Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Galacticos

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 28., kedd 21:49

Szab95 írta:ha nem tudunk legalább egy 1 gól/meccses csatárt venni akkor inkább maradjon Benzema és játsszanak Moratával.
nem lehet ilyen csatárt venni.
hogy miért?
mert jelenleg két játékos képes 1 gól/meccs mutatóra, abból az egyik már nálunk van.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2013. május 28., kedd 21:48

azért 30 milliót le lehetne kérni legalább Di Mariáért
így a 3 biztosnak tűnő távozóból bejönne 80 milliót, nem rossz pénz :D

Szab95
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Ronaldo, Morata, Jesé
Kedvenc csapatod: Real Madrid Club de Fútbol

HozzászólásSzerző: Szab95 » 2013. május 28., kedd 21:45

Srácok! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én csatárposztra csak Agüerót és Falcaót láttam volna szívesen. Sajnos úgy néz ki, hogy mindkettejükről lemondhatunk. Hallani lehet Suárezről, na őt egyáltalán nem tudom elképzelni madridistaként, talán Lewandowski és Cavani lehetnek minőségi erősítések, ha nem tudunk legalább egy 1 gól/meccses csatárt venni akkor inkább maradjon Benzema és játsszanak Moratával. Nem kellenek Suárezek lyukakat betömni, szerintem! Szavazzon az új tréner bizalmat Jesének, na ő igazi szupertehetség, kár lenne eltékozolni. A középpályára talán Verratti és Isco jöhetne. Én nem vagyok kibékülve se Kondogbiával, se Gündogannal, ők még nem bizonyítottak annyit, helyettük inkább Jesús Navast hoznám el Di María pótlására. Modricnak maradnia kell, ő kiválóan játszik és robotol meccsről meccsre, és jönnie kell Bale-nek! Őt muszáj leszerződtetni, ha törik ha szakad! CR és Bale a két szélen megőrítenék a védelmeket, jöhetne itt a Barca Neymarral meg Messivel. Alonso mellé vagy hagynám Khedirát vagy visszahoznám Javi Garcíát, ő is több esélyt érdemelt volna. A védősorból kivágnám Pepét és Coentraót szó nélkül, Albiolt és Arbeloát itthagynám kiegészítőknek, sőt Albiol mehetne be Varane mellé, ha Carvajal véletlenül mégsem érkezne a jobbszélre és Ramosnak kellene kint maradnia. Nacho jó védő lesz és már most is egészen jól teljesít, neki lehet helye Marcelo cseréjeként. A kapusok közül Adánt csak kölcsönbe adnám, ki tudja mikor lenne a szolgálataira szükség, López és Casillas természetesen maradna küzdeni a kezdőért és harmadiknak pedig Jesús. Összegezvén, menjen tehát: Higuaín, Di María, Khedira (? - ő nagyon kétarcú, tud jól is játszani de egészen pocsékul is...), Kaká, Pepe, Coentrao, Carvalho (ő már ment hálisten), Essien is mehet vissza szélsebesen. Míg érkezőnek: Cavani vagy Lewandowski, Isco, Jesús Navas (talán beválna...?),Verratti vagy Javi García, Carvajal és Jesé meg Cheryshev a Castillából. Edzőnek én Heynckest képzelem el, de az Ancelotti-Cannavaro duót is szívesen látnám! Történjen ami történjen iHala Madrid!

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 28., kedd 21:36

miró írta:
eddig így áll a buli.
ivanovic?
beírtam. :-)

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: miró » 2013. május 28., kedd 21:34

eddig így áll a buli.
ivanovic?

Ezeket privát üzenetben írjátok meg Galacticosnak, köszi. R24
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 28., kedd 21:31

BBeno írta:ott bukik az egész suarezes hír hogy zidane meg akarja tartani Jesét. ezt perez is tudja tehát ilyen felajánlás tuti nem létezhez.
Kivétel, ha Moratta megy, vagy Jesé opcióval maximum, de én őt még úgy sem adnám... Vagy esetleg Callejónt

EnzoZidane89
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. május 28., kedd 21:30

Galacticos írta:eddig így áll a buli.
Remélem nemsokára Bale neve mellet az szerepel,hogy Real Madrid.
Iker-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo-Casemiro-Modric-Isco-Bale-Ronaldo-Benzema

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 28., kedd 21:28

ott bukik az egész suarezes hír hogy zidane meg akarja tartani Jesét. ezt perez is tudja tehát ilyen felajánlás tuti nem létezhez.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 28., kedd 21:23

eddig így áll a buli.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. május 28., kedd 21:15

hehe írta:na céronaldo már sztem tör-zúz otthon, kijött az új nike csuka, neymarral a főszerepben.
nem lesz ez így jó, fél év múlva már a brazil gyerek lesz a legjobban kereső játékos a világon :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=q8DhgSjpdIg

http://www.marca.com/2013/05/28/futbol/ ... 60099.html

:mrgreen:
maximum a szezon kezdetéig aztán majd jól leég és majd a Nike is fut vissza CR-hez

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 28., kedd 21:14

awwwwwwww ne legyél ilyen durcás. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 28., kedd 21:13

hehe te mérnem mész az ellenoldalra? senki nem kiváncsi arra,h neymart istenited, bezzeg ott.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 28., kedd 21:11

na céronaldo már sztem tör-zúz otthon, kijött az új nike csuka, neymarral a főszerepben.
nem lesz ez így jó, fél év múlva már a brazil gyerek lesz a legjobban kereső játékos a világon :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=q8DhgSjpdIg

http://www.marca.com/2013/05/28/futbol/ ... 60099.html

:mrgreen:
Kép
Kép
Kép

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 28., kedd 21:11

sander írta:Olvastam már olyat is hogy a Chelsea Torrest + 10-12 milliót adna Cavaniért. Ami szerintem úgy 20-25 millió lehet euroba átszámolva :D :lol:
Viszont a cselzinek létfontosságú most egy komoly csatár. Szerintem,ha JM szépen megkéri abrapapát akkor leigazolja neki 60-ért is. Nekik úgysem kell más posztra költeni. De nem is baj, én inkább Lewandowskit hoznám. Olcsóbb,jobb,fiatalabb. Egyetlen érv szól Cavani mellett,h nagyon ide akar jönni ja és,h Carlo őt favorizálja. Ez talán elég is lesz...

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. május 28., kedd 21:06

Casso írta:madridronie mennyire vagyunk közel Cavanihoz? Nem tudsz még valamit?
Tudom hogy nem engem kérdeztél de napokon belül eldőlhet Cavani sorsa. Két csapatot emlegetnek a legjobban. A legesélyesebb a Real Madrid a másik pedig a Chelsea. Olvastam már olyat is hogy a Chelsea Torrest + 10-12 milliót adna Cavaniért. Ami szerintem úgy 20-25 millió lehet euroba átszámolva :D :lol:

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 28., kedd 21:04

mi lesz itt hogy céronaldo legjobb barátját eladjuk a monaconak :lol: :lol:
concentraora gondolok :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 28., kedd 21:03

Coentrao szerintem tuti lép. Élénken érdeklődik a Monaco iránta is és a nyilatkozata se azt tanúsítja, hogy sok kedve van maradni. Remélem megy a pénz után és nem a Chelseahez akar majd menni. Kicsit túlértékeli magát szerintem... Bár a legtöbb top csapatban kezdő lehetne. Azért kíváncsi vagyok, hogy milyen meccseken tolnánk Bale, Ronaldo bal oldallal. :mrgreen: Az ellenfél csak két fény csóvát látna és, hogy a hálóban pattog a labda, de lehet így is így lesz. :mrgreen:

Hát attól függ, hogy kivel pótolnánk, mert amúgy luxus a padra egy 30 milliós játékos és Arbeloa jobb napjain lehozza azt, amit Fabio... De még Nacho sem vészes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2013. május 28., kedd 21:05-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 28., kedd 21:02

nekem amúgy van egy olyan érzésem hogy most bale-re gyűjtünk. di maria 25, higuain 25, coentrao 20. kábé ennyi is lenne bale. na most a két argentint leszarom, de coentraót elengedni nagy hülyeség lenne...

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 28., kedd 20:59

madridronie mennyire vagyunk közel Cavanihoz? Nem tudsz még valamit?
Passz! Véleményem szerint jövőhéten kiderül (az nem kérdés, hogy Carlonál favorit); ami viszont szinte biztosnak tűnik, hogy a Cavani, Suárez, Lewandowski (bár ő Bayernt favorizálja, viszont Klopp szerint a bajorok hivatalos ajánlatot még nem tettek érte), ?Rooney? kvartettből érkezik majd valaki! :hmmm:
Szerintem már semmi pénzért nem akarna ő balhátvéd lenni...
Nem is odaszánják első sorban, de Marcelo helyetteseként is számítanának rá, ha úgy alakul és Coentaro is lécel!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. május 28., kedd 21:03-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 28., kedd 20:56

Géci írta:Az milyen beteg baloldal lenne amikor betennék Bale-t balhátvédnek :ozil:
Szerintem már semmi pénzért nem akarna ő balhátvéd lenni... Anno még a Spursben is ritkán játszott ott pedig a S'otonban ott tolta és lás csodát... Az biztos, hogy nekünk lenne a leggyorsabbak a széleink, ha leigazolnánk és tuti, hogy újfent menne a kontra játék is, de hogy kreatívabbak leszünk-e vele... azt kétlem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: