Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
Nagyon-nagyon remélem, hogy Zidane észreveszi ezeket a dolgokat (Benzema-Bale), mert ez így tarthatatlan tovább, még egy szezont nem lehet lehozni -2 emberrel.
Benzema tökéletesen tisztában van a helyzetével, senki egy percig nem veszélyezteti a csapatnál, gyakorlatilag azt csinál amit akar, akkor is kezd. Nagyon kéne egy csatárt hozni a nyakára, nyilván Bappé lenne a legideálisabb. Így, hogy már Morata sincs, totál kilátástalan, hogy ki fogja lőni ha gólokat, ha esetleg Ronci nem lesz, mert az tuti, hogy nem Benzema.
Bale meg... már az idehozatalakor is tök fölöslegesnek tartottam, sosem tudtam megkedvelni, de nem is szolgált rá. 4 év alatt vajmi keveset tett hozzá a Realhoz, kurvára el kéne takarítani innen, mert egyszerűen nem ide való. Sajnos rohadt drága volt, marketing igazolás, és hiába telt már el 4 év, idén tutkó nem adják el. De lassan Pereznek is el kéne gondolkodnia, hogy mekkora luftot rúgott vele, és Jameshoz hasonlóan beletörődni és eladni a picsába.
Benzema tökéletesen tisztában van a helyzetével, senki egy percig nem veszélyezteti a csapatnál, gyakorlatilag azt csinál amit akar, akkor is kezd. Nagyon kéne egy csatárt hozni a nyakára, nyilván Bappé lenne a legideálisabb. Így, hogy már Morata sincs, totál kilátástalan, hogy ki fogja lőni ha gólokat, ha esetleg Ronci nem lesz, mert az tuti, hogy nem Benzema.
Bale meg... már az idehozatalakor is tök fölöslegesnek tartottam, sosem tudtam megkedvelni, de nem is szolgált rá. 4 év alatt vajmi keveset tett hozzá a Realhoz, kurvára el kéne takarítani innen, mert egyszerűen nem ide való. Sajnos rohadt drága volt, marketing igazolás, és hiába telt már el 4 év, idén tutkó nem adják el. De lassan Pereznek is el kéne gondolkodnia, hogy mekkora luftot rúgott vele, és Jameshoz hasonlóan beletörődni és eladni a picsába.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hatalmas +1... Mondjuk arról nem tudtam, hogy ziro szereti az ingyen sört is. De tényleg így kell ezt, csak a véleményét írta le. Elképesztő amúgy, hogy ahány szem, annyi féleképp nézik a focit.Realista24 írta:Csak a véleményét írja le, ti meg ugrotok ra mint ziro az ingyen sörre.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak a véleményét írja le, ti meg ugrotok ra mint ziro az ingyen sörre.Karim the king írta:Most már igazán elkezdhetnél Te vele foglalkozni, mert szégyen, vérlázitó és erőszakos.Realista24 írta:Miért foglalkoztok vele?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Most már igazán elkezdhetnél Te vele foglalkozni, mert szégyen, vérlázitó és erőszakos.Realista24 írta:Miért foglalkoztok vele?
- M1Ö
Én hagyom, mert olyan szinten megzavarodtam, hogy úgy ragozok mint egy elsős. "többet ér ballal labdába" Még jó, hogy nem azt írtam, hogy labdábé...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miért foglalkoztok vele?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Miért nyomod fullba a kretént? Engedd el a témát. Jobb lenne neked is.wxyz írta:Ez olyan, mint az állítani, a Tottenham baszd előre focit játszik.M1Ö írta:De neki nem okoz gondot, ha labdavezetés közben véletlen korrigálni kell jobbal, vagy egy-egy csel jön ki úgy, hogy a jobbosát kell használni. .
Ez olyan, mint az állítani, a Tottenham baszd előre focit játszik.M1Ö írta:De neki nem okoz gondot, ha labdavezetés közben véletlen korrigálni kell jobbal, vagy egy-egy csel jön ki úgy, hogy a jobbosát kell használni. .
- M1Ö
Alapból ott van egynek a gólja. De nem is az a lényeg, persze, hogy többet ér ballal labdába, mivel bal lábas. De neki nem okoz gondot, ha labdavezetés közben véletlen korrigálni kell jobbal, vagy egy-egy csel jön ki úgy, hogy a jobbosát kell használni. Jamesnek, Özilnek meg talán Balenek is viszont igen.wxyz írta:Mert tudtatok mondani egy helyzetet amikor jobbal ért labdához?
-
wxyz írta:Bale azon a meccsen jó volt, nem tudom hol volt neki, ötből három rossz passza.
Asensio felhozatala nem korrekt. Egy erőnlétben elfogyó, 10 emberrel játszó csapat ellen jött be frissen. De Asensio érdekes játékos, mert a jobb lába annyiszor találkozik a labdával, mint Jamesé, amit rajtam kívül még senki nem hozott fel.
Érdekes, hogy Jamest hozod fel Asensio ellen, miközben Asensio sokkal dinamikusabb, nehezebb elnyomni, gyorsabb is.
Mert tudtatok mondani egy helyzetet amikor jobbal ért labdához?
Nem kötetkedtem senkivel.
Nem kötetkedtem senkivel.
Öngólok hadát követi el és lassan beleköt mindenkibe.lestat írta:Azert a Bayern ellen csak jobbak rugott golt.wxyz írta:Bale azon a meccsen jó volt, nem tudom hol volt neki, ötből három rossz passza.
Asensio felhozatala nem korrekt. Egy erőnlétben elfogyó, 10 emberrel játszó csapat ellen jött be frissen. De Asensio érdekes játékos, mert a jobb lába annyiszor találkozik a labdával, mint Jamesé, amit rajtam kívül még senki nem hozott fel.
De mondok jobbat. Messi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
Nézd vissza az odavágó első félidejét és meglátod, pontosan már én sem emlékszek, hogy mikor volt, csak arra, hogy felhúzott, mert ígéretes kontrák mentek el rajta.wxyz írta:Bale azon a meccsen jó volt, nem tudom hol volt neki, ötből három rossz passza.
És akkor ebből egyenesen az jön, hogy Asensionak jobb kell legyen támadásban mint Balenek? Hány és hány olyan meccsünk volt ahol emberhátrányban voltunk, aztán mégsem estünk össze.wxyz írta:Asensio felhozatala nem korrekt. Egy erőnlétben elfogyó, 10 emberrel játszó csapat ellen jött be frissen.
Ez meg nem igaz, mert ha annyit találkozna a jobbosa, mint James-é, akkor ugyanúgy hátráltatná a támadásokat. Asensio nem nyúl reflexből ballal a labdáért. Meg alapból nem mindegy, hogy ki, milyen tempóban használja a lábait.wxyz írta:De Asensio érdekes játékos, mert a jobb lába annyiszor találkozik a labdával, mint Jamesé, amit rajtam kívül még senki nem hozott fel.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Azert a Bayern ellen csak jobbak rugott golt.wxyz írta:Bale azon a meccsen jó volt, nem tudom hol volt neki, ötből három rossz passza.
De mondok jobbat. Messi.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Bale azon a meccsen jó volt, nem tudom hol volt neki, ötből három rossz passza.
- M1Ö
Idézz pontosan, mert a védekezésével bőven meg voltam elégedve, de egy 100 milliós játékostól nem azt várom el, hogy Ribéryt vegye ki a játékból. Ez volt a vitatéma, mert utána bejött Asensio és ugyanúgy visszazárt, de támadásban sokkal hasznosabb volt, ráadásul nem csak a vonal mellett tűnt fel. Teljesen más a 2 dolog, mert Zidane terve egy plusz elem volt a Bayern focijának megöléséhez, attól Bale még támadhatott volna hasznosan és nem úgy, hogy 5ből 3x ellenfélhez passzol.wxyz írta:A Bayern meccset Pipita hozta fel pár hete. Ott kikérted magadnak, mi az, hogy Balet dicsérik emiatt. Ha Zidaneról van szó már jó dolog?
A Bayern meccset Pipita hozta fel pár hete. Ott kikérted magadnak, mi az, hogy Balet dicsérik emiatt. Ha Zidaneról van szó már jó dolog?
- M1Ö
A Ceballos topicból a Zidane vitához. Azt se felejtse el senki, hogy a Bayern párharc előtt hányak fröcsögtek, hogy jaaaj szegény tanítványt a mestere úgy, de úúúgy le fogja mosni taktikában, hogy az valami durva. Aztán lépett egy olyat, hogy CR meg Bale is szépen beállt a középső vonalba, aztán azt se tudta a Bayern, hogy mit csináljon. Ezt meglépte, utána jött az Atlético, persze, ott is a taktikai zseni Simeone. Hát, ott az odavágó úgy oda lett rakva, hogy mindenki csak pislogott. Döntőben szintén zenész, ott is Zidane akarata érvényesült. Lehet fikázni, de ahhoz képest, hogy bő 1,5 éve edző (a Castillat hagyjuk) taktikailag is eléggé rendben van. A többi részéről nem is beszélve, de arra már kitértek a többiek.
-
Hm... remélem akkor ez azt jelenti hogy megbomlik a BBC.... és Bale távozik.Realista24 írta:ZZ: "I hope the BBC remains, but until August 31, anything can happen."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
ZZ: "I hope the BBC remains, but until August 31, anything can happen."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema