Viszont ha hoz még egy olyan jó szezont mint tavaly akkor tökéletes csere lehet. Ráadásul csatár helyett is tud játszodni, árnyékékbe is, szélsőként is...morientes írta:A csupaszív madridista az nem elég.Granero is az volt.Én is az vagyok.De ettől még nem lesz tizedik.Ha nem tudjuk eladni,jó lesz a padra,de ha lesz kérő...akkor vaya con dios :-)Callejónt nem kéne eladni. Több van benne mint amit az idén mutatott, ezt láthattuk tavaly is. Csupaszív madridista középszerű képeségekkel. Jesé meg jobbos. Ő lehetne Roni cseréje.
Callejónt ne adjuk el!!
Kommentáld a híreket
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Re: Kommentáld a híreket
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
a bukdácsolások egyáltalán nem az ő műve, megadta mourinhonak a lehetőséget. szerintem pellegrini is megkapta volna ezt az időt, ha éppen nem lett volna lehetőség elhozni mourinhot.Matt009 írta: Nem tudok elképzelni jelenleg jobb elnököt. Sokat változott legutóbbi regnálása óta, de a pozitívumokat megtartotta.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ámen.Realista24 írta:Pérez bácsi bejelentette, hogy indul az elnökválasztásokon, ami nagy valószínűséggel csak formalitás lesz és automatikusan meg fog hosszabbodni a mandátuma.
Nem tudok elképzelni jelenleg jobb elnököt. Sokat változott legutóbbi regnálása óta, de a pozitívumokat megtartotta.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pérez bácsi bejelentette, hogy indul az elnökválasztásokon, ami nagy valószínűséggel csak formalitás lesz és automatikusan meg fog hosszabbodni a mandátuma.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A csupaszív madridista az nem elég.Granero is az volt.Én is az vagyok.De ettől még nem lesz tizedik.Ha nem tudjuk eladni,jó lesz a padra,de ha lesz kérő...akkor vaya con dios :-)Callejónt nem kéne eladni. Több van benne mint amit az idén mutatott, ezt láthattuk tavaly is. Csupaszív madridista középszerű képeségekkel. Jesé meg jobbos. Ő lehetne Roni cseréje.
Callejónt ne adjuk el!!
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
hat aki Roni csereje lesz annak nem kell sokat jatszania a szezonban. Inkabb adjuk el Callejont, es Jesse lepjen elore mint 12.-13. embernek.3-4 posztra is akar be lehetne cserelni.szilamer írta:
Callejónt nem kéne eladni. Több van benne mint amit az idén mutatott, ezt láthattuk tavaly is. Csupaszív madridista középszerű képeségekkel. Jesé meg jobbos. Ő lehetne Roni cseréje.
Callejónt ne adjuk el!!
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- szilamer
Vesztenénk 10-et ha csak nem 50-ér adnád el.COENTRAO - Nacho helyette itt van, cserének jobb nem kell univerzális és nyernénk 20 millio eurot
Adán elmegy a több játéklehetőségér.Kapus poszt fix. semmi változás nem lesz
Callejónt nem kéne eladni. Több van benne mint amit az idén mutatott, ezt láthattuk tavaly is. Csupaszív madridista középszerű képeségekkel. Jesé meg jobbos. Ő lehetne Roni cseréje.CALLEJON - Jese/Denis (bár egyre jobban Leverkusen vagy Schalke hírek) felhozni helyette és elpasszolni valamerre 10 körül
Callejónt ne adjuk el!!
Én azért megpróbálnám Higut Pogbára elcserélni egy az egybe. Sok lesz még a 20 milka pótolás.HIGUAIN - egyértelműen Vidal/Pogba és plusz pénz (10-20 millio) őt csak és csak a juveba és így szabad elengedni
A többivel nagyjából egyetértek.
In vino veritas.
-
- Kedvenc játékosaid: Hierro, R. Carlos, Zizou
- Kedvenc csapatod: régiek :)
Ha már számolgatunk. Kakanak eléggé komoly a marketing ereje még mindig. Így szerinte ő a PSG-hez simán elmehetne. Pepe és Callejon se nagyon kellene szerintem hogy maradjon. Khediráról, Mariaról, Higuainról, Coentraorol, Albiolról is vannak hírek bőven. Essien alap hogy megy.
Ha számolgatunk
Kapus poszt fix. semmi változás nem lesz
Carvajal - jobboldalra sztem 100% hogy jön . Kell oda ember Ő a Bundesliga 2.! legjobb védője volt, egy Lahm mögött
PEPE - Angliába biztos elvinnék 10 millio körül kapnánk ami elég lenne Inigo Martinezért
ALBIOL - 5 millio kellene adni Garayért cserének jobbat nem találnánk, kb megkapnánk Albiolért az árát
COENTRAO - Nacho helyette itt van, cserének jobb nem kell univerzális és nyernénk 20 millio eurot
KAKA - PSGnek fel kellene ajánlani Verattiért és kevés euroért (5-10 körül) - ne felejtsük el Becks és Leonardo ott van
KHEDIRA - Chealses hírek érdekesek ha 15-20 körül kapunk azonnal el kellene adnim 15 körül Kondogbia jöhetne
MARIA - akár Balért/Silváért oda kellene adni és fizetni még rá
CALLEJON - Jese/Denis (bár egyre jobban Leverkusen vagy Schalke hírek) felhozni helyette és elpasszolni valamerre 10 körül
HIGUAIN - egyértelműen Vidal/Pogba és plusz pénz (10-20 millio) őt csak és csak a juveba és így szabad elengedni
egy csatár minimum kellene... ez ami a legeslegnehezebb tippem sincs nagyon kit írnék ide (talán Lewandovski az ára miatt, akár ide egy tehetség is elférne Icardiban sokat látok)
Jól erősíthetnénk. Még ezek után is lenne pénzünk Neymarra is akár. De valami őrült jó csatár/ok a szerkezet függvényében kellenének.
Ha számolgatunk
Kapus poszt fix. semmi változás nem lesz
Carvajal - jobboldalra sztem 100% hogy jön . Kell oda ember Ő a Bundesliga 2.! legjobb védője volt, egy Lahm mögött
PEPE - Angliába biztos elvinnék 10 millio körül kapnánk ami elég lenne Inigo Martinezért
ALBIOL - 5 millio kellene adni Garayért cserének jobbat nem találnánk, kb megkapnánk Albiolért az árát
COENTRAO - Nacho helyette itt van, cserének jobb nem kell univerzális és nyernénk 20 millio eurot
KAKA - PSGnek fel kellene ajánlani Verattiért és kevés euroért (5-10 körül) - ne felejtsük el Becks és Leonardo ott van
KHEDIRA - Chealses hírek érdekesek ha 15-20 körül kapunk azonnal el kellene adnim 15 körül Kondogbia jöhetne
MARIA - akár Balért/Silváért oda kellene adni és fizetni még rá
CALLEJON - Jese/Denis (bár egyre jobban Leverkusen vagy Schalke hírek) felhozni helyette és elpasszolni valamerre 10 körül
HIGUAIN - egyértelműen Vidal/Pogba és plusz pénz (10-20 millio) őt csak és csak a juveba és így szabad elengedni
egy csatár minimum kellene... ez ami a legeslegnehezebb tippem sincs nagyon kit írnék ide (talán Lewandovski az ára miatt, akár ide egy tehetség is elférne Icardiban sokat látok)
Jól erősíthetnénk. Még ezek után is lenne pénzünk Neymarra is akár. De valami őrült jó csatár/ok a szerkezet függvényében kellenének.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Gondoltam hogy nem mennek kopasz verőemberek,akik betuszkolják egy fekete terepjáróba,maszkal a fején...Jönnie kell vissza. Ilyen szempontból nincs beleszólása, ha letesszük a pénzt, miénk a játékjoga. De nyilván ne küldünk rendőröket érte.
Egyébként a stadiont lehet majd törleszteni arab pénzből,mert az emirates fizet majd marketingpénzt ha igaz...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Persze, hogy hitelből fogjuk. De a hitelt is fizetni kell. A játékosokat is részletre vannak, vagy hitel van mögöttük sokszor, ami oké, hogy a cash-flow-val lehet variálni, de attól még az kiadás, számolni kell vele.Kétlem, hogy azt saját tőkéből, bevételből fogjuk megvalósítani. Nagyobb esélyt látok egy újabb hitelre, mondjuk miután törlesztettük Kaká és Ronaldo árát.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Kétlem, hogy azt saját tőkéből, bevételből fogjuk megvalósítani. Nagyobb esélyt látok egy újabb hitelre, mondjuk miután törlesztettük Kaká és Ronaldo árát.CS0ki írta:Szerintem inkább a stadion felújítás az, ami a nagy költekezést akadályozza.
Szerintem is valami hasonló a szitu. Gondolom, a riporter rákérdett a madridi váltásra, és hát nem nyilatkozhatta le azt, hogy igen, alig várom, hogy visszatérjek, mikor az egész klub és a szurkolóik a BL-ben indulást ünnepelték.A mostani nyilatkozata szerintem az ünneplés hatására jött, asszem most lett biztos hétvégén, hogy a Bayer BL főtáblás lett.
Lenyilatkozta, hogy mit szeretne, de azt nem mondta, hogy emellett mi mást is szeretne és mit fog tenni :-)
Merci Zizou!
Jönnie kell vissza. Ilyen szempontból nincs beleszólása, ha letesszük a pénzt, miénk a játékjoga. De nyilván ne küldünk rendőröket érte.Carvajal meg lehet hogy csak fel akarja kicsit verni a fizuját,azért szórakozik.Amúgy ez a visszavásárlási opcio az hogy van?Ha mi akarjuk,neki jönni kell,vagy maradhat ha akar?
Ha van egy csöppnyi esze, akkor nem gondolkodik kétszer egyébként. Egyértelmű, hogy rá számítanak a jövőben, gyakrolatilag alig lenne konkurenciája, és ha hoz egy normális szintet, nem fogják lecserélni.
A mostani nyilatkozata szerintem az ünneplés hatására jött, asszem most lett biztos hétvégén, hogy a Bayer BL főtáblás lett.
Az eladások miatt nagyjából nullában zártuk az átigazolási piacot. Viszont nem ismerjük a pontos számokat (pedig rohadtul érdekelne ), nem tudjuk, hogy kiért, mikor, mit kell fizetni, mennyi költés fér bele. Voltak olyan hírek, hogy még a 2009-es nagybevásárlásnak voltak még pénzügyi következményei tavaly, akkor kellett komolyabb összegeket törleszteni. A bevételeink mindenestre hozták az elvártakat, ilyen szempontból nincs visszaesés. Szerintem inkább a stadion felújítás az, ami a nagy költekezést akadályozza.Ráadásul nem tudhatjuk, mennyit spóroltunk meg a tavalyi átigazolási pénzből, mivel csak egy érkező volt. Aztán lehet, hogy a tavalyi keret kimerült 40 millióban.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ráadásul nem tudhatjuk, mennyit spóroltunk meg a tavalyi átigazolási pénzből, mivel csak egy érkező volt. Aztán lehet, hogy a tavalyi keret kimerült 40 millióban.CS0ki írta:Nálam ideális esetben lenne bőven távozó...Kaká, Higu, DM, Khedira, Adán, Albiol. Ők azért 80 millió körül hozhatnak.Véleményem szerint idén 50-70 millió között van az az összeg, amennyivel az FFP miatt mínuszban zárhatjuk az átigazolási időszakot, és hogy 4 igazolás beleférjen (a fent említett 3 poszt + Higuáin pótlása) és a minőség is rendbe legyen az meghaladja ezt az összeget.
Én mondjuk hoznám Kondogbiát, Casimero, Gündogán hármast, kb ez olyan 45 milla, mellé még Carvajal 8-ért. Ez akkor 53 millió. Van még 30 millió+amennyi minuszba akarunk menni, szóval akár 100 milliónk is. Annyi pénzért akár két elég komoly embert is hozhatunk a támadósorba.
És ha nagyon kell pénz, ott van még Coentrao, lehet kockáztatni, vagy éppen Pepét lecserélni Garay-ra, az is hozna 10 milliót, illetve eleve Garay eladása után is bejöhet még annyi, amúgy is amivel nem is számoltam. És akár még Callejon is mehet. Carvajalt is lehet Denis-szel fogjuk fizetni. Morata is le lehet passzolni végszükség esetén.
Tehát bőven pénzünknél vagyunk szerintem.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Szerintem nem fogja visszautasítani a nevelőegyüttesét, ami ráadásul nem más, mint a Real Madrid. Ez két olyan indok, amiből talán egy is elég egy játékosnak a visszatérésre. Meg aztán én úgy gondolom, a kezdőbe jönne és ezt tudatnák is vele időben.@Sonny írta: Amit viszont remélek,hogy a Carvajal nyilatkozat nem valódi. Persze nekem mindegy,ha tényleg ezt mondta csak a lényeg,hogy itt kössön ki valahogy. Nem lenne jó egy szem Arbeloával (esetleg Nachóval kiegészülve) nekivágni a szezonnak. Persze remélem ezt az illetékesek is tudják és,ha nem jön Carvajal,akkor keresnek alternatívát,bár nem nagyon van most olyan játékos a piacon,aki tökéletes megoldás lenne. Danilot talán bevállalnám a Portóból,de róla még csak kacsa szintű hírek sem voltak...
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Szerintem Rooney leigazolásától nem kell tartanunk (hál istennek),jó kis játékos ő,de nehéz lenne őt elképzelni Real mezben meg spanyol földön is. Meg ugye páran írtátok már,hogy fizikailag nincs a toppon,ami szerintem is így van.
Amit viszont remélek,hogy a Carvajal nyilatkozat nem valódi. Persze nekem mindegy,ha tényleg ezt mondta csak a lényeg,hogy itt kössön ki valahogy. Nem lenne jó egy szem Arbeloával (esetleg Nachóval kiegészülve) nekivágni a szezonnak. Persze remélem ezt az illetékesek is tudják és,ha nem jön Carvajal,akkor keresnek alternatívát,bár nem nagyon van most olyan játékos a piacon,aki tökéletes megoldás lenne. Danilot talán bevállalnám a Portóból,de róla még csak kacsa szintű hírek sem voltak...
Amit viszont remélek,hogy a Carvajal nyilatkozat nem valódi. Persze nekem mindegy,ha tényleg ezt mondta csak a lényeg,hogy itt kössön ki valahogy. Nem lenne jó egy szem Arbeloával (esetleg Nachóval kiegészülve) nekivágni a szezonnak. Persze remélem ezt az illetékesek is tudják és,ha nem jön Carvajal,akkor keresnek alternatívát,bár nem nagyon van most olyan játékos a piacon,aki tökéletes megoldás lenne. Danilot talán bevállalnám a Portóból,de róla még csak kacsa szintű hírek sem voltak...
Nálam ideális esetben lenne bőven távozó...Kaká, Higu, DM, Khedira, Adán, Albiol. Ők azért 80 millió körül hozhatnak.Véleményem szerint idén 50-70 millió között van az az összeg, amennyivel az FFP miatt mínuszban zárhatjuk az átigazolási időszakot, és hogy 4 igazolás beleférjen (a fent említett 3 poszt + Higuáin pótlása) és a minőség is rendbe legyen az meghaladja ezt az összeget.
Én mondjuk hoznám Kondogbiát, Casimero, Gündogán hármast, kb ez olyan 45 milla, mellé még Carvajal 8-ért. Ez akkor 53 millió. Van még 30 millió+amennyi minuszba akarunk menni, szóval akár 100 milliónk is. Annyi pénzért akár két elég komoly embert is hozhatunk a támadósorba.
És ha nagyon kell pénz, ott van még Coentrao, lehet kockáztatni, vagy éppen Pepét lecserélni Garay-ra, az is hozna 10 milliót, illetve eleve Garay eladása után is bejöhet még annyi, amúgy is amivel nem is számoltam. És akár még Callejon is mehet. Carvajalt is lehet Denis-szel fogjuk fizetni. Morata is le lehet passzolni végszükség esetén.
Tehát bőven pénzünknél vagyunk szerintem.
Én is így vagyok vele, pedig alapvetően jó játékosnak tartom Rooney-t, aki megállta volna helyét nálunk is, de ő már túl kockázatos nekem.én azt mondom ezt a rooneyt is ellehet felejteni. erőnlétileg összeomlott az emberünk. 40-ért meg egyenesen vicc. kajak 20-at ér kb a mostani állapotában, de lehet annyit sem. jó lesz neki a chelsea vagy a psg.
én azt mondom ezt a rooneyt is ellehet felejteni. erőnlétileg összeomlott az emberünk. 40-ért meg egyenesen vicc. kajak 20-at ér kb a mostani állapotában, de lehet annyit sem. jó lesz neki a chelsea vagy a psg.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Kinezem, h ez a Bale vs Neymar szavazas inkabb a brazil ellen mintsem a britt mellett lenne. Szerintem ez betudhato, h anno eligerkezett hozzank aztan felrugtak a megallapodast es elkezdett ajnarozkodni a Barcarol. Ez olyan mintha az UTE-t dicsoitene es utanna a fradi druukereit kerdeznek meg, h kit hoznanak a kettejuk kozul.Persze, h Balere menne atobb voks. Remelem sikerul majd igazolni, aztan majd meccsek utan meg a sok tapstol meg borogathatjak a kezuket.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A lényeg, hogy vagy Bale vagy Neymar kell a csapatnak mert már annyira arra mennek az ellenünk játszó komolyabb csapatok, hogy CR-t fogja 3-4 valaki aztán reménykednek, hogy nem kapnak gólt... Azzal, hogy ha lenne a jobb szélen is 1 meghatározó játékos már CR-ről is le lenne véve a teher meg megoszlana a védők figyelme és nem CR-t fogja mindenki...
- szilamer
Ez a Carvajal nyilatkozat mennyire megbízható?
In vino veritas.