Edző és vezetőség
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Re: Edző és vezetőség
Zidán most úgy van vele, mint a kezdő orvos a műtét előtt. Dooktor úr, nem lesz gond a műtéttel ? Á,nem, a huszadik már csak sikerülni fog. Ő is felküldi ugyanazt a minusz 20 pontos bukott csapatot ugyanazzal a "taktikával" a pályára, aztán egyszer csak bejön. Nem enged a kászemírókrószmodricsbélronáldóbenzémából, csak ha sérülés vagy eltiltás van. Perez helyében megmondanám, hogy azonnal repül, ha ez a sor még egyszer ilyen formában felmegy. A tavalyi világverő csapatot sikerült a közelmúlt leggyengébb Real Madridjává változtatnia, szinte a Mou előtti vérgőzös évek jönnek vissza az eredmények és a helyezés láttán.
Már a kezdőcsapaton látszott, hogy baj lesz, be is írtam, mert tartottam tőle. Bár ne jött volna be.
Mindenki látja a bajokat, mégis minden ugyanúgy megy tovább.
Mi lett ezzel az edzővel ?
Már a kezdőcsapaton látszott, hogy baj lesz, be is írtam, mert tartottam tőle. Bár ne jött volna be.
Mindenki látja a bajokat, mégis minden ugyanúgy megy tovább.
Mi lett ezzel az edzővel ?
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
-
- Kedvenc játékosaid: ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
TAKARODJ ZIDANE
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
sebydani írta:Kíváncsi vagyok mi lesz a nyilatkozat, de nem várok semmi újat. Pedig nem kéne a bullshit most, oda lehetne állni és beismerni, hogy elbasztuk a bajnokságot, kozmetikázni lehet, de a lényeg a másik két kupára marad.
"jól játszottunk, uraltok a mérkőzést, több helyzetünk volt, de ez egy nagyon nehéz pálya és az ellenfél is jól játszott"
Vagy valami ehhez hasonló 90%-ban.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Én nem a játékosokra mutogatnék elsősorban, hanem az edzőnkre. Olyan a világon nincs, hogy tavaly tavasszal mindenki sziporkázott most meg Nacho és Varane kivételével mindenki jóval a tudása alatt teljesít egész évben. Neki kell változtatnia, hogy felrázódjon ez a lagymatag fos, ami idén megy, de úgy tűnik nem hajlandó rá.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Kíváncsi vagyok mi lesz a nyilatkozat, de nem várok semmi újat. Pedig nem kéne a bullshit most, oda lehetne állni és beismerni, hogy elbasztuk a bajnokságot, kozmetikázni lehet, de a lényeg a másik két kupára marad.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
CR már a leigazolása előtt elmondta, hogy imádja a Realt, mindigis Real szurkoló volt és ez álmai klubbja.
Most a 120milliomodik góljai és az 5. aranylabdája után is elmondta, ahogy többször is, hogy a Real álmai klubbja itt akart történelmet írni(ami sikerült is) és ha lehet és engedik, innen akar visszavonulni.
Aztán lehet, hogy elmegy szaúd-párizsba pénzt lapátolni. Mindenesetre nem úgy tűnik.
A PSG meg kikesselte a maga sztárját, nem akarnák ők eladni. Itt az olajcsapatok diktálnak már, el kell fogadni. A Realnak és a többi nagy klubbnak a maguk útját kell járni, tehetségeket felfedezni, kinevelni..erre nagyon kell figyelni, mert egyre nehezebb lesz az olajcsapatokkal versenyezni.
Amúgy Hala PSG!
Most a 120milliomodik góljai és az 5. aranylabdája után is elmondta, ahogy többször is, hogy a Real álmai klubbja itt akart történelmet írni(ami sikerült is) és ha lehet és engedik, innen akar visszavonulni.
Aztán lehet, hogy elmegy szaúd-párizsba pénzt lapátolni. Mindenesetre nem úgy tűnik.
A PSG meg kikesselte a maga sztárját, nem akarnák ők eladni. Itt az olajcsapatok diktálnak már, el kell fogadni. A Realnak és a többi nagy klubbnak a maguk útját kell járni, tehetségeket felfedezni, kinevelni..erre nagyon kell figyelni, mert egyre nehezebb lesz az olajcsapatokkal versenyezni.
Amúgy Hala PSG!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM.
Ez csak úgy menne, ha mindegyik akarná!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az előbb még arról volt szó, hogy Pérez cserélje el, nem arról, hogy Cé magától elmenne.Nincs írta:Xabi Alonso nyilatkozta, hogy addig kell továbbállni, amíg megérzik a hiányodat! Ebben teljesen igaza volt.Realista24 írta: Ronaldo nem alku tárgya, nem lehet alku tárgya.
Szerintem nem volt jó nézni Raúl és Casillas helyzetét, viselkedését! Ronaldonak talán több esze van!!!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Xabi Alonso nyilatkozta, hogy addig kell továbbállni, amíg megérzik a hiányodat! Ebben teljesen igaza volt. Zidane akkor szállt ki, amikor a 2006-os vb egyik legjobbja volt!Realista24 írta: Ronaldo nem alku tárgya, nem lehet alku tárgya.
Szerintem nem volt jó nézni Raúl és Casillas helyzetét, viselkedését! Ronaldonak talán több esze van!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nincs 2017. december 23., szombat 22:13-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ronaldo nem alku tárgya, nem lehet alku tárgya.Nincs írta:Perez üzletember, el kell gondolkodni egy Ronaldo Neymar cserén! Ronaldo teljesítménye nagyon ingadozó, én szeretem, de meg kell értenie, hogy a RM nem érte van, 4 arany labdához segítettük hozzá. Neymar aranylabdát akar nyerni, esetleg ez a játékosállomány pár új emberrel kiegészülve hozzá segíthetné és mindenki jól járna.Realista24 írta:
Zidane-nál? Ne vicceljünk.
PSG elnöke meg elmondta, hogy nem fog megtörténni a Neymar-Madrid biznisz.
Amúgy a Barca pontelőnyében benne van vastagon a sok bírói tévedés, de ez a támadóinkat nem menti fel semmi alól.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Perez üzletember, el kell gondolkodni egy Ronaldo Neymar cserén! Ronaldo teljesítménye nagyon ingadozó, én szeretem, de meg kell értenie, hogy a RM nem érte van, 4 arany labdához segítettük hozzá. Neymar aranylabdát akar nyerni, esetleg ez a játékosállomány pár új emberrel kiegészülve hozzá segíthetné és mindenki jól járna.Realista24 írta:
Zidane-nál? Ne vicceljünk.
Amúgy a Barca pontelőnyében benne van vastagon a sok bírói tévedés, de ez a támadóinkat nem menti fel semmi alól.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Zidane-nál? Ne vicceljünk.Nincs írta:Elszúrtuk Bappét, most pedig őt, vagy - én nem szeretem - de Neymart kéne megszerezni. Neymarral a barcának is szúrna egyet Perez. És a BBC- legalább egy tagot eladni, de lehet hogy kettőt, vagy üzletbe bevonni, hogy ne legyen itt a padon ülők kárára.
Amúgy télen Alexis Sánches hozható lenne és annyit érne mint Benzema. Ha másért nem legalább nem érezné biztonságban a helyét.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Elszúrtuk Bappét, most pedig őt, vagy - én nem szeretem - de Neymart kéne megszerezni. Neymarral a barcának is szúrna egyet Perez. És a BBC- legalább egy tagot eladni, de lehet hogy kettőt, vagy üzletbe bevonni, hogy ne legyen itt a padon ülők kárára.
Amúgy télen Alexis Sánches hozható lenne és annyit érne mint Benzema. Ha másért nem legalább nem érezné biztonságban a helyét.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Félő hogy Perez papa elkattan aztán pár évig ismét csak gollövőket fog igazolni csilliárdomokért a többi csapatrész meg pavonesz módon oldja meg. Mondjuk kell is csatár nem vitás csak az egyensulyt jó lenne megtartani. Most legalább találgathatnak a firkászok hogy télen kit igazolunk le. Valószinüleg senkit mert a megfelelő emberek vagy nem mozdithatók vagy nem játszhatak a BL-ben és a bajnokságnak kampó. Ezt főkép a vezetőség szurta el hogy nem hoztak Mayoralon kivül támadót ez tiszta sor. Zizu meg rátesz egy lapáttal a csökönyösségével. Ha nem teszi ki a kezdőböl a kiskedvenceit abba bele fog bukni még ebben a szezonban. Ne így legyen...de nem sok esélyt látok a pozitív változásban. Ezzel a hozzaállással és öszpontosítással a PSG is ki fog szórni mert golt azt tuti kapunk, az hogy rugunk-e már kérdéses. Ha nem nyerünk idén semmit az sem lenne katasztrófa ha objektiven kielemeznék az okokat és oda igazolnánk csak ahova tényleg kel: komoly alternativa mindkét szélsővédő posztra és 2 kezdő nivóju csatár a BBC kárára. Ez simán abszolválható feladat egyébként.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
azért ez a szöveg is ferdít. micsoda blama hogy Messi ellen taktizáunk. ráadásul működőt. minden adott volt a sima meccshez de ezt hozták ki belőlük. egy Messi ellen igenis kell vmi extra ezt Kova hozta elől meg nem hozták magukat aztán a második félidőben meg szétestek de nem a taktika miatt. nekünk nincs olyan játékosunk aki ellen külön taktika kéne ez nagyobb gond mint az hogy Messit akarjuk kikapcsolni.
Iscoból áthozva.besteve7 írta:Erthetetlen h miert nem jatszott. Az a baj, h ma is mi akartunk idomulni a Barca jatekahoz a dupla vkp felallassal. Es igy az egyik leghasznosabb jatekosunk vegigmozizta a meccset, helyette Benzema a palyan VR zta a meccset.
Én azt várom innentől a vezetőségtől és ZZ-től, hogy végre kezdjen el egy olyan csapatot felépíteni, amelyik tényleg domináns minden fronton. Ne mi alkalmazkodjunk már minden erősebb csapathoz. Ne nekünk kelljen taktikákon agyalni. Itt van a bajnokság, szinte tét nélkül lehet tesztelni, gyakorolni, alkotni. Amúgy is változtatni kell majd. Vannak idősödőink, hiányos posztok.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
morientes írta:Éppenséggel Messi hozzá tud nyúlni a másikkal is ha muszály.Nincs baj ha valaki egylábas..lásd Messi
Meg ez posztól is függ,egy vonalszélsőnek nem akkora gond,de mondjuk egy karmesternek annál nagyobb.
Gondolok itt Özilre vagy Jamesra.
Hát ha muszáj ő is pl münchen ellen.
A többit adom igazad van.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Éppenséggel Messi hozzá tud nyúlni a másikkal is ha muszály.Nincs baj ha valaki egylábas..lásd Messi
Meg ez posztól is függ,egy vonalszélsőnek nem akkora gond,de mondjuk egy karmesternek annál nagyobb.
Gondolok itt Özilre vagy Jamesra.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- RealMadridFanatic
Realista24 írta:Robben mint korszakos. Jóságos ég.
Ez sem rossz, de ez mindent visz:
wxyz írta:Egy gyenge, kevésbé atletikus és gyors Bale klón.
Ne haragudj, de ez a sport nem neked való.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Robben mint korszakos. Jóságos ég.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema