Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 27., hétfő 11:09

Elegem van a Spursből. Ha megint elhúzódik augusztusig az igazolás, akkor sírva fakadok. 35+Di María ajánlatot eléjük tolnék, akár bele is mehetnek. Ha nem, akkor meg Reusnál próbálkoznék be. Transferen 30 millió az ára, alatta tuti nem tudnánk hozni. Gündogan+Reus párosért 25+Sahin+Di María, hátha. Valamiért bízom még abban, hogy látnak valamit Angelben.

pulci
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: pulci » 2013. május 27., hétfő 10:51

Megtettük valószínűleg sokadik komoly ajánlatunkat Bale-ért 65 millió font tehát kb. 80 millió euro de így se fogják könnyen adni magukat még sokáig elhúzódhat ez is...
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ^headlines

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 27., hétfő 10:47

Fabio Coentrao nagyon közel áll ahhoz, hogy a Monaco újabb szerzeménye legyen. A játékos ügynöke, Jorge Mendes, a vasárnapi nap folyamán tárgyalt a francia csapattal, és a játékos vételára 18 millió körül lehet majd. Az ügynök 3 játékosát már leigazolta a francia csapat, névlegesen Moutinhót, James Rodriguezt és Falcaót.
25 reálisabb lenne, de hát ezzel hogy rátettük az eladó cédulát a csapat felére ne várjunk komoly ajánlatokat a játékosainkért. 5-8 milliókat fogunk bukni ezzel mindenkinél pl Higuain, Di Maria vagy Coentrao.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 27., hétfő 10:45

Erti írta:megint nézhetjük a kezdőben Arbeloat a jobb oldal helyett a balon
Szerintem meg Nacho nem volt olyan rossz. Ok, a BL-ben lehet még kevés lesz, de nem lehet mindenhol azt lesni, hogy mi van ha az elsőszámú játékos lesérül, stb, mert akkor csupa jó képességű játékosnak kéne melegítenie a padot teljesen feleslegesen.
Erti írta:Zidane már akkor ajánlgatta ide Hazardot mikor még Pellegrini volt az edző. Akkor hallottam először Hazardról
Számomra egyértelmű, hogy Lucast és Hazardot is Mourinho vétózta meg, mivel neki elég volt Di Maria (Özil).
Merci Zizou!

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 27., hétfő 10:42

én örülök neki, hogy neymar barcelonába ment. viszont halvány lila fingom nincs, hogy verrattin és carvajalon kívül kit lehetne és kit kéne hoznunk még. azt viszont tudom, hogy:
-essien
-carvalho
-albiol
-callejón
-coentrao
-khedira
-di maria
-higuain
-kaká

némelyikük megfelelő pótlás után mehet

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 27., hétfő 10:38

A Monaco-t le lehet húzni rendesen.
Attól, hogy milliárdos van a klub élén, még nem hülye. :-)
Ha esetleg megint megsérül vagy nem tudja visszanyerni a formáját megint nézhetjük a kezdőben Arbeloat a jobb oldal helyett a balon
Nacho majd megoldja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 27., hétfő 10:37

ericco írta:Az első kör nem tavaly volt, mikor kékbe öltözött, hanem egy évvel előtte, mikor Varane és Fofana mellett őt ajánlotta Zidane. Ekkor még sehol sem voltak an Angliás nyilatkozatok, mindig a Realt, Barcát és Spanyolországot emlegette, minket az első helyen. Ekkor mondta Mou, hogy neki itt van Di Maria, és ekkor kapott az argentin új szerződést egy év után.
Zidane már akkor ajánlgatta ide Hazardot mikor még Pellegrini volt az edző. Akkor hallottam először Hazardról
Fabio Coentrao nagyon közel áll ahhoz, hogy a Monaco újabb szerzeménye legyen. A játékos ügynöke, Jorge Mendes, a vasárnapi nap folyamán tárgyalt a francia csapattal, és a játékos vételára 18 millió körül lehet majd. Az ügynök 3 játékosát már leigazolta a francia csapat, névlegesen Moutinhót, James Rodriguezt és Falcaót.
Nem kellene eladni. Nem lehet tudni milyen állapotban lesz a következő szezonra Marcelo. Ha esetleg megint megsérül vagy nem tudja visszanyerni a formáját megint nézhetjük a kezdőben Arbeloat a jobb oldal helyett a balon

A Monaco nagyon komoly csapat lehet már jövőre is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erti 2013. május 27., hétfő 10:39-kor.

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. május 27., hétfő 10:36

Minden igaz Coentrao lelép.
Nem örülök neki, de nem is fogok sírni utána.

De, remélem, hogy a 18 millió eurónál többet kérünk, olyan 25-30-at. A Monaco-t le lehet húzni rendesen.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 27., hétfő 10:14

Realista24 írta:Hazard első körben még okosan nyilatkozott, nem is nyomultunk rá Zidane ajánlása után, aztán egyszer csak kékbe öltözött.Lucas Mourinhónak nem kellett.
Az első kör nem tavaly volt, mikor kékbe öltözött, hanem egy évvel előtte, mikor Varane és Fofana mellett őt ajánlotta Zidane. Ekkor még sehol sem voltak an Angliás nyilatkozatok, mindig a Realt, Barcát és Spanyolországot emlegette, minket az első helyen. Ekkor mondta Mou, hogy neki itt van Di Maria, és ekkor kapott az argentin új szerződést egy év után.
Hazard csak Mou döntése után nyilatkozta, hogy még egy évet szeretne a Lille-ben maradni. 2011 nyarán szerintem hajlott volna a váltásra, csak Mou megvétózta, Lucashoz hasonlóan.
Merci Zizou!

G.E.M.A
Kedvenc játékosaid: Rivaldo, Henry, Casillas
Kedvenc csapatod: Katalánok, Ágyúsok, A Trükkös Fák

HozzászólásSzerző: G.E.M.A » 2013. május 27., hétfő 9:32

Én csak a vételárra gondoltam, de ezek szerint tévedtem, sebaj emberi dolog :-)
Én itt csak Bale-t tudom elképzelni. HA idejön szerintem jól teszi bele illik a játékba, gyors, jól cselez(?), és elég nagy lövőereje van. Ha ideigazolna akkor mind két fél szerintem foghatja a száját pénzügyileg mert biztos nem egy Xanyi áron lesz Bale se.
Nem, nem vagyok divatmajom, nem 1 éve drukkolok a klubomnak, nem egy játékos miatt lettem Barcás.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 27., hétfő 9:13

Azért mindenképp érdemes foglalkozni a ténnyel, hogy a Neymar, Lucas, Götze, Hazard négyesből 2-3-an el tudták volna képzelni magukat a Real Madridban, és ezek közül egyik sem jött. Kíváncsi lennék, ki a felelős.
Hazard első körben még okosan nyilatkozott, nem is nyomultunk rá Zidane ajánlása után, aztán egyszer csak kékbe öltözött.
Lucas Mourinhónak nem kellett.
Götzéék elmondták, hogy nem akart külföldre igazolni, választhatott volna jobb ajánlatot is, de a Münchenbe akart menni.
Neymar esetét nehéz megítélni szerintem, ez nagyon sok tényezős.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 27., hétfő 9:11

G.E.M.A írta:inden esetre biztos nem lehet 50 milla fölött hiszen hivatalosan 22 millánál megálltunk a licittel, mégis azt írják 50 milla volt.
Ha egy ici-picit gondolkodnál mielőtt vergődöl mindenki jobban járt volna. Am igazad van, lehet megálltak 22 milliónál, és ennyit is fizettek a Santosnak, ami Neymar 55%-t birtokolja. És gondolom nem hagyták, hogy a maradék 45% -a régi tulajok kezében maradjon, tehát egy kis matek után kijön 18 milla a többieknek. Ez már alaphangon 40 és erre jön még a tavalyi biztosítási záradék, szépen magyarán kenőpénz.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 27., hétfő 9:09

Azért mindenképp érdemes foglalkozni a ténnyel, hogy a Neymar, Lucas, Götze, Hazard négyesből 2-3-an el tudták volna képzelni magukat a Real Madridban, és ezek közül egyik sem jött. Kíváncsi lennék, ki a felelős. Ha megy Di Maria, csakis Bale-lel vagy Reus-szel szabad őt helyettesíteni. Más játékos nincs a piacon, aki akkora előrelépést jelentene az argentinhoz képest.
Merci Zizou!

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 27., hétfő 8:46

Ha minden igaz ma éjfélkor Perez a Cadena Ser vendége lesz, ahol többek között a választásokról fog beszélni, illetve szó eshet pár lehetséges igazolásról és Ancelotti-ról is.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 27., hétfő 8:45

Realista24 írta:Na, egy lap szerint így néz ki a buli
15,4 millió a Santosnak
11,2 millió a DISnek
1,4 millió a Teisának
30 millió a családnak

Aztán egy másik elmélet:
74 millióba került összesen: Santosnak 55%, Dis 40%, Teisa 5%

Harmadik szerint
32 milliót kaptak a tulajdonosok és 50-et a család.

Valamint említést tesznek arról, hogy a Real 35öt fizetett volna a Santosnak, és 45öt a családnak.

De biztos 22 millió volt :smile:

PS.: a milliók természetesen euróban vannak, nem forintban vagy lírában.
félszemű tito nem csak a szemét, hanem az összeadási képességét is elvesztette.
jólvan, nem csalódtam, jövő szezonban is lehet majd őket köpködni, nem változnak ezek a szutykok soha, remélem ancelotti olaszosan fogja lebaszni őket :D
Kép
Kép
Kép

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 27., hétfő 8:43

Realista24 írta:
Úgy bírom az ilyen embereket akik ha már máshova megy az akit ide akartak máris egy kalap sz-r
Minden esetre biztos nem lehet 50 milla fölött hiszen hivatalosan 22 millánál megálltunk a licittel, mégis azt írják 50 milla volt.
Eleve 28 millióról írnak, és ez az 55%-ra vonatkozik, de ne zavarjon, meg amúgy gondolom biztos jobban értesült vagy, mint a spanyol újságírók (írhattam volna még sok másik portált, országot, úgyhogy ebbe ne kapaszkodjon bele senki). :-)
Arról a 10+X millióról nem is beszélve, amivel megkentétek a Neymar familyt. Ez a biznisz nektek is úgy 60-70 millió körül fájt. De már hozzászoktunk, hogy ti majd a 28-at fogjátok mindenhol nyomatni. Ez volt Zlatannál és Alexis Sancheznél is. Utóbbi esetben az Udinese elnökének kellett nyilatkozatott tennie és helyrerakni a dolgokat, hogy ne nézzék madárnak, mert olcsón adta el a játékosát, mivel a Barca mindenhol kevesebb átigazolási összeget tüntetett fel, mint az valójában volt.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 27., hétfő 8:38

Na, egy lap szerint így néz ki a buli
15,4 millió a Santosnak
11,2 millió a DISnek
1,4 millió a Teisának
30 millió a családnak

Aztán egy másik elmélet:
74 millióba került összesen: Santosnak 55%, Dis 40%, Teisa 5%

Harmadik szerint
32 milliót kaptak a tulajdonosok és 50-et a család.

Valamint említést tesznek arról, hogy a Real 35öt fizetett volna a Santosnak, és 45öt a családnak.

De biztos 22 millió volt :smile:

PS.: a milliók természetesen euróban vannak, nem forintban vagy lírában.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 27., hétfő 8:31

G.E.M.A írta:Úgy bírom az ilyen embereket akik ha már máshova megy az akit ide akartak máris egy kalap sz-r :roll:
Minden esetre biztos nem lehet 50 milla fölött hiszen hivatalosan 22 millánál megálltunk a licittel, mégis azt írják 50 milla volt.
és ha 1 törpe volt a leg gólerősebb játékosunk, milyen lessz 2 törpével? :D Hajrá aprajafalva B-)
Azt, hogy a te csapatod mit közöl hivatalosan azzal vigyáznék, több helyen olvasni 22-25-28-30 millákat, plusz ott van az előszerződés amit 1 éve szajkóznak amiért szintén fizettetek, egyesek szerint 10 mások szerint 40 milla.

Akkor a 22 millió+10(vagy 40) az máris 32 vagy 62 millió euró, csak ugye ezt hivatalosan nem fogják beismerni mert az nem szabályos.

De egy szó mint száz, mindenki azt hisz el amit akar.

off
miért nem tudok szmájlikat betenni? mindig felugrik a lap tetejére mikor betennék egyet.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

G.E.M.A
Kedvenc játékosaid: Rivaldo, Henry, Casillas
Kedvenc csapatod: Katalánok, Ágyúsok, A Trükkös Fák

HozzászólásSzerző: G.E.M.A » 2013. május 27., hétfő 8:19

Úgy bírom az ilyen embereket akik ha már máshova megy az akit ide akartak máris egy kalap sz-r :roll:
és ha 1 törpe volt a leg gólerősebb játékosunk, milyen lessz 2 törpével? :D Hajrá aprajafalva B-)
Nem, nem vagyok divatmajom, nem 1 éve drukkolok a klubomnak, nem egy játékos miatt lettem Barcás.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 27., hétfő 8:16

Mi ajánlatunk 100 millió volt, 30 a Santos-nak, 10 hogy minket válasszon, a többi a családé aláírás pénzként, sőt kifizettük volna a 40 milliót is ami a Barca Neymar előszerződés felmondási záradéka lett volna.
Ezt én is olvastam, és azért ezt már nem hiszem el. 140 milliót képtelenségnek tartok, hogy kifizettünk volna.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: