Kulfoldon elek mar sok eve, 15-en pont Magyarorszagon voltam, akkor kint is voltam, most nem tudom ugy alakitani.Kercsó írta:vidéken is lehet szervezni megmozdulástgéza írta: Pesten lennek, mennek. Annyi ertelme van, hogy OV meg a Fidesz fosik a tomegtol, ha tenyleg kimenne 100 000 ember, akkor izzadnanak rendesen, es talan, de csak talan nem tudnanak mindent lenyomni az emberek torkan.
Politika
Re: Politika
- BlancoMark
En szinte biztos vagyok benne hogy Jutkarol a kormanyzatban is megvannak azok a felvetelek amikrol az Ordog Ugyvedje beszelt, ezek utan dontse el mindenki hogy benyeli-e amit Magyar Peterrol allit.
Nagyon oda kell tennie magat mindenkinek aprilis 6-an, mert ez igy nem mehet tovabb hogy mindent leuralnak kommunista tempoban.
Kozben Orban Balazs is megfenyegette a Spart, hogy 'ezt meg megbanjak'. A Don Corleonek orszaga.
Nagyon oda kell tennie magat mindenkinek aprilis 6-an, mert ez igy nem mehet tovabb hogy mindent leuralnak kommunista tempoban.
Kozben Orban Balazs is megfenyegette a Spart, hogy 'ezt meg megbanjak'. A Don Corleonek orszaga.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Közös jelölt volt nem?
Amúgy csőd ez az egész, mint valami rossz álom.
Amúgy csőd ez az egész, mint valami rossz álom.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
baszki, jobbikos. legalabb ne m1 szintenhehetheoriginal írta: Csokit meccs utani sorozesnel meg is verte egy momentumos politikus, akit korabban az egyik jovanezigyben leoroszugynokoztek
Igy megy ez, kinek mint intézett a kormanya, kinek milyen kormanyt es kepviselot intezett a népe
nezd meg hogy felultetted a momentummal oket
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Nem jobbikos volt? Momentum? a tokom tudja
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Viccnek szántam, vagyis félig, a komolyabb gondolatom az, amit most leírtál.
Én már csak röhögni tudok ezen, a messiás MP, a mónikasó hajdupéternél, a youtubert megverő momentumos, mint valami nagyon elbaszott valóságshow.
Én már csak röhögni tudok ezen, a messiás MP, a mónikasó hajdupéternél, a youtubert megverő momentumos, mint valami nagyon elbaszott valóságshow.
Nem illik.
- hehetheoriginal
Miert nem?
Valasztott politikusrol van szo, buntetoeljaras, rendorseg, feljelentes.
Az mas kerdes, hogy csoki gyamoltalan gyerek, jobb helyeken onvedelmbol osszecsomagoljak a faszkalapot a helyeben
Valasztott politikusrol van szo, buntetoeljaras, rendorseg, feljelentes.
Az mas kerdes, hogy csoki gyamoltalan gyerek, jobb helyeken onvedelmbol osszecsomagoljak a faszkalapot a helyeben
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk én ezt nem meséltem volna el, hogy egy momentumos politikus lever, ez olyan, mintha simaláb xavi megver férfiasságban.hehetheoriginal írta: Csokit meccs utani sorozesnel meg is verte egy momentumos politikus, akit korabban az egyik jovanezigyben leoroszugynokoztek
Nem illik.
- hehetheoriginal
Csokit meccs utani sorozesnel meg is verte egy momentumos politikus, akit korabban az egyik jovanezigyben leoroszugynokoztek
Igy megy ez, kinek mint intézett a kormanya, kinek milyen kormanyt es kepviselot intezett a népe
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Én is, de amit még jobban várok az ~2025 vége, végre lesz egy jó asztalos akit felkérhetekmiro. írta: Ugy megneznem ezt a not a fridinel meg a gulyas marcinal.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Azt gondolom, hogy az ilyen megvilágosulásokat kellene hirdetni. Aki távol tartja magát a politikától az gyakran csak benyomásokra, környezetének a véleményére alapozva alakít ki véleményt, megy el szavazni. Látniuk kell az embereknek a valós képet, annak ellenére, hogy teljesen megértem, hogy valaki nem akarja beáldozni a mentális egészségét, nem akar szorongani miatta. Könnyebb sodródni az árral vagy rá se hederíteni.Kercsó írta: 2021 óta élek életvitel szerűen Magyarországon, addig erdélyi magyarként nem éreztem, hogy bármi közöm lenne a magyar politikához, így csaladommal együtt távol maradtunk az urnáktól, de őszintén megmondom, benyaltuk a propaganda média "hírek 1 percben" műsorát.
alapból ősfideszes, külügy és belügyben dolgozó ismerősök, Tusványoson Viktornak könnyes szemmel tapsikoló kapcsolati körrel rendelkezünk, ez a mi keresztünk...
2021 óta lett időm és affinitásom a magyar politikára figyelni, több forrásból utánaolvasni a híreknek
ott kezdődött bennem egy olyan folyamat, ami számtalan családi vitát szült már. én lettem a lázadó, aki az elején csak felvetette a kérdést, hogy lehetséges ez a rendszer mégsem olyan jó, mint amilyennek mondják. ez a rendszer gátlástalanul tönkreteszi az Anyaországot, amit mi otthon Erdélyben annyira szeretünk. lehet nem kellene mindent elhinni, amit az M1 mond.
2022-ben már otthonról megkaptam a telefont, hogy ugye elmész szavazni, és ugye a fideszre voksolsz.
én elmentem, és szavaztam.... mindenkire. a kétfarkúak is kaptak egy pecsétet, a narancs is, de még Gattyán is. az érvénytelen szavazat volt az én kis lázadásom.
MP feltűnése óta, otthon nem hallanak mást a tv-ben, csak amit a közmédia diktál. megy is a szájkarate, mert én azt mertem mondani, ő az egyetlen értelmes arc, aki első körben az újabb 2/3t meg tudja akadályozni. feltéve ha addig nem csinálják ki, és tényleg indul majd 26-ban az országgyűlési választásokon, de addig az EU-s lesz a főpróba
a szüleim majd most először fognak utazni 60km-t egy voksért. ők már megértették, hogy a fiatalok jövőjéről nem szabad a nyugger társadalom döntsön. és ebben a rendszerben minden van, csak jövő nincs.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
vidéken is lehet szervezni megmozdulástgéza írta: Pesten lennek, mennek. Annyi ertelme van, hogy OV meg a Fidesz fosik a tomegtol, ha tenyleg kimenne 100 000 ember, akkor izzadnanak rendesen, es talan, de csak talan nem tudnanak mindent lenyomni az emberek torkan.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
2021 óta élek életvitel szerűen Magyarországon, addig erdélyi magyarként nem éreztem, hogy bármi közöm lenne a magyar politikához, így csaladommal együtt távol maradtunk az urnáktól, de őszintén megmondom, benyaltuk a propaganda média "hírek 1 percben" műsorát.
alapból ősfideszes, külügy és belügyben dolgozó ismerősök, Tusványoson Viktornak könnyes szemmel tapsikoló kapcsolati körrel rendelkezünk, ez a mi keresztünk...
2021 óta lett időm és affinitásom a magyar politikára figyelni, több forrásból utánaolvasni a híreknek
ott kezdődött bennem egy olyan folyamat, ami számtalan családi vitát szült már. én lettem a lázadó, aki az elején csak felvetette a kérdést, hogy lehetséges ez a rendszer mégsem olyan jó, mint amilyennek mondják. ez a rendszer gátlástalanul tönkreteszi az Anyaországot, amit mi otthon Erdélyben annyira szeretünk. lehet nem kellene mindent elhinni, amit az M1 mond.
2022-ben már otthonról megkaptam a telefont, hogy ugye elmész szavazni, és ugye a fideszre voksolsz.
én elmentem, és szavaztam.... mindenkire. a kétfarkúak is kaptak egy pecsétet, a narancs is, de még Gattyán is. az érvénytelen szavazat volt az én kis lázadásom.
MP feltűnése óta, otthon nem hallanak mást a tv-ben, csak amit a közmédia diktál. megy is a szájkarate, mert én azt mertem mondani, ő az egyetlen értelmes arc, aki első körben az újabb 2/3t meg tudja akadályozni. feltéve ha addig nem csinálják ki, és tényleg indul majd 26-ban az országgyűlési választásokon, de addig az EU-s lesz a főpróba
a szüleim majd most először fognak utazni 60km-t egy voksért. ők már megértették, hogy a fiatalok jövőjéről nem szabad a nyugger társadalom döntsön. és ebben a rendszerben minden van, csak jövő nincs.
#whatisyourexcuse
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Haver egyenesen Norvégiaból megy haza vonulni.
Anno a fidesz rezsim miatt rakták ki vezető pozícióból. Azóta fanatikus ellenzéki.
Természetesen nem mindenkitől várható ez el. Pl én sem fogok hazamenni, de nagyon örülnék ha veszítene egy kis népszerűséget vitya és koloncai
Anno a fidesz rezsim miatt rakták ki vezető pozícióból. Azóta fanatikus ellenzéki.
Természetesen nem mindenkitől várható ez el. Pl én sem fogok hazamenni, de nagyon örülnék ha veszítene egy kis népszerűséget vitya és koloncai
Hát ez kurva gáz volt Juditka.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- hehetheoriginal
nem hogy kotekedjek, de mire alapozzuk ezt?látszik, hogy nem egy szent.
Latszik?
Hol? Mert zselezi a hajat vagy draga oraja van?
thereisonly1ronaldo
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Tökéletesen egyetértek. Mi kell nektek basszátok meg, hogy felemeljétek a seggeteket? Kocsiborogatásos esemény?Realista24 írta: Mindenki változást akar, de tenni érte már nem.
Ez nem olyan tüntetés, ez messze van, úgyse lesz semmi. Ilyenek után hogy lehet komolyan venni amiket irtok?
Itt már azt gondolom, hogy semmilyen jóérzésű ember nem tűrhet tovább. Olyan gusztustalan dolgok folynak már, annyira nincs már hely mögöttünk ahova még hátrálhatnánk, hogy igenis tessék megmozdulni. Aznap esek haza külföldről hajnalban, de biztosan ki fogok menni. Itt már nem fér bele alibizgetés, meg kamu indokok keresése.
Egy ember most kiállt, arccal beleállt a rendszerbe. Nem kell vele egyetérteni, látszik, hogy nem egy szent. De ha most nem állunk ki támogatni egy részvétellel, akkor szerintetek mikor fog jönni a következő ember, akinek van ehhez gyomra és töke? Soha.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
van 2.5 milla fix szavazojuk, le se szarjak szerintem azt a 100k-t, ha ossze is jon.ha tenyleg kimenne 100 000 ember, akkor izzadnanak rendesen
na persze ha nem bekes tuntetes lenne, akkor az mar mas.
egyebkent a szavazaskor kellene igazan aktivnak lenni majd, az elso lepes, hogy az ep es onkormanyzati valasztasokon verjenek egyet oda a fidesznek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mindenki változást akar, de tenni érte már nem.
Ez nem olyan tüntetés, ez messze van, úgyse lesz semmi. Ilyenek után hogy lehet komolyan venni amiket irtok?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema