Politika
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Politika
hajdu is korrekt, kiirja, hogy : hallgattassek meg a masik fel is...
hat ez mirol beszel ?
mintha mp azzal tancolta volna korbe a sajtot, hogy jucus tanyerokat dobal vagy osszekarmolaszta es ez lenne a reakcio video.
amugy egy screenshot szerint 89 szazalekos dislike aranya volt 15k nezettsegnel a promo vidinek mielott hajdu lerejtette a szamokat.
hat ez mirol beszel ?
mintha mp azzal tancolta volna korbe a sajtot, hogy jucus tanyerokat dobal vagy osszekarmolaszta es ez lenne a reakcio video.
amugy egy screenshot szerint 89 szazalekos dislike aranya volt 15k nezettsegnel a promo vidinek mielott hajdu lerejtette a szamokat.
https://i.ibb.co/FJsBwcN/magyar-p-ter-j ... 9mwqc1.jpg
Én csak ennyit fűznék hozzá az egészhez, utolsó sor.
Biztos Petike erre is kényszerítette
Az hogy Jucusnak szélesebbek a vállai, mint Petikének azt meg hagyjuk is
Én csak ennyit fűznék hozzá az egészhez, utolsó sor.
Biztos Petike erre is kényszerítette
Az hogy Jucusnak szélesebbek a vállai, mint Petikének azt meg hagyjuk is
ahelyett hogy pszichologushoz mennenek jopar szavazoikkal egyuttsebydani írta:Hajdú Péter jézusom.. mi lesz a következő Gulyás Cooky műsorában szidja Brüsszelt, Rogán meg Joshi Bharatnál panaszkodik Gyurcsányra? Takarodjanak már a faszba
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Hajdú Péter jézusom.. mi lesz a következő Gulyás Cooky műsorában szidja Brüsszelt, Rogán meg Joshi Bharatnál panaszkodik Gyurcsányra? Takarodjanak már a faszba
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
Én csak a 444-es videót láttam, annak a végén is elég kínos a Magyarország előadásahehetheoriginal írta:ja igen bocs, nem tudom miert irtam eddátgutihaz14 írta:
istvan a kiraly szallj fel szabad madarrol beszelsz???
mindegy. sztem ez nem kéne
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Hat akkor ez ennyi volt, ezzel valszeg vegleg elassa magat a faszi. Legalab kicsit megkavarta az allovizet, talan 2/3 mar nem lesz 2026-ban. olyan rendszer ez amiben elunk, amibol nincs kiut. Itt barki barmivel probalkozik pillanatok alatt kicsinaljak. Darabokra szednek mindenkit, eselytelen itt barmilyen valtozas. Rengeteg ember pont telibefossa hogy egy kormanytag hany millio forintot fizetett valami szinten kormanykozeli arcnak, hat a Gyurcsan is lopott, csalt, mindegyik ezt csinalja.. a masik meg a 10 millio magyarbol hanyhoz jutott el egyaltalan ez az egesz botrany? Sokkal kevesebbhez mint gondolnank.
-
Mekkora jatszmazasok mennek tejoisten.;D
Csodalatos, hogy mind a ketten hogy toljak az artatlant.;Dddd
Csodalatos, hogy mind a ketten hogy toljak az artatlant.;Dddd
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ja igen bocs, nem tudom miert irtam eddátgutihaz14 írta:istvan a kiraly szallj fel szabad madarrol beszelsz???hehetheoriginal írta: hu de kibaszott cringe a magyarpeti tünti végén az edda zene
hogy nincs 1db faszagyerek se, mindegyik defektes vhogy, ez egészen hihetetlen
mindegy. sztem ez nem kéne
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
MP reagalt fb-n :
Ami most velünk történik arra nincsenek szavak. Amit a volt feleségemmel művelnek, az túl megy minden határon. Ami most történik, az a magyar politikatörténet leggusztustalanabb leszámolása és karaktergyilkossági kísérlete, amiben semmi sem szent. A volt igazságügyi miniszter és a három gyermeke sem.
Tudom Judit, hogy olyan helyzetbe kerültél, a hangfelvétel nyilvánosságra kerülésével, amiből nem látsz kiutat. Pont ezért szerettem volna, ha bemész az ügyészségre tanúskodni. Egy olyan maffia kormány van mögötted, amely minden eszközzel zsarol téged, hogy olyan dolgokat állíts, amik nem igazak, csak hogy engem megpróbáljanak az emberek előtt lejáratni. Pontosan tudod, hogy a tét óriási, hogy a Karmelitában rettegnek attól, hogy sok év után most először a magyar embereknek felnyílt a szemük és valódi változást akarnak.
Amennyiben a vádak igazak lennének, akkor arról a hatalom is tudott volna és léptek volna, akkor nem egyeztél volna bele abba, hogy közös gyermekfelügyelet mellett neveljük a gyerekeinket és nem lett volna olyan magyar bíróság, amely ezt jóváhagyta volna. Ki az, aki elhiszi, hogy pont az igazságügyi minisztert ne tudták volna a hatóságok megvédeni tőlem, a miniszter gyermekeinek apjától?
Nem fogok veled nyilvános háborút vívni, mert pontosan tudom hogy csak egy eszköz vagy a romlott hatalom kezében, nekem viszont nem csak a volt feleségem, hanem a gyermekeim anyja is vagy és leszel mindig.
Végtelenül sajnállak, hogy ilyen helyzetbe kerültél. De a tét óriási. Egy egész országot kell most megmenteni.
Nem veled kell harcolnom, hanem azzal a hatalommal, amely semmilyen aljas eszköztől nem riad vissza, hogy leszámoljon velem, hogy elvegye a honfitársaink többségétől a változás reményét. Velük fogok harcolni, mögöttem a jóérzésű emberek millióival. Nem hátrálok és tudom, hogy a jó végül győzni fog és közösen tudunk egy olyan hazát építeni, ahol ilyen aljas dolgok fel sem merülhetnek.
Tudd, hogy én akkor is itt leszek neked és a gyerekeknek, amikor ez az aljas hatalom már sehol sem lesz.
Légy erős, vigyázz magadra!
istvan a kiraly szallj fel szabad madarrol beszelsz???hehetheoriginal írta: hu de kibaszott cringe a magyarpeti tünti végén az edda zene
hogy nincs 1db faszagyerek se, mindegyik defektes vhogy, ez egészen hihetetlen
valamelyik univerzumban:
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pont múltkor kérdeztem hogy hova tűnt az emberünk, lám-lám a lufi után előkerültPad'em írta:Gulyás is mit kapott tegnap FB-n mikor nagy hirtelen előkerült a kipukkadt lufijával a nyomorultBlancoMark írta: btw
Kormany posztok alatt megy rendesen a nemzeti konzultacio. Social median ilyen ellenzeki folenyt meg nem tapasztaltam az utobbi 14 evben ez fix.
Meg is lepődtem én is.
- Pad'em
Ha már adott az őszinte kitárulkozás, egy 3 gyerekes riportalany, ex igazsagugyi miniszter anya és egy 3 gyerekes riporter apa, gondolom szót ejtettek a pedofil kegyelmi ügy részleteiről is.......soadroli írta: VARGA JUDIT EXKLUZÍV INTERJÚT ADOTT HAJDÚ PÉTERNEK!
Ma este 20 órakor a Frizbi TV YT-csatornáján.
a nyomorult bohár dani írta ki facebookra. előzetes
Röhej.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
konnyeden vissza lehet(NE) forgatni a dolgot, hogy hogyan engedhette a kormany tizenéven keresztul, hogy az egyik prominens tagjat csaladon beluli eroszak erhesse.
vicc az egesz, nem ez a lenyeg.
de megint mindenki errol beszel, a lenyeg meg megint elsikkad.
vicc az egesz, nem ez a lenyeg.
de megint mindenki errol beszel, a lenyeg meg megint elsikkad.
thereisonly1ronaldo
Csak a Fidesz pont hogy küzd a PC világ ellen, szóval annyira nem lesz hatásos, mint máshol.'shutterisland írta:
mert egy "konnyeivel kuszkodo no" ebben a mai pc vilagban verhetetlen adu asz.
Petike fix agresszív kicsit és meg tud hülyülni, az a szomorú, hogy még mindig nincs nála jobb opció Valami alapja fix van, de a kérdés hogy átlépett-e bizonyos határokat.
Az a baj, hogy ezzel olyan mértékű propaganda anyagot fognak megint csinálni, hogy botrány... Esélytelen itt bármit is csinálni, amíg a népesség elmaradott részei fixen rájuk húzzák, túl nagy az a tömeg egyszerűen.
Amíg OV nem dobja fel a pacskert vagy ez a propagandán etetett réteg nem hal ki és jönnek helyettük a jóval informáltabb fiatalok, addig itt semmi se lesz.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Curtis,Hajdu,Majka.. Hitvany egy szar banda.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Ez az egy mondat tokeletesen leirja az orszag szellemi allapotat. A volt igazsagugyminiszter, akirol alig egy napja keruktek ki hangfelvetelek, ahol beismer olyan bunoket, amiben mas nyugati orszagokban siman belebukna barmilyen kormany, elmegy egy legalja youtubeos talkshowba kibeszelni az allitolagos csaladonbeluli eroszakot amiben szenvedett 17 evig.soadroli írta: VARGA JUDIT EXKLUZÍV INTERJÚT ADOTT HAJDÚ PÉTERNEK!
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Igen a socialba. Mzpnek meg jakabnak is voltak 20+ezer likeos posztjaik megse jutottak vele semmire. Multkor a telex lement videkre miutan novak katalin lemondott, kb 10/6 ember sajnalta a lemondasat( ), 2 azt se tudta, hogy mirol van szo, es 2 mondta azt, hogy jogos. Ilyen aranyok vannak.lestat írta:Caraway írta:
Hat akkor ezzel beszopta MP rendesen. Ha kamu kitalacio az egesz, az is teljesen mindegy, mert mindenkiben maradni fog egy ketely. Emellett ezt elhihetitek, hogy meg az utolso zsakfaluban is vetiteni fogja 0-24 az m1-tenyek kettos. Ennyi tamadast egyszeruen nem fog tudni visszaverni, aztan majd jonnek a novero plakatok is a valasztas elott 1 honappal. Tokeletes eltereles a csaladi dramara, az pedig senkit nem erdekel, hogy a hangfelvetelen buncselekmeny hangzik el. Ismet RIP Magyarorszag.
Jo de szerinted meg van aki hisz nekuk?
Igyis meglehet nezni a social mediat, kommenteket.
Leszarja mindenki mit mond.
A tv2 tenyek meg mindig a legnezettebb musor jelenleg a tvben, napi ilyen 700-800 ezer nezovel. Onnan mindenki nyeli a fidesz propagandat.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Caraway írta:Hat akkor ezzel beszopta MP rendesen. Ha kamu kitalacio az egesz, az is teljesen mindegy, mert mindenkiben maradni fog egy ketely. Emellett ezt elhihetitek, hogy meg az utolso zsakfaluban is vetiteni fogja 0-24 az m1-tenyek kettos. Ennyi tamadast egyszeruen nem fog tudni visszaverni, aztan majd jonnek a novero plakatok is a valasztas elott 1 honappal. Tokeletes eltereles a csaladi dramara, az pedig senkit nem erdekel, hogy a hangfelvetelen buncselekmeny hangzik el. Ismet RIP Magyarorszag.soadroli írta: VARGA JUDIT EXKLUZÍV INTERJÚT ADOTT HAJDÚ PÉTERNEK!
Ma este 20 órakor a Frizbi TV YT-csatornáján.
a nyomorult bohár dani írta ki facebookra. előzetes
Jo de szerinted meg van aki hisz nekuk?
Igyis meglehet nezni a social mediat, kommenteket.
Leszarja mindenki mit mond.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
hehetheoriginal írta:en nem tudok szamokat - a koztevenel azert sejtem -, de sztem kurvajol meg vannak fizetve. a nép adojabol, szepen leosztva mindenkinek.agyon fizetve biztos nincsenek. szóval a pénz nem lehet erre indok.
mert pont az a lényeg, hogy pénzért ezek bármit, tényleg bármit, semmi se szent.
a külügy- és belügyminisztériumban dolgozó barátok fizuját ismerem. abból gondoltam, hogy a szócsövek sincsenek megfizetve.BlancoMark írta: Jobban fizetnek ezeken a helyeken mint a fuggetlen medianal. Ez a fenntarthatosagi modell. Ha nem keresnenek szignifikansabban tobbet, akkor a kutya nem akarna kitenni magat ilyen etikatlan es mentalisan leepito munkanak.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor