Cristiano Ronaldo
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Nagyok ellen tényleg nehezebben jönnek neki is a gólok, de a csapatnak is. Ezt már azt hiszem leírtam, de megteszem még egyszer. Nagy csapatok akik ellen játszottunk ebben a szezonban: 1 Barca, 2 Atletico, 2 PSG. Ez 5 meccs és összesen 2 gólt lőtt ezeken a csapat, Benz és Nacho. Ebben az esetben nem feltétlenül Ronaldot kellene elővenni. Kicsik ellen meg persze, hogy szarja a gólokat, mert ott az egész csapatnak megy és jönnek az 5-6+ gólos meccsek. Nagyok ellen meg nulla támadójáték volt. Benítez "érát" el is kell felejteni, egyáltalán nem mérvadó. Zidane-nál meg Atletico ellen meg volt két nagy helyzete, de továbbra is gyenge volt a játék, ettől függetlenül beverhette volna őket.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
morientes írta:Meg kb másfèl szezonon keresztul kurogatták,(nèhol jogosan),meg baszták volna ki piácsába,mer Higuain volt az isten.Benzema? sérülése előtt volt 2 max 3 rossz meccse előtte szállította a gólokat.
Aki a bajnokok ligájában kb annyit èrt mint Thokoli Attila a válogatottban anno.Na jo,ez itt off,na de azèrt legyunk tárgyilagosak.
Nem megyek bele a CR tèmába,majd kiderul mire lesz elèg a barca ellen,vagy a BL-ben egy komolyabb csapat ellen.
Kulonben is,szerintem nyáron elmegy,nem azèrt mert kuldik,hanem mert o akar.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- morientes
Meg kb másfèl szezonon keresztul kurogatták,(nèhol jogosan),meg baszták volna ki piácsába,ner Higuain volt az isten.Benzema? sérülése előtt volt 2 max 3 rossz meccse előtte szállította a gólokat.
Aki a bajnokok ligájában kb annyit èrt mint Thokoli Attila a válogatottban anno.Na jo,ez itt off,na de azèrt legyunk tárgyilagosak.
Nem megyek bele a CR tèmába,majd kiderul miee lesz elèg a barca ellen,vagy a BL-ben egy komolyabb csapat ellen.
Kulonben is,szerintem nyáron elmegy,nem azèrt mert kuldik,hanem mert o akar.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
rashidm írta:BBeno írta:hiába írod a neveket egyik sem kapott annyit mint Ronci. minél több gólt lő a kiscsapatoknak annál inkább elő van véve...
Hát pont ezaz. A kicsiknek lő 60 gólt, a nagyok ellen (pl. Barca/Atma/stb.) meg nuku. Illetve, ha már ennyire rá van kihegyezve a játék, lőjje is be a helyzeteket (itt most a nagycsapatok ellenire gondolok), ne legyen punci a pályán, stb.
Csak úgy halkan megjegyzem, hogy a BL döntőig visszamenőleg, ami 11 meccs. CR lőtt a legtöbb gólt az Atleticonak a csapatból (3). Tény, az már más kérdés, hogy ez mire volt elég, viszont ami még beszédes adat, hogy Ramos volt a 2. legeredményesebb az Atletico ellen a maga 2 góljával. Szóval hol van a többi támadó? Hol vannak a középpályások?
Míg tőlünk 7 játékos volt eredményes az Atletico ellen (és csak Ramos meg CR lőtt 1-nél több gólt), addig az Atleticonál 10-en voltak eredményesek ellenünk, és 5-en lőttek minimum 2 gólt.
Persze ez csak statisztika, sokszor semmit nem jelent, de mégis érdekes, hogy mennyire képtelenek vagyunk gólt lőni, ha CR szart sem ér. Ezen is agyalni kéne. Csapatként kéne mozogni előre és hátra is. Kroos és Modric is képes lenne gólt lőni, James, Isco szintén jó lenne papíron, Bale-t meg már meg sem említem, mert tőle is elvárható, hogy szerezze a gólokat... ennek ellenére alig látunk tőlük valamit.
Barcánál fura módon, amikor Messi gólképtelen, akkor is képesek mutatni a fukkot.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
BBeno írta:hiába írod a neveket egyik sem kapott annyit mint Ronci. minél több gólt lő a kiscsapatoknak annál inkább elő van véve...
Hát pont ezaz. A kicsiknek lő 60 gólt, a nagyok ellen (pl. Barca/Atma/stb.) meg nuku. Illetve, ha már ennyire rá van kihegyezve a játék, lőjje is be a helyzeteket (itt most a nagycsapatok ellenire gondolok), ne legyen punci a pályán, stb.
-
Neki megengedik a meleg vizet tusolásnál.BBeno írta:milyen kiváltságok ezek?
ebből amit félig megértek mint "kiváltság" hogy nem kell visszajönnie félpályáig.
a többi az nem kiváltság.
az évi 20 milliót megkapja mert van akkora marketing értéke hogy ez ne okozzon gondot a klubnak. le tett annyit hogy megérdemli. amúgy én rég bevezetnék egy fizetési sapkát de ehhez globális szabályok kellenek nem klubon belüli.
az hogy lőhet távolról az wut? a többinek megmondta zidane hogy a kezeteket eltöröm ha messziről lőttők?
mutogat ha elcseszik? más nem sértődhet meg mert zidane rájuk szól ?
taktika rá volt kihegyezve? a taktikánk egy kontrajáték volt amit a világon a legjobban csináltunk akkor és ehhez kiváló elem volt Ronci a sebességével.
amit akartam azt elmondtam pár kommentben igazából eddig sem nagyon érdekelt mit kap itt Ronci mert kétségtelenül a Real Madrid legendája. all-time top scorer. és nagyon sok évig az is marad. nem tudom hogy a mi korunkban lesz-e olyan aki megdönti ezt a rekordot, nem hiszem. de ha igen ő is valszeg rá fog szolgálni erre. az emberünk történelmet ír minden egyes rekordjával ha tetszik ha nem. és az hogy a kupák nem egyenes arányosan nőnek a rekordjai számával arról közel sem ő tehet, kezdjük az egészet perezzel szerintem.
a többi az nem kiváltság.
az évi 20 milliót megkapja mert van akkora marketing értéke hogy ez ne okozzon gondot a klubnak. le tett annyit hogy megérdemli. amúgy én rég bevezetnék egy fizetési sapkát de ehhez globális szabályok kellenek nem klubon belüli.
az hogy lőhet távolról az wut? a többinek megmondta zidane hogy a kezeteket eltöröm ha messziről lőttők?
mutogat ha elcseszik? más nem sértődhet meg mert zidane rájuk szól ?
taktika rá volt kihegyezve? a taktikánk egy kontrajáték volt amit a világon a legjobban csináltunk akkor és ehhez kiváló elem volt Ronci a sebességével.
amit akartam azt elmondtam pár kommentben igazából eddig sem nagyon érdekelt mit kap itt Ronci mert kétségtelenül a Real Madrid legendája. all-time top scorer. és nagyon sok évig az is marad. nem tudom hogy a mi korunkban lesz-e olyan aki megdönti ezt a rekordot, nem hiszem. de ha igen ő is valszeg rá fog szolgálni erre. az emberünk történelmet ír minden egyes rekordjával ha tetszik ha nem. és az hogy a kupák nem egyenes arányosan nőnek a rekordjai számával arról közel sem ő tehet, kezdjük az egészet perezzel szerintem.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Nem kell beállnia a sorba baszhat a csapatmunkára,az egész taktika rá volt kihegyezve évekig,Ő lőhet minden helyzetből,de ha más kapura lő már mutogat,csapkod,játssza a sértődős pcsát,letámadásnál eldöcög az ellenfélhez.BBeno írta:milyen kiváltságok ezek?
Ja,és a 20.000.0000 euró évente,de gondolom az nem szempont,én nyáron már szerződést módosítottam volna,mondjuk nálam már nem lenne a csapatban,ugyebár.
Rúgja be akkor a két helyzetét az Atletico ellen,vagy ne bújócskázzon a nagy meccseken,aztán utána meg az Espanyol ellen jön a SÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ.
Én sokakkal ellentétben elismerem és csodálom az előző éveit,amikor megkapta baloson és 10-ből 10x neki vitte a védelemnek lendületből,de most jön az alibi kamu ugrálgatás,aztán a kamuoldal p(f)assz.
Jelenleg Ő már nem olyan szintű futballista hogy ezt mind elnézzük neki.
Ez az egész egy képmutatás saját magának.Tudja Ő hogy a Real Madridnak már nem olyan hasznos,de ez másodlagos dolog nála.Esetleg ha nem így lenne,nem hősködne meg bizonygatná a statisztikáival magát a médiában.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Akkor most gondold végig ugyanezt, félre téve az elfogultságodat. Úgy, hogy a többi játékos kapcsán nem kifogás.txt-t írsz, """Ronci"""" pedig nem mint egy mártír szerepel.
Nem illik.
hiába írod a neveket egyik sem kapott annyit mint Ronci. minél több gólt lő a kiscsapatoknak annál inkább elő van véve...
James nem is játszik minden meccsen ahhoz hogy mindig téma legyen. és ha játszik akkor sem a posztján.
Kroos kb fél max 1 hónapja kapja az ívet
Bale? pont hogy a sérülése előtt nagyon jól játszott a sérülése alatt többen is csapatba várták akik amúgy nem kedvelik.
Benzema? sérülése előtt volt 2 max 3 rossz meccse előtte szállította a gólokat.
Isco? topcikjában elmegyek az 5. oldalig és már dec 31-nél járok.
ezzel szemben Ronci év eleje óta elő van véve. tök mindegy ki ellen mit csinált vagy mit nem. mert hogy neki kiváltságai vannak!! (LOL)
James nem is játszik minden meccsen ahhoz hogy mindig téma legyen. és ha játszik akkor sem a posztján.
Kroos kb fél max 1 hónapja kapja az ívet
Bale? pont hogy a sérülése előtt nagyon jól játszott a sérülése alatt többen is csapatba várták akik amúgy nem kedvelik.
Benzema? sérülése előtt volt 2 max 3 rossz meccse előtte szállította a gólokat.
Isco? topcikjában elmegyek az 5. oldalig és már dec 31-nél járok.
ezzel szemben Ronci év eleje óta elő van véve. tök mindegy ki ellen mit csinált vagy mit nem. mert hogy neki kiváltságai vannak!! (LOL)
- ziro4vr
Te.BBeno írta:akkor ki?Nem mondanám hogy ő van a legjobban ekézve
Amúgy James, Bale, Kroos, Isco pl, vagy korábban Benzema. Csak ott nem dúlnak ekkora érzelmek a védelem oldalán ezért kisebb az aktivitás.
Nem illik.
akkor ki?Nem mondanám hogy ő van a legjobban ekézve
- ziro4vr
Nem mondanám hogy ő van a legjobban ekézve, csak van itt pár ember (nem rólad beszélek) aki a Cristiano Ronaldo CF rajongója, és csak az érdekli, hogy hány gólja van, hány aranycipője van, hányat vág egy kiscsapatnak. Az, hogy a korszak, aminek ő az emblematikus arca, elég kevés trófeát hoz, nem érdekli őket, mert Cé megdönt minden rekordot.pheco írta:
Nem Ce a foproblemaja a csapatnak, ezert vedem meg en is, es ezert nem ertem, hogy miert o van talan a legjobban ekezve.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ő tusolhat először.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
milyen kiváltságok ezek?
- morientes
Egyformán gondoljuk,csak hogy tiszta legyenPersze,Ronaldo kapott olyan kiváltságokat csapaton belül hogy igen is,nála lehet nagyobb az elvárás.
Ilyen pl az hogy derbiken,vagy amikor nem megy a csapatnak Ő neki kéne kihúznia a szarból a brigádot.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Persze,Ronaldo kapott olyan kiváltságokat csapaton belül hogy igen is,nála lehet nagyobb az elvárás.morientes írta:Èrted te hogy hogy èrtem.Nem kell gólokat vernie,ne legyen -1 ember mezőnyben.
Ugyan ezt várom el tole,ahogy az emberedtol is
Ilyen pl az hogy derbiken,vagy amikor nem megy a csapatnak Ő neki kéne kihúznia a szarból a brigádot.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szóval, Ronci játszhat bármilyen szarul, ő akkor sem tehet róla, hanem a többi csapatrész... Tehát ha a bl döntőben kihagy 2 gólhelyzetet és az miatt nem nyernénk, akkor sem tehetne róla?rashidm írta:[quote="pheco]Pont, hogy nem rajtuk mulnak a kupak, hanem a csapat tobbi reszen. 5-3-as aranylabda allas is jol tukrozi a ket csapat kozti kulonbseget.
Ennél többről van szó. Arról van szó, hogy végre csapatot építsünk, nem pedig sztárokat vegyünk 23234 millióért, akikből dől a lé. Úgy érzem tök feleslegesen írok ide, mert úgyis megvédik páran, még akkor is, ha tényleg jogos a kritika. Engem nem zavarna, ha nem lőne annyi gólt, de legyen hasznosabb mezőnyben.[/quote][/quote][/quote] Nyilvan tehet rola, ha szarul jatszik es a BL dontos teoriadban is tehetne rola, de amig mondjuk a Juve ellen o lo ket golt az elodontoben, addig nem ot kellene elovenni(csak, hogy BL-nel maradjak)
Csapatepitest, hogy gondoljatok? Kisebb neveket hozni? Ugyanugy elkenyelmesednek. Bale meg lofaszt nem nyert szinte, hozzaallasat dicsertuk, erre o is beleszart az egeszbe 1 ev utan. Barca is sztarokat vett az utobbi evekben megis bevaltak. Szoval itt mar nagyobb gond van a keret kialakitasnal.
Nem Ce a foproblemaja a csapatnak, ezert vedem meg en is, es ezert nem ertem, hogy miert o van talan a legjobban ekezve.
- morientes
Èrted te hogy hogy èrtem.Nem kell gólokat vernie,ne legyen -1 ember mezőnyben.
Ugyan ezt várom el tole,ahogy az emberedtol is
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
Szóval, Ronci játszhat bármilyen szarul, ő akkor sem tehet róla, hanem a többi csapatrész... Tehát ha a bl döntőben kihagy 2 gólhelyzetet és az miatt nem nyernénk, akkor sem tehetne róla?pheco írta: Pont, hogy nem rajtuk mulnak a kupak, hanem a csapat tobbi reszen. 5-3-as aranylabda allas is jol tukrozi a ket csapat kozti kulonbseget.
Ennél többről van szó. Arról van szó, hogy végre csapatot építsünk, nem pedig sztárokat vegyünk 23234 millióért, akikből dől a lé. Úgy érzem tök feleslegesen írok ide, mert úgyis megvédik páran, még akkor is, ha tényleg jogos a kritika. Engem nem zavarna, ha nem lőne annyi gólt, de legyen hasznosabb mezőnyben.