BBeno írta:inkább a bayernbe menjen mint a barcába neymar.
amúgy 3. számú csatárnak ha morata megy, akkor meg lehetne próbálni Bony-t. 10 milliót kérnek érte és az idei éve alapján eléggé érzi a kaput
Még mindig azt mondom, hogy Neymarban nincs annyi alázat, hogy olyan hosszú távon legyen világlegjobbja(vagy top2-3), mint CR, vagy Messi. Szerintem nincs benne alázat, és öncélú focit játszik. hülyét kapok, amikor megáll egy helyben a védőjátékossal szemben, és egy helyben kalimpál a lábaival. A sok csele még a skill videóiban sem jön be, mondjuk sokszor szabálytalanul állítják csak meg, az is tény. Azt viszont nem tudhatom, hogy Európában megnevelik-e, és csapatjátékost faragnak belőle, de minél később vált, annál nehezebb dolga lesz. Én komolyan azt gondolom, hogy ha nagy klubban kezd Európában, akkor nem lesz CR, Messi szintű támadó. (vagy ha lesz is, 2 év után fejébe száll a dicsőség, és jön a Ronaldinho szindróma)
Jackson Martinez, mint csatár? Én sem vagyok biztos benne, hogy hoznám, inkább csak felvetésként mondom.
ericco írta:A legjobb lépés az lett volna, ha fokozatosan beépítik Arbeloa helyett.
Akkor közel sem fejlődött volna ennyit. Kellettek neki a játékpercek. Ahogy jövőre is, de már bizonyított annyit, hogy jövőre meg is kapja.