Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

Casso

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 26., vasárnap 12:45

Evra meg 1 szent. :roll: Ott provokálta őt a nézőkkel...

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 26., vasárnap 12:45

Erti írta:Most erre meg én mondhatom, hogy háttérinfó nélkül.
nem.
azt mondtad, egy balhéja volt.
nézd ezt írtad:
Milyen magatartással? Volt egy harapásos balhéja, amit túlságosan felfújnak és ennyi.
erre mondtam hogy két harapásos balhéja is volt.
Erti írta:Nem arról volt szó hányszor harapott, hanem arról, hogy Ivanovic megharapását fújják csak fel
szerintem nem erről volt szó de mindegy.
erről is beszéltünk igen, de nem ez volt a lényeg.
nana, azért az nem ilyen egyszerű volt, a kis ártatlan evra legalább akkora patkány volt, mint az uru...
tény, nem 1 szimpatikus játékos - finoman szólva - de képességei azok vitathatatlanok, és nem is 60 milliónál kezdődik az ára. én nem lennék szomorú, ha jönne.
persze evra se szent. de én simán kinézek suarezből bármit.
te nem lennél szomorú ha jönne, én meg rohadt ideges lennék. inkább tartsuk meg higuaint. suarezt itt a média kikezdené, meg mi lenne ha piquébe harapna bele egy el clásicon? hogy ki kezdenék egy olyan után?
igazolnánk egy újabb támadófelületet, aki ráadásul a legmagasabb szinten -szerintem- még nem bizonyított, és aki elég önző játékos. a folyamatos színészkedéseiről, reklamálásairól nem is beszélve.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 26., vasárnap 12:44

Pedig az egyik legjobb csatár a világon. A viselkedése mondjuk undorító, de én szeretem őt. :mrgreen:

Az angol média szokás szerint ezt is felfújja.
Na ne viccelj már. Ha nem lett volna most ez a balhéja, meg előtte az evras, ugyanúgy rühellném a faszit. Színészkedik, pofázik, rúg, csíp, harap, magyaráz, lököd, alattomos....Remélem a közelébe nem jön a csapatnak. De mivel állítólag a vezetőség is figyelmet szokott fordítani a játékos általános viselkedésére is,nem hinném, hogy fenyeget a veszélye annak, hogy itt köt ki.

Falcao 12 millát fog keresni? Az mondjuk nem kevés baszki...

Úgy néz ki, hogy ebben a szezonban tényleg lesznek komoly változások, játékoskeringők. Az edzőknél nagyon régóta nem látott váltások voltak, és úgy néz ki a játékosoknál is lesz bőven mozgás.
Az Ajaxos után szinte senki sem szólta le
Kapott 7 meccset vagy mennyit...És azért nem szólták le, mert nem is nagyon tudtak róla az emberek, speciel én sem, pedig elég tájékozott vagyok általában a hírekkel. Hogy mit csinál valaki az ajaxban, az a kutyát nem érdekli.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 26., vasárnap 12:42

ott volt az evra féle eset. ott is eltiltották jó pár meccsre, utána nem volt hajlandó vele kezet fogni
nana, azért az nem ilyen egyszerű volt, a kis ártatlan evra legalább akkora patkány volt, mint az uru...
tény, nem 1 szimpatikus játékos - finoman szólva - de képességei azok vitathatatlanok, és nem is 60 milliónál kezdődik az ára. én nem lennék szomorú, ha jönne. :-)
akkor térjünk át arra hogy még messinél is önzőbb. szerinted elférne így cr mellett?
amég szerencsétlenek játszottak mellette, tényleg nagyon önző volt, de azért coutinhoval meg sturridgeal tolt már ügyes kis összjátékokat.

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 26., vasárnap 12:40

Galacticos írta:erre most mondjam megint hogy háttérinfó nélkül?
Hát neked meg mi bajod van velem? A Vidalosat elnéztem. Egyszer csak elnézhetek már valamit
Galacticos írta:kétszer is harapott, még az ajaxban is.
Most erre meg én mondhatom, hogy háttérinfó nélkül. Nem arról volt szó hányszor harapott, hanem arról, hogy Ivanovic megharapását fújják csak fel. Az Ajaxos után szinte senki sem szólta le

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 26., vasárnap 12:36

Erti írta:
sonic írta:Az a baj hogy nem csak az az egy balheja volt. Nem csak egy jatekost harapott meg, emellett rasszista megnyilvanulasai is voltak mas jatekos iranyaba...
2 igazi balhéja volt a mostani és az Ajaxos. Az Evrás Rasszista balhéja egy vicc volt. Beszólt neki valamit és a sértődékeny szegény Evra akit egész életében csak bántottak a bőrszíne miatt megsértődött. Ilyen balhéba az angol bajnokságban bármelyik nem "kisebbséghez" tartozó ember könnyen belekerülhet. Ott már kitört a néger uralom, ha már rosszul nézel rájuk minden rossznak le vagy hordva
oké akkor a magatartása oké és amiatt hozhatjuk.
akkor térjünk át arra hogy még messinél is önzőbb. szerinted elférne így cr mellett?

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: miró » 2013. május 26., vasárnap 12:34

Monaco: Falcao átesett az orvosin, hétfőn aláír - sajtóhír
nem tudom volt-e már. :'(
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 26., vasárnap 12:33

sonic írta:Az a baj hogy nem csak az az egy balheja volt. Nem csak egy jatekost harapott meg, emellett rasszista megnyilvanulasai is voltak mas jatekos iranyaba...
2 igazi balhéja volt a mostani és az Ajaxos. Az Evrás Rasszista balhéja egy vicc volt. Beszólt neki valamit és a sértődékeny szegény Evra akit egész életében csak bántottak a bőrszíne miatt megsértődött. Ilyen balhéba az angol bajnokságban bármelyik nem "kisebbséghez" tartozó ember könnyen belekerülhet. Ott már kitört a néger uralom, ha már rosszul nézel rájuk minden rossznak le vagy hordva
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erti 2013. május 26., vasárnap 12:34-kor.

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2013. május 26., vasárnap 12:32

Szvsz Suárez az egyik legjobb csatár jelenleg, csak ugye a viselkedése nem a legmegfelelőbb :kivagyhe: Pepe után lenne még egy ember, akit a média szétszedhet.. Pedig ő hozható lenne , és inkább érte fizessünk 35-40 milliót, mint Cavaniért 60-at.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 26., vasárnap 12:28

Erti írta:Milyen magatartással? Volt egy harapásos balhéja, amit túlságosan felfújnak és ennyi. Csapattársaival nem emlékszek, hogy lett volna valaha is balhéja, úgyhogy szerintem nyugodtan jöhet
Az a baj hogy nem csak az az egy balheja volt. Nem csak egy jatekost harapott meg, emellett rasszista megnyilvanulasai is voltak mas jatekos iranyaba...

Javasolnam a vezetosegnek hogy ha Suerezt igazoljak le akkor meg johetne melle egy hasonlo kepessegu csatar is hogy azon a 20 meccsen amikor o eltiltott legyen kit berakni....

Viccnek is rossz Suarez!
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 26., vasárnap 12:27

Erti írta:Milyen magatartással? Volt egy harapásos balhéja, amit túlságosan felfújnak és ennyi. Csapattársaival nem emlékszek, hogy lett volna valaha is balhéja, úgyhogy szerintem nyugodtan jöhet
erre most mondjam megint hogy háttérinfó nélkül?
kétszer is harapott, még az ajaxban is.
fel lett fújva? mondmár el hogy jut valakinek eszébe beleharapni a másikba? lökje meg, üsse meg, rúgja meg. de harapni milyen elmebetegnek kell ehhez lenni?
Erti írta: Volt egy harapásos balhéja,
ott volt az evra féle eset. ott is eltiltották jó pár meccsre, utána nem volt hajlandó vele kezet fogni, a folyamatos színészkedései, a reklamálásai..pfuj. az egyik legundorítóbb játékos aki ma játszik. ez nagy szó mert vannak danialves meg jordi albák is a kalapban.

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 26., vasárnap 12:27

Úgy néz ki Falcao tényleg Monacoba igazol. Állítólag holnap már alá is ír

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ir-2248147

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 26., vasárnap 12:27

Most isszuk meg annak a levét, hogy 2011 és 2012 nyarán sem erősítettünk megfelelően, Modricon és Varanen kívül. Aki akkor hozható lett volna (Agüero, Vidal, Pogba, Neymar, Lucas stb.)
hát igen, mert akkor elvakított mindenkit a rekordokkal teletűzdelt bajnoki győzelem, akkor még mindenki szép és jó kisfiú volt, csak ugye most már nagyon kijöttek a gyengeségek

eddig jól haladunk, vidalt, aguerot, neymart lehúzhatjuk a képzeletbeli listáról :kivagyhe:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 26., vasárnap 12:25

Galacticos írta:amúgy 433ban a 3kp-közül az egyik helyen én kevin prince boatenget is eltudnám képzelni. :-)
tavaly simán hoztam volna, de most azt sem tudom mi van vele, elvileg nagyon halvány szezonja volt ez a mostani.
kpra egyértelműen gündogant favorizálnám, habár verratti játéka is tetszett. jó lenne, ha újra a kpkról szólnának a hírek, és nem a Rooney, Bale, Cavani, eddig Neymar, és ehhez hasonló játékosokról...

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 26., vasárnap 12:22

madridronie írta:Ez így konkrétan nem igaz; bejelentkeztünk mi és a MU. is érte, csak míg José és Fergie nem volt hajlandó megadni érte a 35-40 millát, addig Leonardoéknak ez nem esett nehezükre! Nyár előtt egyébként többször lenyilatkozta, hogy úgy érzi megérett rá és a további fejlődése érdekében most már át kell jönnie Európába; a történet végét meg már ismerjük!
Attól, mert a PSG több pénzt ajánlott érte, még nem volt kötelező aláírnia oda. Mondhatta volna a klubjának, hogy ő oda nem ír alá fogadják el más ajánlatát is. Tehetett volna érte ott akárki ajánlatot ő akkor is a PSGbe ment volna valószínűleg
Suarezzel meg ne hülyéskedjünk már, ez az ember hogy kerülne már hozzánk ilyen magatartással? :|
Milyen magatartással? Volt egy harapásos balhéja, amit túlságosan felfújnak és ennyi. Csapattársaival nem emlékszek, hogy lett volna valaha is balhéja, úgyhogy szerintem nyugodtan jöhet

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 26., vasárnap 12:19

Gustavo a Bayernből nem került még szóba ?
Na őt énis szívesen látnám, nem gondolnám hogy túlzottan elégedett a helyzetével pedig a képességei alapján többre hivatott, pont ilyen játékost keresünk a kp-ra aki védekezésben jó, és technikailag is képzett. Rákérdeznék róla a Bayernél , de még csak egy pletyka sem volt róla.

Suarezzel meg ne hülyéskedjünk már, ez az ember hogy kerülne már hozzánk ilyen magatartással? :|

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 26., vasárnap 12:17

amúgy 433ban a 3kp-közül az egyik helyen én kevin prince boatenget is eltudnám képzelni. :-)

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 26., vasárnap 12:12

Lucas a PSGbe akart menni
Ez így konkrétan nem igaz; bejelentkeztünk mi és a MU. is érte, csak míg José és Fergie nem volt hajlandó megadni érte a 35-40 millát, addig Leonardoéknak ez nem esett nehezükre! Nyár előtt egyébként többször lenyilatkozta, hogy úgy érzi megérett rá és a további fejlődése érdekében most már át kell jönnie Európába; a történet végét meg már ismerjük! Karrierépítés szempontjából Hazardhoz hasonlóan, ő is nagyon jól és megfontoltan, átgondoltan cselekszik, pár év múlva talán ismét megpróbálhatjuk elcsábítani akár mind2-t! :coffee: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. május 26., vasárnap 12:17-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 26., vasárnap 12:11

Galacticos írta:vidal miért volt 2011ben elhozhatatlan? ezt honnan veszed?
Ja, elnéztem. Valahogy most az volt bennem, hogy Vidal 2010ben ment a Juventusba.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2013. május 26., vasárnap 12:08

Gustavo a Bayernből nem került még szóba ?
Martinez mögött nem sok szerephez jut. :roll:

Vissza: