Egyéb sportok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Egyéb sportok
Pacman és Floyd Heat meccsen "puszilkodtak".
Állítólag ez volt: Joseph Goodman @JoeGoodmanJr : PACQUIAO on conversation with Mayweather: "He gave his number to me and then said we would communicate with each other."
Soon.
Állítólag ez volt: Joseph Goodman @JoeGoodmanJr : PACQUIAO on conversation with Mayweather: "He gave his number to me and then said we would communicate with each other."
Soon.
- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ja, pár perccel később rájöttem hogy Batista húzta be, csak Reings-t ejtette ki a végén, valahogy bekevertem a dolgokat..BBarni írta:mi?
az is kb. hasonló 'sikerű' végkimenetel lett, mint az idei. elvileg ezért is hagyta ott őket végleg Phil, mert nem tetszett neki hogy valaki visszajön és egyből megnyeretik vele, mondjuk megtudom érteni, az elmúlt évek egyik legjobb, hanem a legjobb pankrátoráról volt szó, erre egy Kane kiejti ráadásul elég szánalmas módon.
"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
AmbroseVagy egy olyan állat mint Mankind .
Nálam ő most a kedvenc!
Egyébként ilyen Mankind-Stone Cold féle arc a PG era alatt nem lesz...
A Triple threat meccs tényleg fasza volt, kár, hogy nem Rollins nyert!Egy Lesnar-Reings WM meccsen semmi izgalom nem lenne, de egy Reigns-Rollins-Ambrose Triple threat meccs érdekesebb lett volna!Reignst pedig szerintem egyértelműen Bryan miatt (is) fütyülték ki!A Rumble felhozatal meg valami szánalmas volt!
mi?bár az tényleg bullshit hogy sorozatban másodszor is ő nyerte a royal rumble meccset..
A WM sem lesz nagy szám, ha minden így marad eddig kb ilyen meccsek lesznek(fontosabbak): Triple H-Sting,Lesnar-Reigns,Cena-Rusev!Taker valószínűleg nem vállalja pedig megnéztem volna egy Taker-Sting vagy Taker-Wyatt meccset...
A szemetek meg kivették az elimination chambert...
- P. Krisz
Nekem egy olyan féle karakter hiányzik mint StoneCold volt , mindenkire szart magasról meg össze-vissza verte Vince papát .
Vagy egy olyan állat mint Mankind .
Vagy egy olyan állat mint Mankind .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Toti írta:az a gól
az rendesen művészet.
Benne van a kapus rendesen, hokiban nem szokás ennyire kijönni, egyébként szép.
Na de itt nem jött ki, Omark mégis betette.
https://www.youtube.com/watch?v=WkXF0dpAI6A
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Rollins tényleg a jövő embere lehet, nem feltétlenül kell mindenkit face-ként építeni. Nála talán még fel lehet fedezni a tudatos építkezés jeleit. Meg ugye ezzel az Authority sztorival szerintem ott van az aduász a kezükben, sokat ki lehet még így hozni a srácból akár face, akár heel szerepben.P. Krisz írta:Meh... mekkora rakás kula már megint a WWE . Sting feltűnésével azt hittem hogy felpezsdülnek a dolgok de semmi . Ez az Authority és Seth Rollins vonal egy nagy halom gagyi .
Magáról a Rumble-ről:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kár ezt szépíteni,igazából f*s volt. Meg a vége után olyan deja vu érzése lett az embernek. Kaptunk egy rakás tag team meccset tölteléknek,ami tulajdonképpen nem annyira probléma,mert ezeken a gálákon mindenkit a Rumble meccs érdekel,meg bajnoki címért vívott csata.
Le a kalappal egyébként a triple threat résztvevői előtt,mert jó meccset hoztak össze. Lesnar hihetetlen mekkora állat, Rollins is odatette magát a meccsben,és szerintem most Cena-ra sem lehet panaszunk.Ez a meccs tényleg fasza volt.
Rumble meccs: Reigns győzelmét tavaly kellett volna megejteni,idén ez a sztori bukásra lesz ítélve. Pedig látszik,hogy nagyon akarta ezt most a WWE vezetés,most akarták végleg berobbantani mint top face karakter. Még Bryan-t is beáldozták,és hamar kiejtették,hogy Reigns legyen a rivaldafényben.De ez nem jött be. Ugyan az a helyzet mint tavaly igazából,most érdekes lesz a dolog,hogy mennyire fogják elfogadni a következő helyszíneken a nézők Romant mint Rumble győztes.
Szerintem fog kelleni a "tűzoltás",mert a nézők nem fognak beletörődni,hogy Lesnar vs Reigns lesz a WM main event. Azért az durva lenne,ha a közönség megint bekövetelné oda valahogy Bryant.
- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
szerintem nem volt akkora gáz a rumble, a triple threat meccs kifejezetten jó volt, bár kár hogy nem Seth nyert, simán ő volt az mvp-je annak a meccsnek. CM Punk után ő az egyetlen akivel úgy igazából szimpatizálok, még egy kicsit hasonlít is rá, lehet ezért.
meg azt se igazából értem hogy mi értelme egy olyan wwe bajnoknak, aki 3 hetente tűnik fel az adásokon, de mindegy.
visszasírom a 2011-2013 közötti időszakot, akkor mindegy egyes héten vártam a rawt, még az SD-t is néztem, sokkal jobbak voltak a storylineok, stb..
most csak szokásból nézem, persze most is van egy-két dolog ami jó, de azokhoz az időkhöz képest most elég gyérek a sztorik is..
reings-t meg jól kifütyülték, csodálkoztam is rajta, eddig akárhova mentek, mindenhol ujjongtak érte, bár az tényleg bullshit hogy sorozatban másodszor is ő nyerte a royal rumble meccset..
meg azt se igazából értem hogy mi értelme egy olyan wwe bajnoknak, aki 3 hetente tűnik fel az adásokon, de mindegy.
visszasírom a 2011-2013 közötti időszakot, akkor mindegy egyes héten vártam a rawt, még az SD-t is néztem, sokkal jobbak voltak a storylineok, stb..
most csak szokásból nézem, persze most is van egy-két dolog ami jó, de azokhoz az időkhöz képest most elég gyérek a sztorik is..
reings-t meg jól kifütyülték, csodálkoztam is rajta, eddig akárhova mentek, mindenhol ujjongtak érte, bár az tényleg bullshit hogy sorozatban másodszor is ő nyerte a royal rumble meccset..
"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
- P. Krisz
Persze , egyértelmű , nem vártam arra hogy Sting leáll verekedni , de több aktivítást vártam töle . 1-2 speech azért jó lenne . Vagy HHH , annyi a szerepe hogy tolja a gonosz businessman szöveget , és megsétáltatja a MILF-ét .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Sting egy legenda nem dobhatják be minden héten, ahhoz túl extra, plusz már 55 éves.P. Krisz írta:Meh... mekkora rakás kula már megint a WWE . Sting feltűnésével azt hittem hogy felpezsdülnek a dolgok de semmi . Ez az Authority és Seth Rollins vonal egy nagy halom gagyi .
2x bedobdták jó pillanatokban hogy különbséget tegyen, szépen építik fel a karakterét. Max még 1-2x fog szerepelni hogy előkészítsék a WM meccsét Triple H ellen de többet Ő nem fog csinálni.
A Rumble meccs pedig azért idegesít még jobban, mert annyira felidegesítettek mindenkit azzal a szarral hogy már senki nem is beszél az előtte levő Triple threat meccsről ami kvajó volt
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor 27-iknek bejött Titus nem bírtam nevetés nélkül. Meg az mindent elmond hogy a még a Rock-al se tudták lenyomni ezt a szennyt a nézőknek, ment a fújolás rendesen.
Megint elbaszták az egészet, most mehet a tűzoltás, nagy valószínűséggel megint egy Triple threat meccset kell beadni a WM Main Event-re hogy megnyugodjon a nép.
Mondjuk ez lehet hogy a Sorozatok, TV műsorok topicba jobban illene, de egyelőre akkor itt tekintsük sportnak, itt kevésbé zavarunk
- P. Krisz
De a MizDow páros az keményen büntet bakker .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Szerintem nincs nagy baj ezzel a sztorival, csak szokás szerint kezdik elbaszni, viszont ez a Rumble meccs valami szánalom volt:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Semmi visszatérő,régi pankrátorok vissza hozatala azért, hogy 2 perc után kiessenek, 27.-nek bejön egy Titus O'Neil, hogy 20 másodperc múlva kiessen 30.-nak bejön egy Ziggler,hogy aztán 3 perc után kiessen! A vége felé bent maradt kb 3-4 olyan pankrátor aki biztos, hogy nem nyerhetné meg(BnB,Rusev,Show,Kane) sok izgulni való volt! A vége meg Egy The Rockal akarják megmenteni a műsort, nem csoda, hogy a közönség fújólása!Pedig ebből egy komoly sztorit ki lehetett volna hozni!P. Krisz írta:Meh... mekkora rakás kula már megint a WWE . Sting feltűnésével azt hittem hogy felpezsdülnek a dolgok de semmi . Ez az Authority és Seth Rollins vonal egy nagy halom gagyi .
Ha a WM-en nem lesz ott UT(amire igen nagy az esély) akkor át is pörgetem szerintem ott sem lesz túl sok meglepetés!
Attitude Era
- P. Krisz
Meh... mekkora rakás kula már megint a WWE . Sting feltűnésével azt hittem hogy felpezsdülnek a dolgok de semmi . Ez az Authority és Seth Rollins vonal egy nagy halom gagyi .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
az a gól
az rendesen művészet.
az rendesen művészet.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Most akartam én is linkelni.
Hatalmas gratulációm
Hatalmas gratulációm
"And my heart will leave you never."
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Miklós Edit 3. lett női lesiklásban St.Moritzban!!!
Brutálisan nagy siker ez, remélem folytatja a jó szereplést,és párszor be tud érni a legjobb 10-15be.
Brutálisan nagy siker ez, remélem folytatja a jó szereplést,és párszor be tud érni a legjobb 10-15be.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
merj nagyot álmodniBecksy23 írta: Én is? :Đ
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Én is? :ĐBanán írta:nézem az ismétlést és a Hawks megint megcsinálta
nem semmi döntő lesz ebből, közhely, de tényleg bárki megnyerheti
Hajrá Pats
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
nézem az ismétlést és a Hawks megint megcsinálta
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... yGpJl5M8lg
Lindsey Vonn megszerezte 63. VK győzelmét alpesi síben,megelőzve Annemarie Moser-Pröllt az örök ranglistán.Nem semmi egy ilyen dögös csajtól
Lindsey Vonn megszerezte 63. VK győzelmét alpesi síben,megelőzve Annemarie Moser-Pröllt az örök ranglistán.Nem semmi egy ilyen dögös csajtól
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...