Nagyon jó szerintem! Igazán izgalmas egészen a végéig. Volt olyan pl. 4 fordulóval a vége előtt h egyik dobogós helyezett sem tudott nyerni így 3 fordulóval a vége az első között csupán 3 pont volt a különbség.csabi* írta:és milyen ?MorataMartin írta:Valaki nem követte/ti innen a japán labdarúgást, bajnokságot? Én amikor volt meccs az eurosporton végig néztem:D
Egyéb bajnokságok
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb bajnokságok
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
és milyen ?MorataMartin írta:Valaki nem követte/ti innen a japán labdarúgást, bajnokságot? Én amikor volt meccs az eurosporton végig néztem:D
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Valaki nem követte/ti innen a japán labdarúgást, bajnokságot? Én amikor volt meccs az eurosporton végig néztem:D
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ibra idei teljesítménye nem a hullámzásról szól... megint triplázott. Jelenleg 24 (?) gólnál jár 23 (?) meccsen. Kíváncsi vagyok erre a PSG-re, hogy mire viszik a BL-ben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
bocs, is-is. Eredetileg vkp/kkp, de tud védőt is játszatni. az elején még láttam pár dagesztáni meccset és akkor épp középső védőt játszott (Balázs miatt megnéztem pár meccsüket, na meg RC miatt).
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
ő biztos középhátvéd?Anis írta:
Így az Anzsiban már csak egy 2x-es brazil válogatott belső védő maradt (Jucilei).
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Djibril Cissé is megunta az orosz létet és hazaigazolt a Bastia csapatába.
(hatalmas kár azért a barátságos meccsen történt lábtörésért, több volt benne sztem)
Lehet a monaco készül a Falcao utáni időkre? Mert sztem a nyáron lelép majd valahova (Anglia, esetleg Real).
Így az Anzsiban már csak egy 2x-es brazil válogatott belső védő maradt (Jucilei).
(hatalmas kár azért a barátságos meccsen történt lábtörésért, több volt benne sztem)
Lehet a monaco készül a Falcao utáni időkre? Mert sztem a nyáron lelép majd valahova (Anglia, esetleg Real).
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Többször is láttam már játszani Kolozsváron és szerintem egyáltalán nem nagy szám.BBeno írta:Lacina Traoré már a Monaco játékosa !
A 203 centiméteres elefántcsontparti center vételi árát nem hozták nyilvánosságra, de annyi biztos, hogy nem járt rosszul eladásával az Anzhi.
na, vártam már hogy berobbanjon valamelyik európai csapatba. kíváncsi leszek mit hoz le de szerintem nagy vétel volt.
Rendszeresen elpattant tôle a labda, darabos volt a mozgása és kétlem, hogy ezekben sokat javulhatott, mert én adottságbeli problémának ítéltem ezeket, nem technikai felkészületlenségnek. Persze lehet, hogy tévedek. Mióta eligazolt, nem láttam játszani. Ennyit fejlôdött volna?
Lacina Traoré már a Monaco játékosa !
A 203 centiméteres elefántcsontparti center vételi árát nem hozták nyilvánosságra, de annyi biztos, hogy nem járt rosszul eladásával az Anzhi.
na, vártam már hogy berobbanjon valamelyik európai csapatba. kíváncsi leszek mit hoz le de szerintem nagy vétel volt.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Ha lehetek egy kicsit gonosz, a Barca-ban kezdett hanyatlani a tag.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
quaresma karrierje ott úszott el, amikor a barcanál parkolópályán volt. ott tört meg a fejlődése, 20-21 évesen. a portoban kinőtte magát egy viszonylag jó játékossá, de fejben jobb nem lett, passzolni nem tudott. a show-hoz ért és annyi.
- ___Samy___
modric, csak nem szokta lövésre használniNem is nagyon tudom pl,hogy ki tud mEg hasonlóan jól lőni külsővel.
Ricardo Quaresma 2012 (rom7ooo)
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Épp ezaz,hogy nem volt benne megfelelő mennyiségű munka. Tehetség alapján mondtam. És igen,csak 2-3 jó szezonja voltKerlon írta:Dehogy említhettük volna. Egyszerűen jól eladta magát a sok mutatós csellel, de azonkívül nem sok mindent mutatott. A Portóban volt 1-2 jó éve aztán semmi extra.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Dehogy említhettük volna. Egyszerűen jól eladta magát a sok mutatós csellel, de azonkívül nem sok mindent mutatott. A Portóban volt 1-2 jó éve aztán semmi extra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nem dolgozott eleget,és nem tette oda magát. Nem volt egy edzés kedvelő. Fejben volt gyenge. Tudtommal ez a baj vele. Pedig amit a labdával tud,az is ritka. Nem is nagyon tudom pl,hogy ki tud mEg hasonlóan jól lőni külsővel.
Ha megfelelő munka társult volna a tehetségéhez,a legjobbak között említhetnénk az utóbbi 10 évben.
Ha megfelelő munka társult volna a tehetségéhez,a legjobbak között említhetnénk az utóbbi 10 évben.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Pont ezt akartam én is beírni. Kár, hogy nem igazán bírta fejben a fickó, sokkal nagyobb játékos lehetett volna. Vagy mindig is azt szerette, hogy a csapatában egyedül ő legyen a sztár?
- ___Samy___
quaresma elvileg januárban visszamegy a portóba
állítólag nem tudott megegyezni a jelenlegi csapatával a fizetés miatt, és két és fél évre írt alá
állítólag nem tudott megegyezni a jelenlegi csapatával a fizetés miatt, és két és fél évre írt alá
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerintem is... Suarezt nem tudom mibe fájna elhozni... Rooney-t lenne a leg egyszerűbb elhozni szerintem.Kerlon írta:Szerintem Rooney, Agüero és Suárez lenne ide ideális.
Szerintem Rooney, Agüero és Suárez lenne ide ideális.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K