Megy a meccs!

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
csabi87

Re: Megy a meccs!

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. augusztus 22., péntek 22:15

realfan91 írta:Nem is nézem ezt a szennyet. No DM, NO Party! Majd Xabi faszkodásait nézhetjük helyette. :salute: Di Maria eladása Makelele eladása óta a legnagyobb idiótaság amit ember tehet.
Ne nézzed!
Kúrvára de meg kéne érteni,hogy neki nem volt elég az 5 millió basszus.
Nagyon unalmas már ez a sírás... :roll:
Tavaly ősszel meg mindenki utálta... :lol:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. augusztus 22., péntek 22:11

Nem is nézem ezt a szennyet. No DM, NO Party! Majd Xabi faszkodásait nézhetjük helyette. :salute: Di Maria eladása Makelele eladása óta a legnagyobb idiótaság amit ember tehet.

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. augusztus 22., péntek 22:06

Pogba/Vidal/Momo Sissoko

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. augusztus 22., péntek 22:02

ziro4vr írta: Carlo a dominanciára, stabilitásra és magas százalékú labdabirtoklásra építene, csak ennek nem sok értelme van, mert a védelmüket nem fogjuk tudna ilyen lassú játékkal átjátszani, plusz a pontrúgásokat nem lehet megelőzni/levédeni így sem
ezzel csak az a baj, hogy ez CA-nak miért nem világos? teljesen egyértelmű lenne a dolog, de nem ő ezt a xart tolatja, Casillasnak adott 2 sorozat meg még jobban kivágja nálam a biztosítékot
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 22., péntek 22:01

de szenvedős meccs lesz ez...DM se lesz ott a padon, csakis abban bízhatunk, hogy Isco beállásával gyorsul a kp...nem szabad elsőnek gólt kapni

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 22., péntek 21:59

wZoLee7 írta: én ezt a kp-t nem értem, mi vagyunk falloszok vagy CA képtelen megérteni hogy ez a KP nem működik
Carlo a dominanciára, stabilitásra és magas százalékú labdabirtoklásra építene, csak ennek nem sok értelme van, mert a védelmüket nem fogjuk tudna ilyen lassú játékkal átjátszani, plusz a pontrúgásokat nem lehet megelőzni/levédeni így sem
Nem illik.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 22., péntek 21:56

Seraf írta:srácok, régen volt olyan lehetőség, hogy befizettél a digi oldalán valamennyit 400at talán, és lehetett nézni a meccset, most így hazaérve nincs kedvem stream-ekkel cseszekedni szóval aki próbálta, kártyával kell fizetni? illetve minden meccset lehet így követni?
broadsport.hu egy sima regisztrálás után nézheted is a mai meccset elég jó minőségben

én ezt a kp-t nem értem, mi vagyunk falloszok vagy CA képtelen megérteni hogy ez a KP nem működik

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2014. augusztus 22., péntek 21:55

Csabi írta:engem meg már az idegesít, hogy ancelotti nyilvánosan nézi hülyének az összes madrid szurkolót Ronaldo sérülésével. jó van, nem sérült, semmi baja, elővigyázatosság. kezd már nagyon elegem lenni belőle. ha sérült, mi a retkes picsának nem képesek megmondani???? lesérült, 3 hónap pihenő, szevasz. olyan nehéz ez?? mással még nem fordult elő?
ez meg a másik, rohadtul nem értem miért kell ezt művelni. Decemberig pihizzen, januárvan vegye át az ARanylasztit, aztán utána védje meg nekünk a BL-t, ennyi kéne.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. augusztus 22., péntek 21:55

srácok, régen volt olyan lehetőség, hogy befizettél a digi oldalán valamennyit 400at talán, és lehetett nézni a meccset, most így hazaérve nincs kedvem stream-ekkel cseszekedni szóval aki próbálta, kártyával kell fizetni? illetve minden meccset lehet így követni?
Tavaly ez csak BL- meccsekre vonatkozott, sztem még mindig így van..

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 22., péntek 21:55

broadsport.eu

regisztrálj és ingyen tudod nézni mostmár a digi adását. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

HozzászólásSzerző: Seraf » 2014. augusztus 22., péntek 21:54

srácok, régen volt olyan lehetőség, hogy befizettél a digi oldalán valamennyit 400at talán, és lehetett nézni a meccset, most így hazaérve nincs kedvem stream-ekkel cseszekedni szóval aki próbálta, kártyával kell fizetni? illetve minden meccset lehet így követni?

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 22., péntek 21:53

De miért nem Isco!!!??? -.-

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 22., péntek 21:52

engem meg már az idegesít, hogy ancelotti nyilvánosan nézi hülyének az összes madrid szurkolót Ronaldo sérülésével. jó van, nem sérült, semmi baja, elővigyázatosság. kezd már nagyon elegem lenni belőle. ha sérült, mi a retkes picsának nem képesek megmondani???? lesérült, 3 hónap pihenő, szevasz. olyan nehéz ez?? mással még nem fordult elő?

Tádám
El Siete
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2014. augusztus 22., péntek 21:52

sentry írta:Kötekedés nélkül kérdezem, hogy Ti kiket hoznátok a középpályára ha megy DM és a herceg?

Tudom nem ez a megfelelő topik, de jogosan vagy sem, megy a fika minden meccs előtt hogy sz_r és rövid a pad.
Pogbát/Vidalt.
ateeemadrid írta:
És persze később Jesé előrefelé, de ennyi. :/ :/
Szerintem sokan összetennék a kezüket, ha egy illarra, isco, jesé trió lenne a padjukon. :)

mondjuk nálam isco kezdene, illarra vagy xabi felesleg, és kéne még ember helyettük a kpra.
Sok csapat lehet, de Illarra még egyáltalán nem fér be ide, mehet egy évre kölibe vissza, és akkor marad Isco és a jelenleg sérült Jesé. Ne röhögtessenek már, hogy egy Real Madridba két értelmes csere lehet csak a padon. :kivagyhe:
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 22., péntek 21:52

sentry írta:Kötekedés nélkül kérdezem, hogy Ti kiket hoznátok a középpályára ha megy DM és a herceg?

Tudom nem ez a megfelelő topik, de jogosan vagy sem, megy a fika minden meccs előtt hogy sz_r és rövid a pad.
Ha igaz a hír, hogy Pogba nem akar hosszabbítani, akkor Őt. amúgy nem tudom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 22., péntek 21:51

kroos, pogba, modric, alonso, dm, isco én ezt akartma volna, de ez már nem lesz ugyebár... meg dm miatt kényes, isco miatt is..nem könnyű, ha elmegy a két jómadár valaki kelleni fog még, lehetőleg több poszton és szerepkörben bevethető alak
Nem illik.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. augusztus 22., péntek 21:49

Kötekedés nélkül kérdezem, hogy Ti kiket hoznátok a középpályára ha megy DM és a herceg?

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 22., péntek 21:48

És persze később Jesé előrefelé, de ennyi. :/ :/
Szerintem sokan összetennék a kezüket, ha egy illarra, isco, jesé trió lenne a padjukon. :)

mondjuk nálam isco kezdene, illarra vagy xabi felesleg, és kéne még ember helyettük a kpra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2014. augusztus 22., péntek 21:49-kor.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 22., péntek 21:46

Tádám írta:és a padon max egy Illarra van arra a posztra.
illarra nem faktor ehhez a szinthet, carlo se bízik benne.
iscot most tudom unalmas már, de simán ki lehetett volna próbálni ott ahol james játszott a sevilla ellen.
kroos lehozza amit alonso ott, modric alap és melléjük isco...
ááá
vagy james ott és akkor ugyanúgy mint a sevilla ellen csak ronaldo helyett a spanyol.

Tádám
El Siete
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2014. augusztus 22., péntek 21:45

mondjuk jelenleg rohadtul nincs más alternatíva a középpályára KRoos és Modric mellé csak a jó öreg Alonso... és a padon max egy Illarra van arra a posztra. Nem gondolom, hogy ez így túl jó lenne a szezonra nézve. :roll: :roll:

Jelenleg ez a gálakezdőnk, most a védelmet persze lehet alakítani meg nyilván CR, de a padon majd mindig 3 védő, meg Illarra és Isco.. semmivel nem vagyunk előrébb így az elmúlt szezonhoz képest. És persze később Jesé előrefelé, de ennyi. :/ :/

VARANE

Vissza: