csababarca írta:
kiserik írta:
Továbbra is értem amit mondassz, csak az a fura, hogy ez a másik oldalnak nincs felróva. Megint az a kettősség, mint sok minden másban. Ha valaki azt mondja éljen Oroszország, akkor egy kecseg, ha azt mondja, hogy éljen USA, akkor azzal nincs semmi baj, (leszögezem, hogy én ilyet nem mondok, ez csak példa) vagy ha valakit az oroszok fizetnek az hazaáruló, ha valakit az amerikaiak, az hazafi.
De ki éljenezik az USA-nak?
Nekem személyesen ha választanom kéne mert pisztolyt tartanának a fejemhez hogy USA vagy Oroszo. akkor USA-t választanám.
De inkább egyik sem, köszi. Kína meg pláne nem.
Szóval én nem tudom mikor éljeneztem az USAt, nem szokásom. A másik, ez a hazaárulózás téma, hát Toroczkai hazaárulózik le minden útjába esőt:D
Én mikor hazaárulóztam bárkit is? Mikor mondtam itt a fórumon az oroszokat pártolókra, hogy kecsegek? Soha. Nem értek velük egyet, de ennyi.
De ez egyébként a kormánypárti narratíva tökéletesen, hogy aki nem rájuk szavaz, nem velük ért egyet az hazaáruló, de már ugye továbbmentek, az nem is magyar.
Nem kell mindent magadra venni. Hadházy például hazaárulózott. Onnan indult az egész. Arra reagáltál Te így:
"Na mindegy, mondjuk ez egy komoly ügy is lehetne, de nem nálunk.
Az viszont tény, hogy Torockai folyamatosan oroszokhoz dörgölőzik a beszédeiben, és rúg bele a "nyugatba" és Ukrajnába.
Persze néha hozzáteszi, hogy az oroszokat se kell félteni, és akkor el van intézve.
Szerintem ennek a Toroczkainak meg kellene maradnia annak, amiben tényleg jó: polgármesternek, és az olyan ügyek feltárójának, mint a Schadl ügy. Az egy becsületes, következetes, és jó munka volt. (most azt hagyjuk, hogy bár a Schadl is milliószálon volt bekötve a fideszbe, de ezekben a videókban is nem a kormányt rugdosta, csak úgy ímmel ámmal, hanem az ellenzéket, és a globalistákat:D)"
Ami a lényeg lenne, hogy ilyen okfejtésre nem emlékszem se tőled, se mástól MZP, Gulyás Marci, Telex és a többi, az USA-val komolyan hírbe hozott szereplőnél sem.
Mondom, mindegy, ilyen hülyeségeken ne vesszünk össze. Ahogyan írtam, a politika hit kérdés, mert a tudása egy átlag embernek túl kicsi hozzá. Beszélgetni, vitázni lehet róla, de veszekedni, sértegetni egymást (nem rád gondoltam mielőtt kiborulsz
) nincs értelme.