-Falcao erősítés kiesett a pikszisből, így Suarez egy közepes opcióból egy kiváló opcióvá fejlődött. Szigorúan a focitudása alapján egyértelműen TOP5 csatár, kérdés, mit kezd a nemlétező agyával. Talán ez a harapdálásos visszhang ráébresztette arra, hogy hol vannak a határok. Attól mert sztár, nem tehet meg bármit. Ugyan ez volt Pepénél is, és a média hatására tudatosan figyel a viselkedésére manapság. Épp ezért bízom abban, hogy tudván hova igazol és milyen előélete van, 100x jobban fog figyelni a viselkedésére mind a pályán belül, mind kívül. Ha tényleg hozzánk igazol, akkor nem leszek szomorú, de én várok az örömködéssel pár hónapot. A lehetséges opciók közül, ami nem sok (egy szem Cavani 68 millióért :agree: :lol: ), nem rossz üzlet.

ui.: még van 6 meccses eltiltása. HA esetleg hozzánk kerülne, az eltiltás törlődne, vagy áthozná hozzánk? Csak a Premier Leagueba érvényes az eltiltás?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kapor_89 2013. május 29., szerda 22:38-kor.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2013. május 29., szerda 22:35

ha nem kezd balhézni, jöjjön. higuaín után minőségi előrelépést jelentene.

bale pedig, ha tényleg jó balbunkóban is, akkor jöjjön. coentrao távozásával meg lehetne oldani ilyen egyszerűen is a pótlást, de támadóként több hasznát látom.

érdekes egy nyár lesz, főleg, hogy az új edző kiléte sem ismert még, hiába 99%ra tűnik carlo. legutóbb már a bl döntő utáni napon tudtuk, hogy josé veszi át a stafétát...

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 29., szerda 22:31

horesz93 írta:
nmate írta:Simán jobb pl. Falcaonál
Ez azért túlzás,de tény hogy nagyon jó focista Suárez és talán a legjobb opció a csatárposztra.Örülnék ha leigazolnák,de először Bale jöjjön meg egy (inkább 2) középpályás! :-)
Mondjuk én nagy falcaos vagyok,de suarez földön jobb......ügyesebb,képzettebb, önző ugyan,és agyas,de tényleg nagyon jó.

Cronaldo suarez és bale? Ki mit akar még? menjünk már.....

Vissza: