Kireptetsz, mint ahogy az instaribancokat szokták? Lady Gaga nem érdekel (bár elismerem a tehetségét,vszeg feszten,ha épp ott lenne végighallgatnám a tömeg végén),meg túlzottan LA se,de egynek jóArjenMagicRobben írta: Full random, de van bárki véletlenül aki jönne a szeptemberi Lady Gaga koncertre LA-ben? (Dodgers Stadium) Akár gyerekkel is
OFF
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Re: OFF
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csütörtökön érkezünk!!!CS0ki írta:Tegnap érkeztünk meg primostenbe. Szép hely.ikelemen5 írta:
Rogoznica,ha nem zavar a tömeg, Primosten. De attól függ mi az igény, kik mennek.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Mi Vrsarban voltunk 2 hete. Szép város, nincs tömeg, tiszta, csendes.tubatibi írta: Horvátba ki hova menne, ami nincs messze Budapestről?(6-7 óra autó maximum)
Beléptem egy fb csoportba, dehát nagyobb rivalizálás megy ott, mint egy Barca-Real meccsen.
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
Tegnap érkeztünk meg primostenbe. Szép hely.ikelemen5 írta:Rogoznica,ha nem zavar a tömeg, Primosten. De attól függ mi az igény, kik mennek.tubatibi írta: Horvátba ki hova menne, ami nincs messze Budapestről?(6-7 óra autó maximum)
Beléptem egy fb csoportba, dehát nagyobb rivalizálás megy ott, mint egy Barca-Real meccsen.
Mi Baskára megyünk, családostul barátokkal augusztus végén.tubatibi írta: Horvátba ki hova menne, ami nincs messze Budapestről?(6-7 óra autó maximum)
nyugodt, szép partokkal, túrázásra, futásra van lehetőség. Mi egy 92nm-es lakást béreltünk 3 személyre viszonylag jó áron, 35000/éj. 5-6 óra BP-ről.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Rogoznica,ha nem zavar a tömeg, Primosten. De attól függ mi az igény, kik mennek.tubatibi írta: Horvátba ki hova menne, ami nincs messze Budapestről?(6-7 óra autó maximum)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Horvátba ki hova menne, ami nincs messze Budapestről?(6-7 óra autó maximum)
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
apartmanban szallunk meg, mivel kiderult mostansag, hogy van egy kis gluten erzekenysegem, igy egyszerubb lesz es azon lehet fogni sokat.
amugy ossze van rakva az terv, hat siman meg van toltve a 4-5 nap, meg a nyitvatartasi idok es logisztika miatt matekozni is kellett, melyiket melyikkel parositsa az ember.
schonbrunn palace, zoo, haus dea meeres, csokimuzeum, river cruise, madam tusseauds, prater es 1-1 kisebb dolog.
azert ezt egy hetvegebe en biztosan nem tudnam besuriteni, legalabb is ugy, hogy ne egy agyfacc es rohanas legyen.
amugy ossze van rakva az terv, hat siman meg van toltve a 4-5 nap, meg a nyitvatartasi idok es logisztika miatt matekozni is kellett, melyiket melyikkel parositsa az ember.
schonbrunn palace, zoo, haus dea meeres, csokimuzeum, river cruise, madam tusseauds, prater es 1-1 kisebb dolog.
azert ezt egy hetvegebe en biztosan nem tudnam besuriteni, legalabb is ugy, hogy ne egy agyfacc es rohanas legyen.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Shopping City Süd'shutterisland írta: egyreszt az az 5 nap inkabb 4 es fel, mert csutortok 12 korul erkezik a repcsi es hetfon delutan 3kor jon a jarat vissza uk-be.
minden napra be van dobva egy nagyobb progi a mar emlitett dolgok kozul, ezek melle keresek aprobb, kevesbe ismert toltelek dolgokat.
azon kivul nyilvan az ettermek, setalgatas, shopping is vesz fel idot.
koszi a tippeket, meg a csoki muzeumot is felirtam kozben.
jó sok időt el lehet ott tölteni, ha vásárolgatni, enni akartok. 2in1.
Haus des Meerest ajánlom én is.
Schönnbrunn mindenestül egy egész nap. Kastély, pálmaház, állatkert és minden ami a kerítésen belül van! DE ja, támogatom, benzint mindenképp vigyetek! Meg szenyát is, úgy sokkal olcsóbb lesz az út!
- Limaten
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Henry, Modric, Zidane, Kroos
Ha már Ausztria, osztrák lakosoktól kérdezem (vagy bárki aki tudja persze:D), hogy a torrenttel mizu? Olyan infóm van eddig, hogy nézik, de csak a nagy halakra vadásznak, "normál felhasználástól" eltekintenek. Ez valid lehet?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
egyreszt az az 5 nap inkabb 4 es fel, mert csutortok 12 korul erkezik a repcsi es hetfon delutan 3kor jon a jarat vissza uk-be.
masreszt meg eleg sok helyen voltam mar es pont ezekbol tanultam meg, hogy erdemes mindenre inkabb plusz idot raszamolni, hogy ne rohanas legyen a pihenes.
minden napra be van dobva egy nagyobb progi a mar emlitett dolgok kozul, ezek melle keresek aprobb, kevesbe ismert toltelek dolgokat.
masreszt meg eleg sok helyen voltam mar es pont ezekbol tanultam meg, hogy erdemes mindenre inkabb plusz idot raszamolni, hogy ne rohanas legyen a pihenes.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
De. Csak odaArjenMagicRobben írta: Full random, de van bárki véletlenül aki jönne a szeptemberi Lady Gaga koncertre LA-ben? (Dodgers Stadium) Akár gyerekkel is
thereisonly1ronaldo
-
Full random, de van bárki véletlenül aki jönne a szeptemberi Lady Gaga koncertre LA-ben? (Dodgers Stadium) Akár gyerekkel is
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Grelle Forelle, aztan keves lesz az ot nap is.'shutterisland írta: becsben mit erdemes megnezni a mainstreamebb dolgokon kivul ?
5 napra megyunk szeptemberben es eddig a haus des meeres, schonbrunn, prater, allatkert es a madam tussauds van beiktatva, de egy-ket kevesbe ismert erdekesseget szivesen fogadok.
Barokbol: Schikaneder (nagyon alter, muvesz cucc), Kleinod (fancy high end), Donautechno (bar es klub kevereke), Loft (instaceleb lelohely, de jo kilatas)
Kajalni en a Naschmarkt kornyeken mennek a helyedben.
Egyeb tennivalok: muzeumlatogatas, Opera, Donauinsel korbebiciklizese/jarasa, martozas Dunaban, allatkert, tropikarium, Donaukanal - Prater - Stadtpark trio termeszetkozeliseghez, Schönbrunn, ring seta / bicikli, Stephansdom kivulrol/belulrol.
Érezheti elméletben jól magát, csak gyakorlatban 0 ember van aki sok napra jönne. Szüleim 95 óta visznek turisztikai céget, ahogy valaki lentebb írta Budapest 2 nap + Dunakanyar ami maximum eladható. Soha nem volt ez alatt 5 napos csoportjuk, pedig volt hogy próbálták eladni. Ahhoz kell Eger, Balaton, stb. hogy egy hetes magyar program legyen (és arra is kevés az érdeklődés, inkább hétvége Bp és viszlát). Eltölteni nyilván bárhol a világon el lehet tölteni 5 napot, de itt pénzben és időben kifejezhető alternatívaköltségek vannak, amiket számításba véve nem éri meg annnyival többet erre költeni, amennyivel több élményt jelent.ANDS írta:Mindkét álláspont védhető. 2 nap alatt is meg lehet nézni, csak akkor sokmindent nem látsz. Ami nem baj.Halfkey írta:
Turisztikai szempontból Budapestre pont ugyanezt mondják.
Sok turistacsoport 10 nap alatt Bécs- Budapest - Prága városnézést csinál. Igen, Pest is lemegy 3 nap alatt, Dunakanyarral.
De attól még érezheti jól magát valaki ott hosszabb ideig is, csak pénz kérdése:))
Londonban is valaki 3 napot tölt, valaki 3 hetet…nem vagyunk egyformák. British Múzeumban önmagában el lehet tölteni egy hetet, annyi a látnivaló.
Bécsben is rengeteg a látnivaló, attól függ szerintem, mi a cél. Egy benyomás szerzése, főbb látványosságok, vagy mélyebb megismerés.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Budapestre is mondhatom, 2-3 nap alatt be lehet járni, úgy hogy mindent is látsz.RealAsensio írta:
Ezt kicsit tulzasnak erzem, mintha Budapestre mondanak ugyanezt. Sok a latnivalo, be lehet jarni a kornyeket alaposan, nem kell rohanni, muveszetekben otthon vannak, gazdag a tortenelmuk, rengeteg a magyar vonatkozas, de emlithetnem a meltan hires Spanyol Lovasiskolat is.
5 napot túlzásnak érzem itt a kelet-európai városokban.
Voltam 20x alkalommal Bécsben, vittem sulis csoportokat is oda, stb, mondhatni ismerem a várost, de ha valaki kost azzal jönne, hogy 5 napi programot állítsak össze neki, bajban lennék.
Budapesten ugyanez.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Legalább mi laikusok tartsunk összeRealista24 írta: És nyomtam egy pluszt, mint másik laikus
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bécs egy hétvégés város, semmi több, nagyon maximum hosszúhétvége. Vannak gyönyörű helyei, épületei, lehet jókat sétálni, Hofburg és környéke (sőt... pár metrómegálló és simán Izraelből a közel-keletre jutsz, vagy a balkánra. Egy város, több ország. )
Alte Donau részen el lehet időzni, az eléggé rendben van. Hajóbérlés, vízibicikli, stb.
Figlmüller egy eléggé fasza Wiener schnitzelező hely. (amúgy eléggé szarokat lehet enni a városban, ritka szar ízlésű nép az osztrák )
Café Central, mint kávézó. Ugye ez a leghíresebb. Volt ott Hitler, Lenin, Freud és társaik. Eléggé turistás már, de belülről eléggé feelinges, illetve finom a sütemény. (mondjuk nem olcsó hely).
De 5 nap, az kurvasok szerintem. Akkor már valahogy egy Graz, Pozsony, Hallstatt, mint napos túra bele kéne iktatni. De én a helyetekben tolnék egy 2 nap Bécs, 3 nap Prága túrát, aztán 10/10 az egész.
Haver mondta jól. Szinte tökéletes megfogalmazás. Budapest a szegény ember Bécse. Igazából tényleg hasonló. Mint, mikor Age of Empiresben level 1ről level 2-re váltott a fejlettségi szinted.
Alte Donau részen el lehet időzni, az eléggé rendben van. Hajóbérlés, vízibicikli, stb.
Figlmüller egy eléggé fasza Wiener schnitzelező hely. (amúgy eléggé szarokat lehet enni a városban, ritka szar ízlésű nép az osztrák )
Café Central, mint kávézó. Ugye ez a leghíresebb. Volt ott Hitler, Lenin, Freud és társaik. Eléggé turistás már, de belülről eléggé feelinges, illetve finom a sütemény. (mondjuk nem olcsó hely).
De 5 nap, az kurvasok szerintem. Akkor már valahogy egy Graz, Pozsony, Hallstatt, mint napos túra bele kéne iktatni. De én a helyetekben tolnék egy 2 nap Bécs, 3 nap Prága túrát, aztán 10/10 az egész.
Haver mondta jól. Szinte tökéletes megfogalmazás. Budapest a szegény ember Bécse. Igazából tényleg hasonló. Mint, mikor Age of Empiresben level 1ről level 2-re váltott a fejlettségi szinted.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Turisztikai szempontból Budapestre pont ugyanezt mondják.RealAsensio írta:Ezt kicsit tulzasnak erzem, mintha Budapestre mondanak ugyanezt. Sok a latnivalo, be lehet jarni a kornyeket alaposan, nem kell rohanni, muveszetekben otthon vannak, gazdag a tortenelmuk, rengeteg a magyar vonatkozas, de emlithetnem a meltan hires Spanyol Lovasiskolat is.csababarca írta: Bécsben 5 nap az nagy dobó, vagy menjetek el meccsekre, nem tudom, de nem tudom hogy lehet ott aktívan eltölteni 5 napot városnézés címszó alatt.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ezt kicsit tulzasnak erzem, mintha Budapestre mondanak ugyanezt. Sok a latnivalo, be lehet jarni a kornyeket alaposan, nem kell rohanni, muveszetekben otthon vannak, gazdag a tortenelmuk, rengeteg a magyar vonatkozas, de emlithetnem a meltan hires Spanyol Lovasiskolat is.csababarca írta: Bécsben 5 nap az nagy dobó, vagy menjetek el meccsekre, nem tudom, de nem tudom hogy lehet ott aktívan eltölteni 5 napot városnézés címszó alatt.