Politika
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Politika
roncstarsadalom ?
oldjuk a hangulatot
oldjuk a hangulatot
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
semmi extrát nem mondott tusk, ez csak az europai konfliktusok listaja:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... _in_Europe
ilyen nyomorult balfasz faj vagyunk.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... _in_Europe
ilyen nyomorult balfasz faj vagyunk.
thereisonly1ronaldo
- BlancoMark
Polish Prime Minister
@donaldtusk
“We have to mentally get used to a new era. We are in a pre-war era. I'm not exaggerating. It's becoming more evident every day."
Gratulalok emberiseg.
@donaldtusk
“We have to mentally get used to a new era. We are in a pre-war era. I'm not exaggerating. It's becoming more evident every day."
Gratulalok emberiseg.
- 'shutterisland
szerintem amugy meg mihazankosbol is tobb van itt, mint fideszesbol.
Ez a mar a sokadik alkalom, hogy bizonyitod, bar beszeled a magyar nyelvet, de egyaltalan nem erted. Ezert felesleges neked barmit irni, vagy ezert felesleges reagalni barmire amit irsz.kiserik írta: Zsuninnyo: gondolom erre valami féle bizonyíték, cikk, valami is van a tarsolyodban. Vagy tévedek? Mert nekem valahogy nem áll össze, hogy Rogán leadja a drótot Toroczkainak, aki 1 évvel ezelőtt eljutott Rogánig (meg Vargáig, meg a többiig), csak az ügyészség szemethunyt ""Tóni"" me g ""Ádám"" felett, majd most jött a Messiás, akire senki nem számított és kimondta VJ, hogy Rogán, innentől már happyend... nekem ez nagyon konteó gyanús. Lehet lacibohóc találta ki az egészet
Nem értek a gyíkemberekhez, de a mezőgazdaságra van egy kicsi rálátásom. Gazdaságilag megrogyott az Eu az ukrán gabonától. Saját tapasztalat, amit előtte 400 euro/t áron adtam el Németországba, az tavaly már 100 euro/t áron sem kellett. Illetve 22 hatóanyag van, ami az EU-ban már be van tiltva, de Ukrajnában használják. Ezek a hatóanyagok zömében azért vannak betiltva, mert rákkeltőek. A génmódosításról már ne is beszéljünk, Ukrajnában az is mehet szabadon.
Teljesen egyertelmuen ironia volt, amit az irasom masodik fele mutat, de ugye mivel sertesnek vetted es belegazolt az elkepzeleseidbe, ezert te abszolut nem erted amit irok.
Egyebkent pedig pontosan ugyanannyi alapja van annak amit leritam, amit laci osszehadoval nap mint nap a globalistakrol, hatterhatalomrol vagy penzrol meg midnenfele faszsagrol. Csak ezt en talaltam ki abban a percben amit ki is emeltem azzal, hogy tuloztam.
Tobbet nem magyarazok semmit, teljesen ertelmetlen. Menj, szavazz a mihazankra, es higgyetek azt, hogy ti vagytok akik atlattok a szitan, a tobbiek mind hulyek.
Ja es meg egy utolso adalek a csoda gondolkodasotokhoz. Mindenert a nyugatot hibaztatjatok es a hatterhatalmat, de minden tetves platform amit hasznaltok ennek az okossagnak a terjesztesehez az altalatok globalista nepirtoknak titulalt emberektol van. Ehhez mennyire okosnak kell lenni, twitteren facebookon youtobe-on osztani az eszt, hogy mekkora geci hatterhatalom ez mind
Sajnalom, hogy te sem tudtam ertelmezni amit irtam.soadroli írta:és ők a konteósokzsuninnyo írta: A Volner - Shadl ugyet a fidesz adta oda a mihazanknak.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Igen, ezzel tisztában vagyok, mint hogy azzal is, hogy az oroszokba soha de soha ne bízzak. Ezt a történelem mondatja velem.kiserik írta:
Csaba: nem személyeskedésnek szántam, hogy egy történelem oktató tudatában lehet a történelemmel és azzal, hogy nem minden fehér és fekete még a múltban sem. Azt látom amit Dupla D ír: ha valaki elmopndja a véleményét már politikai állásfoglalást tesz. Ezen a fórumon és szoktam felhozni a Mi hazánk ügyeit, így alapból meg vagyok bélyegezve, mint Mi hazánkos, konteóhívő hülyegyerek. Ez viszont nagyon nincs így. Van amivel egyetértek, van amivel nem. De én követem őket és úgy mondok véleményt. És azt látom, hogy ezzel szinte egyedül vagyok. Ha pl megnézed a videóikat, parlamenti felszólalásaikat, akkor látod, hogy sokkal többet szidják a kormányt, mint az ellenzéket.
Rengeteg szenny van a világban és egy dolgot megtanultam az életben: a politikában nincs olyan aki nem hazudik. Legyen az politikus, párt, ország, nagyhatalom. Annyit tehetünk, hogy tájékozódunk, meghallgatunk mindenkit ítélkezés nélkül, beszélgetünk, vitázunk és utána eldönti mindenki magának, hogy kinek hisz. Mert ezek bizony hit kérdések.
Meg azt is, ami a "hitvallásom" a nagyhatalmak kérdésében: nem árt velük jóban lenni, de kellő távolságtartással, mert nem egészséges kiszolgáltatottá válni.
Emiatt, ha egy ember azzal haknizik, hogy rohadék globalisták, meg nagyhatalmak, de közben igazából csak az USA és nyugati csatlósait szidja, akkor élek a gyanúperrel, hogy őt nem általánosan a nagyhatalmak zavarják, hanem a nyugat.
Én meg azt vallom, amit leírtam fentebb.
Óó én minden videójukat megnézem, még a lakossági fórumos órás videót is, tudom mit beszélek hidd el.
Egy kezemen meg tudom számolni az oroszok felé irányuló kritikájukat, de könyvbe se férne el a nyugati hatalmak kritikája, amit megfogalmazott. De nyilván, ennyivel jobbak, aranyosabbak az oroszok, és ők nem akarnak ránk erőltetni semmit.
A fidesz ugyanez, nagy mantrázás, hogy nem kérünk a nagyhatalmakból, blabla, de araboknak, kínaiaknak, oroszoknak árusítják ki az országot. Nekik is csak a nyugattal van bajuk, ami nem gond, legyen vele bajuk, mert tényleg néha nem normálisak. De akkor ne szuverenitásozzanak, mert ha nagyhatalom ellenes kritikát fogalmazok meg, az nem válogat, hogy ez jó nagyhatalom, ez rossz nagyhatalom.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
és ők a konteósokzsuninnyo írta: A Volner - Shadl ugyet a fidesz adta oda a mihazanknak.
Zsuninnyo: gondolom erre valami féle bizonyíték, cikk, valami is van a tarsolyodban. Vagy tévedek? Mert nekem valahogy nem áll össze, hogy Rogán leadja a drótot Toroczkainak, aki 1 évvel ezelőtt eljutott Rogánig (meg Vargáig, meg a többiig), csak az ügyészség szemethunyt ""Tóni"" me g ""Ádám"" felett, majd most jött a Messiás, akire senki nem számított és kimondta VJ, hogy Rogán, innentől már happyend... nekem ez nagyon konteó gyanús. Lehet lacibohóc találta ki az egészet
Nem értek a gyíkemberekhez, de a mezőgazdaságra van egy kicsi rálátásom. Gazdaságilag megrogyott az Eu az ukrán gabonától. Saját tapasztalat, amit előtte 400 euro/t áron adtam el Németországba, az tavaly már 100 euro/t áron sem kellett. Illetve 22 hatóanyag van, ami az EU-ban már be van tiltva, de Ukrajnában használják. Ezek a hatóanyagok zömében azért vannak betiltva, mert rákkeltőek. A génmódosításról már ne is beszéljünk, Ukrajnában az is mehet szabadon.
Géza: Budaházy nem érdekel, kurucinfo-t nem olvasok.
Csaba: nem személyeskedésnek szántam, hogy egy történelem oktató tudatában lehet a történelemmel és azzal, hogy nem minden fehér és fekete még a múltban sem. Azt látom amit Dupla D ír: ha valaki elmopndja a véleményét már politikai állásfoglalást tesz. Ezen a fórumon és szoktam felhozni a Mi hazánk ügyeit, így alapból meg vagyok bélyegezve, mint Mi hazánkos, konteóhívő hülyegyerek. Ez viszont nagyon nincs így. Van amivel egyetértek, van amivel nem. De én követem őket és úgy mondok véleményt. És azt látom, hogy ezzel szinte egyedül vagyok. Ha pl megnézed a videóikat, parlamenti felszólalásaikat, akkor látod, hogy sokkal többet szidják a kormányt, mint az ellenzéket.
Rengeteg szenny van a világban és egy dolgot megtanultam az életben: a politikában nincs olyan aki nem hazudik. Legyen az politikus, párt, ország, nagyhatalom. Annyit tehetünk, hogy tájékozódunk, meghallgatunk mindenkit ítélkezés nélkül, beszélgetünk, vitázunk és utána eldönti mindenki magának, hogy kinek hisz. Mert ezek bizony hit kérdések.
Géza: Budaházy nem érdekel, kurucinfo-t nem olvasok.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
hát a komcsi bencsik cikke a demokratán. erre reagált a sértődött kálmánDupla D írta:Mi volt a part1? Lemaradtam.
Elképesztően szomorú amúgy, hogy ott tart az ország, hogyha valakinek van véleménye valamiről, akkor már politikai állásfoglalást tesz.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
mit jelent hogy tele van vele a hír? telexen és 444-en is van róla cikk rtl is foglalkozott vele, fideszes propaganda oldalon meg természetes hogy nincshehetheoriginal írta: ezt figyelmesen hallgassuk végig (13:45-től meséli), valahogy nincs tele a hírek vele.
és hány és hány ilyen van, amiről nem is tudunk:
https://youtu.be/zW1_MpSR358?t=824
elvileg átlátszó és hvg források alapján.
amúgy nem értem a fideszeseknek hogy van még gyomruk leszavazni ezekre. ja tudom, gyurcááány
valamelyik univerzumban:
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mi volt a part1? Lemaradtam.
Elképesztően szomorú amúgy, hogy ott tart az ország, hogyha valakinek van véleménye valamiről, akkor már politikai állásfoglalást tesz.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Én nem mondtam, hogy oroszbarát.kiserik írta:
Sajnos itt is, mint mindenhol a magyar politikában és közéletben, fellelhető az a mérhetetlenül ostoba 2 bites bekötés. Ha nem velünk, akkor ellenünk. Ha azt mondja valaki, hogy gazdaságilag érdemes lenne oda nyitni, ahová el tudjuk adni az termékünket, legyen az dél, nyugat, észak vagy kelet, akkor már ez oroszbarát, mert hát azt merte mondani, hogy kelet. Azt neked főleg tudnod kellene, hogy mi történt 14-ben Ukrajnában. Kiknek a kezén van az ukrán termőföld nagy része, ami miatt az ukrán gabona megöli Európát (gazdaságilag és egészségileg is) és kinek az érdeke baszogatni az oroszokat és lassan kivéreztetni Európát. Kadhafi likvidálása is milyen jó ötlet volt... Elég sok hasonlóság van az és a mostani ""küldök francia katonákat az oroszok ellen" őrülettel... És igen, ha hozzá teszem, hogy egyik fél sem különb, akkor bizony azt mondtam, hogy egyik fél sem különb.
Azt mondtam, hogy a beszédeiben 90%-ban a nyugatot rugdalja, bármilyen ügy kapcsán.
Azt se mondtam, hogy fideszbérenc, de a beszédei 90%-ban nem kormánykritikát fogalmaz meg, sőt. De ezzel mondjuk nincs bajom.
Azt kritizáltam, hogy Toroczkai olyan következtetéseket von le teljes magabiztossággal, amilyenért most Hadházyt jelenti fel. Minden videója másról se szól, mint a légbőlkapott feltételezésiről, amiket aztán a következő videóban, interjúban már kész tényként tálal, mert hát ő összerakta a képet.
A személyeskedés részét, hogy nekem ezt meg azt tudnom kéne, külön köszönöm. Mondjuk nem értem, hogy középiskolai tanárként miért kellene tisztában lennem egy 2014-es eseménnyel, amiről Te is kb annyit tudsz, amit Toroczkai feltárt neked. nem vagyok biztonságpolitikai szakértő, olvastam pár cikket a témában, meg meghallgattam interjúkat, ennyit tudok.
De köszi.
Néha mozdulj ki a Toroczkai által felépített világból, és az üldözésimániából ami jellemzi őt meg a Pártját.
De megnyugtatlak, 50%-ban egyetértek azzal amit csinál, a másik 50%ról beszélek most.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
A Volner - Shadl ugyet a fidesz adta oda a mihazanknak. A fideszbol fentrol (Rogan) mar leszolt nekik, hogy baj lesz. Ok sokat akartak, ezert muszaj volt oket valahogy eltavolitani, de mivel sokat tudnak es benne vannak sok mindenben, ezert direktben ezt nem lephetik meg, a kiiktatas pedig ebben az orszagban nem jatszik. Ezert muszaj voltak leadni az infot masnak, aki sikeresen kihuzhatja oket a bizniszbol. hiszen a maffiaban ez igy mukodik. A "szar lefele szall, a penz pedig felfele". Aki sokat vagy tobbet akar, mint amennyi jar (ezt mondtak is), annak vege. Ezert jon kapora torockai, hiszen o szepen be tudja jatszani ezt a teret, ezert tartjak. Amikor leadtak Roganek figyeltek arra, hogy a feljebb huzodo szalakat egyszeruen elvagjak, csak nem szamoltak azzal, hogy vki majd ebbe belekop par evvel kesobb, ezert vagyunk most itt. Erre buszke laci.
Ez olyannyira koztudott, minthogy a globalista zsido gyikember hatterhatalom a keszpenz eltorlesevel akarja igabahajtani az embereket, es a covid direkt terjesztesevel irtja ki az emberiseget es diktaturat hoz letre, hogy mindenki az o rabszolgajuk legyen. Arrol nem is beszelve, hogya ciganybunozes az igazabol egy amerikai felsohazi zsido armany, hogy tonkretegye jezus nepet, es megkerdojelezze az integritasat az emberiseg legfelsobb ismert hatalmaval szemben, istennel. Az ukran gabona pedig genmodositott Nestle Nyuszi hormonokat tartalmaz, amitol nemhogy minden ember rakos lesz 3 honapon belul, de meg a reklamokban talalhato termekek 85.4%-at kerdezes nelkul meg is fogja venni 2 napon belul a legkozelebbi multi uzleteben.
Ez olyannyira koztudott, minthogy a globalista zsido gyikember hatterhatalom a keszpenz eltorlesevel akarja igabahajtani az embereket, es a covid direkt terjesztesevel irtja ki az emberiseget es diktaturat hoz letre, hogy mindenki az o rabszolgajuk legyen. Arrol nem is beszelve, hogya ciganybunozes az igazabol egy amerikai felsohazi zsido armany, hogy tonkretegye jezus nepet, es megkerdojelezze az integritasat az emberiseg legfelsobb ismert hatalmaval szemben, istennel. Az ukran gabona pedig genmodositott Nestle Nyuszi hormonokat tartalmaz, amitol nemhogy minden ember rakos lesz 3 honapon belul, de meg a reklamokban talalhato termekek 85.4%-at kerdezes nelkul meg is fogja venni 2 napon belul a legkozelebbi multi uzleteben.
- 'shutterisland
azert online/social media hype alapjan egesz nagyot mehet ez az aprilis 6.
mp krealt neki egy fb esemenyt, 1 nap alatt kb 10k ember nyomott oda az ott leszekre/talan-ra egyutt es tobb mint ezer komment jon a posztjai ala, ahol irjak az emberek, hogy honnan/hanyan mennek.
itt is peldaul, bar kicsi minta, de a szavazok negyede ott lesz, ami eleg jo arany, tekintve, hogy vagy egy tucatnyian ebbol a kozossegbol kulfoldon elunk.
persze nyilvan beszeltuk mar, hogy csupan likeokbol, netes szavazasokbol kiindulni nem lehet, de igeretesnek tunik, szerintem mocskos sokan lesznek es legalabb annyian kovetik majd a live-ot is.
mp krealt neki egy fb esemenyt, 1 nap alatt kb 10k ember nyomott oda az ott leszekre/talan-ra egyutt es tobb mint ezer komment jon a posztjai ala, ahol irjak az emberek, hogy honnan/hanyan mennek.
itt is peldaul, bar kicsi minta, de a szavazok negyede ott lesz, ami eleg jo arany, tekintve, hogy vagy egy tucatnyian ebbol a kozossegbol kulfoldon elunk.
persze nyilvan beszeltuk mar, hogy csupan likeokbol, netes szavazasokbol kiindulni nem lehet, de igeretesnek tunik, szerintem mocskos sokan lesznek es legalabb annyian kovetik majd a live-ot is.
Kiserik, azert nehez lehet mindent mindig mindenkinel jobban tudni, de koszonjuk, hogy feltarod itt birka szemeinket. Nincs meg par Toroczkais, Budahazys meg kuruczinfos leleplezo cikk a tarsolyban?
valamelyik univerzumban:
Sajnos itt is, mint mindenhol a magyar politikában és közéletben, fellelhető az a mérhetetlenül ostoba 2 bites bekötés. Ha nem velünk, akkor ellenünk. Ha azt mondja valaki, hogy gazdaságilag érdemes lenne oda nyitni, ahová el tudjuk adni az termékünket, legyen az dél, nyugat, észak vagy kelet, akkor már ez oroszbarát, mert hát azt merte mondani, hogy kelet. Azt neked főleg tudnod kellene, hogy mi történt 14-ben Ukrajnában. Kiknek a kezén van az ukrán termőföld nagy része, ami miatt az ukrán gabona megöli Európát (gazdaságilag és egészségileg is) és kinek az érdeke baszogatni az oroszokat és lassan kivéreztetni Európát. Kadhafi likvidálása is milyen jó ötlet volt... Elég sok hasonlóság van az és a mostani ""küldök francia katonákat az oroszok ellen" őrülettel... És igen, ha hozzá teszem, hogy egyik fél sem különb, akkor bizony azt mondtam, hogy egyik fél sem különb.csababarca írta: Annyira Jó Torockainál ez az "és akkor mi van?" érvelés, mikor másról se szólnak a konteói, mint ilyen következtetésekről, mint amit most Hadházy húzott elő.
Jó mondjuk Lacibohóc olyanokat rágalmaz, és sároz be a végtelenül együgyű konteóival, akik nem szólnak vissza, mert azt sem tudják, hogy létezik.
Na mindegy, mondjuk ez egy komoly ügy is lehetne, de nem nálunk.
Az viszont tény, hogy Torockai folyamatosan oroszokhoz dörgölőzik a beszédeiben, és rúg bele a "nyugatba" és Ukrajnába.
Persze néha hozzáteszi, hogy az oroszokat se kell félteni, és akkor el van intézve.
Szerintem ennek a Toroczkainak meg kellene maradnia annak, amiben tényleg jó: polgármesternek, és az olyan ügyek feltárójának, mint a Schadl ügy. Az egy becsületes, következetes, és jó munka volt. (most azt hagyjuk, hogy bár a Schadl is milliószálon volt bekötve a fideszbe, de ezekben a videókban is nem a kormányt rugdosta, csak úgy ímmel ámmal, hanem az ellenzéket, és a globalistákat:D)
Egyébként, ha ennyire egyértelmű, hogy Toroczkait az oroszok támogatják, mert adott egy interjút, akkor mondjuk MP-t kik támogatják? Akkor tényleg igaz az MZP=>MP kronológiai felvetés?
Végrehajtó ügy: ugyan olyan együgyű konteónak indult ez is. Pont, mint a déli határon történtek, mint az akkugyárak és a nyugati autógyárak kapcsolata és a vendégmunkások ügye meg a többi. Aztán, mikor gyűltek a bizonyítékok, akkor megkapták, hogy fideszcsicskák és csak azért van az egész, mert ők intézik a fidesz olyan ügyeit, ami nekik kínos (ismerős ugye?). Aztán most, hogy elér a szar a plafonig, már mindenkinek tetszik, már mindenki kiveszi belőle a részét, persze fideszcsicskázni még azért jól esik, mert kimondták, hogy az egész rendszer a Gyurcsány kormány idején lett elbaszva, a Fidesz csak finomhangolta a rendszert és lecserélte a saját embereire az őskommunista egykori behajtókat. Érdekes, ha MP azt mondja, hogy az ellenzék meg van véve és Gyurcsányról hallani sem akar, akkor ő milyen hazafi, ha Toroczkai mondja, akkor ő fideszbérenc. https://www.youtube.com/watch?v=nSrl3rHQqEs Nagyon sok olyat mond most Magyar Péter, amit a Mi hazánk mond már évek óta. Ő messiás a másik fél meg hazaáruló...
Lacibohóc pedig sokszor rágalmaz olyanokat, akiket és céljaikat neked, mint történelem tudónak és oktatónak elég jól kellene ismerned...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ezt figyelmesen hallgassuk végig (13:45-től meséli), valahogy nincs tele a hírek vele.
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
rendesen felporgott a belpolitika, es lassan mar olyan, mint a szokes 5(?) evadja, nem tudom, ki kivel van.
Ezt csak úgy itt hagyom....
Holnap a címlapokon:
Magyar Péter már az egyetem alatt is terrorizálta társait, exkluzív interjút ad a Frizbiben Kocsis Máté...
Holnap a címlapokon:
Magyar Péter már az egyetem alatt is terrorizálta társait, exkluzív interjút ad a Frizbiben Kocsis Máté...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. március 29., péntek 18:29-kor.