kevered ronaldovalÉn végre egy olyan csatárt szeretnék látni a Real Madrid kezdőjében, aki képes magának is kialakítani a helyzetet, labdát megtartani, megjátszani, jobbal ballal veszélyes. És Falcao ilyen.
falcao meg nem jön ide, értsétek már meg.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 24., péntek 19:21
kevered ronaldovalÉn végre egy olyan csatárt szeretnék látni a Real Madrid kezdőjében, aki képes magának is kialakítani a helyzetet, labdát megtartani, megjátszani, jobbal ballal veszélyes. És Falcao ilyen.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 24., péntek 19:14
Hát azért te sem nézel túl sok Atletico meccset.CS0ki írta:Falcao-tól az akkora meglepetés volt, hogy még most is csodálkozik rajta ő maga is. Egyáltalán nem jellemző rá a cselezgetés, a kényszerítők, a gólpasszok. 16oson belül nagyon veszélyes játékos, azon kívül szőkőévente tud kezdeni valamit a labdával.
Szóval egy lomha tesze-tosza stílust, akinek a legfontosabb teendője, hogy amint hozzá kerül a labda, minél gyorsabban megszabaduljon tőle.Tayo írta: El kell dönteni hogy mi kell nekünk, számomra továbbra is ez a Benzema-vonal jön be, ilyen tipusú csatárt igazolnék.
Abban, hogy látványban kevesebbet nyújtanának számomra, abban meg egészen biztos vagyok.
HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2013. május 24., péntek 19:05
Ez komolyan kérdés mester?? 2 perc alatt levágja az ember, hogy technikásabb, jobban mozog, minőségibb játékos Falcao. Cavani egy munkás tank, aki ha kell hátramegy védekezni is a saját 16osa előtt, és a rangadókon rendre odateszi magát, de amúgy vérgyenge lenne egyénileg egy technikás csapatban.CS0ki írta: Na, itt egy konkrét ember, akitől meg tudom kérdezni: mivel több Falcao Cavaninál?
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 24., péntek 18:57
Persze, azért is írtam, hogy még rengeteg szempont van, amit figyelembe kell venni. Persze könnyű annyit nézni, hogy csatár, hány góla van? Egyiknek 20, a másiknak 40, akkor az utóbbi kétszer olyan jó, szevasz...Aztán hogy emellett 2 vagy 25 gólpassza van, hogy ezen gólok negyedét mások által kiharcolt 11esből lőtte, vagy mindezt 30 meccs alatt le fel cserélgetve, vagy 50 meccset végigjátszva, az senkit nem érdekel. És ezek még statisztikailag meg is fogható dolgok, az, hogy mezőnyben hogy mozog, hogy nyit utat a többi támadónak, hány kulcspasszt intéz, mennyire veszi ki a részét a védekezésből, hány kényszerítőt hoz össze, hány fellőtt labdát tart meg, stb..az meg a statisztikában se nagyon van benne...annyiból kétélű dolog is, hogy az ellenfél védőitől elviekben a kitüntetett figyelmet is ők kapták, míg a realnál inkább cr.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. május 24., péntek 18:55
Napoli meccseket gyakran nézek , bár nem tudom miért :Đ És a Porto meccseit illetve egy elég sok Atma meccset nézek . Ezek alapján Falcao játéka nekem sokkal jobban tetszik és valamivel technikásabb szerintem mint Cavani . Illetve egyszerűen minőségibb játékos . Most lehet hogy ugyan annyi gólt lőttek kb , viszont látszik a különbség ... Nálam Cavani nem jelentene megoldást , bár nem vagyok játékos megfigyelő lehet ő jobban be válna , ez csak az én véleményem , hogy 65 millát nem ér meg talán 40-et .CS0ki írta:
Na, itt egy konkrét ember, akitől meg tudom kérdezni: mivel több Falcao Cavaninál?
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 24., péntek 18:48
És ugye mikor ha nem a kupadöntőn....persze ahhoz is bőven kellett annak a 3 szerencsétlennek a balfaszkodása is...Falcao-tól az akkora meglepetés volt, hogy még most is csodálkozik rajta ő maga is. Egyáltalán nem jellemző rá a cselezgetés, a kényszerítők, a gólpasszok. 16oson belül nagyon veszélyes játékos, azon kívül szőkőévente tud kezdeni valamit a labdával.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 24., péntek 18:41
Nagyon korrekt, koherens vélemény, teljes mértékben egyetértek, pedig egyáltalán nem szeretem a statisztikákat. Nekem a mutatott játék sokkal fontosabb. Jelenleg Benzemánál jobb opciót nem nagyon találunk. Persze nagyon remélem, hogy nyitva tartjuk a szemünket és amint feltűnik valaki, lecsapunk rá.CS0ki írta: Ha már statisztika...Ugye nem mindegy mik a körülmények. Gyorsan ránéztem én is, ha már statokról volt szó. Ha csak siműán nézzük, akkor korrekt a helyzet, Cavani 94 percenként lő gólt, Falcao 101, Benzema 147 perc. Csakhogy mondjuk a két említett úriember csapatuk pontrúgás lövője, ami Benzemáról nem mondható el. (ha jön bármelyik, onnantól kezdve róluk se...) Pontrúgások nélkül Cavani 133 perc, Falcao 137, Benzema 147. Így azért már más a helyzet. És akkor csak az érdekesség kedvéért ha idevesszük, hogy gól vagy assist hány percenként, akkor Cavani 102 perc, Falcao 122 percenként érintett valamelyikben, míg Benzema 72 percenként...Úgy, hogy két szóba hozott csatárnak illetve csapataiknak ez egy nagyon fasza idénye volt elméletileg, Benzemának meg a madridnak pedig szar.
És a fenti csatárokra van építve a csapatuk játéka, abszolút bizalmat élveznek, Cavani 9 meccsig nem rúg gólt, és fixen végigjátssza a meccseket. És sokat számíthat az ilyen fokú bizalom.
Nyilván a fenti csak statisztika, az assistok számolása már eleve érdekes lehet, csak azért írogattam, hogy ha valaki a statokkal jön fő érvként, azok azért mesze nem olyan egyértelműek.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 24., péntek 18:33
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 24., péntek 18:32
annyiból kétélű dolog is, hogy az ellenfél védőitől elviekben a kitüntetett figyelmet is ők kapták, míg a realnál inkább cr.És a fenti csatárokra van építve a csapatuk játéka
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 24., péntek 18:27
Meg is van DM helyettese! Egyébként valszeg eladjuk 2-3 millióért.most nézem, hogy pedro león jön vissza hozzátok a nyáron kölcsönből.
Na, itt egy konkrét ember, akitől meg tudom kérdezni: mivel több Falcao Cavaninál?Egyedül Falcao jelentene előrelépést. Agüeroval meg Cavanival nem sokkal lennénk előrébb , mint Higuaínnal vagy Benzemával
Ha már statisztika...Ugye nem mindegy mik a körülmények. Gyorsan ránéztem én is, ha már statokról volt szó. Ha csak siműán nézzük, akkor korrekt a helyzet, Cavani 94 percenként lő gólt, Falcao 101, Benzema 147 perc. Csakhogy mondjuk a két említett úriember csapatuk pontrúgás lövője, ami Benzemáról nem mondható el. (ha jön bármelyik, onnantól kezdve róluk se...) Pontrúgások nélkül Cavani 133 perc, Falcao 137, Benzema 147. Így azért már más a helyzet. És akkor csak az érdekesség kedvéért ha idevesszük, hogy gól vagy assist hány percenként, akkor Cavani 102 perc, Falcao 122 percenként érintett valamelyikben, míg Benzema 72 percenként...Úgy, hogy két szóba hozott csatárnak illetve csapataiknak ez egy nagyon fasza idénye volt elméletileg, Benzemának meg a madridnak pedig szar.Falcao: 41 meccs 34 gól. Mesterhármas a Európai szuperkupa döntőn. Egy Atletico Madridban nem "rossz" teljesítmény.
Cavani: 43 meccs 38 gól. Azért, ha ez a teljesítmény neked kevés....
Falcao-tól az akkora meglepetés volt, hogy még most is csodálkozik rajta ő maga is. Egyáltalán nem jellemző rá a cselezgetés, a kényszerítők, a gólpasszok. 16oson belül nagyon veszélyes játékos, azon kívül szőkőévente tud kezdeni valamit a labdával.falcao azért nem egy higuain mezőnyben sem. képes kényszeritőzni, oké hogy albiol az albiol de őt is elég durván befűzte a király kupa döntőn. persze nem azt mondom hogy egy cselgép. de szerintem a robbanékonyságával, a ritmusváltásaival falcao is megtudja verni a védőjét 1-1ben.
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 24., péntek 18:20
hogy ezen mit csodálkozol azt is kifejthetnéd, mert egyértelmű hogy közel sem ugyanazt a stílust képviselik. Cavani is próbál beavatkozni a mezőnyjátékba de nála ez a felpassz-visszapasszokban kimerül. Keveset kényszerítőzik, nem alakít ki kettő az egyeket , Benzema ezekben az egyik legjobb. Ezért is egyértelmű hogy játékügyetlenebb, mert ő egy erőcsatár aki gyors, lehet futtatni, jó fizikumú, a kapu előtt magabiztos és fejjel is erős. El kell dönteni hogy mi kell nekünk, számomra továbbra is ez a Benzema-vonal jön be, ilyen tipusú csatárt igazolnék.cavani játékügyetlenebb mezőnyben, mint benzema
Fúúú ez fődhöz vert
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 24., péntek 18:20
Szerintem te sem tudnal mas tipusu csatart mondani mivel nincs aki real szintu lenne.hehe írta: én nem akarok nistelrooy, inzagi, gomez, cavani, falcao típusú csatárokat látni a real madridban.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. május 24., péntek 18:14
Ezt gondold át te is.hehe írta:ezt gondold át megint. :-)
pláne elnézve az idei teljesítményüket.
Ez meg pontosan így van , atletico meccset szoktam nézni és nem egy Inzaghi az ember , de Cavani sem ...Galacticos írta:hehe.
falcao azért nem egy higuain mezőnyben sem. képes kényszeritőzni, oké hogy albiol az albiol de őt is elég durván befűzte a király kupa döntőn. persze nem azt mondom hogy egy cselgép. de szerintem a robbanékonyságával, a ritmusváltásaival falcao is megtudja verni a védőjét 1-1ben.
ha őt hoznánk a nyaram második legszebb napja lenne. az első higuain eladása.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 24., péntek 18:11
Tényleg fura a megfogalmazás, de az igazságtartalmával nem lehet vitázni. Benzema sokkal ügyesebb, nem az a "jómunkásember", mint Cavani. Viszont szerintem ő is kevés a Realba... bárcsak tudnék olyan csatárt mondani, aki nem az.rm22 írta:cavani játékügyetlenebb mezőnyben, mint benzema
Fúúú ez fődhöz vert
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. május 24., péntek 18:08
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 24., péntek 18:07
De vehetünk a kapus helyere is gólvágókat, attól még nem fogunk nyerni Blt.besteve7 írta:Falcao: 41 meccs 34 gól. Mesterhármas a Európai szuperkupa döntőn. Egy Atletico Madridban nem "rossz" teljesítmény.
Te láttad már őket focizni? Ezek szerint nem.rm22 írta:cavani játékügyetlenebb mezőnyben, mint benzema
Fúúú ez fődhöz vert
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 24., péntek 18:06
HozzászólásSzerző: rm22 » 2013. május 24., péntek 18:05
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 24., péntek 18:03
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 24., péntek 18:02
én nem akarok nistelrooy, inzagi, gomez, cavani, falcao típusú csatárokat látni a real madridban.besteve7 írta:Ezt gondold át te is.hehe írta:ezt gondold át megint. :-)
pláne elnézve az idei teljesítményüket.
Falcao: 41 meccs 34 gól. Mesterhármas a Európai szuperkupa döntőn. Egy Atletico Madridban nem "rossz" teljesítmény.
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem