A Paris Saint-Germain érdeklődik a Real Madrid szélsője, Angel di María szerződtetése iránt. A Királyi Gárda 25 millió eurót vár az argentin játékosért cserébe, amit a francia bajnok klub meg is adna.
Én egy 10est azért még rápakoltatnék. Aztán vihetik!
Az AS szerint a Real Madrid örömmel venné, ha a Juventus belevonná a Higuaín üzletbe középpályásukat, Vidalt. A chilei játékos két éve érkezett a torinói klubhoz, és szerződése 2016-ig szól. A tárgyalások ma délután fognak megkezdődni Madridban.
Ezt a Juve-Higu üzletet mindenképp úgy bonyolítanám le, hogy egy kp jönne hozzánk azzal a lendülettel Pogba vagy Vidal. Bármelyiküknek örülnék nagyon.
A Marca legújabb listája szerint, néhány korábban érinthetetlen játékostól is megválna a klub, amennyiben megfelelő ajánlat érkezne értük. A lap legfrissebb cikke szerint Higuain, Di Maria, Modric, Coentrao, Benzema, Pepe is klubot válthat. Jelenleg Higuaín ügye van terítéken, aki a hírek szerint nettó 6 millió eurót szeretne keresni, így lehetséges, hogy végül Angliában fog kikötni a Juventus helyett.
Ezek közül csak a két argentint adnám el, és Modric abszolút érintethetetlen. Nálam legalábbis. Nem is értem, hogy kerülhet ide a neve. De Benzema, és két portugál távozásának sem örülnék kimondottan. Azt sem értem, hogy miért adnák el mindkét csatárt
Angol lapok szerint Pérez nem akar várni egy évet Balere és mindent bevet, hogy még idén nyáron megszerezze. A legfrissebb hírek szerint 50 millió eurót kínál, valamint egy játékost választhat Daniel Levy a Pepe, Higuaín, Di María, Marcelo négyesből. A Tottenham eddig csak Higuaín iránt mutatott komolyabb érdeklődést, aki azonban nem akar olyan csapatban játszani, amelyik nem indul a BL-ben.
Marcelo?!?! Na ne!!
Angol lapok szerint José Mourinho szeretné magával vinni Raphael Varanet a Chelseahez. A fiatal francia védő az elmúlt hetekben térdműtéten esett át, szerződése 2017 júniusáig szól, és kivásárlási ára 30 millió euró. A vezetőség ezt szeretné meghosszabbítani, és természetesen szeretné sokszorosára emelni a kivásárlási árát.
Nagyon gyorsan fel kell vinni azt a kivásárlási árat, hogy még el se gondolkodjanak letenni azt!!
Gyönyörű videó! Minden elismerésem! És kiváló téma!