Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 29., szerda 22:51

kapor_89 írta:
R.M.C.F írta:Én benne lennék:

out: coentrao 20, Dm 25, Higu 25 az 70 milla
in: bale 50, suarez 25, nacho 0, gundogan 25 az 100.

:hmmm: :hmmm:

Az out oldalon kb reális az összeg, de a bevételnél már néztem nagyokat Bale 50esén :D Az a csóka most megmondom, hogy nem jön 70 alatt.. Suarez pedig 30-35 között lesz, ha jön.
Nem biztos, de a 120-130 millió se vészes még... Főleg, hogy az utánpótlásból is el lehet engedni pár embert 5-10 millióért. Kakát is egy 10esért és a fizujával is rengeteg zsetont szabadítanánk fel. Callejónért is egy 10est... Ráadásul DM és Higuaín árát lehetne tornászni még felfelé. Utóbbiért akár még a City is beszállhat az Arsenal és a Juve mellé...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 29., szerda 22:50

kapor_89 írta:

Az out oldalon kb reális az összeg, de a bevételnél már néztem nagyokat Bale 50esén :D Az a csóka most megmondom, hogy nem jön 70 alatt.. Suarez pedig 30-35 között lesz, ha jön.

Azért ennyi "nálam" mert nincs BL, és nem fog hosszabbítani.....ezek pedig ár lehajtó tényezők.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 29., szerda 22:47

Leírtak előttem mindent. Amúgy Sahinnak azért még is csak volt egy komoly sérülése, ami közre játszhatott a jelentős visszaesésben... Kaká is így járt. Sahin szerintem azért tűnt ki jobban, akkor a BVB-ből, mert nem voltak elől még akkora nevek, mint Götze vagy Reus. Akkor Götze még többnyire csak Kagawa, Grosskreutz és Kuba cseréje volt. A két játékos között amúgy szerintem van különbség, de nem sok. Ilkay gyorsabb és inkább a kis passzokkal operál, Sahinnak viszont sok hosszú passz és nagykeró is jellemezte a játékát. Szerintem Gündogan védekezésben erősebb, de a kapura nem annyira veszélyes, mint a szimpla török vetélytársa. Amúgy nagyon hasonlóak és remélem még Sahin is visszatér a jó útra, mert az ő játéka is szemrevaló volt. Szóval szerintem Gündogan van olyan jó, mint a bundesliga legjobbja formában lévő Sahin.

Amúgy én már tavaly megmondtam, hogy simán pótolta Sahint. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. május 29., szerda 22:44

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 29., szerda 22:42

Én benne lennék:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. május 29., szerda 22:38

R.M.C.F írta: Cronaldo suarez és bale? Ki mit akar még? menjünk már.....
Na ez egy hiperagresszív, gyors, kiismerhetetlen sor. Cserének meg az ellentettek, Kaka Benzema és Özil. :lol:

Amúgy Gündogan mentálisan oké, nagy területet bejátszó, jól szervező játékos, aki védekezésben is igen hasznos. A kulcspasszai (még?) nem ülnek igazán, illetve néha rossz döntéseket hoz főleg kapu előtt, de összességében nagyon rendben van. Schweini utódja is meglett a németeknél.
Nem illik.

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 29., szerda 22:37

Gündogan:

Kevés alkalmam volt megfigyelni,de hamar feltünt,hogy a legszorultabb helyzetben sem jön zavarba..vagyis gyorsan gondolkozik,jól adogat,technikás.
Biztos előrelépés lesz, de nem vagyok kicsit se biztos benne,hogy jönni fog. :kivagyhe:

horesz93
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, KTE

HozzászólásSzerző: horesz93 » 2013. május 29., szerda 22:36

R.M.C.F írta:Cronaldo suarez és bale? Ki mit akar még?
Carvajalt,Verrattit és Gündogant.... :Đ
----------------Courtois/Lunin
Carvajal/Vazquez---Militao/Nacho---Alaba/Rüdiger---Mendy/Miguel
------Casemiro/ Tchouaméni
Valverde/Modric-----Kroos/Camavinga
Rodrigo/Asensio----Vinicius/Hazard
------Benzema/RdT

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. május 29., szerda 22:35

Suarez egy féreg, de jó játékos. Minden előzmény nélkül, biztos hogy nem várnám az érkezését, de mivel a várt Aguero-Falcao erősítés kiesett a pikszisből, így Suarez egy közepes opcióból egy kiváló opcióvá fejlődött. Szigorúan a focitudása alapján egyértelműen TOP5 csatár, kérdés, mit kezd a nemlétező agyával. Talán ez a harapdálásos visszhang ráébresztette arra, hogy hol vannak a határok. Attól mert sztár, nem tehet meg bármit. Ugyan ez volt Pepénél is, és a média hatására tudatosan figyel a viselkedésére manapság. Épp ezért bízom abban, hogy tudván hova igazol és milyen előélete van, 100x jobban fog figyelni a viselkedésére mind a pályán belül, mind kívül. Ha tényleg hozzánk igazol, akkor nem leszek szomorú, de én várok az örömködéssel pár hónapot. A lehetséges opciók közül, ami nem sok (egy szem Cavani 68 millióért :agree: :lol: ), nem rossz üzlet.

ui.: még van 6 meccses eltiltása. HA esetleg hozzánk kerülne, az eltiltás törlődne, vagy áthozná hozzánk? Csak a Premier Leagueba érvényes az eltiltás?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kapor_89 2013. május 29., szerda 22:38-kor.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2013. május 29., szerda 22:35

ha nem kezd balhézni, jöjjön. higuaín után minőségi előrelépést jelentene.

bale pedig, ha tényleg jó balbunkóban is, akkor jöjjön. coentrao távozásával meg lehetne oldani ilyen egyszerűen is a pótlást, de támadóként több hasznát látom.

érdekes egy nyár lesz, főleg, hogy az új edző kiléte sem ismert még, hiába 99%ra tűnik carlo. legutóbb már a bl döntő utáni napon tudtuk, hogy josé veszi át a stafétát...

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 29., szerda 22:31

horesz93 írta:
nmate írta:Simán jobb pl. Falcaonál
Ez azért túlzás,de tény hogy nagyon jó focista Suárez és talán a legjobb opció a csatárposztra.Örülnék ha leigazolnák,de először Bale jöjjön meg egy (inkább 2) középpályás! :-)
Mondjuk én nagy falcaos vagyok,de suarez földön jobb......ügyesebb,képzettebb, önző ugyan,és agyas,de tényleg nagyon jó.

Cronaldo suarez és bale? Ki mit akar még? menjünk már.....

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 29., szerda 22:27

R.M.C.F írta:Mert Sahin is olyan volt előttünk mint egy állat,láttam párszor,nem véletlen lett a Bliga legjobbja....itt meg lassú volt mint egy viziló.
folyamatos sérülések, játékhiány, ebből adódóan sokszor azt se tudta milyen bajnokságban, melyik csapatban játszik. Jobb játékos ő annál mint amit itt mutatott

Gündogan jó lesz! :-)
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

horesz93
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, KTE

HozzászólásSzerző: horesz93 » 2013. május 29., szerda 22:26

nmate írta:Simán jobb pl. Falcaonál
Ez azért túlzás,de tény hogy nagyon jó focista Suárez és talán a legjobb opció a csatárposztra.Örülnék ha leigazolnák,de először Bale jöjjön meg egy (inkább 2) középpályás! :-)
----------------Courtois/Lunin
Carvajal/Vazquez---Militao/Nacho---Alaba/Rüdiger---Mendy/Miguel
------Casemiro/ Tchouaméni
Valverde/Modric-----Kroos/Camavinga
Rodrigo/Asensio----Vinicius/Hazard
------Benzema/RdT

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 29., szerda 22:23

Kerlon:

Gundogant beraktad kedvencnek a csúcspalik közé? írj valamit róla,mit gondolsz a tagról?
Nem lehet sahin effektus? Mert Sahin is olyan volt előttünk mint egy állat,láttam párszor,nem véletlen lett a Bliga legjobbja....itt meg lassú volt mint egy viziló.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 29., szerda 22:21

Suarez lehet, hogy agyilag zokni és nem épp egy pedáns elsős gyerek, de kurva jó csatár. Simán jobb pl. Falcaonál. De Cavaninál biztos...

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 29., szerda 22:18

Viszont Higuaín twitteren, mintha elköszönt volna tőlünk.
Tőlem biztosan nem, sok szeretetet nem közvetítettem felé. :mrgreen:

Amúgy szerintem ez nem ennek szól, lentebb irkáltam erről. Inkább csak a szokásos, szezon végi jópofizás.
Persze remélem tévedek és lécel.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 29., szerda 22:14

El Maestro írta:Suáreznek állítólag van egy nagyjából 35 millió eurós kivásárlási ára. Az AS szerint ezt az árat szívesen letennénk érte és maga a játékos is szívesen igazolna hozzánk.
annyit simán meg is ér... Amúgy a twitterén nincs elszólás és őt választották a szurkolók az év pool játékosának.

Viszont Higuaín twitteren, mintha elköszönt volna tőlünk.
K

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 29., szerda 22:09

sucre írta:Butaság, Poolhoz közeli forrás meg is cáfolta, nincs kivásárlási opció.
Egyébként szinte hivatalos, hogy Aspas (celta vigo) jön a poolba, szal kezd tutibb lenni.
Lehet, de 30-nál többet szerintem nem kaptok érte. Az egy reális ár szvsz.

Azért tényleg elég őrült a csávó :lol:

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 29., szerda 22:08

Na én Suárezt beírtam a leírásomba..ezerszer inkább ő, mint Cavani..ez persze saját vélemény.

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2013. május 29., szerda 22:03

Suáreznek állítólag van egy nagyjából 35 millió eurós kivásárlási ára. Az AS szerint ezt az árat szívesen letennénk érte és maga a játékos is szívesen igazolna hozzánk.
Butaság, Poolhoz közeli forrás meg is cáfolta, nincs kivásárlási opció.
Egyébként szinte hivatalos, hogy Aspas (celta vigo) jön a poolba, szal kezd tutibb lenni.

Vissza: