Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: sonic » 2017. február 15., szerda 10:58

wZoLee7 írta:Most kell kitomni az olaszokat, es nem Casemiroval tartani a nulla nullat. A vedelem adott, kp ra Modric, Kroos, Kovacic menne nalam. Elore meg Cr es Benzema, a ket vonal koze szabadon Isco. Nincs olyan aki jo formaban van es elore bedobhato, akkor mar hatrebb kellenek olyanok akik megteremtik a lehetoseget. Lucas cserekent beallva nagyon jo lenne Morataval pl, a faradt vedelmet siman megvernek
Biztosra veheted hogy Zidane nem lesz ennyire bator. Kis csapatok ellen is kepes ovatoskodni. Osasuna ellen 3 kozepso vedo es Casemiro. Nyilvan nem a BL-ben egy Napoli ellen fog kimenni Casemiro nelkul. Remenykedjunk, hogy az 5 vedot elfelejti, mar az is valami.

Casemiro egyebkent most hasznos lehet a vedomunkajaval, remeljuk lehoz egy extra meccset vedekezesben. Sokat jelentene ha keves helyzetuk lenne, ha pedig nullan tartanank oket az oriasi lepes lenne a legjobb 8 fele...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. február 15., szerda 10:40

Most kell kitomni az olaszokat, es nem Casemiroval tartani a nulla nullat. A vedelem adott, kp ra Modric, Kroos, Kovacic menne nalam. Elore meg Cr es Benzema, a ket vonal koze szabadon Isco. Nincs olyan aki jo formaban van es elore bedobhato, akkor mar hatrebb kellenek olyanok akik megteremtik a lehetoseget. Lucas cserekent beallva nagyon jo lenne Morataval pl, a faradt vedelmet siman megvernek

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. február 15., szerda 9:27

R.M.C.F írta:
Cristiano, Karim és Lucas lesz a 4-3-3 csúcsa, mert 4-3-3 lesz, és nem 3-5-2.
Ok, mertem remélni , hogy nem azt a sz*rt alkalmazza már sokadszorra.
Danilo serult.
Az a csodataktika csak vele tokeletes. :lol:

En 442t nyomatnam, casemiro sajnos alap, kroos es modric is es mellejuk isco most megerdemelne a lehetoseget. Benzemat meg nem most kell levenni a bl-ben altalaban jol belebotlik.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 14., kedd 20:39

Ok, mertem remélni , hogy nem azt a sz*rt alkalmazza már sokadszorra.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. február 14., kedd 18:30

Realista24 írta:Cristiano, Karim és Lucas lesz a 4-3-3 csúcsa, mert 4-3-3 lesz, és nem 3-5-2.
Ramos-Varane, Carvajal és Marcelo hátul. Középen meg Kroos, Modric, Casemiro.
Szerintem ez a legjobb amivel ki tudunk állni, max annyi hogy nem csak a 70 perctől felfele kellene cserélni, hanem akár a 60-ban is jöhetne Morata ha úgy van.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. február 14., kedd 17:17

Jó lesz az, Carvajal és Marci megfogja a szélső futókat, Ramosék a csatárt, Casemiro Hamsikot. Egy gólt szerintem valahogy úgyis be fogunk kapni, de remélem a támadó szekció váratlanul elrak egy-két gólt. Ha nem, akkor még mindig ott van Ramos. :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 14., kedd 17:10

Hysaj meg callejón szét fogja futni Marcelot a jobb oldalon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 14., kedd 17:03

Ramos-Varane, Carvajal és Marcelo hátul. Középen meg Kroos, Modric, Casemiro.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. január 29., vasárnap 19:55

Anthony írta:Igen, de sok játékos külföldön műtteti, kezelteti magát, illetve a sérülésekről sem hinném hogy a Sanitas tehet? Nem azt mondom, hogy nincsen velük gond, hajaj, csak közben lehet máshol is lehet valami gond.
Lehet, magam sem tudom, de a rehabilitáció talán még fontosabb mint maga az operáció, a rehabot meg a sanitas végzi, a vizsgálatokat a sanitas végzi, ő az aki bemondja a 2 hétet majd 6 lesz belőle. Kontárok na.

A sérülések oka sok lehet, itt sok összetevő van.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. január 29., vasárnap 17:57

Igen, de sok játékos külföldön műtteti, kezelteti magát, illetve a sérülésekről sem hinném hogy a Sanitas tehet? Nem azt mondom, hogy nincsen velük gond, hajaj, csak közben lehet máshol is lehet valami gond.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. január 29., vasárnap 17:54

Mindig néztem. 2004ben indult a móka. Többször is kérdeztem itt hogy a sanitas mióta van, nem lepődnék meg ha onnantól.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 29., vasárnap 17:24

R.M.C.F írta:Nem szoktam valòtlant àllítani, jm alatt a második évben igy volt, kérdés mitől.....de előtte 2004től nézem a sérülések szàmàt és elképesztő ami itt folyik.
Agyonverünk ebben bàrkit.
Nem tudom, nekem nem rémlik, hogy ennyire súlyos lett volna a helyzet korábban. Azt tudom, hogy mindig szidtuk a Sanitas-t, de ami Ancelotti óta megy... Az Arsenal meg mindig híres volt erről.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. január 29., vasárnap 16:53

M1Ö:

Nem szoktam valòtlant àllítani, jm alatt a második évben igy volt, kérdés mitől.....de előtte 2004től nézem a sérülések szàmàt és elképesztő ami itt folyik.
Agyonverünk ebben bàrkit.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 29., vasárnap 14:47

R.M.C.F írta:A védelem nem egyenlő a védekezéssel, lehet a világ legjobb támadói a csapatodban ha egy db labdát nem kapnak egész meccsen.
Bocsi, rosszul fogalmaztam, de utána korrigáltam és le is írtam Atinak, hogy-hogy is értem.
R.M.C.F írta:Azt tudtuk mindig is, hogy a sérülések számában világelsők vagyunk több mint 10 éve, néha az arsenal megközelít
Ez meg túlzás. Valami hihetetlen ami megy, de ez olyan 3 éve jellemző kb. Mourinhonak pl nem voltak ilyen gondjai és előtte sem volt jellemző, hogy ennyi és ilyen komoly sérülések legyenek. Az Arsenal ilyen szempontból sokkal "jobban áll" mint mi. Az valami nagyon durva, ami ott orvoslás néven folyik. Kb lehetnék én is az orvosuk, mert kis túlzással csak a fizetést veszik fel.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. január 28., szombat 20:11

Azért a védelmünk valami hihetetlen gyenge.
A védelem nem egyenlő a védekezéssel, lehet a világ legjobb támadói a csapatodban ha egy db labdát nem kapnak egész meccsen.

Amúgy idén a sérülések miatt semmilyen konzekvenciát nem tudunk még levonni sem, egyszerűen nem lehet. Azt tudtuk mindig is, hogy a sérülések számában világelsők vagyunk több mint 10 éve, néha az arsenal megközelít, de az elmúlt évben is ami megy az egy csoda, hogy még versenyben vagyunk.

Ennek ellenére bízom bennük, ebből ki fogunk jönni, legalábbis remélem, bár ZZ nekilátott ennek a variált védelemnek, aminek nem látom az értelmét, hiszen az alapjátékunk épp, hogy "beállt", erre már variálunk, ráadásul egy nem éppen nekünk való rendszert látunk.

Casemiro szintén talány, bár én alapból nem játszatnám, mivel ugye vkp szerintem felesleges az alap felfogáshoz, de taktikai fogásnak jó lenne ha a végén erősíteni kell a védekező részt. Nyilván ezt a támadásoktól vesszük el, így ezt kivételes alkalmakkor lépném meg.

Korábban egy variált 4-3-3 / 4-4-2 re ment ki a csapat, ez elég jól működött, nem is értem mi ez a mostani.....

Na, majd lesz valahogy, sokan formán kívül vannak, sokan sérültek, sok a probléma, tartani kell az első helyet és reménykedni hogy a sanitas megszűnik végre, és nem állatorvosok, büfések , buszsofőrök gyógyítják a drága labdarúgóinkat.

Azért mennyivel másabb lenne, hogy ha az az 59 meccs 175 sérülés mondjuk lenne egy 59 meccs kb 50 sérülés mint a többi csapatnál......

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 28., szombat 19:25

Én meg azt remélem, hogy inkább Coentrao-Ramos-Varane-Nacho védősor lesz. Coentrao még így is jobb, veszíteni valónk nincs. Középpályán gondolom semmi meglepő nem lesz Kroos-Case-Kova. Előre meg C és Lucas helye tűnik fixnek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2017. január 28., szombat 19:05

Achraf a Castilla keretében, így a hírek szerint Danilo fix kezdő lesz a Soci ellen.
KING!
Mennyi lehet az odds az öngólra? :hmmm:

. :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 28., szombat 18:50

James es Marcelo a Celta ellen mar ott lehetnek a csapattal.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 27., péntek 16:13

Achraf a Castilla keretében, így a hírek szerint Danilo fix kezdő lesz a Soci ellen.
KING!
Bale-lel egyébként mi a helyzet? Mikorra épül fel? Jó lenne már egy épkézláb támadó előre... :|
2-3 hét.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

shoota

HozzászólásSzerző: shoota » 2017. január 26., csütörtök 17:10

Bale-lel egyébként mi a helyzet? Mikorra épül fel? Jó lenne már egy épkézláb támadó előre... :|

Vissza: