Egyéb sportok
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Egyéb sportok
jó vót.
szerencsétlen gidit az ág is húzza, majd a gördeszkások leápolják azt a bokát
gyönnek a franciák a béta usa ellen
szerencsétlen gidit az ág is húzza, majd a gördeszkások leápolják azt a bokát
gyönnek a franciák a béta usa ellen
thereisonly1ronaldo
hehe felbaszta Jokicot, aki megébredt emiatt az OTra...
- hehetheoriginal
ezért nem kéne annyit enni, unathletic white boy minden idők centere emelkedett egy 17 és fél centit....
thereisonly1ronaldo
Komoly a kosár...
- hehetheoriginal
szerb börtönlabda visszajön szép lassan
végére spriccelni fog a málna ahogy nézem, jó lesz
amugy én értem, hogy nemzeti sportág náluk, meg nba bajnok mvp meg több nba játékos van ott, de egy magyar csapattol mikor látok ilyet valaha (bármilyen sportágban), hogy lebassza őket az edző, és idegből visszajönnek, mert lemegy a redőny?
végére spriccelni fog a málna ahogy nézem, jó lesz
amugy én értem, hogy nemzeti sportág náluk, meg nba bajnok mvp meg több nba játékos van ott, de egy magyar csapattol mikor látok ilyet valaha (bármilyen sportágban), hogy lebassza őket az edző, és idegből visszajönnek, mert lemegy a redőny?
thereisonly1ronaldo
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Biztos tul idosnek talalta a gordeszkas lanyokathehetheoriginal írta:giddey is milyen gyorsan atert a noi gordeszkarolBencze írta: Szokasos FIBA Mills
Mondjuk Tatum nem fer be James/KD/Bam helyere, mas pozicioban meg nem lehet igen jatszatniziro írta:
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ilyenkor, vagy Schrödernél make sense hogy Holiday meg White miért játszik annyit, Tatum meg Hali meg adogatja a gatoradet.Bencze írta: Szokasos FIBA Mills
Nem illik.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Tulajdonképpen ez a kedvezményezett sorsolás akár kő papír olló is lehetne. Én sem értem miért nem lehet aranytus. Nem hiszem, hogy órákig csalnák bármelyik sportban az időt.Realista24 írta:Sorsolas, vilagranglista...ugyanolyan bullshit egy olyan sportagban, ahol egyertelmuen el lehet donteni k a jobb.babaking írta:
Nem teljesen. Ha passzivitásért páros intés van és emiatt a 3. alaklomnál mind a ketten veszítenek, akkor nézik a pontokat. Ha ott döntetlen akkor világranglista. (lévén mind a kettőt nem zárhatod ki)
Viszont ha a végén döntetlen akkor jön az OT. Viszont ott sorsolnak, hogy ki a kedvezményezett, és ha nem esik tus, akkor a kedvezményezett nyer. Pl a párbajtőr döntőben mi voltunk a kedvezményezettek, nem is kellett volna a tus.
Ettől még a birkózás így hülyeség. Ha egyikük sem csinál akciót akkor nálam mind a kettő megy haza. MIvel ilyet nem lehet, valahogy el kell dönteni. Ennél szerintem a világranglistás dolog jobb, de igazából az sem ideális.
Jo hogy nem penzfeldobas vagy ko papir ollo.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- hehetheoriginal
giddey is milyen gyorsan atert a noi gordeszkarolBencze írta: Szokasos FIBA Mills
thereisonly1ronaldo
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Szokasos FIBA Mills
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sorsolas, vilagranglista...ugyanolyan bullshit egy olyan sportagban, ahol egyertelmuen el lehet donteni k a jobb.babaking írta:Nem teljesen. Ha passzivitásért páros intés van és emiatt a 3. alaklomnál mind a ketten veszítenek, akkor nézik a pontokat. Ha ott döntetlen akkor világranglista. (lévén mind a kettőt nem zárhatod ki)Realista24 írta:
Attol meg dontetlen eseten a döntö tenyezo.
Viszont ha a végén döntetlen akkor jön az OT. Viszont ott sorsolnak, hogy ki a kedvezményezett, és ha nem esik tus, akkor a kedvezményezett nyer. Pl a párbajtőr döntőben mi voltunk a kedvezményezettek, nem is kellett volna a tus.
Ettől még a birkózás így hülyeség. Ha egyikük sem csinál akciót akkor nálam mind a kettő megy haza. MIvel ilyet nem lehet, valahogy el kell dönteni. Ennél szerintem a világranglistás dolog jobb, de igazából az sem ideális.
Jo hogy nem penzfeldobas vagy ko papir ollo.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nem teljesen. Ha passzivitásért páros intés van és emiatt a 3. alaklomnál mind a ketten veszítenek, akkor nézik a pontokat. Ha ott döntetlen akkor világranglista. (lévén mind a kettőt nem zárhatod ki)Realista24 írta:Attol meg dontetlen eseten a döntö tenyezo.El Sie7e írta:
De ott legalább előtte van egy 1 perces OT, nem?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- hehetheoriginal
jó leszarom a gördezskát geci
nézzük inkább a jóféle bűnözöi leszámolásokat, ausztrál szerb csetepaté kosárlabdázásnak álcázva.
nézzük inkább a jóféle bűnözöi leszámolásokat, ausztrál szerb csetepaté kosárlabdázásnak álcázva.
thereisonly1ronaldo
Ez most masik, a park, ez egy fokkal nezhetobb, de az van amit hehe leirtRealista24 írta:De!hehetheoriginal írta: dolgoztam bazmeg ne haraguggy má
Konkretan (kis tulzassal) az nyert, aki nem esett el
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De!hehetheoriginal írta: dolgoztam bazmeg ne haraguggy má
Konkretan (kis tulzassal) az nyert, aki nem esett el
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt irtam amikor a sracok toltak. Hol voltal akkor?hehetheoriginal írta: nagyon aranyos ez a női gördeszka kislányokkal, de ez lenne az olimpia színvonal?
nagyon kis gagyi, ahogy tapsolnak meg biztatjak oket, miutan mindegyik elesik...
én anno a legelején néztem amerikai mtv-n és eurosporton az x-gamest, több, mint 20 éve kis szarosként, hát nagyságrendekkel brutálabbul nyomták, ez a sport is visszafele fejlődött akkor, jólvan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
nagyon aranyos ez a női gördeszka kislányokkal, de ez lenne az olimpia színvonal?
nagyon kis gagyi, ahogy tapsolnak meg biztatjak oket, miutan mindegyik elesik...
én anno a legelején néztem amerikai mtv-n és eurosporton az x-gamest, több, mint 20 éve kis szarosként, hát nagyságrendekkel brutálabbul nyomták, ez a sport is visszafele fejlődött akkor, jólvan.
thereisonly1ronaldo