'shutterisland írta:lichsteinert még inkább a lazioban láttam többet, igazi melós szélsőhátvéd.
nem mondom, hogy rossz, vagy hogy nem hasznos egy ilyen játékos, de egy real madridban (főleg a kezdőben) nem tudom elképzelni.
+1 Ez annyira nagy butaság lenne a Real részéről, hogy teljesen kizártnak tartom. Ha mondjuk Carvajal beint, az egy másik szitu, de én remélem, hogy nem.
Higuért vagy adnak 30 millát, vagy Pogbát, vagy Vidalt és mi adunk némi casht. Mást én nem fogadnék el.
Tevez: sokszor szóba került itt a fórumon... Nem lenne rossz, de nekem túl balhés, és szerintem ő már nem motivált, csak a pénzért csinálja az egészet. 2-3 évvel ezelőtt még hoztam volna, mert a tudása megvolt (megvan), csak ha nem akar megdolgozni az eredményekért, akkor csak egy újabb rendbomlasztó egyén lesz, akivel az edzőnek egoharcot kell vívnia. Ráadásul a kora is arra sarkall, hogy ne akarjam őt itt látni.
Akkor ma hivatalosan elköszönünk Mourinhotól...
Itt az ideje. Új edző ma még szerintem nem lesz. Majd csak 2 hét múlva. Addig vagy Mou befejezi, vagy Toril...