Van egy olyan érzésem, hogy Mou nem fog elmenni. Túl büszke ő ahhoz, hogy itt ne nyerjen BL-t, elvégre ez a Real Madrid...
Mennie kell! Sajnos innen nincs felfele. Új projekt, új edző kell. Ezt nem lehet ugyanannak az embernek megújítani.
Nekem ez a nyár inkább szokásos félelmek. Ahogy kinéz nincs egyenlőre, úgy tűnik az nincs lezsírozva egy db edző se Mou helyére és nagyon bizonytalan az igazolás is (kérdés hogy a nyarat megint egy emberre csesszük el vagy sem).
Egy név nem nagyon merül fel edzők között: Laurent BLANC. Szerintem az egyik legideálisabb választás lenne Zizouval párban ők. Jól dolgozott eddig bár nagy kérdés mennyire lenne zsákbamacska. De Bordeux-val nem volt rossz amit csinál. Ért az emberekhez és van szeme. És pár francia tehetség elférne itt (Zouma, Digne már csak a védelembe is lehet opciók lehetnének)...
Olasz hírek szerint megtettük ajánlatunkat a Napoli-nak Cavani-ért, nem kevesebb mint 55 millió eurót fizetnének, 4 évre írna alá, évi 8 millió eurós fizetést kapna
Nem tudom én azért Cavaninak csak az áráért haragszom. Folyamatosan egy nagyon jó gól átlagot hoz le és a fejlődése töretlen, bár sajnos nem egy Falcao... Egy valamit nem értek. Ha 55 milliót kirakunk érte akkor miért nem lehet már 15-öt rárakni és lehozni Falcaot ha már ennyire akarunk ész nélkül költeni akkor másképp tennénk.
Igazából ár-érték viszonyban még mindig Lewandowski aki megérné.
Pár csatáron én nagyon elgondolkoznék: Jackson M., Benteke, W. Bony, M. Icardi - közülük akár 2 is el lehetne hozni Cavani árából és lehet nem bánnánk meg...