Mármint én mondtam valami hülyeséget?kiserik írta:Ez a kemény, nem a kád széle Mondtam, itt mindig vannak gyöngyszemeknnorbi írta:
Őőő...lehet én tudom rosszul, de Bellingham elvileg kp, nem csatár. Így az összehasonlítást annyira nem értem, de van fantázia a srácban, nekem szimpatikus, amit láttam tőle eddig. Labdabiztos, jól cselez, de még sok hiba van a játékában.
Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric, Benzema, Marcelo, Kroos, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Ez a kemény, nem a kád széle Mondtam, itt mindig vannak gyöngyszemeknnorbi írta:Őőő...lehet én tudom rosszul, de Bellingham elvileg kp, nem csatár. Így az összehasonlítást annyira nem értem, de van fantázia a srácban, nekem szimpatikus, amit láttam tőle eddig. Labdabiztos, jól cselez, de még sok hiba van a játékában.Ez a Bellingham gyerek lehet jobb lesz, mint Haaland. Legalábbis úgy tűnik, hogy sokkal mozgékonyabb, jobban tud cselezni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric, Benzema, Marcelo, Kroos, Zidane
Őőő...lehet én tudom rosszul, de Bellingham elvileg kp, nem csatár. Így az összehasonlítást annyira nem értem, de van fantázia a srácban, nekem szimpatikus, amit láttam tőle eddig. Labdabiztos, jól cselez, de még sok hiba van a játékában.Ez a Bellingham gyerek lehet jobb lesz, mint Haaland. Legalábbis úgy tűnik, hogy sokkal mozgékonyabb, jobban tud cselezni.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Megnéztem az összefoglalókat:
City - Leipzig
A City első gólja full támadó fault, a 11-est nem tartom jogosnak (amikor 2 méterről felkaron/vállon lőnek a labdával, az miért lenne kéz?), több góljuk is kabaré volt, jól elbacta a Lipcse.
Pool - Milan
Kár, hogy kikaptak, teljesen jó volt a Milan.
Dortmund - Besiktas
Ez a Bellingham gyerek lehet jobb lesz, mint Haaland. Legalábbis úgy tűnik, hogy sokkal mozgékonyabb, jobban tud cselezni.
Ajax - Sporting
Ez a portugál védelem egy vicc volt, mennyei szint. De a mesternégyes ettől még szép, érdemes lesz figyelni a srácot.
PSG
Nem néztem meg
City - Leipzig
A City első gólja full támadó fault, a 11-est nem tartom jogosnak (amikor 2 méterről felkaron/vállon lőnek a labdával, az miért lenne kéz?), több góljuk is kabaré volt, jól elbacta a Lipcse.
Pool - Milan
Kár, hogy kikaptak, teljesen jó volt a Milan.
Dortmund - Besiktas
Ez a Bellingham gyerek lehet jobb lesz, mint Haaland. Legalábbis úgy tűnik, hogy sokkal mozgékonyabb, jobban tud cselezni.
Ajax - Sporting
Ez a portugál védelem egy vicc volt, mennyei szint. De a mesternégyes ettől még szép, érdemes lesz figyelni a srácot.
PSG
Nem néztem meg
Villarreal is van, két gólt rúgtak, bár nyerni nem sikerült.illgner írta: Eddig a négy spanyol egy db 11-es gólra volt képes a négy meccsen. Ez azért elég beszédes.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
A visszavágóra egy pirost is elvárunk tőleRealista24 írta: Real Madrid is the most team that Arturo Vidal loses from in his entire career (7 games) with 4 different teams (Juve, Bayern, Barca, Inter)
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real Madrid is the most team that Arturo Vidal loses from in his entire career (7 games) with 4 different teams (Juve, Bayern, Barca, Inter)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Nevessetek csak.halamadrid írta:16-9, kapura 6-4 volt a a lövések száma a Brugge javára, volt is mit védeniCsabi írta:
ugy hogy keylor a motm
Megzavarta őket a Real piacfelborító, tiszteletlen ajánlata szegény bappe-ért..
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
16-9, kapura 6-4 volt a a lövések száma a Brugge javára, volt is mit védeniCsabi írta:ugy hogy keylor a motmSierra írta: 1milliardos Psg-nek csak egy x-re futotta a veretes Bruges ellen.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Vicces lesz amikor a teszkógazdaságosreal veri majd a nyugger Carloval a csilliárdos péezsgét messistől, csak két éves szerződést akartam nem a pénz érdekelt ramosostul..
Nagyon élvezném.
Nagyon élvezném.
- halamadrid
Közben az atletinél már 8 perc a hosszabbítás...
- BlancoMark
Nem láttam a meccset, de így látatlanba nincs az a kp ami kompenzálja Neymar-Mbappé és Messi mezőnymunkájának a hiányát. Szerintem ez egy halott projekt.dzsi91 írta: Félelmetes ez a támadótrió
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Haller is bekezdett gurított 4-t sportingnak.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Félelmetes ez a támadótrió
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Marschnak mars lesz….
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ugy hogy keylor a motmSierra írta: 1milliardos Psg-nek csak egy x-re futotta a veretes Bruges ellen.
1milliardos Psg-nek csak egy x-re futotta a veretes Bruges ellen.
Eddig a négy spanyol egy db 11-es gólra volt képes a négy meccsen. Ez azért elég beszédes.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
haller laza mesternegyes.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Gonzalez, Isco, S.Ramos.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid.
Igen, eddig Brahim nagyon jól mozog. Parádésan kezdte a szezont is. Benne tényleg lehet potenciál.