Semmi baj nincs... Korán kaptunk egy taknyos gólt. Amùgy egy támadóbb kp- kéne és ennyi. Isco nagyon kéne.Galacticos írta:coentrao?realistahuni írta:Bale, Coentrao és Carvajal má-már idegesítően gyenge.
és carvajal?
carvajal valszeg lesen volt james mikor visszatette neki de az volt a legszebb támadásunk.
és conetrao is jó.
Megy a meccs!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Varane is rápörkölte vagy 40-ről
Amúgy viccet félretéve a támadóhármasból James messze a legjobb ma. A védelmünk ma meg
Ki is lőtt egy nézőt úgy a 10-ik sor körül...
Khedira meg elment Németországba most olvasom.
A baj csak az,hogy engedély nélkül...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csabi87 2014. augusztus 22., péntek 23:27-kor.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
én viszont nem vagyok olyan nagyon ideges, mert jobbak vagyunk. (persze az elszúrt ziccerek bosszantanak.)Komolyan nem értem miért nem älltunk fel támadóbban... Xabi-->Isco csere akkorát dobna a játékon, hogy bődület... Nem lennék ideges, ha nem lennénk jobbak, de azok vagyunk és feltosz, hogy nem akar már egy beférni...
Ha ez a kis kupa így elmegy, mondjuk, és lecsorog a meccs 1-0ával, mi meg körbelövöldözzük a kaput az nyilván idegesítő, dehát ez van, ilyen az élet, majd 3 hét múlva szétszedjük őket..
Persze, jöjjön be Isco szorítsuk be a matracosokat, és nyerjük meg a meccset!
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
coentrao a legjobbunk volt az első félidőben, de "idegesítően gyenge"... hát van az úgy, hogy máshogy látjuk a dolgokat, de azért coentraot most elővenni, több, mint érdekes...
jaj te.... érted hogy értem naGalacticos írta:mivel spanyol az anyanyelve.ferni írta:Hámesz meg éledezik, a por qué már jól megy neki
Isco Xabi már a kezdőbe kellett volna, mert ott elméletileg nem olyan stabil a KP, de belefért volna, mert 1 gól nem osztott nem szorzott egy kis túlzással, de így most erre átváltani....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2014. augusztus 22., péntek 23:26-kor.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mutattunk szép dolgokat, csak az a kapott gól ugye..
Meg ezek a mocskos favágók, hogy rühellem ezeket te jó ég...
Meg ezek a mocskos favágók, hogy rühellem ezeket te jó ég...
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Mario Gomezt kellett volna padra leigazolnunk. Tudom hogy egy botlábú és mindenki rühelli.
Rasta írta:Varane is rápörkölte vagy 40-rőlcsabi87 írta:Legalább ő mer lőni 16-on kívülről.
Amúgy viccet félretéve a támadóhármasból James messze a legjobb ma. A védelmünk ma meg
ki is lőtt egy nézőt úgy a 10-ik sor körül...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Galacticos
coentrao?realistahuni írta:Bale, Coentrao és Carvajal má-már idegesítően gyenge.
és carvajal?
carvajal valszeg lesen volt james mikor visszatette neki de az volt a legszebb támadásunk.
és conetrao is jó.
- ikarus93
Benya viszont kuka
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hugo Sanchez, Redondo, A két Laudrup
- Kedvenc csapatod: Real Madrid 1982 óta
Topa, plédául futbalozhatna, futhatna, ilyesmi..... tudod, végül is elvileg azért kapja a fizetését. Nem a facebook fotókért.Vicc, hogy ilyenkor is Benzemat kell elővenni....Mi az istent kéne csinálnia 4 ember között?
És Ace...egyszer sem tudta megtartani. Nézni is kéne a meccset.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Schulcz 2014. augusztus 22., péntek 23:23-kor.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A két portugállal sem lennénk előrébb. A csapat nagy része kritikán aluli, én idáig James-al vagyok elégedett maximum.mert céronaldo elnyomja őket....
...
...
...
oh.
wait.
Bale, Coentrao és Carvajal má-már idegesítően gyenge.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Varane is rápörkölte vagy 40-rőlcsabi87 írta:Legalább ő mer lőni 16-on kívülről.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Komolyan nem értem miért nem älltunk fel támadóbban... Xabi-->Isco csere akkorát dobna a játékon, hogy bődület... Nem lennék ideges, ha nem lennénk jobbak, de azok vagyunk és feltosz, hogy nem akar már egy beférni...
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Ha nézted a meccset, kíváncsi vagyok a véleményedre, Benzemának mit kellett volna csinálnia ? De most komolyan... támadás rá nem jött ki, labdákat mindig jól megjátszotta a rohadt mód letámadó atleti védők mellett (talán egyszer emlékszem mikor nem tudta megtartani).Schulcz írta:Bale meg Benzema a nagy büdös semmit csinálják egész félidőben.....katasztrófális.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Srácok azért a 93ik percet legalább várjuk meg...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ne már....hiszen egylábas lassu középszerű. akkor az nem hamesz hanem lucasikarus93 írta:James nagyon durván tolja
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, CéRó, Zidane, Henry, Figo, Bergkamp
- Kedvenc csapatod: RMCF
Vicc, hogy ilyenkor is Benzemat kell elővenni....Mi az istent kéne csinálnia 4 ember között?
Az ő stílusának (és úgy alapból az egész csapaténak) nagyon nem fekszik ez a faragó brigád.
Ilyenkor valóban jól jönne egy brusztolós, statikus erőcsatár oda előre.
Az ő stílusának (és úgy alapból az egész csapaténak) nagyon nem fekszik ez a faragó brigád.
Ilyenkor valóban jól jönne egy brusztolós, statikus erőcsatár oda előre.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
hát nagyon remélem, hogy Xabi az öltözőbe marad és jön Isco és keményen megrakjuk hátulról ezeket a favágó....
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
James, Fabio, Luka, Dani, Toni, Raphael, akikkel elégedett vagyok. Megvannak a helyzetek, be kéne verni őket.. Még mindig meglehet, de egyértelmű, hogy kell még vki a középpályára, ha elhagy minket Khedira és Di Maria..
Néha nem tudom eldönteni, hogy melyik csapatot rühellem jobban a Barca és az Atletico közül.. Mocskos egy banda, kezdve az edzővel.. pfejjj.
Néha nem tudom eldönteni, hogy melyik csapatot rühellem jobban a Barca és az Atletico közül.. Mocskos egy banda, kezdve az edzővel.. pfejjj.