Olyan a csapatunk játéka,mint a moderátorunk szintjeAnthony írta: Warnt küldjed magadnak
Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Nem mintha azelőtt nagyon penge lett volna, de Vinicius jól bezuhant a Benzema balhé óta. Értékelhető megmozdulása nincs, megye szinten van megint mint anno. A testbeszéde is megváltozott, összetört kicsit. Hát ez van
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
KAG írta: Szeretném látni, hogy az edzői stábban és menedzsmentben is hullanak olyan fejek, akiknek köze volt ezen csoda 40-60 millás igazolásainkhoz.
Többségére a forum megomondta több ezer kilóméterről, yt videók alapján h nem szint.
Ahogy a többségük Valverdéről is azt mondta, hogy középszer.
Egyébként ez ennek az átigazolási politikának a hátránya. Nagyon nehéz megmondani egy 17-18 éves gyerekről, hogy 21-22 éves korukban hol fognak tartani, el tudják-e érni azt a szintet ami bennük van. A legtöbb 15-18 éves korában agyonsztárolt játékost 25 éves korára már el is felejtik, mert nem tudják meglépni a szintet, hiába emelkedtek ki a korosztályukból.
A brazil vonulat meg szerintem egyértelműen annak szólt, hogy Perez anno nem tudta leigazolni Neymart és most ezzel kompenzál.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Örülj nem tettelek ki a boszme reakciód miatt.Anthony írta: Warnt küldjed magadnak
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
a keret olyan amilyen. kényszerből 19re lapot húztak. pénzügyileg remekül menedzselik a klubot és biztos vagyok benne hogy lesz itt nagy durranás. ez nem kérdés.
ami fontosabb hogy ebben a keretben is több van. jó lenne látni valami edzői munkát mert ez egy jó ideje nincs meg. nem ZZ kvalitásait nézem semmibe a fotelből de folyamatosan gyengébb csapatok elvileg no name edzőkkel játszanak le a pályáról vagy csak egyszerűen nem tudunk velük mit kezdeni. nem optimális a keret rendben de még mindig válogatott játékosok vannak ott. ha nem ZZ lenne az edző neve nagyon recsegne az a pad alatta. itt én most az edzői stábtól várnék nagyon nagy javulást mert azt se hozzák ki a keretből ami benne van.
ami fontosabb hogy ebben a keretben is több van. jó lenne látni valami edzői munkát mert ez egy jó ideje nincs meg. nem ZZ kvalitásait nézem semmibe a fotelből de folyamatosan gyengébb csapatok elvileg no name edzőkkel játszanak le a pályáról vagy csak egyszerűen nem tudunk velük mit kezdeni. nem optimális a keret rendben de még mindig válogatott játékosok vannak ott. ha nem ZZ lenne az edző neve nagyon recsegne az a pad alatta. itt én most az edzői stábtól várnék nagyon nagy javulást mert azt se hozzák ki a keretből ami benne van.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Warnt küldjed magadnak
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mi bajod? Verd ki ha feszült vagy.Anthony írta:Kinézték Camavingat, WOW, szerintem avassuk díszpolgárrá őketRealista24 írta:
Ugyanazok akik Valverdet, Kubot vagy eppen kineztek Camavingat.
Vagy hogy gondoljátok? Mindenki akit megveszunk beválik?
Ez olyan hogy ők is meglátták a holdat az égen...
A keret szarul van menedzselve évek óta, ez nem arról szól hogy minden beválik...
Viniciust és Rodrygot, például nem szakmai alapon vették.. semmilyen alapja nem volt annak, hogy ennyit adjanak értük, de annak sem hogy ennyi játék lehetőséget kapjanak az első csapatban..
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kinézték Camavingat, WOW, szerintem avassuk díszpolgárrá őketRealista24 írta:Ugyanazok akik Valverdet, Kubot vagy eppen kineztek Camavingat.KAG írta: Szeretném látni, hogy az edzői stábban és menedzsmentben is hullanak olyan fejek, akiknek köze volt ezen csoda 40-60 millás igazolásainkhoz.
Többségére a forum megomondta több ezer kilóméterről, yt videók alapján h nem szint.
Ez olyan hogy ők is meglátták a holdat az égen...
A keret szarul van menedzselve évek óta, ez nem arról szól hogy minden beválik...
Viniciust és Rodrygot, például nem szakmai alapon vették.. semmilyen alapja nem volt annak, hogy ennyit adjanak értük, de annak sem hogy ennyi játék lehetőséget kapjanak az első csapatban..
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Nem biztos hogy csak Jovic vagy Mariano hibája hogy 20+ gólos szezon után itt nullaznak.KAG írta:Realista24 írta:
Ugyanazok akik Valverdet, Kubot vagy eppen kineztek Camavingat.
Azok közül, akiket felhoztál, eddig Valverde egyedül az eddigi nyerő.
Elmondható, hogy az elmúlt évek igazolásai többnyire nem úgy sikerültek, mint ahogy azt vártuk.
Biztos vagyok benne, ha Te vagy Én ennyi rossz döntést hoznál a munkahelyeden, már rég nem ott lennél, ahol épp most vagy.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Idegenben pontszerzés, enne kis örülni kell
Meccset nem láttam, de ezek szerint nem veszítettem sokat, ismételten.
Meccset nem láttam, de ezek szerint nem veszítettem sokat, ismételten.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Ugyanazok akik Valverdet, Kubot vagy eppen kineztek Camavingat.KAG írta: Szeretném látni, hogy az edzői stábban és menedzsmentben is hullanak olyan fejek, akiknek köze volt ezen csoda 40-60 millás igazolásainkhoz.
Azok közül, akiket felhoztál, eddig Valverde egyedül az eddigi nyerő.
Elmondható, hogy az elmúlt évek igazolásai többnyire nem úgy sikerültek, mint ahogy azt vártuk.
Biztos vagyok benne, ha Te vagy Én ennyi rossz döntést hoznál a munkahelyeden, már rég nem ott lennél, ahol épp most vagy.
ZIDANE
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Sok szart láttunk már ZZnel ősszel. Remélem tudja mit csinál és tavaszra kitalál valamit (hazai porondra, Blrol kár is beszélni). Még inkább remélem hogy nem dönti le a szobrát mert akármilyen fos a keret ebben semmi elképzelés nincs.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Na, ez is szar volt.
Körtisz kijött, elsodorta a gyereket, benne van, ezen kívül örülhetünk még az 1 pontnak is.
Focit is akarok ma látni, szóval nézem a Spurs-City-t.
Körtisz kijött, elsodorta a gyereket, benne van, ezen kívül örülhetünk még az 1 pontnak is.
Focit is akarok ma látni, szóval nézem a Spurs-City-t.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Így van, én már várom a következő vàlogatott szünetet, hogy végre lássunk focit isBabinho írta: Hát nem egy magyar válogatott na...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ugyanazok akik Valverdet, Kubot vagy eppen kineztek Camavingat.KAG írta: Szeretném látni, hogy az edzői stábban és menedzsmentben is hullanak olyan fejek, akiknek köze volt ezen csoda 40-60 millás igazolásainkhoz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Érdekesség:
Asenjo-Tbo
Gaspar-Carvajal
Varane-Albiol
Pau Torres-Nacho
Pedraza-Mendy
Trigueros-Modric
Iborra-Kroos
Parejo-Odegaard
Moreno-Hazard
Bacca-Mariano
Moi Gomez-LV
Kinek volt erősebb a kezdője, ha már mindenki a keretet szidja?
Asenjo-Tbo
Gaspar-Carvajal
Varane-Albiol
Pau Torres-Nacho
Pedraza-Mendy
Trigueros-Modric
Iborra-Kroos
Parejo-Odegaard
Moreno-Hazard
Bacca-Mariano
Moi Gomez-LV
Kinek volt erősebb a kezdője, ha már mindenki a keretet szidja?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mindneki sima vereséget várt, nem? Ahhoz képest ez parádé
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hát nem egy magyar válogatott na...
Ahogy elnézem, a kapus lába is bőven a vonal előtt van Szóval volt itt minden, mint a búcsúban.Tottinho írta: A tizenegyes egyébként szabálytalan volt...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szeretném látni, hogy az edzői stábban és menedzsmentben is hullanak olyan fejek, akiknek köze volt ezen csoda 40-60 millás igazolásainkhoz.
ZIDANE