Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
nem tudom mit tekintesz "először" nek de en mar az elso kommentben arrol irtam hogy meglehet a rekord Roncinak foleg ha a wolfsburgot kapjuk. az meg hogy mi a sunyi alamuszi nem tudom mirol beszelsz de ezekszerint jobban varsz egy rangadot es nehez meccset es esetleges kiesest mint egy sima tovabbjutast... hat nalam utobbi.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Van köztük néhány év különbség, én ezért nem hiszek ilyen megújulásban.Aztán mi lett? Megújult, és nézzétek meg hogy futballozik Neymarral és Suarezzel.
Ez CR esetében miért ne történhetne meg ugyanígy? Volt egy gyenge időszaka, kezd alakulni a játéka, rendre betalál, veszélyes a kapura, ismét jól lövi a szabadrúgásokat, és motivált.
Jól lövi a szabadokat? Mert most volt kettő jó neki? Majd, ha konstans veszélyes, akkor beszélhetünk tendenciáról. Eddig is betalált 50-80 rúgásonként.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Pont errol beszelt El Unico is: "és már csak azért is olyan dolgokat láttok bele egy egy hsz-ba, amiről nincs szó."morientes írta:Ki mondta hogy nem?De a csapat folè emelni,hogy nèlkule a Real Madrid csak real madrid,az nonszensz.El Unico írta:Akik itt vannak, főleg olyanok akik már régota forumoznak, elsősorban Real Madrid drukkerek, de azért lehet irni arrol hogy szurkolunk CR-nek is es szovatesszük az egyéni teljesítményt is.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem mindenbe,csak nèhányan máskèpp látják ezt a Robaldo dolgot.Gond?Egyébként meg az a baj, hogy sokan itt tényleg mindenbe belekötnek, és már csak azért is olyan dolgokat láttok bele egy egy hsz-ba, amiről nincs szó.
Ki mondta hogy nem?De a csapat folè emelni,hogy nèlkule a Real Madrid csak real madrid,az nonszensz.Akik itt vannak, főleg olyanok akik már régota forumoznak, elsősorban Real Madrid drukkerek, de azért lehet irni arrol hogy szurkolunk CR-nek is es szovatesszük az egyéni teljesítményt is.
Ekèzni?Ekèzni??De hát nem ekèzi senki,csak azt mondjuk ez a Ronaldo nem az a Ronaldo,mint volt,rughat akár hány golt egy meccsen,ha egy atletico ellen meg....Csak azért mert ő CR, és van neki egy stílusa, még nem kell homokba dugni a fejünket,és megállás nélkül ekézni, tisztelet a kivételnek.
Akkor nem èrtem mièrt reagálsz egyáltalán.Mondjuk az,hogy ilyen sunyi,alamuszi modon,kodositve ès terelve,(mert arrol eloszor szo sem volt hogy kit vagy mit kap a csapat a kovi korbe),de hát ez már meg sem lep.Vannak a fèrfiak akik face to face,meg van a másik fajta...kicist sem erdekel mit gondolnak paran.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
azert drukkoljak hogy erosebb csapatot kapjunk mert igy ronci elcsendesitheti a karogokat? en azt akarom hogy blt nyerjen a csapat es nem erdekel ha wolfsburgon es psvn vezet az ut a dontoig. csak a gyozelem szamit es minel konnyebben akarom hogy eljussunk a dontoig. nem fa. z meregetest akarok hogy a barca utan a bayernt sorsoljak. ha meg Ronci golrekordot dont a blben az azt jelenti hogy a csapat nagy valoszinuseggel nyeri a meccseit. nem helyezem Ronci rekordjait a Real fole. kicist sem erdekel mit gondolnak paran.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Tökmindegy, ki jön szembe majd velünk, nekünk ez az egy trófea maradt, amiért harcolhatunk, az a minimum hogy minden ellenfél ellen a 100%-ot hozzuk ki magunkból, és elvárás minden játékostól, hogy tudása legjavát hozza. Így CR is. Szurkolok, hogy megdöntsön minden rekordot, lőjjön minél több gólt, de az fontosabb, hogy nyerjen a csapat és továbbmenjünk, vigyük el a döntőig, hogy ott lehessünk a San Siroban, ahol megnyerjük a 11-et.
Egyébként meg az a baj, hogy sokan itt tényleg mindenbe belekötnek, és már csak azért is olyan dolgokat láttok bele egy egy hsz-ba, amiről nincs szó. Nem gondolom, hogy van itt olyan, akit csak egy egy játékos teljesitmenye érdekel és csak neki szurkol. Akik itt vannak, főleg olyanok akik már régota forumoznak, elsősorban Real Madrid drukkerek, de azért lehet irni arrol hogy szurkolunk CR-nek is es szovatesszük az egyéni teljesítményt is.
Egyébként még valami: Messinek is volt jó egy éve amikor gólképtelen volt, szenvedett minden meccsén, a nagy csapatok ellen eltűnt, de még a kicsiknek sem tudott gólt rúgni. Aztán mi lett? Megújult, és nézzétek meg hogy futballozik Neymarral és Suarezzel.
Ez CR esetében miért ne történhetne meg ugyanígy? Volt egy gyenge időszaka, kezd alakulni a játéka, rendre betalál, veszélyes a kapura, ismét jól lövi a szabadrúgásokat, és motivált. Miért nem lehet csak simán vàrni és szurkolni a csapatnak és neki is? Nem ugyanaz a célunk itt? Hogy sikeres legyen a csapat? Hogy BL-t nyerjünk? Miért kell állandóan kritizálni mindenért mindenkit? Miért nem lehet örülni annak hogy fejlődik, azért az megállapítható, hogy egyre jobban játszik... Csak azért mert ő CR, és van neki egy stílusa, még nem kell homokba dugni a fejünket,és megállás nélkül ekézni, tisztelet a kivételnek.
Egyébként meg az a baj, hogy sokan itt tényleg mindenbe belekötnek, és már csak azért is olyan dolgokat láttok bele egy egy hsz-ba, amiről nincs szó. Nem gondolom, hogy van itt olyan, akit csak egy egy játékos teljesitmenye érdekel és csak neki szurkol. Akik itt vannak, főleg olyanok akik már régota forumoznak, elsősorban Real Madrid drukkerek, de azért lehet irni arrol hogy szurkolunk CR-nek is es szovatesszük az egyéni teljesítményt is.
Egyébként még valami: Messinek is volt jó egy éve amikor gólképtelen volt, szenvedett minden meccsén, a nagy csapatok ellen eltűnt, de még a kicsiknek sem tudott gólt rúgni. Aztán mi lett? Megújult, és nézzétek meg hogy futballozik Neymarral és Suarezzel.
Ez CR esetében miért ne történhetne meg ugyanígy? Volt egy gyenge időszaka, kezd alakulni a játéka, rendre betalál, veszélyes a kapura, ismét jól lövi a szabadrúgásokat, és motivált. Miért nem lehet csak simán vàrni és szurkolni a csapatnak és neki is? Nem ugyanaz a célunk itt? Hogy sikeres legyen a csapat? Hogy BL-t nyerjünk? Miért kell állandóan kritizálni mindenért mindenkit? Miért nem lehet örülni annak hogy fejlődik, azért az megállapítható, hogy egyre jobban játszik... Csak azért mert ő CR, és van neki egy stílusa, még nem kell homokba dugni a fejünket,és megállás nélkül ekézni, tisztelet a kivételnek.
- morientes
Már elnèzèst,de nem hiszem hogy megèrtettèl.Már elnézést, de miért nem lehet beszélni egyéni rekordokról? Azért nehogy már minden tiltott legyen, csak, mert CR.
Lehet orulni a rekordoknak,de mikor valaki a csapat folè helyezi ezeket a rekordokat,azzal a buzi kávès smile-kal,az bicskanyitogato.Ebbol is látszik hogy nem a csapatnak szurkol,(mert hogy a realon kivul mèg legalább otnek),mit baszik o rá,hogy sikeres a csapat vagy nem,csak a "kicsi fiai" szorják a golokat a fifában.Ès nem tèged kritizállak Remy,egyáltalán nem.
Fantasztikus futballista,tènyleg,de akkkr is azt mondom,hogy top meccseken már nem kèpes a hátára venni a csapatot,mint règen,ès ez engem elszomorit,akkor is ha dekázva mászik fel a csomolungmára.
De cáfoljon rám,azonnal megkovetem,mert nagy tiszteloje vagyok a pályafutásának.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az első soroddal megint meggyőztél arról, hogy fogalmad sincs, hogy miről írok. Tényleg elengedem én is.
Amúgy meg írd a blogodra, ott nem kötnek bele sokan talán.
Amúgy meg írd a blogodra, ott nem kötnek bele sokan talán.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Érdekes, többek között te is mondtad korábban, ha jól emlékszem, hogy nem kell mindenkit megverni egy BL-győzelemért. Ergo, ha kaphatunk gyengébb csapatot, miért jöjjön mondjuk a Barca vagy a Bayern? Néha azért egy kicsit túl is lehet nézni azon, hogy CR benne van egy hozzászólásban, mert nem biztos, hogy azt jelenti kifejezetten, hogy "csakaCR".
Amúgy meg, ha már az is baj, hogy valaki nem dicsőít, de egyéni rekordról beszél, akkor azt hová írja itt a fórumon, ha nem a saját topicjába?
Amúgy meg, ha már az is baj, hogy valaki nem dicsőít, de egyéni rekordról beszél, akkor azt hová írja itt a fórumon, ha nem a saját topicjába?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Örülök, hogy van még rajtam kívül olyan, akinek átjött a dolograshidm írta:A csapatot meg szarjuk le? Vagy esetleg nevezzük át a csapat nevét FC Cristiano Ronaldo-ra?BBeno írta:Ronci nyugodtan rámehet a saját rekordjára idén. főleg ha a wolfsburg lesz a kövi ellen.
Ha én ilyen elvetemült Cé fanboy lennék, mint itt egyesek, akkor nem Wolfsburgot meg Fradit szeretnék ellenfélnek, csak, hogy rúghasson 5 gólt, mert akkor ellép Messitől, meglesz a 100 gólja. Nem pasztmek. Én erős csapatot akarnék, hogy annak bacasson 1-2 gólt és befogja a károgók száját. Ami lehet, hogy így lesz, meglátjuk a párosítás után.
De itt sokaknak az a fontos, hogy kis csapat legyen, sok gólt rúgjon, mert azzal a Real is jól jár. Ergo Cé rúgja majd tovább a csapatot, holott ahogy lejjebb elemeztük, a kicsit ellen nélküle is menne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Már elnézést, de miért nem lehet beszélni egyéni rekordokról? Azért nehogy már minden tiltott legyen, csak, mert CR.morientes írta: Már elnèzèst de,-ki a lofaszt èrdekelnek a rekordjai.
Nyerjen a csapat,az a lènyeg,mármint a real mert ez veled kapcsolatban nem biztos hogy evidens.Rekordok...mi ez bazmeg foci vagy a guiness...
Navas topicjában nem látom ezeket a csapat az első, nem az egyéni dolgok hsz-eket. Vagy ott lehet szurkolni a gyengébb csapatért? Wolfsburg vagy PSV?
Mondjuk, ha egy Wolfsburgot kapunk, akkor az egyenesen arányos azzal, hogy mindenki jól jár nem csak CR. (papíron)rashidm írta: A csapatot meg szarjuk le? Vagy esetleg nevezzük át a csapat nevét FC Cristiano Ronaldo-ra?
Amúgy meg eddig hiányoltátok a gólokat, de ha CR gól-t, gólokat lő, akkor azzal a csapat is jól jár(hat). És továbbra sem arról van szó, hogy csak a CR a lényeg.
Kezd kicsit üldözési mániába menni az egész dolog, pedig SENKI nem arról beszél, hogy mennyire tökéletes és minden idők legjobbja CR.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
A csapatot meg szarjuk le? Vagy esetleg nevezzük át a csapat nevét FC Cristiano Ronaldo-ra?BBeno írta:Ronci nyugodtan rámehet a saját rekordjára idén. főleg ha a wolfsburg lesz a kövi ellen.
- morientes
Èn viszont nem csak.Ja,ès pro-ès kontra.Mert azokra is gondoltam,akik szerint nem èr már egy kalap szart sem.Mármit azzal hogy nem kezelik a helyèn.Remy írta:Azzal kezdeni nem tudunk semmit. Én a fórumra gondoltam.Realista24 írta: A fórumon lehet, hogy változott valamit a megítélése, de világszinten nem tapasztalni ezt.
Már elnèzèst de,-ki a lofaszt èrdekelnek a rekordjai.BBeno írta:Ronci nyugodtan rámehet a saját rekordjára idén. főleg ha a wolfsburg lesz a kövi ellen.
Nyerjen a csapat,az a lènyeg,mármint a real mert ez veled kapcsolatban nem biztos hogy evidens.Rekordok...mi ez bazmeg foci vagy a guiness...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Ha már szóba került:
2012 szeptemberében még így állt a dolog
Messi 51
Ronaldo 38
Most meg úgy állunk, hogy
Messi 82
Ronaldo 90
CR ha lelép egy PSG-be mondjuk, ott is tud még hozni 10 gólokat, Ibra is hozott. Szóval én személy szerint remélem, hogy nem Messi fogja megelőzni, a 100 gólt pedig innen, ha semmi nem jön közbe már csak ő éri el előbb.
2012 szeptemberében még így állt a dolog
Messi 51
Ronaldo 38
Most meg úgy állunk, hogy
Messi 82
Ronaldo 90
CR ha lelép egy PSG-be mondjuk, ott is tud még hozni 10 gólokat, Ibra is hozott. Szóval én személy szerint remélem, hogy nem Messi fogja megelőzni, a 100 gólt pedig innen, ha semmi nem jön közbe már csak ő éri el előbb.
Cristiano Ronaldo az 57. mérkőzésén lépett pályára a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában, ezzel Xavit lehagyva egyedüli csúcstartóvá lépett elő.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Engedjétek el, ne törődjetek velem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Most komolyan kerdezem, mert nem ertem. Mi volt a baj a hozzaszolasaval? Leirt egy tenyt. Es?Realista24 írta:És akkor csodálkoztok, ha "nektek" megy valaki.Remy írta:Ha minden igaz, már 8 góllal vezet Messi előtt a BL-ben. Pedig volt hátránya, nem is kevés...
Kell az a Wolfsburg, vagy egy jó PSV
- Remy
- Kapcsolat:
Egy tényt írtam le. Már ez is probléma? Nem kell ezt túlgondolni.istimester írta:Nem látja bele, csak nem tudsz szöveget értelmezni.Remy írta:WTF? Most ebben mi volt a rossz?
Ne lássad bele, hogy most Ő a mindenható a csapatban, mert nem azért írtam.
Ha meg a Wolfsburg meg a PSV, mint könnyű ellenfél miatt gondoljátok azt, hogy megint csak CR-nek szurkol az ember, akkor megint tévedtek. Csapat szempontjából is jobb, ha ők jönnek, mint valami nagy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2016. március 8., kedd 23:43-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Köszi Isti.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nem látja bele, csak nem tudsz szöveget értelmezni.Remy írta:WTF? Most ebben mi volt a rossz?
Ne lássad bele, hogy most Ő a mindenható a csapatban, mert nem azért írtam.