Mi a kérdés?ateeemadrid írta:
Az a gond, hogy ezzel megint nem a kérdésre válaszoltál.
Értékeld a legutóbbi meccset
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
pont.dzsi91 írta:ateeemadrid írta: Azt mondjuk tényleg nem értem, miért kell paraszt módon vitatkozni, csak mert eltérő véleményen vagyunk néhányan.
Dzsi, a te kommentjeidből úgy jön le, hogy akkor a szarul menedzselt keret nem ZZ felelőssége. Tehát lényegében ő is csak Perez 1ik bábja, és a mostani kiábrándító fos helyzet mind Perez hibája. Ez sem fest túl fasza jövőképet. Én nem gondolnám, hogy egyébként ez így van, bőven megvan a francia felelőssége is a dologban, a kiégett Marcelo, meg a budget hobo Isco erőltetése pl. egyértelmű szerintem, kinek a sara.
De a többi dologra, amit felhoztunk, teljesen jogos kritikaként, azt ti, akik minden áron véditek, mivel magyarázzátok? Meg fordítsuk meg a dolgot, igazából mik az erényei Zidanenak idén, mit ad hozzá, mint edző? Miből gondoljátok, hogy itt 1-2 igazolással, meg nézőkkel helyreáll majd a rend? Tényleg kíváncsi vagyok, hátha ragad rám is valami az optimizmusotokból.
Nem fogom Zidane fejét követelni amikor beáll a brazil hülyegyerek a 70ik percben megcsinálja a cselt balra és elfut jobbra a labda nélkül.wtf.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én úgy enlékszem, h a Bayern azért kevesebb mint 3 évvel a BL győzelme után nem úgy nézett ki mint mi most..
Sőt 17ben és 18ban késélre menő párharcokat vívtunk velük.
Csak mi tudtuk megállítani őket.
Sőt 17ben és 18ban késélre menő párharcokat vívtunk velük.
Csak mi tudtuk megállítani őket.
- ateeemadrid
Az a gond, hogy ezzel megint nem a kérdésre válaszoltál. Abból, hogy valaki kritikát mer megfogalmazni ZZ-vel kapcsolatban, abból szerintem nem követezik az, hogy ebben az 5 évben sírt volna pl. a bajnoki címekért. Legalábbis én biztos nem. Ahogy egy Clasico győzelem után sem hittem el, hogy most akkor amúgy minden rendben van.dzsi91 írta:Érdekes ez az optimizmus dolog is mert kb most a forum 90%nak a seggét kéne vernie a földhöz örömében hiszen teljesült a nagy álom barszát oda vissza +bajnoki cím. Én nem vagyok optomista kell 2-3 év amíg helyre állnak a dolgok és egyáltalán nem biztos,hogy bappé vagy halaand lesz a megoldás. Csak a pofám leszakad ,hogy akik végigsírták a céronaldo korszakot mer nem nyertünk 5 bajnokságot 4 bl mellé meg nemvertük meg a barszát mindig most nem vidítanak fel engem ,hogy nembaj dzsí látod tévedtél ez is jó érzés,hogy megverjük a barszát cserébe megéri rettegni az europa ligától novemberbenateeemadrid írta: Azt mondjuk tényleg nem értem, miért kell paraszt módon vitatkozni, csak mert eltérő véleményen vagyunk néhányan.
Dzsi, a te kommentjeidből úgy jön le, hogy akkor a szarul menedzselt keret nem ZZ felelőssége. Tehát lényegében ő is csak Perez 1ik bábja, és a mostani kiábrándító fos helyzet mind Perez hibája. Ez sem fest túl fasza jövőképet. Én nem gondolnám, hogy egyébként ez így van, bőven megvan a francia felelőssége is a dologban, a kiégett Marcelo, meg a budget hobo Isco erőltetése pl. egyértelmű szerintem, kinek a sara.
De a többi dologra, amit felhoztunk, teljesen jogos kritikaként, azt ti, akik minden áron véditek, mivel magyarázzátok? Meg fordítsuk meg a dolgot, igazából mik az erényei Zidanenak idén, mit ad hozzá, mint edző? Miből gondoljátok, hogy itt 1-2 igazolással, meg nézőkkel helyreáll majd a rend? Tényleg kíváncsi vagyok, hátha ragad rám is valami az optimizmusotokból.
A nagy érveitek meg általában olyan arcok akik 4-5 év múlva valszeg már szóba sem kerülnek brahim meg hakimi meg ceballos meg a tökömtudja kik. Ezekből max ha 1 válik be és akkorsem egy Roberto carlost vagy Zidanet buktunk az ő elküldésükkel.
Rummenigge pl 2018ban minket meg a mi építkezésünket ajnározta,most hogy fordult a kocka meg sírunk a bayern építkezése után. Amikor jönnek a sikerek egy asensio is jól nézki,a bayern kedete is most milyen baszónak tűnik. Másfél éve meg az egész német sajtó a fejét követelte az összesnek.
A többségnek itt nincs egy elképzelése valamiről ,hogy talán nem lehetséges 4 bl mellé 5bajnoki címet nyerni,vagy hogy Zidane nem fog prime céronaldo nélkül bohócokkal bedarálni mindenkit hanem van egy beállítottsága és aköré épít fel egy véleményt.
Aki sírt a bl győzelmek alatt ,hogy nemverünk barszát meg nem nyerünk elég bajnoki címet most sír ,hogy oké hogy bajnokságot nyerünk meg barszát verünk de hogy meg miértnem focázunk nagyokat sok góllal.
És én nem optimista vagyok hanem realista ( ) amikor éreztem a kakót azt nyomtam ezerrel.Most nincs kakao, nem is hőbörgök,hogy miért nem nyerünk blt buktassunk edzőt meg perez mondjon le meg akasszunk fel mindenkit. Ez az élet rendje,most szopó van és szurkolni kell ,hogy ezt a korszakot is kupákkal hozzuk ami eddig jól megy. Itt meg sokan úgy hőbörőgnek,hogy amiért hőbörögtek pár éve az teljesült.
Nem fogom Zidane fejét követelni amikor beáll a brazil hülyegyerek a 70ik percben megcsinálja a cselt balra és elfut jobbra a labda nélkül.wtf.
Azzal meg kicsit magadnak mondassz ellent, hogy leírod, hogy az idióta brazilunk balra cselez de jobbra fut ( ) mellette meg fikázod azokat a neveket, akiket be lehetett volna próbálni. Én sem gondolom, hogy ők aztán megváltották volna a világot, de legalább focistákra emlékeztetnek.
Ne érts félre, semmi gond nincs azzal, hogy ilyen évek után jön 1 lejtmenet, de visszaesés és visszaesés között nagyon nagy lehet a különbség. Nyilván mázlink van, mert a gyenge bajnokság miatt a BL hely mindig garantált lesz, így nem fogunk MU féle mélységeket átélni, de azért aggasztó a helyzet.
Én összesen annyit mondok, aminek az ellenkezőjéről semelyikőtök nem fog meggyőzni, hogy szarabbul teljesítünk, mint ahogy ezzel az egyébként tényleg lófasz kerettel kéne, és hogy az edzőnek is komoly felelőssége van benne. És sajnos egyelőre nem látom azt, hogy Zizou hogy fogja végigvinni a generációváltást, aztán reméljük ebben is rám cáfol, mint másokra is mindenben.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Érdekes ez az optimizmus dolog is mert kb most a forum 90%nak a seggét kéne vernie a földhöz örömében hiszen teljesült a nagy álom barszát oda vissza +bajnoki cím. Én nem vagyok optomista kell 2-3 év amíg helyre állnak a dolgok és egyáltalán nem biztos,hogy bappé vagy halaand lesz a megoldás. Csak a pofám leszakad ,hogy akik végigsírták a céronaldo korszakot mer nem nyertünk 5 bajnokságot 4 bl mellé meg nemvertük meg a barszát mindig most nem vidítanak fel engem ,hogy nembaj dzsí látod tévedtél ez is jó érzés,hogy megverjük a barszát cserébe megéri rettegni az europa ligától novemberbenateeemadrid írta: Azt mondjuk tényleg nem értem, miért kell paraszt módon vitatkozni, csak mert eltérő véleményen vagyunk néhányan.
A nagy érveitek meg általában olyan arcok akik 4-5 év múlva valszeg már szóba sem kerülnek brahim meg hakimi meg ceballos meg a tökömtudja kik. Ezekből max ha 1 válik be és akkorsem egy Roberto carlost vagy Zidanet buktunk az ő elküldésükkel.
Rummenigge pl 2018ban minket meg a mi építkezésünket ajnározta,most hogy fordult a kocka meg sírunk a bayern építkezése után. Amikor jönnek a sikerek egy asensio is jól nézki,a bayern kedete is most milyen baszónak tűnik. Másfél éve meg az egész német sajtó a fejét követelte az összesnek.
A többségnek itt nincs egy elképzelése valamiről ,hogy talán nem lehetséges 4 bl mellé 5bajnoki címet nyerni,vagy hogy Zidane nem fog prime céronaldo nélkül bohócokkal bedarálni mindenkit hanem van egy beállítottsága és aköré épít fel egy véleményt.
Aki sírt a bl győzelmek alatt ,hogy nemverünk barszát meg nem nyerünk elég bajnoki címet most sír ,hogy oké hogy bajnokságot nyerünk meg barszát verünk de hogy meg miértnem focázunk nagyokat sok góllal.
És én nem optimista vagyok hanem realista ( ) amikor éreztem a kakót azt nyomtam ezerrel.Most nincs kakao, nem is hőbörgök,hogy miért nem nyerünk blt buktassunk edzőt meg perez mondjon le meg akasszunk fel mindenkit. Ez az élet rendje,most szopó van és szurkolni kell ,hogy ezt a korszakot is kupákkal hozzuk ami eddig jól megy. Itt meg sokan úgy hőbörőgnek,hogy amiért hőbörögtek pár éve az teljesült.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ateeemadrid
Azt mondjuk tényleg nem értem, miért kell paraszt módon vitatkozni, csak mert eltérő véleményen vagyunk néhányan.
- dzsi91
Ott segítek ahol tudok,ilyen vagyok.Professore írta:
Dzsi köszi hogy ilyen kulturált módon mindenkit (na jó a fanyalgókat) felvilágosítottál. Well done... hátradölhetsz.
Igen a bayern nagyon szépen felépült,igaz,hogy 2-3 évig lincshangulat volt ott is, edzőket buktattak,most hogy összeálltak egy pandémia közepén (amikor a poolon kívül minden top klub a béka segge alatt van) 7 évvel a 13as bl győzelmük után már irigylésre méltóak. Meghalok rajtatok...
Durrogtatjátok itt a neveket Gnabry sané ezek mind valahol megbukott vagy rendszeresen fél évekre lesérülő arcok aztán most ,hogy gnabry bevált Zidane a hülye,hogy miért nem fedezte fel
Perez a fillérbaszós korszakát éli érthető okokból,csak azt hozzuk akibe belevan buzulva és azt is csak akkor ha kényszer van, ilyen szempontból valóban Zidane hibája ,hogy itt tartunk mert hozza a kupákat akármilyen arcokkal.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Igen. De soha nem voltak olyan hullámvölgyben mint mi most és párszor pont mi kentük el a szájukat a BL-ben szóval akár párszor döntőbe is kerülhettek volna ez alatt. Ettől függetlenül nem lehet elvitatni hogy jól csinálták... Mert ott van rendszer és konkrét elképzelés és ahhoz passzoló igazolások itt meg nem igazán. Mindegy ha érted mit akartam mondani jó ha nem feleslegesen érvelnek itt bármivel.Kerlon írta:Míg a Bayern újraépült addig mi nyertünk 4 BLt ...Professore írta:
A Pool-nak még nem főtt le a kávé ezért ott a Jota felé igazolás még ok...
Bayern. Mármint a Heinekes felé csúcs Bayernt bár sikeresen kiherélte Pep de közbe igazolt is...majd Pep után nem éppen aranylabdás kaliberű de jól célzott igazolásokkal most ismét a csúcson vannak. Példaértékű szerintem ahogy ezt felépítették. Nekünk sajnos közünk nincs az ilyen építkezéshez.
Míg a Bayern újraépült addig mi nyertünk 4 BLt ...Professore írta:A Pool-nak még nem főtt le a kávé ezért ott a Jota felé igazolás még ok...Kerlon írta: Mondjatok értelmes B terveket, illetve mutassatok egy olyan csapatot, ahol ha nyertek akkor utána még szórták játékosokra a pénzt, akik kezdőbe jöttek.
Liverpoolban Jota volt egyedül.
Bale-t kellett volna rég kivágni, illetve CR távozását előbb pótolni. Szar igazolás meg mindenhol lesz, mint Jovic.
Amúgy meg mindig volt igazolt ígéretes játékos vagy utánpótlás játékos, aki vagy nem akart maradni vagy besült.
Kp-ra kell ember, jobbszélre, csatár, esetleg a védelembe (kezdő), aztán meg a padot felforgatni.
Bayern. Mármint a Heinekes felé csúcs Bayernt bár sikeresen kiherélte Pep de közbe igazolt is...majd Pep után nem éppen aranylabdás kaliberű de jól célzott igazolásokkal most ismét a csúcson vannak. Példaértékű szerintem ahogy ezt felépítették. Nekünk sajnos közünk nincs az ilyen építkezéshez.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
A Pool-nak még nem főtt le a kávé ezért ott a Jota felé igazolás még ok...Kerlon írta: Mondjatok értelmes B terveket, illetve mutassatok egy olyan csapatot, ahol ha nyertek akkor utána még szórták játékosokra a pénzt, akik kezdőbe jöttek.
Bale-t kellett volna rég kivágni, illetve CR távozását előbb pótolni. Szar igazolás meg mindenhol lesz, mint Jovic.
Amúgy meg mindig volt igazolt ígéretes játékos vagy utánpótlás játékos, aki vagy nem akart maradni vagy besült.
Kp-ra kell ember, jobbszélre, csatár, esetleg a védelembe (kezdő), aztán meg a padot felforgatni.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Van benne igazságpetiamadridista írta: Csak Porsche 911 GT meg Bkv létezik?? Ez a 2??
Mert mintha ZZ és Perez az utóbbi 5 évben így viselkedne.....
Perez a ligából és külföldről is csak a fiatalokkal és a sztárokkal foglalkozik
Zizunàl csak a francia liga játszik...
Jó munkásembereket, mint LV kicsit nagyobb tehetséggel, kiegészítő embereket nem akar igazolni senki...
Szerintem nem lesz lehetőség mostanában 5 szupersztárt igazolni,
lehetne 1-2 jó játékost igazolni a ligából is
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk lehetett volna keményebb töke is Perezéknek, hogy Regut és Hakimit élő szerződéssel nem engedik el. Baszki, kell a csapatnak az erősítés, erre szórakozunk. CR-t élő szerződéssel elengedjük, mert több kesst kér... bezzeg a walesivel meg hosszabbítunk...
Kis túlzással mindkettő már kezdő lehetne itt, de hát...
Nekem tetszik a fiatalítás, ami itt van a csapatnál, csak hát valahogy mégsem használjuk ki őket. Ez meg már ZZ hibája valószínűleg.
Kis túlzással mindkettő már kezdő lehetne itt, de hát...
Nekem tetszik a fiatalítás, ami itt van a csapatnál, csak hát valahogy mégsem használjuk ki őket. Ez meg már ZZ hibája valószínűleg.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Mondjatok értelmes B terveket, illetve mutassatok egy olyan csapatot, ahol ha nyertek akkor utána még szórták játékosokra a pénzt, akik kezdőbe jöttek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
petit kiegészítve, az elmúlt években óriási módon ráültünk a babérjainkra. mégis jöttek a kupák azért - ezzel tovább húzva a csapat szenvedését. csak megnyertük a triplát, csak behúztuk a 4 csapatos szuperkupát, csak csináltunk egy nagy menetelést tavaly a bajnokságban.
a tényekre alapozva azonnban az elmúlt sok-sok év átigazolási szezonja katasztrofálisan sikerült, ha a mezőnyjátékosokat nézzük. idén ugye nem jött senki. tavaly bevásároltunk, elvertünk irdatlan nagy pénzeket, úgy hogy lett egy balbekkünk - nyilván ez nem így volt számolva, de azért a flop igazolások közül néhányat (jr, jovic...) csak ki lehetett volna szűrni.
na most a tavalyi előtt az utolsó olyan igazolásunk, aki a csapatot pozitív irányba mozdította el KROOS volt...14/15-ben (ha lucasvazkezt nem számoljuk, aki 1 évvel később jött) ez akárhogy számolom 6 év! 6 éve senkit vagy csak balfaszokat igazolunk (mendyt leszámítva nyilván). közben olyan emberek fordultak itt meg igazolás terén mint odriozola, marianodiaz, a brazil c ligás trió, jovic, theo, ceballos, morata, danilo, vallejo, asensio, lucas silva és még lehetnek sorolni a nagy igazolásokat.
ez az, ami miatt valakit elő kéne venni. hogy ez kinek a hibája, nem tudom. lehet zidane a hunyó, mert nem enegedi el a haverokat, lehet a játékosmegfigyelőké, akik B ligás szarokat néznek ki, vagy perezé. nem tudom. de óriási gáz amit csinálunk igazolás terén.
a tényekre alapozva azonnban az elmúlt sok-sok év átigazolási szezonja katasztrofálisan sikerült, ha a mezőnyjátékosokat nézzük. idén ugye nem jött senki. tavaly bevásároltunk, elvertünk irdatlan nagy pénzeket, úgy hogy lett egy balbekkünk - nyilván ez nem így volt számolva, de azért a flop igazolások közül néhányat (jr, jovic...) csak ki lehetett volna szűrni.
na most a tavalyi előtt az utolsó olyan igazolásunk, aki a csapatot pozitív irányba mozdította el KROOS volt...14/15-ben (ha lucasvazkezt nem számoljuk, aki 1 évvel később jött) ez akárhogy számolom 6 év! 6 éve senkit vagy csak balfaszokat igazolunk (mendyt leszámítva nyilván). közben olyan emberek fordultak itt meg igazolás terén mint odriozola, marianodiaz, a brazil c ligás trió, jovic, theo, ceballos, morata, danilo, vallejo, asensio, lucas silva és még lehetnek sorolni a nagy igazolásokat.
ez az, ami miatt valakit elő kéne venni. hogy ez kinek a hibája, nem tudom. lehet zidane a hunyó, mert nem enegedi el a haverokat, lehet a játékosmegfigyelőké, akik B ligás szarokat néznek ki, vagy perezé. nem tudom. de óriási gáz amit csinálunk igazolás terén.
-
Bocsi a dupláért,
De ha egyszerű hasonlattal élhetnék:
Ha nincs Mclaren, Ferrari sportkocsim akkor csak BKVval járok, úgy hogy tízszeres pénzt fizetek a jegyért?? Hátha vni innováció után repülni fog a villamos??
Akkor a mittomén Merci terepjáró meg X6os Bömbi már szóba se jön??
Csak Porsche 911 GT meg Bkv létezik?? Ez a 2??
De ha egyszerű hasonlattal élhetnék:
Ha nincs Mclaren, Ferrari sportkocsim akkor csak BKVval járok, úgy hogy tízszeres pénzt fizetek a jegyért?? Hátha vni innováció után repülni fog a villamos??
Akkor a mittomén Merci terepjáró meg X6os Bömbi már szóba se jön??
Csak Porsche 911 GT meg Bkv létezik?? Ez a 2??
-
Évekeb át nem igazoltunk senkit.dzsi91 írta:Meséld már el nekem,hogy ez a loptegui aki köztudottan úgy érkezett,hogy ő majd tud csapatot építeni kiket igazolt?petiamadridista írta: De látszik, hogy az igazolások, a keretkialákítás az nagy gyengéje.
Pedig most pont arra lenne szükség.
Tavaly is az öregek hozták a bulit.
Megkapta vinidzsit azt egyél paraszt. Én nemtudom ti melyik bolygón éltek,hogy a keretünket bármikor is az edző alakította. Persze olyan van,hogy Zidane kinéz magának egy mendyt és megkapja a karácsonyi bonusz meg az audi mellé de ha bale itt bassza az anyját 6 évig vagy James nincs eladva időben akkor az azért van mert don florentino nem akarta vagy nem érkezett olyan ajánlat amit ő megfelelőnek lát.
Igen Zidane 5 éve itt van amiben 3 nyara abból állt hogy megvétózza perez ámokfutásait aki a top 1 kapusunk utódja után futkározott majd végül eladta minden idők legjobbját mert az ő igazolása baszott egy nagy gólt kievben ,kért pogbákat mbappekat hazardokat amiből sikerült elhozni Hazardot pár év csúszással a jóisten tudja mennyiért és még az ág is húzza a gyereket.
Az ilyen faszom brahimokkal meg hakimikkel meg hagyjatok. Amikor kezdő szintű Real játékosokat igazolunk Zidane max fűzögetheti az öreget de szava nincs. Annál egyértelműbben meg nem tudom,hogy jelezhetné a górénak ha valaki mem kell neki,hogy lelátóra bassza szezonokra. Biztos Zidane miatt nem lépett le gareth meg Hámesz hiszen akkora kedvencei voltak
Kajak olyanokat beszéltek mint amikor leülök valami random évente megnézek pár meccset arcal a fociról témázni és ő bedurrogtat mindent amit a féleszű kommentátor mondott neki a meccsen...
Kergettük az Mbappé-Pogba francia tengelyt.
Értelmes B terv nélkül.
És ha nem jönnek?? Nem jön az Mbappé-Haapnd duóból egyik sem a kövi 5 évben akkor megyünk az EL-be, mert hát csak Vini Dzsuni van?? Meg a 40 éves Benzema és Kroos??
Ez a faszság.
Ezek a végletekben való gondolkozások.
Vagy isneretlen max 1 évet futott fazonok, vagy Mbappék.
Közte nincs semmi aztán nézhetjük Marianot meg Jovicot mondjuk Cavani helyett, aztán szopunk egy Alavestől.
Gnabry, Sané, vagy Werner mennyivel jobb játékos mint mondjuk Jovic, Vini Dzsuni, Asensio??
Mondjuk 5ször jobbak nem??
Vagy 10szer jobbak??
És egyik sem Haapand, Mbappé, és lehet velük nyerni.
Vagy nullkilóméteres arcokat próbálgatunk, drágán vagy olcsón, lényegtelen, vagy egy lapra felrakunk mindent egy Hazard, Mbappé stb kaliberekért..
Ez a faszság.
És rz egyértelmű, hogy ZZ és Perez közös sara.
Muszáj 150 millás játékost venni?? Vagy nulla kilóméteres szarokat.
Akiket leírtam játékosok mind egy picit drágább Jovicként, sokat bizonyított játékosokként elérhetőej lehettek volna.
Az minket húggyáverő Ajaxot miért nem raboltuk le?? Ziyech jelenleg hányszor jobb mint Isco??
Mondjuk 5ször jobb nem??
Ezek az egyértelmű direkt kapufák fájnak.
Aztán kiállunk egy Alves ellen Asensio, Diaz, Vini trióval...
Röhely.
Menni kell.
ZZnek év végén mennie kell, haveroknak is, a vezetősegnek meg át kell értékelnie az elmúlt évek elképzeléseit.
Tényleg ha nem jön Mbappé, Haaland kettős akkor mi van??
Nézzük ezt?? Ezt a fost??
Csak kérdezem.
Azért persze ebben is van egy kis pontatlanság.wZoLee7 írta: Úgy csináltok, mintha olyan nagy lehetőség lett volna, vagy bárkire rábök és azt hozhattuk volna. Ha tisztán ZZ-n múlna hogy néz ki a keret James és Bale már rég elhúztak volna. CR még itt lenne. Pogba itt lenne. MBappe itt lenne. Bárkit akartunk annak 2x esére nőt az ára és azt mondta a presi, hogy nem. Égett a ház, ZZ kellett vissza és megkapta
-Hazardot. Na bumm, pont ez nem jött be, pont ez volt rohadt drága.
-Jovic is bukta, de róla sem hiszem, hogy bárki gondolta volna, ennyire beleszarok módon érkezik meg.
-Militao szerintem jó lesz, de idő kell neki is
-Mendy remek védekezésben szar támadásban, de összességében ez is egy jó igazolás
-Vinicius meg Reiner meg hasonlókról a büdös életben nem győztök meg, hogy ZZ akarta őket.
-Morara visszavétele egy remek húzás lett volna ha Morata felfogja hogy egy remek csere játékos szintjén van és nem akar inkább elk...lni
-Ödegaard szerintem megint csak jó vétel volt
Voltak aztán azok akik kölcsön végén tértek vissza és maradtak, sok vizet nem zavarnak jelenleg már, de a játékosaink nagy részét alig lehet eladni. Valszeg pár nevet kihagytam, de ez a lényeg.
Egyedül az a hibája, hogy nem elég kemény a haverokkal. Ennek és a körülményeknek a szuper keveréke az amiben most próbálunk úszni de nehezen megy.
- Hazard pipa
- Jovic, róla az nem gondolta, hogy nem fog bejönni, aki nem látta játszani. 60 millióért csak meg kellett volna nézni
- Militao nem ZZ igazolása
- Mendy pipa
- brazil gyerekek pipa, Perez üzlete szerintem
- Morata pipa
- Odegaard nem ZZ igazolása
és ami kimaradt:
- akik ZZ idejében érkeztek: Theo, Ceballos
- akik nem kellettek neki (és máshol egész jól muzsikálnak): Theo, Ceballos, Kovacic, Llorente, Hakimi, Regu
- akik itt voltak mikor jött (2015/16): Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Casemiro, Modric, Kroos, LV, Benzema és a padon: Nacho, Isco.
Sajnos eddig azt láttuk, hogy nem nagyon igazol (kb 5 igazolás 5 év alatt) és azok sem jönnek be. Egyedül Mendy. Az öregekhez viszont annyira ragaszkodik, hogy ha Perez nem váll meg CR-től és Navast nem cseréli le Tbo-ra, akkor kb ugyanazzal az alap csapattal tolhatnánk, mint 5 éve. Most meg azt várjuk, hogy nyáron cserélje le a fél keretet, de úgy, hogy a fent sorolt ""öregek"" nagy része azért maradjon, mert végül is nem velük van a baj, hanem a kiegészítő emberkékkel. Mindezt úgy, hogy neki amúgy nincs is beleszólása az igazolásokba. Nehéz ez, az már biztos.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
Dzsi köszi hogy ilyen kulturált módon mindenkit (na jó a fanyalgókat) felvilágosítottál. Well done... hátradölhetsz.dzsi91 írta:Meséld már el nekem,hogy ez a loptegui aki köztudottan úgy érkezett,hogy ő majd tud csapatot építeni kiket igazolt?petiamadridista írta: De látszik, hogy az igazolások, a keretkialákítás az nagy gyengéje.
Megkapta vinidzsit azt egyél paraszt. Én nemtudom ti melyik bolygón éltek,hogy a keretünket bármikor is az edző alakította. Persze olyan van,hogy Zidane kinéz magának egy mendyt és megkapja a karácsonyi bonusz meg az audi mellé de ha bale itt bassza az anyját 6 évig vagy James nincs eladva időben akkor az azért van mert don florentino nem akarta vagy nem érkezett olyan ajánlat amit ő megfelelőnek lát.
Igen Zidane 5 éve itt van amiben 3 nyara abból állt hogy megvétózza perez ámokfutásait aki a top 1 kapusunk utódja után futkározott majd végül eladta minden idők legjobbját mert az ő igazolása baszott egy nagy gólt kievben ,kért pogbákat mbappekat hazardokat amiből sikerült elhozni Hazardot pár év csúszással a jóisten tudja mennyiért és még az ág is húzza a gyereket.
Az ilyen faszom brahimokkal meg hakimikkel meg hagyjatok. Amikor kezdő szintű Real játékosokat igazolunk Zidane max fűzögetheti az öreget de szava nincs. Annál egyértelműbben meg nem tudom,hogy jelezhetné a górénak ha valaki mem kell neki,hogy lelátóra bassza szezonokra. Biztos Zidane miatt nem lépett le gareth meg Hámesz hiszen akkora kedvencei voltak
Kajak olyanokat beszéltek mint amikor leülök valami random évente megnézek pár meccset arcal a fociról témázni és ő bedurrogtat mindent amit a féleszű kommentátor mondott neki a meccsen...
- dzsi91
Meséld már el nekem,hogy ez a loptegui aki köztudottan úgy érkezett,hogy ő majd tud csapatot építeni kiket igazolt?petiamadridista írta: De látszik, hogy az igazolások, a keretkialákítás az nagy gyengéje.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Úgy csináltok, mintha olyan nagy lehetőség lett volna, vagy bárkire rábök és azt hozhattuk volna. Ha tisztán ZZ-n múlna hogy néz ki a keret James és Bale már rég elhúztak volna. CR még itt lenne. Pogba itt lenne. MBappe itt lenne. Bárkit akartunk annak 2x esére nőt az ára és azt mondta a presi, hogy nem. Égett a ház, ZZ kellett vissza és megkapta
-Jovic is bukta, de róla sem hiszem, hogy bárki gondolta volna, ennyire beleszarok módon érkezik meg.
-Mendy remek védekezésben szar támadásban, de összességében ez is egy jó igazolás
-Vinicius meg Reiner meg hasonlókról a büdös életben nem győztök meg, hogy ZZ akarta őket.
-Morara visszavétele egy remek húzás lett volna ha Morata felfogja hogy egy remek csere játékos szintjén van és nem akar inkább elk...lni
Voltak aztán azok akik kölcsön végén tértek vissza és maradtak, sok vizet nem zavarnak jelenleg már, de a játékosaink nagy részét alig lehet eladni. Valszeg pár nevet kihagytam, de ez a lényeg.
Egyedül az a hibája, hogy nem elég kemény a haverokkal. Ennek és a körülményeknek a szuper keveréke az amiben most próbálunk úszni de nehezen megy.