Rodrygo Goes - 11
Re: Rodrygo Goes - 27
Nagyon rendben lehet fejben, ha oda mert állni, aztán így bevállalta. Örülnék neki, ha többet játszana a bal oldalon, ahol befelé indulva tudna játszani, mivel a jobbon látszóan nem érzi magát annyira otthonosan. Illetve remélem a lövő kedve megmarad.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az a Casemiro vigyorgás miután felkúrta a sarokba Rodrygo a 11-est..epic.
ez a kb. az én fiam, én neveltem fej
(mondjuk a gyerek apja sem sokkal-sokkal idősebb kázmérnál )
ez a kb. az én fiam, én neveltem fej
(mondjuk a gyerek apja sem sokkal-sokkal idősebb kázmérnál )
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Kis pöcsös felrakta azt a tizit rendesen a felsőbe.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Gondolom azért küldte, mert Vini (James is) gratulálni az öltözőbe míg Bale már a golf ütőit fényezte otthon. Marca is lehozta ezt.Berti írta:Lehet érdekes lenne, ha értenék belőle valamit iskiserik írta: Ezt most találtam: https://youtu.be/HOr9wzAh9SE
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
A szöveget én sem értem, csak tetszik, ahogy szerényen fogadja a gratulációkat.Berti írta:Lehet érdekes lenne, ha értenék belőle valamit iskiserik írta: Ezt most találtam: https://youtu.be/HOr9wzAh9SE
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Lehet érdekes lenne, ha értenék belőle valamit iskiserik írta: Ezt most találtam: https://youtu.be/HOr9wzAh9SE
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Asensionak lőttek. Amúgy se volt soha nagy szám, 2-3 jó meccse ha volt, azon is 10-20 perces csere volt. Egy ilyen sérülés után Jeséhez hasonló karrier vár rá kb.Jim írta:Hazard-Rodrygo-Asensio-Brahim maradhatna jövőrewZoLee7 írta: Érdekes lesz a szélső kérdés, ha mondjuk mindenki egészséges lesz. Az nyilvánvaló, hogy James nem szélső, ahogy Isco sem az. Ha a kp-n nincs hely akkor viszlát. Bale elengedte, Asensionak ez a szezon betesz, ő is mehet nyugodtan. Nálam LV is menne, és Vini is minimum kölcsönbe, ott tartok h kb nem marad senki
hátha Hazard és Asensio formába jön addig
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Ezt most találtam: https://youtu.be/HOr9wzAh9SE
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Megneznem baltamadoban is, elvileg az a kedvenc posztja.
Egyebkent Varane robbant be hasonloan, eleg magasra tette a lecet mindjart a palyafutasa elejen.
Egyebkent Varane robbant be hasonloan, eleg magasra tette a lecet mindjart a palyafutasa elejen.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Asensionak eddig formája se volt, hanem periódusai. 2-3 jó meccs után halál. Most meg majd még félteni is fogja magát gondolom.Jim írta:Hazard-Rodrygo-Asensio-Brahim maradhatna jövőrewZoLee7 írta: Érdekes lesz a szélső kérdés, ha mondjuk mindenki egészséges lesz. Az nyilvánvaló, hogy James nem szélső, ahogy Isco sem az. Ha a kp-n nincs hely akkor viszlát. Bale elengedte, Asensionak ez a szezon betesz, ő is mehet nyugodtan. Nálam LV is menne, és Vini is minimum kölcsönbe, ott tartok h kb nem marad senki
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Hazard-Rodrygo-Asensio-Brahim maradhatna jövőrewZoLee7 írta: Érdekes lesz a szélső kérdés, ha mondjuk mindenki egészséges lesz. Az nyilvánvaló, hogy James nem szélső, ahogy Isco sem az. Ha a kp-n nincs hely akkor viszlát. Bale elengedte, Asensionak ez a szezon betesz, ő is mehet nyugodtan. Nálam LV is menne, és Vini is minimum kölcsönbe, ott tartok h kb nem marad senki
Lehet az a baj ZZ is.wZoLee7 írta: Baszki Brahimrol meg is feledkeztem
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Baszki Brahimrol meg is feledkeztem
- ateeemadrid
Brahimot pl ezért lehetett volna többet nyomatni szerintem, tavaly a szezon végén azért megmutatta, hogy elég tehetséges, lv asensio bale vini sornál nálam mindenképp előrébb lenne.wZoLee7 írta:bocs az offért, de ez nem igaz, a válogatott nagyon is érdekli, jelenleg még a sorrend, wales, golf, kétrétegű budi papír, Real MadridKerlon írta:
Van élete, a golf. Meg is mondta, sőt az elmúlt évek nyilatkozataiból az is lejön, hogy a foci neki már csak munka, nem élvezi, hanem csinálja. Ezért szarik bele nálunk és semennyire se tiszteli a társakat és a klubot.
Érdekes lesz a szélső kérdés, ha mondjuk mindenki egészséges lesz. Az nyilvánvaló, hogy James nem szélső, ahogy Isco sem az. Ha a kp-n nincs hely akkor viszlát. Bale elengedte, Asensionak ez a szezon betesz, ő is mehet nyugodtan. Nálam LV is menne, és Vini is minimum kölcsönbe, ott tartok h kb nem marad senki
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
bocs az offért, de ez nem igaz, a válogatott nagyon is érdekli, jelenleg még a sorrend, wales, golf, kétrétegű budi papír, Real MadridKerlon írta:Van élete, a golf. Meg is mondta, sőt az elmúlt évek nyilatkozataiból az is lejön, hogy a foci neki már csak munka, nem élvezi, hanem csinálja. Ezért szarik bele nálunk és semennyire se tiszteli a társakat és a klubot.Whiteheart írta: Ha Bélus folyamatosan lelép a meccsek végéről akkor elképzelhető h marad a RHB 3as (rehab ) és nem fogja kiszorítani Rodryt a kezdőből
https://www.sport-english.com/en/news/r ... ay-7717663
3jára komolyan?? Nincs élete ennek?
Érdekes lesz a szélső kérdés, ha mondjuk mindenki egészséges lesz. Az nyilvánvaló, hogy James nem szélső, ahogy Isco sem az. Ha a kp-n nincs hely akkor viszlát. Bale elengedte, Asensionak ez a szezon betesz, ő is mehet nyugodtan. Nálam LV is menne, és Vini is minimum kölcsönbe, ott tartok h kb nem marad senki
Köszönjük szépen, de a Vini topikban volt a parádé.Realista24 írta: Ja, és szívesen.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ja, és szívesen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Van élete, a golf. Meg is mondta, sőt az elmúlt évek nyilatkozataiból az is lejön, hogy a foci neki már csak munka, nem élvezi, hanem csinálja. Ezért szarik bele nálunk és semennyire se tiszteli a társakat és a klubot.Whiteheart írta: Ha Bélus folyamatosan lelép a meccsek végéről akkor elképzelhető h marad a RHB 3as (rehab ) és nem fogja kiszorítani Rodryt a kezdőből
https://www.sport-english.com/en/news/r ... ay-7717663
3jára komolyan?? Nincs élete ennek?
K
K
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Realista24 írta: Rodrygo Goes became the youngest player to achieve a PERFECT HAT-TRICK in the Champions league history.
18-301 Rodrygo Goes
20-306 Kylian Mbappé
22-312 Michael Owen
22-354 Karim Benzema
24-060 Harry Kane
24-237 Samuel Eto’o
https://youtu.be/_bPCagZ4v3c