Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 23., csütörtök 16:09

na ne vicceljenek már a spanyol Krisz Rudival :sly:
a csávó nem tud Madridba igazolni, mert krónikus honvágyban szenved...vagy veszünk egy játékost, hogy legyen, aki a sevillai vendég szereplésekkor játsszon? :mrgreen:
Realista24 írta:Jesé Rodríguez és José Rodríguez is szerepel a Getafe kívánságlistáján. Tegnap érdeklődtek is már.
ha elbasszuk Jesét úgy, hogy még ki se próbáltuk, hogy a nagy csapatba hogy muzsikálna, akkor bassza meg a vezetőség a játékospolitikát :coffee:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 23., csütörtök 16:07

Gerr90 írta: Özil is 20 évesen lett felnőtt válogatott, szóval ez az érvelés nagyon nem helytálló, sőt 21 évesen már stabil kezdő volt és segítette a csapatát a kijutásban, majd a tornán is. Ehhez képest Isco hol áll?
Ja Isconak 21 évesen van 1 válogatott meccse, míg Özil ennyi idősen már alapember volt a németeknél.
Ozil 20 evesen a spanyol valogatott kozelebe nem kerult volna(ezt csak ugy szemleltetes keppen irom)
ebben a spanyol valogatottban David Silva is nehezen fer be, nem beszelve Matarol. Ozilnek hol volt ilyen konkurenciaja amikor 20 eves volt. Gotze, Reus, Schurle is csak az utobbi 1 evben kerultek elo. Isconak nehez dolga van ilyen szempontbol, mert ott van egy Iniesta, Mata, David Silva,Thiago Alcantara, Pedro es Del Bosque aki peldaul makacsul ragaszkodik a Xavi-Xabi-Buszkec harmashoz. Leglababb 1 helye felszabadulhatna, ha nem szamitana az egyikre. Ezekutan en nem csodalkozok, h csak 1 valogatottsaga van, Ozilnek sem lenne tobb ebben a valogatottban 21 evesen.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Realista24
El Padre
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 23., csütörtök 16:06

Jesé Rodríguez és José Rodríguez is szerepel a Getafe kívánságlistáján. Tegnap érdeklődtek is már.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. május 23., csütörtök 16:00

morientes írta:

A bayernél meg tudatos csapatépítés folyik már jó ideje,ami a Real Madridra nem jellemző egy jó ideje,úgyhogy kár
a madridnak ez a legnagyobb baja szerintem, semelyik edzőnek nem adunk időt :angry: (kivéve Mou)
1 éve van az edzőnek arra hogy mindent megnyerjen régen is mi volt csak bl-t nyertünk? bajnokságot nem? mehetsz
bajnokságot nyertünk bl-t nem? mehetsz

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 23., csütörtök 15:50

Ha jól láttam abba az esetben érkezne, ha DM dobbant és Bale-t nem sikerül idecsábítani. Igazából mindkét lehetőségre látok esélyt, szóval jó lenne, ha nem ijesztgetnék a madridistákat ilyen hírekkel.
Pff, ne is mond...Ekkora kretének mi sem lehetünk.
arra kíváncsi mit csinálna itt a társaság aki azt hiszi hogyha ronaldo elmenne és 120 millából bevásárolnánk minőségi játékosokat és mégse lenne erősebb a csapat
Mivel a felvetésben az volt, hogy ha nem írja alá a hosszabbítást...Tehát ebben az esetben az a kérdés, hogy nincs CR van 120 milla, vagy hogy CR se lesz 1-2 év múlva, meg 120 milla sem...
Ha nem akar hosszabbítani, el kell adni. Ez van. Ha egy új korszak jön, akkor kicsi az esély arra, hogy az első évben alkossunk valamit, tehát egy év már elveszik. Azt azt következő 1-3 év lehet az időszak csúcsa, és ha CR kiszáll belőle, pénzt sem hoz, akkor pótolni is nehéz lesz, vissza is eshetünk komolyabban.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. május 23., csütörtök 15:48

miró írta:avas meg szerintem nem kell egyszerűen...di maria2
Szerintem jobb mint Di María,de Navast 4-5 éve kellett volna megvenni. Csak ugye van az a betegsége/fóbiája vagy mi.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. május 23., csütörtök 15:45

örülök isconak nagyon hogy kezdik szóba hozni velünk,a csatár jelöltek parádésak,nem is hiszem el hogy 3 év után lesz csatárunk..

akiktől félnék az bale,neymar és navas.az előző kettő inkább az ár/érték arány miatt szerintem óriási a lutri benne,navas meg szerintem nem kell egyszerűen...di maria2,nem is értem az indokot hogy miért került terítékre.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 23., csütörtök 15:30

Már megint Navas a téma, 35 milla a kivásárlási ára
Ha jól láttam abba az esetben érkezne, ha DM dobbant és Bale-t nem sikerül idecsábítani. Igazából mindkét lehetőségre látok esélyt, szóval jó lenne, ha nem ijesztgetnék a madridistákat ilyen hírekkel. :(
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 23., csütörtök 15:20

Már megint Navas a téma, 35 milla a kivásárlási ára :shutup: :-@
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 23., csütörtök 15:16

Nemtudni. De egy Bayernben sincs peldaul Ronaldo, de meg a Dortmundban sem. Hanem vannak helyettuk minosegi jatekosok, es latjuk mit csinálnak mostanában.
Az a jó,hogy mindig az kellene aki nincs.Persze,passzoljuk csak el a világ legjobbját... :roll:

Azé nézzük már meg a psgt...Lucas,Zlatan,Veratti,Matuidi mind ott játszik,és messzebre jutottak mint mi Ronaldoval?Nem hiszem...
A bayernél meg tudatos csapatépítés folyik már jó ideje,ami a Real Madridra nem jellemző egy jó ideje,úgyhogy kár összekeverni a kettőt.Ronaldo akkor plusz a csapatnak,hogy nem tudná pótolni az a pár játékos sem,akit az árából helyette elképzeltek...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 23., csütörtök 15:01

tárgyalni tárgyalhatnak Cével a párizsiak :-)

de előtte mi épp hosszabbítsuk meg a szerződését és tső.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 23., csütörtök 15:00

Úszómester írta:arra kíváncsi mit csinálna itt a társaság aki azt hiszi hogyha ronaldo elmenne és 120 millából bevásárolnánk minőségi játékosokat és mégse lenne erősebb a csapat
Nemtudni. De egy Bayernben sincs peldaul Ronaldo, de meg a Dortmundban sem. Hanem vannak helyettuk minosegi jatekosok, es latjuk mit csinálnak mostanában.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 23., csütörtök 14:56

Úszómester írta:arra kíváncsi mit csinálna itt a társaság aki azt hiszi hogyha ronaldo elmenne és 120 millából bevásárolnánk minőségi játékosokat és mégse lenne erősebb a csapat
:D :D
Jó kérdés.

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. május 23., csütörtök 14:53

arra kíváncsi mit csinálna itt a társaság aki azt hiszi hogyha ronaldo elmenne és 120 millából bevásárolnánk minőségi játékosokat és mégse lenne erősebb a csapat

schranzer

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 23., csütörtök 14:42

RaúlRealMadrid írta:A PSG megint megpróbálja megszerezni Cristiano Ronaldót. A francia klub akkor engedi Ancelottit, ha tárgyalhatnak Ronaldóról a Real Madriddal.

Köszönjük, ennyire azért nem kell az olasz... jó lesz ide más is. :D
Viszont ha nemakar hosszabbítani CR, akkor simán eladnám. Kérnék helyette egy Verratti+Lucas Moura+50/60 millos packot, es deal. :D
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 23., csütörtök 14:39

A PSG megint megpróbálja megszerezni Cristiano Ronaldót. A francia klub akkor engedi Ancelottit, ha tárgyalhatnak Ronaldóról a Real Madriddal.

Köszönjük, ennyire azért nem kell az olasz... jó lesz ide más is. :D

schranzer

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 23., csütörtök 14:03

Én viszont Ozil fan vagyok. Azt viszont hozzá is teszem ehhez, hogy az idei teljesitmenyevel abszolut nemvagyok megelégedve, neméppen ezért kedveltem meg a jatekat. Sokkal inkabb a 2010es Vbn bemutatott produkcioja miatt, amikor eloszor lattam jatszani, már az elso meccsén az elso labdaerinteseibol lattam, hogy ehhez hasonlot mar regen lattam focipalyan. Páran irtak akkor, az elso meccsek után, hogy a 2010es VB felfedezettje Ozil lesz. Ahogy mindenki masnak, neki is vannak hibai, pontatlansagai. Ez az idei szezonban tobbszorosere nott. Viszont nemszabad elfelejteni, hogy mit is csinalt akkor, mikor idejott. Vagy a tavalyi szezonban is. Egyrészt neki is koszonhetjuk azt a bajnoki cimet, de vegulis ez a kijelentes ugyanugy ervenyes az egesz csapatra, itt nemakarom ot kiemelni. Idén azonban észrevettem, hogy mintha leszukult volna a repertoárja. Az elozo evekben rendre voltak szemet gyonyorkodteto megoldasai, sarkazások, és nemis tudom mennyi kotenyt kiosztott, egyik kedvence volt ha lehet azt mondani, fogalmam nicns melyik jatekos az, akitol ennyi kotenyt lattam volna valamikor. Na mindegy, ezen csak megakadt a szemem. Szoval a lényege az egésznek, hogy idén ezek rendre elmaradtak, vagy ha elo is bukkantak, kb. minden 5. meccsen. Es ennel a pontnál kell megállni. Bennem felmerult az a kerdes, hogy egy ilyen technikai adottsagokkal rendelkezo jatekos, aki meg csak 24 éves, (azt ne akarja nekem bemagyarazni senki se, hogy elfelejtett focizni, plane nem azt, hogy megoregedett (24!) ), szoval hogy egy ilyen jatekos nem e veletlenul a Mourinho fele lebutito taktika áldozata? Vagy a Mourinho féle, betonbiztos, rizikomentes jatek áldozata? Ahol ugyebar fontos a tamadas, meg a golszerzes, addig a pontig, amig nicns gol, aztan meg beallunk bekkeni, meg kontrázni? Vagy ahol van egy taktika, "neszeCRfusselvele", meg ivelgessunk, meg mindent ki a szélre? Meg ahol alapkovetelmeny az, hogy ne menjunk bele semmi rizikoba, inkabb ne legyen csel, hanem passzold hátra (kivétel CR) ? Mert ezekbol kiindulva nemhinném, hogy Ozil ennyit vesztett volna tudasabol, csak egyszeruen Mourinho taktikaja kiaknázta a kepessegeit. Azok a tulajdonsagai, hogy egylabas, meg konnyen elnyomhato, azok mar megvoltak akkor is, mikor erkezett, megsem tunt ki annyira a mezonybol, a valogatottban sem. Egy szo mint száz, a kepessegei most is ugyanugy megvannak, csak szerintem nem illett Mourinho egysiku, kontrajatekaba, a masik dolog meg az, hogy ha a mostani szezont nezzuk, CRen kivul az egesz csapat lofasz volt (itt azokat értem, akik az alapkezdoben voltak, ide ne szamitsatok Modricot meg Varanet, akik csak a szezon masodik feleben kaptak eloszor rendre lehetosegeket), de még CR is az volt, egeszen januárig.

Amugy ehhez a temahoz visszatérve, nekem az is nagyon fura, hogy miert pont azok a jatekosok szerepeltek jol idén, akik kb most kerultek Mourinhohoz (CRt megint csak nenézzuk, o egy robot, neki nemszamit semmi)? Gondolok itt Modricra, Lopezre, meg ugye Varane, aki idén kapta csak meg a bizalmat tole, elotte valo meccseken csak tudjuk mikent szamitott rá. Szoval ezis egy érdekes valami, hogy miert csak ezek a jatekosok tartottak ki mellette, miert csak ok voltak azok, akiknek nem akadt gondjuk Joséval, érdekes valami, de lehet megint csak egy konspiracio haha.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 23., csütörtök 13:56

Neymar... 100 MILLIÓT NEKI!!! MOST!
A legjobb végén fogtad meg a dolgot. :agree:

biztos nem őt hoztam volna.
Még nincs is itt. Komoly az érdeklődés a Real részéről, ez biztos, viszont a játékos nem feltétlen ide jönne, illetve annyit a Madrid sem szándékozik adni, amennyit a Malaga szeretne.
20 + Morata fölé nem mennék, még akkor sem, ha ez így nyilván nem éri el a 35 milliót. Ebbe is csak azért mennék bele, mert Morata szerintem semmilyen szinten nem elég a Realhoz.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 23., csütörtök 13:50

iscot én sem tudom hova tenni.
Főleg úgy hogy ennyiért pár éve hozhattunk volna egy David Silvat is.
Véleményem szerint Isco a padra jönne és arra, hogy legyen minőségi csere ami véleményem szerint időszerű már
Én is ezt a lehetőséget látom, eléggé univerzális szóval ha valaki kiesik a támadó középpályásaink közül akkor oda be lehet rakni, viszonylag technikás is de egy állandó kezdőtől nagyon messze van. Nem mondom hogy mellélövünk vele, de én biztos nem őt hoztam volna.

ganjaman89
Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
Kedvenc csapatod: real madrid cf

HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. május 23., csütörtök 13:40

Özil első éve jó volt a másodikban kaki volt akkor mondták,hogy dimaria lehet az új írányítónk ami azért elég fura,ebben az évben meg csak vonszolta magát,60 perc után kipukkad,és emlékszem a vb-re Özil is abból él 3 éve :cens:

Vissza: