nem lehet ilyen csatárt venni.Szab95 írta:ha nem tudunk legalább egy 1 gól/meccses csatárt venni akkor inkább maradjon Benzema és játsszanak Moratával.
hogy miért?
mert jelenleg két játékos képes 1 gól/meccs mutatóra, abból az egyik már nálunk van.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 28., kedd 21:49
nem lehet ilyen csatárt venni.Szab95 írta:ha nem tudunk legalább egy 1 gól/meccses csatárt venni akkor inkább maradjon Benzema és játsszanak Moratával.
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. május 28., kedd 21:48
HozzászólásSzerző: Szab95 » 2013. május 28., kedd 21:45
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 28., kedd 21:36
beírtam. :-)miró írta:ivanovic?eddig így áll a buli.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. május 28., kedd 21:34
ivanovic?eddig így áll a buli.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 28., kedd 21:31
Kivétel, ha Moratta megy, vagy Jesé opcióval maximum, de én őt még úgy sem adnám... Vagy esetleg CallejóntBBeno írta:ott bukik az egész suarezes hír hogy zidane meg akarja tartani Jesét. ezt perez is tudja tehát ilyen felajánlás tuti nem létezhez.
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. május 28., kedd 21:30
Remélem nemsokára Bale neve mellet az szerepel,hogy Real Madrid.Galacticos írta:eddig így áll a buli.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 28., kedd 21:28
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 28., kedd 21:23
HozzászólásSzerző: sander » 2013. május 28., kedd 21:15
maximum a szezon kezdetéig aztán majd jól leég és majd a Nike is fut vissza CR-hezhehe írta:na céronaldo már sztem tör-zúz otthon, kijött az új nike csuka, neymarral a főszerepben.
nem lesz ez így jó, fél év múlva már a brazil gyerek lesz a legjobban kereső játékos a világon
https://www.youtube.com/watch?v=q8DhgSjpdIg
http://www.marca.com/2013/05/28/futbol/ ... 60099.html
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 28., kedd 21:14
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 28., kedd 21:13
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 28., kedd 21:11
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 28., kedd 21:11
Viszont a cselzinek létfontosságú most egy komoly csatár. Szerintem,ha JM szépen megkéri abrapapát akkor leigazolja neki 60-ért is. Nekik úgysem kell más posztra költeni. De nem is baj, én inkább Lewandowskit hoznám. Olcsóbb,jobb,fiatalabb. Egyetlen érv szól Cavani mellett,h nagyon ide akar jönni ja és,h Carlo őt favorizálja. Ez talán elég is lesz...sander írta:Olvastam már olyat is hogy a Chelsea Torrest + 10-12 milliót adna Cavaniért. Ami szerintem úgy 20-25 millió lehet euroba átszámolva
HozzászólásSzerző: sander » 2013. május 28., kedd 21:06
Tudom hogy nem engem kérdeztél de napokon belül eldőlhet Cavani sorsa. Két csapatot emlegetnek a legjobban. A legesélyesebb a Real Madrid a másik pedig a Chelsea. Olvastam már olyat is hogy a Chelsea Torrest + 10-12 milliót adna Cavaniért. Ami szerintem úgy 20-25 millió lehet euroba átszámolvaCasso írta:madridronie mennyire vagyunk közel Cavanihoz? Nem tudsz még valamit?
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 28., kedd 21:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 28., kedd 21:03
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 28., kedd 21:02
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 28., kedd 20:59
Passz! Véleményem szerint jövőhéten kiderül (az nem kérdés, hogy Carlonál favorit); ami viszont szinte biztosnak tűnik, hogy a Cavani, Suárez, Lewandowski (bár ő Bayernt favorizálja, viszont Klopp szerint a bajorok hivatalos ajánlatot még nem tettek érte), ?Rooney? kvartettből érkezik majd valaki!madridronie mennyire vagyunk közel Cavanihoz? Nem tudsz még valamit?
Nem is odaszánják első sorban, de Marcelo helyetteseként is számítanának rá, ha úgy alakul és Coentaro is lécel!Szerintem már semmi pénzért nem akarna ő balhátvéd lenni...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 28., kedd 20:56
Szerintem már semmi pénzért nem akarna ő balhátvéd lenni... Anno még a Spursben is ritkán játszott ott pedig a S'otonban ott tolta és lás csodát... Az biztos, hogy nekünk lenne a leggyorsabbak a széleink, ha leigazolnánk és tuti, hogy újfent menne a kontra játék is, de hogy kreatívabbak leszünk-e vele... azt kétlem.Géci írta:Az milyen beteg baloldal lenne amikor betennék Bale-t balhátvédnek
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem