Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
16
18%
Xabi Alonso
69
77%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 90

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 13., hétfő 22:37

Casso írta:Jesús Navas? A srác nem beteg? Nehezen hiszem, hogy egy ilyen problémával eligazolna onnan. Az AS szavazása egyáltalán nem lep meg. Neymar játszadozik míg, Bale tényleg szeretne idejönni és álma is a Real Madrid. (Hozzáteszem mindkettőnek egyformán örülnék.)

Már ha nem a sok sok divatbarcás nyomta a bale-t mert neymar pártiak. :'( :hmmm: :hmmm:

Kerlon: A milan ajánlata neymarra , egyéves kölcsönszerződés, addig is a santos fizeti a fele fizetését és a lejárta után a milan kötelezően megkapja 4 millioért.

:lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. május 13., hétfő 22:36

Bale. Rooney. Neymar meg kell a francnak.

Lehet így is, lehet ezt is szeretni, csak ennek mi köze van a Real Madridhoz, a fehér baletthez? Ez a csapat 10 éve nyomokban nem hasonlít arra a gárdára, amit megszerettem. Túl nagy kérés volna, ha végre az egykor általunk megteremtett stílusba illő játékosokat vennénk (ha már kinevelni képtelenek vagyunk egyet is)?

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 13., hétfő 22:35

BBarni írta:Én is örülnék nagyon Zidane-nak de azért ő is tud mellényúlni, ha jól emlékszem Giroudot is ajánlotta nekünk!
:shutup:
Ez igaz, de a kispadra ajanlotta. Ahogy Marcelo moge is ajanlott ket balhatvedet, mielott Coentraot hoztuk volna. Vagy Fofanat a kozeppalyara, gondolom ot is inkabb olyannak akit idovel beepitenenk. Debuchyt jobbhatvednek v Cabayet a kp-ra. Nem biztos, h mind bevalt volna(sot), de hogy Cabayen kivul eltudtuk volna hozni oket sz*rert-h*gyert.
Coentrao arabol 3-4 jatekost is eltudtunk volna hozni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 13., hétfő 22:26

Jesús Navas? A srác nem beteg? Nehezen hiszem, hogy egy ilyen problémával eligazolna onnan. Az AS szavazása egyáltalán nem lep meg. Neymar játszadozik míg, Bale tényleg szeretne idejönni és álma is a Real Madrid. (Hozzáteszem mindkettőnek egyformán örülnék.)

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. május 13., hétfő 22:18

Falcao válaszolt a pletykákra

Nem volt Monacóban tárgyalni, Madridban töltötte a szabadnapját a barátnőjével.

Amúgy én Navasnak örülnék, olcsó lenne viszonylag, és a kispadra nála jobb játékos nem kell, a jobbszélünk meg csak erősödne vele szerintem.

Rooneyt meg ha elhozzuk, hát... végül is, talán idén volt az első olyan év, hogy nem volt olyan játékos a keretben, akit gyűlölök, aztán láthatjuk, hova vezetett, szóval ilyen alapon hozhatnánk. :lol: De azért inkább ne.
én Beckstől a falra másztam, McManaman volt az a szigetországi aki ideillett.
Steve, én nem is hiszem el hogy ő angol, hát mekkora isten volt az az ember. :salute: :salute:

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. május 13., hétfő 22:17

én Beckstől a falra másztam, McManaman volt az a szigetországi aki ideillett. Viszont és Rooneynak nagyon tudnék örülni, jobban mint akárki neymaroknak. Akármennyire is sültparaszt benyomást kelt, focihoz van esze, nem büdös neki a meló sem és a kaput is érzi. Mondjuk ő sem az a klasszikus ék, de sztem nagyon adná nálunk. Ha valóban van igazság abban, hogy elkívánkozik, akkor jó eséllyel nem PL csapathoz menne

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. május 13., hétfő 22:12

Én is örülnék nagyon Zidane-nak de azért ő is tud mellényúlni, ha jól emlékszem Giroudot is ajánlotta nekünk!
:shutup:

A Bale vs Neymar szavazás meg elég egyértelmű... B-)

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 13., hétfő 22:12

Most olvastam, hogy Lewandoawsky ára 28millió euró ami szerintem baráta lenne csatár posztra.... Amùgy a Rooney hírektől én is falnak megyek!!! Zidane hírnek nagyon örülök! Bár így nem vágom Neymarra mennyi az esély, bár szerintem az Perez papa álma :D. Pogba viszont így nehogy kapjon 1 telefont Zizutól :P

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 13., hétfő 22:11

Kicsit a szavazás(ok) kapcsán.

Értem én, hogy Bale az egyik legjobb bajnokságban bizonyított, tényleg brutális milyen fejlődést mutatott, le a kalappal előtte. Év legjobb fiatalja és játékosa is. Komoly.

De miből gondolja bárki is, hogy kisebb a kockázata, mint Neymarnak? Nagyon jellemző a brit focistákra, hogy megégnek máshol, igazából nem is nagyon mozdulnak ki a szigetről, nem véletlenül. Az ottani iskola szerintem még mindig más jellegű, mint Európa többi részén. A foci is más, a csapatok mentalitása is, eleve a stílus.
Bale jelenleg első számú csillaga csapatának, alá dolgoznak a többiek, AVB rá hegyezte ki a taktikát (egyébként ez egy komoly húzás volt tőle, 1-2 éve még nem gondolták volna sokan szerintem, hogy ekkorát tud szólni Bale). Teljesen kötetlenül mozog, de még így is többnyire középen, vagy bal oldalon tűnik fel. Nálunk ez nem lenne meg szerintem, legalábbis nem ennyire szabadon. Illetve annak ellenére, hogy technikaliag sem gyenge, azért felállt védelem ellen nem sokat láttam még játszani, hogy megállapítható legyen mennyire használható.

Neymar meg valóban nem bizonyított még európai bajnokságban, viszont ami potenciál benne van, az brutális. A stílusa teljesen olyan, amilyen egy Real sztártól elvárható. Mellette Ő is piszok gyors, jó befejező, technikailag meg az egyik legjobban képzett játékos már most (nem az ugrabugra miatt természetesen). Van is esze hozzá, abszolút ideillene, és nem félteném attól, hogy esetleg jobbról kellene indulnia.
Az mondjuk mindkét játékos esetén mentőöv lehet ezzel kapcsolatban, hogy azért a mostani felállásban sincsenek kőbe vésve a posztok, van azért helycsere bőven. Ez hatásos fegyver lehet, ha jól alkalmazzák.

Lényeg a lényeg, hogy én kedvelem Bale-t, viszont amilyen összegekkel megint elkezdett dobálózni Levy, az alapján akkor hagyjuk a fenébe. A nyilatkozatok is arra mutatnak, hogy tényleg nem akarják elengedni. Marketingértéke negyede nincs, mint a brazilé. Sportszakmai szempontból ugyanúgy rizikós a szerződtetése ráadásul. Ez nem csak rá igaz, nagyobb játékosok is égtek már meg egy-egy transzfer után.
Neymar ellen a Santos és apuci pénzéhessége szól. Irgalmatlanul nagy összeget nem adnék érte, annak tudatában sem, hogy a marketingbevételek által valószínűleg megtérülne a dolog. Csak akkor áldoznék rá komolyabban, ha Bale-t valóban 70-80 milla környékére árazzák be. Akkor is logikátlannak tűnik egy utolsó évében lévő tehetségért kiadni tízmilliókat, viszont hosszú távon kedvezőbb befektetés lehet.

Jöhetnek az ellenérvek. :hmmm:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 13., hétfő 22:05

Üdv, én nem tudom elképzelni a serie -ben, az rossz döntés lenne. Akkor inkább franciao,vagy portugália. De lehet hogy van annyira már ünnepelt sztár,hogy mentálisan bírja a nyomást.
Sztm birná,és ha futna egy kib. szezont valami francia vagy portugál csapatba,könnyen 100 fölé mehet az ára,a mai viszonyok mellett.
Ha Zidane lesz az igazolás felelős,ő ha jól tudom Balet preferálja.Hát...remélem igaza lesz,de én szkeptikus vagyok.Nem Zidaneval szemben...hanem a walesivel :-)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 13., hétfő 22:01

R.M.C.F írta:
doncsontos írta:Azért kemény dolog ez a Neymar ügy ugyanis akárhova menne barcaba vagy realba... első éveiben mindenképp Messi v Ronaldo alá kéne játszania... ami rendjén is van csak én úgy gondolom h Neymar akkor döntene jól ha először egy olyan csapatba mutatná meg magát ahol ő lehet a plusz a csapatnak. Pl Juve, Inter, Porto stb stb.. én max 35misit áldoznék rá ha adják adják ha nem nem.. anno Robinhot 24millióért igazoltuk és jelenleg van talán olyan szinten mint akkor robika! Ennyi voltam elsőre... Üdv Madridisták!

Üdv, én nem tudom elképzelni a serie -ben, az rossz döntés lenne. Akkor inkább franciao,vagy portugália. De lehet hogy van annyira már ünnepelt sztár,hogy mentálisan bírja a nyomást.
Pedig a Milanba beleillene mindenképpen, de ott meg az egyiptomi olasz játszik a balszélső poszton, szóval kétlem, hogy a Milan áldozna a brazilért. Meg amúgy is... A Juvenak nem ilyen játékos kell a többi olasz csapat meg nem nagyon tud fizetni érte manapság.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 13., hétfő 21:37

doncsontos írta:Azért kemény dolog ez a Neymar ügy ugyanis akárhova menne barcaba vagy realba... első éveiben mindenképp Messi v Ronaldo alá kéne játszania... ami rendjén is van csak én úgy gondolom h Neymar akkor döntene jól ha először egy olyan csapatba mutatná meg magát ahol ő lehet a plusz a csapatnak. Pl Juve, Inter, Porto stb stb.. én max 35misit áldoznék rá ha adják adják ha nem nem.. anno Robinhot 24millióért igazoltuk és jelenleg van talán olyan szinten mint akkor robika! Ennyi voltam elsőre... Üdv Madridisták!

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 13., hétfő 21:37

asszem nyert ügyünk van.
annyiból biztos,hogy balet hozná neymar helyett. :D
az itteni szavazás is elég egyértelműnek tűnik.

valamiért azt érzem,hogy most kivételesen mi húznánk a tutiba a bale - neymar üzletből.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 13., hétfő 21:37

Zizu B-) :salute:

...bár akkor Neymar kilőve. nem? Bale seggét fényezi :hmmm:

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2013. május 13., hétfő 21:33

Azért kemény dolog ez a Neymar ügy ugyanis akárhova menne barcaba vagy realba... első éveiben mindenképp Messi v Ronaldo alá kéne játszania... ami rendjén is van csak én úgy gondolom h Neymar akkor döntene jól ha először egy olyan csapatba mutatná meg magát ahol ő lehet a plusz a csapatnak. Pl Juve, Inter, Porto stb stb.. én max 35misit áldoznék rá ha adják adják ha nem nem.. anno Robinhot 24millióért igazoltuk és jelenleg van talán olyan szinten mint akkor robika! Ennyi voltam elsőre... Üdv Madridisták!
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 13., hétfő 21:26

Amúgy ez jó hír
Mindez csak akkor, ha Mourinho távozik. Ezt így margóra, bár 80%, hogy José lép.

A 40 millió Rooneyért hírektől meg a falnak megyek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 13., hétfő 21:24

hehe írta: néha meg lemegy egyet alázni az edzésekre :D
Nem hiszem, hogy jót tesz a játékosoknak, ha az edzést úgy fejezik be, hogy egy vénember oda-vissza sz***tta őket :lol:

Amúgy ez jó hír :salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 13., hétfő 21:19

http://www.tribalfootball.com/articles/ ... ZE8bcorVrY

zidane lesz az überember nyártól az igazolások terén a klubnál.
néha meg lemegy egyet alázni az edzésekre :D

asszem nyert ügyünk van. :salute: :-)
Kép
Kép
Kép

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 13., hétfő 21:17

-valószínűleg a Barcával is van egyezségük, ők is megkenték apucit a hírek szerint, ha engednek nekünk -> újabb (állítólag) írásos egyezséget rúgnak fel.
Ezen mindig nézek,mert nem értem......A barcával mint klubbal? Hogyan? Élő szerződése van,a klub írásos hozzájárulása nélkül senkivel sem tárgyalhat,nem hogy pénzezhet......
A barcelona fc mint vállalat,nem tud euro 10.000.000-ot kivenni a pénztárból csak úgy kenőpénz gyanánt,ez nem egy zsák focilabda......és mint írnak a könyvelésbe? Hogy írják ezt el? Zároltuk ügyvédnél az idős neymarral közösen? Vagy ügyvédnél félretettük "valamilyen" dologra? Mikor? Kinek? Miért? Miből? Hová? Mert az apeh megkérdezi majd hogy még is merre kószál az a jó kis tőke? Merre gurigáztok vele?

Magyarul egy ilyen tranzakciónak nyoma van,ha az mehet hogy kivesznek 10.000.000 ot egy vélelmezhető befektetésre,majd ügyvédi letétbe helyezik,akkor is meg kell nevezni tudtommal nevét a lovat,a fogait,meg a szőre színét is.....
bekerül az adóbevallásba,mert kivették sok időre a vállalat pénztárából,nem tűnhet el egy évre valamilyen neve nincs ügyvéd , nevenincs tranzakciójára.

Én ezt nem tudom elhinni.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 13., hétfő 21:17

ronaldo lecsulázta stuanit ! :D

mér nem cimlap ez már? :shutup:

és mint írnak a könyvelésbe? Hogy írják ezt el? Zároltuk ügyvédnél az idős neymarral közösen? Vagy ügyvédnél félretettük "valamilyen" dologra? Mikor? Kinek? Miért? Miből? Hová? Mert az apeh megkérdezi majd hogy még is merre kószál az a jó kis tőke? Merre gurigáztok vele?
elméletileg le van könyvelve tavalyra egy 10 milliós záradék,ami nem tartozik sehova.
benne is volt az azévi könyvelésben,de nem volt feltüntetve merre ment.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2013. május 13., hétfő 21:20-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Vissza: