vidal miért volt 2011ben elhozhatatlan? ezt honnan veszed?Erti írta:Vidal akkor is szinte elhozhatatlanok voltak
megint háttérinfó nélkül...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 26., vasárnap 12:07
vidal miért volt 2011ben elhozhatatlan? ezt honnan veszed?Erti írta:Vidal akkor is szinte elhozhatatlanok voltak
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 26., vasárnap 12:05
Ezek közül egyedül Pogba lett volna hozható tavalyFenomen írta:Most isszuk meg annak a levét, hogy 2011 és 2012 nyarán sem erősítettünk megfelelően, Modricon és Varanen kívül. Aki akkor hozható lett volna (Agüero, Vidal, Pogba, Neymar, Lucas stb.)
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. május 26., vasárnap 12:03
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 26., vasárnap 12:02
Az angol média szokás szerint ezt is felfújja. Amikor Hollandiában harapot senki sem foglalkozott vele. Az Evras ügy pedig egyszerűen vicc. Angliában már néger uralom van. Ott ha már egy rossz szót beszól egy néző valamelyik feketére már viszik is a rendőrökCasso írta:Pedig az egyik legjobb csatár a világon. A viselkedése mondjuk undorító, de én szeretem őt.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 26., vasárnap 11:55
Jaja, elég jók szoktak lenni a DC-n ezek a blogok!Elég jó cikk, ez is egyéni vélemény, sok dologban egyetértek a szerzővel.
+ MarceloCasillas, Ramos, Varane, Modric, Özil, Cristiano és Benzema akikre építeni kell a csapatot.
Ezzel is teljes mértékben és tökéletesen egyetértek!Olyan nagyon nem kell még kétségbe esni, mert megoldható még az, hogy miénk legyen az egyik legjobb csapat. (mármint most is az nagyjából, de bőven erősödhetünk még. Ha megoldjuk a középpályát 2 igazolással, illetve találunk egy embert a jobb szélre, akkor nem lesz olyan nagy gond. Ha taktikailag átmegyünk egy földön lévő játékba, akkor én Benzema miatt sem fogok aggódni annyira, Zidane-t is visszahozzuk mellé, szerintem alkotni fog jövőre. Carvajal is sokat számíthat a jobb oldalon, nevetséges szinten voltunk ott idén. Marcelo visszatérése is sokat számíthat. Igazából a jobb oldali támadó pozíció az, ahova kéne valaki. Bár van egy olyan sejtésem, hogy ha már egyszer itt van Özil, ő lesz nyomva...Jó lenne, ha elkezdene normálisan játszani.
Egyre inkább úgy tűnik, hogy tényleg előlépett potenciális érkezővé! Miután Falcao, Agüero OFF és tegnap Jupp bácsi gyakorlatilag elböffentette, hogy hamarosan (néhány nap múlva) már Lewandowski is a Bayern Münchent fogja erősíteni; így Cavani mellett Suárez lehet végül az egyik befutó!Mi igaz abból, hogy Suárezzel tárgyalunk? Istenem, de örülnék neki. :-)
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. május 26., vasárnap 11:54
kinek kell neymar meg agüero? felhozzuk jesé-t moratát- megvesszük casmiro-t visszavásároljuk carvajalt és megvan oldva mindenRaúlRealMadrid írta:Neymar, Agüero off... éljen!
Megmondtam, hogy nem lesznek itt nagy mozgolódások...
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 26., vasárnap 11:53
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 26., vasárnap 11:52
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 26., vasárnap 11:51
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. május 26., vasárnap 11:50
Jézusom, hát akkor ugranék le a 8.-ról ha ő lenne az alternatívánk Ha 1 nevet kellene mondanom, akit a legjobban rühellek és még Dani Alvesnél is túltesz, na az pont Suarez. Remélem ez egy vicc csak. Mindjárt megnézem az angol hírportálokat.Mi igaz abból, hogy Suárezzel tárgyalunk? Istenem, de örülnék neki.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 26., vasárnap 11:49
isten mentsen suareztől.Casso írta:Mi igaz abból, hogy Suárezzel tárgyalunk? Istenem, de örülnék neki.
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 26., vasárnap 11:43
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 26., vasárnap 11:43
Ez a középpálya masszív öngyilkosság lenne. Ráadásul ha valami csoda folytán jönne Vidal, akkor mehetne a padra? Teljesen irreális csapat.Modric, Veratti - Isco -Bale, CR, Cavani
Igen, esély sincs rá, ez van. Azt mondtam mindig, hogy nincs olyan, hogy valaki nem hozható, csak meg kell fizetni. Na nála olyan összeg kellene, ami mindenféle racionalitást nélkülöz, ennyit már nem ér. Akkor rá kell menni Gündoganra, Verrattira, akár Pogbára (bár gyanítom vele is az a helyzet, mint Vidallal).Vidalt meg el lehet felejteni, a City 40 millás ajánlatát is visszadobták, meg a pletykák szerint a 40 millió + Higut is. Ennél többet Perez sem tud ajánlani. Vagy adjuk oda Coentraot, Higut, DM-et meg 40 milliót?
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 26., vasárnap 11:42
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 26., vasárnap 11:39
Nálam az a középpálya még mindig nagyon vérszegény lenne. 3 ember kellene oda, vagy ha mindenképpen kettőt akarunk, akkor nem a Modric-Verratti vonal a megfelelő.pulci írta:Lemaradtunk Neymarról ez van nem ő az első és nem is az utolsó most kíváncsi leszek Perez reakciójára nagyon csalódott volt a sajtó előtt egyáltalán nem látom rajt azt az optimizmust ami megvolt 2009-ben
Ez érthető is hisz nincs minek örülni nagy szarban vagyunk fejünk fölé nőttek már a németek is akik csak még jobbak lesznek de nincs idő keseregni reagálni kell!
Most már nem maradhatunk le Bale-ről is és minél előbb tető alá kell hozni az Isco és Carvajal ügyeket valamint a vkp. poszt megerősítését. Az én álomcsapatom így nézne ki:
Casillas - Marci, Ramos, Varane, Carvajal -- Modric, Veratti - Isco -Bale, CR, Cavani
Pad: Lopez, Arbeloa, Nacho, Pepe, Alonso, Vidal, Özil, Benz
Szerintem ez egy minden szinten ütőképes csapat lenne kérdés továbbra is lemaradunk a kiszemeltekről és beérjük 2., 3. opcióval vagy mi is odacsapunk piacon!!!
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 26., vasárnap 11:38
Sajnos ebből max. az olcsóbb lenne igaz, de nem akar onnan elmenni.rm22 írta:ezért kéne inkább reus olcsóbb és mozdíthatóbb
HozzászólásSzerző: rm22 » 2013. május 26., vasárnap 11:37
ezért kéne inkább reus olcsóbb és mozdíthatóbbCsak hogy mi nem középcsapat vagyunk, mint a Tottenham, ellenünk keményen beáll az ellen sündisznóba, aztán leshetünk amikor nem tudjuk feltörni a védelmet, mert Bale csak akkor tud mutatni valamit ha van előtte tér.
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. május 26., vasárnap 11:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 26., vasárnap 11:30
Ha a középpályánk rendben lesz, én nem aggódom, amíg itt van CR is.Én továbbra is bízom benne, tudom hogy meg fogja állni a helyét. Állandó bizalom kell neki, és be fog futni.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 26., vasárnap 11:27
Csak hogy mi nem középcsapat vagyunk, mint a Tottenham, ellenünk keményen beáll az ellen sündisznóba, aztán leshetünk amikor nem tudjuk feltörni a védelmet, mert Bale csak akkor tud mutatni valamit ha van előtte tér.dirtyjoe írta:Mert egy szélsőnek ez a dolga. Özil az előtte álló első emberbe lövi a labdát 10 ből 9-szer, Di Maríát hagyjuk is. Pont hogy kéne a lendület, nem feltétlen jó az hogy leáll az emberrel szemben fél percig, mert meg akar csinálni egy cselt, mint Neymar (ennek ellenére örültem volna neki is).
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem